Horoscop zilnic - 1 ianuarie: Uite ce ti-au pregatit astrele in prima zi din 2015!

Horoscop zilnic - 1 ianuarie: Uite ce ti-au pregatit astrele in prima zi din 2015!
Horoscop zilnic - 1 ianuarie: Uite ce ti-au pregatit astrele in prima zi din 2015!

Trebuie sa vezi care sunt previziunile tale astrologice pentru 1 ianuarie 2015.

 

BERBEC
Familia este foarte importanta pentru tine si o incluzi si pe ea, foarte serios, in marile tale planuri de anul acesta. Unele din dorintele tale cele mai intense se indreapta spre confortul familial- de exemplu sa va mutati intr-o locuinta mai spatioasa- sau poate spre marirea familiei anul acesta, pentru ca e foarte posibil sa devii parinte (din nou, eventual).
Dorinta cu care intri in noul an este bine sa fie legata de cei dragi tie, nu doar de propria persoana, pentru ca armonia familiei este acum in centrul atentiei astrelor. Incepe un an nou plin de evenimente fericite si vise implinite in stransa legatura cu relatiile tale de familie: cu partenerul de viata, cu copiii, cu parintii, cu rudele, deci gandeste-te la ei!
TAUR
Paseste in noul an cu incredere deplina ca esti pe drumul cel bun spre visele tale cele mai frumoase.
Simte-te protejat, pentru ca te afli sub o aripa ocrotitoare ce te va insoti pe tot parcursul anului. Pentru tine, siguranta e cel mai important aspect, deci acesta trebuie sa fie sentimentul cu care deschizi usa noului an. Lasa fricile, stresul, grijile in urma, inchide usa dupa tine si porneste spre 2015 cu optimism. Esti pe teren stabil, solid, consistent, nici urma de fragilitate in tot ce te asteapta, ca atare si atitudinea ta trebuie sa fie ferma, convins ca totul se va aranja exact asa cum vrei.
Visul tau cel mare la trecerea dintre ani trebuie sa se indrepte spre ceea ce iti inspira tie securitate totala: bani, familie, job? Le vei avea pe toate pe cel mai solid teren!
GEMENI
Talentul tau in domeniul comunicarii este recunoscut si apreciat de toata lumea. Nimeni nu te intrece in discutii, conversatii, discursuri, si pornesti anul cu acelasi aplomb in acest domeniu.
Oamenii cu care ai ocazia de a te intalni la Revelion sau in prima zi a anului te vor inconjura cu multa simpatie si cu interes total pentru ceea ce ai de spus, pentru ca tu chiar excelezi cand vine vorba de discutii. Spune ce ai de spus, pentru ca multe din informatiile pe care le transmiti, chiar daca nu e momentul celor mai serioase conversatii, vor fi utile altora.
Ca e o urare spusa din inima, o idee stralucita transmisa la momentul cel mai potrivit sau o veste buna pe care abia acum o transmiti lumii, vezi reactii deosebite le cei care te asculta. Prin ceea ce zici, arati cat de mult iti pasa de ceilalti!
RAC
Nu intra in noul an cu amintiri neplacute sau cu resentimente.
Incearca sa folosesti prima zi a anului, daca nu ai facut-o deja ieri, sa stergi de pe lista tot ce te-a suparat anul trecut. Iarta, uita, inchide acel capitol dureros si deschide-te spre o cu totul alta lume. Ce a fost a fost, trebuie sa mergi mai departe cu inima noua si cu energie pozitiva, pentru ca ai intrat intr-o noua etapa de viata. Un an nou cere o atitudine noua, un aer nou pe chipul tau, deci purifica-te asa cum stii tu si lasa trecutul la usa lui 2015.
Te asteapta evenimente speciale anul acesta si nu le poti primi in viata ta daca tu ai inima si mintea impovarate de amintiri triste. Curata locul, pentru ca acolo vor veni numai evenimente minunate!
LEU
Tu esti un spirit intreprinzator care nu poate sta locului nici macar in ceea ce ar fi trebuit sa fie o zi de odihna. Profiti de prima zi a anului pentru a face ceva, orice, considerand ca ceea ce faci acum vei face, mai apoi tot anul. Esti constient ca dorintele pe care ti le-ai pus la trecerea dintre ani depind numai de eforturile tale, ca atare nu numai ca-ti doresti ceva anume, dar pui deja si umarul la aceasta viitoare constructie. Chiar din prima zi pui acolo o caramida, un gand, o idee, ceva care sa stea la baza reusitei tale de pe parcursul anului si esti foarte entuziasmat de ceea ce te asteapta. Parca nici nu ai vrea sa mai astepti cateva zile pana cand vei putea continua edificiul promitator. Meriti ce e mai bun, ca atare stabileste-ti chiar azi acele mari scopuri!
FECIOARA
Profita de aceasta zi pentru a face putina ordine in viata ta. E un moment bun, ca printre pahare, sa arunci o privire inapoi si sa descoperi cu alti ochi ca nu a mers totul chiar perfect, dar poti depasi acest sentiment printr-un proces personal de purificare. Pornesti intr-un an imbelsugat, care iti va aduce nenumarate sanse de succes, dar e bine sa dai startul acestui nou capitol din viata ta pe un teren complet nou, purificat, curatat de amintiri si regrete. Gandeste-te ca anul care incepe ca la un ogor complet nou pe cere poti incepe sa insamantezi viitoarea recolta bogata, deci conteaza enorm ca pamantul sa fie eliberat de buruieni si daunatori, orice i-ar putea incetini dezvoltarea. Curata deci locul: inima, mintea, spatiul!
BALANTA
Prima zi a anului ar trebui sa fie o zi a daruirii, a placerii de a sta alaturi si de cei care au nevoie de un cuvant de incurajare. Pentru unii, ziua are un continut usor trist, poate pentru cei singuratici sau bolnavi, dar prezenta ta le poate aduce fericire. Adu-ti aminte si de cei care crezi ca ar avea azi nevoie de compania ta pentru ca tu le faci bine. Gasesti cuvantul potrivit, ai darul adecvat, gasesti usor gestul cel mai compatibili cu dorintele lor din acest moment, deci vei fi fericit doar pentru ca vei reusi sa alungi tristetea din ochii cuiva drag. Daca ai un prieten care nu a petrecut chiar bine sarbatorile… daca ai o ruda in varsta sau care se simte singura… treci pe la ei sau da-le un telefon, aratand ca-ti pasa de soarta lui. Va fi cel mai minunat gest pe care il vei face si vei castiga recunostinta si dragostea lor pentru un an intreg!
SCORPION
Uite-te ce frumos e afara! Daca nu ai petrecut chiar Revelionul in strada, in ger, ia-ti inima in dinti si lasa caldurica de acasa pentru cateva ore de aer pur, rece si curat! Efectele vor fi miraculoase, pentru ca, se spune ca ce faci in prima zi a anului, vei face tot anul, iar in cazul tau e vorba de sanatate si miscare! Fa-ti timp pentru o mai scurta sau mai lunga plimbare, sau daca esti genul activ, mergi la sanius, la ski, oriunde te cheama inima, pentru o zi plina de energie si veselie. Copiii te vor trage afara la zapada, deci nu te gandi ca azi vei lenevi la gura sobei cu un pahar in mana, ci trebuie sa-ti faci timp si pentru o iesire. Va fi mai buna decat ai putea crede, deci nu fi comod: afara toata lumea!
SAGETATOR
Nu porni anul cu nu in brate, dimpotriva, incearca azi sa eviti acest cuvant, sa transpui fiecare fraza intr-o afirmatie, fugind de orice tip de negatie. Ai sa vezi ca se rearanjeaza totul in viata ta daca ocolesti negatiile in tot ce ai de spus si iti cladesti anul care incepe intr-o nota pozitiva. Priveste spre acest an ca la o scoala a vietii la care urmeaza sa afli o multime de pilde importante, vei primi raspunsuri capitale, poate chiar vei extrage unele concluzii cu privire la cel care ai devenit pana in acest moment, tocmai de aceea trebuie sa faci primii pasi in 2015 cu mintea limpede, cu inima incarcata de tot ce e mai frumos si cu dorinta imensa de a deveni mai bun. Cel mai bun!
CAPRICORN
Nimic nu e intamplator, nici macar emotiile acestei zile. Le simti mai speciale, parca ar vrea ceva sa te anunte sau sa te avertizeze, deci ar fi bine sa nu ignori ceea ce vine din adancul sufletului tau. Resimti un fel de trac imens, de parca presimti ca acest an va fi unul cu totul special pentru tine, tocmai de aceea nici nu stii sa explici ce ai, ce ti se intampla. E un sentiment ciudat, nou pentru tine, dar nu e altceva decat mesajul divin care vine spre tine valuri-valuri prin tot ce vezi in jurul tau. Semnalele, mai clare sau mai subtile, au ceva de transmis, deci incearca sa patrunzi in simbolistica pe care o observi la tot pasul. Azi vei intreba mai des: oare ce vrea sa insemne asta? Gandeste-te, vei gasi singur raspunsurile!
VARSATOR
Ofera-ti ca bonus pentru aceasta zi o ora de relaxare, de odihna in care sa stai putin de vorba cu tine insuti. E nevoie din cand in cand de un astfel de moment de meditatie, pentru ca numai in liniste totala, daca ai parte de asa ceva, si numai in singuratate, daca o alegi de buna voie, vei observa in interiorul tau dorinte care se vor implinite, idei care se cer scoase la iveala, solutii pe care nu ai avut curajul sa le folosesti. In astfel de clipe de totala detasare, poate chiar in cele cateva ore de somn sau leneveala in plus, s-ar putea sa primesti vise sau semne de sus, din ceruri, care ar trebui sa te puna pe ganduri. Sunt avertismente fine sau idei inspirate care pot sta la baza multor reusite de anul acesta: asculta-le, descopera-le, valorifica-le!
PESTI
Intri in noul an cu un soi de inocenta, cu o atitudine de copil curios sa vada ce va urma, fara nicio grija, fara nicio teama in suflet. E perfecta starea aceasta, du-o dupa tine pe parcursul intregului an, simte-te ocrotit, convins ca cineva e mereu langa tine sa te apere si sa te indrume. Esti un copil al Universului care va primi toata grija si protectia divina, deci ce rost sa-ti faci atatea griji? Arunca-le in spatiu la intrarea in 2015, lasa ingerii sa se ocupe de ceea ce tu numesti probleme, pentru ca nu au nicio valoare. Fii convins ca totul se rezolva ca prin farmec deci trebuie sa intri in noul an cu inima impacata, linistita, sigur ca toate isi gasesc rezolvarea. Razi, zambeste, bucura-te, joaca-te, lasa copilul din tine sa se simta bine chiar din prima zi si asa o vei duce tot anul!
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

Familia este foarte importanta pentru tine si o incluzi si pe ea, foarte serios, in marile tale planuri de anul acesta. Unele din dorintele tale cele mai intense se indreapta spre confortul familial- de exemplu sa va mutati intr-o locuinta mai spatioasa- sau poate spre marirea familiei anul acesta, pentru ca e foarte posibil sa devii parinte (din nou, eventual). Dorinta cu care intri in noul an este bine sa fie legata de cei dragi tie, nu doar de propria persoana, pentru ca armonia familiei este acum in centrul atentiei astrelor. Incepe un an nou plin de evenimente fericite si vise implinite in stransa legatura cu relatiile tale de familie: cu partenerul de viata, cu copiii, cu parintii, cu rudele, deci gandeste-te la ei!

TAUR

Paseste in noul an cu incredere deplina ca esti pe drumul cel bun spre visele tale cele mai frumoase. Simte-te protejat, pentru ca te afli sub o aripa ocrotitoare ce te va insoti pe tot parcursul anului. Pentru tine, siguranta e cel mai important aspect, deci acesta trebuie sa fie sentimentul cu care deschizi usa noului an. Lasa fricile, stresul, grijile in urma, inchide usa dupa tine si porneste spre 2015 cu optimism. Esti pe teren stabil, solid, consistent, nici urma de fragilitate in tot ce te asteapta, ca atare si atitudinea ta trebuie sa fie ferma, convins ca totul se va aranja exact asa cum vrei. Visul tau cel mare la trecerea dintre ani trebuie sa se indrepte spre ceea ce iti inspira tie securitate totala: bani, familie, job? Le vei avea pe toate pe cel mai solid teren!

GEMENI

Talentul tau in domeniul comunicarii este recunoscut si apreciat de toata lumea. Nimeni nu te intrece in discutii, conversatii, discursuri, si pornesti anul cu acelasi aplomb in acest domeniu. Oamenii cu care ai ocazia de a te intalni la Revelion sau in prima zi a anului te vor inconjura cu multa simpatie si cu interes total pentru ceea ce ai de spus, pentru ca tu chiar excelezi cand vine vorba de discutii. Spune ce ai de spus, pentru ca multe din informatiile pe care le transmiti, chiar daca nu e momentul celor mai serioase conversatii, vor fi utile altora. Ca e o urare spusa din inima, o idee stralucita transmisa la momentul cel mai potrivit sau o veste buna pe care abia acum o transmiti lumii, vezi reactii deosebite le cei care te asculta. Prin ceea ce zici, arati cat de mult iti pasa de ceilalti!

RAC

Nu intra in noul an cu amintiri neplacute sau cu resentimente. Incearca sa folosesti prima zi a anului, daca nu ai facut-o deja ieri, sa stergi de pe lista tot ce te-a suparat anul trecut. Iarta, uita, inchide acel capitol dureros si deschide-te spre o cu totul alta lume. Ce a fost a fost, trebuie sa mergi mai departe cu inima noua si cu energie pozitiva, pentru ca ai intrat intr-o noua etapa de viata. Un an nou cere o atitudine noua, un aer nou pe chipul tau, deci purifica-te asa cum stii tu si lasa trecutul la usa lui 2015. Te asteapta evenimente speciale anul acesta si nu le poti primi in viata ta daca tu ai inima si mintea impovarate de amintiri triste. Curata locul, pentru ca acolo vor veni numai evenimente minunate!

LEU

Tu esti un spirit intreprinzator care nu poate sta locului nici macar in ceea ce ar fi trebuit sa fie o zi de odihna. Profiti de prima zi a anului pentru a face ceva, orice, considerand ca ceea ce faci acum vei face, mai apoi tot anul. Esti constient ca dorintele pe care ti le-ai pus la trecerea dintre ani depind numai de eforturile tale, ca atare nu numai ca-ti doresti ceva anume, dar pui deja si umarul la aceasta viitoare constructie. Chiar din prima zi pui acolo o caramida, un gand, o idee, ceva care sa stea la baza reusitei tale de pe parcursul anului si esti foarte entuziasmat de ceea ce te asteapta. Parca nici nu ai vrea sa mai astepti cateva zile pana cand vei putea continua edificiul promitator. Meriti ce e mai bun, ca atare stabileste-ti chiar azi acele mari scopuri!

FECIOARA

Profita de aceasta zi pentru a face putina ordine in viata ta. E un moment bun, ca printre pahare, sa arunci o privire inapoi si sa descoperi cu alti ochi ca nu a mers totul chiar perfect, dar poti depasi acest sentiment printr-un proces personal de purificare. Pornesti intr-un an imbelsugat, care iti va aduce nenumarate sanse de succes, dar e bine sa dai startul acestui nou capitol din viata ta pe un teren complet nou, purificat, curatat de amintiri si regrete. Gandeste-te ca anul care incepe ca la un ogor complet nou pe cere poti incepe sa insamantezi viitoarea recolta bogata, deci conteaza enorm ca pamantul sa fie eliberat de buruieni si daunatori, orice i-ar putea incetini dezvoltarea. Curata deci locul: inima, mintea, spatiul!

BALANTA

Prima zi a anului ar trebui sa fie o zi a daruirii, a placerii de a sta alaturi si de cei care au nevoie de un cuvant de incurajare. Pentru unii, ziua are un continut usor trist, poate pentru cei singuratici sau bolnavi, dar prezenta ta le poate aduce fericire. Adu-ti aminte si de cei care crezi ca ar avea azi nevoie de compania ta pentru ca tu le faci bine. Gasesti cuvantul potrivit, ai darul adecvat, gasesti usor gestul cel mai compatibili cu dorintele lor din acest moment, deci vei fi fericit doar pentru ca vei reusi sa alungi tristetea din ochii cuiva drag. Daca ai un prieten care nu a petrecut chiar bine sarbatorile… daca ai o ruda in varsta sau care se simte singura… treci pe la ei sau da-le un telefon, aratand ca-ti pasa de soarta lui. Va fi cel mai minunat gest pe care il vei face si vei castiga recunostinta si dragostea lor pentru un an intreg!

SCORPION

Uite-te ce frumos e afara! Daca nu ai petrecut chiar Revelionul in strada, in ger, ia-ti inima in dinti si lasa caldurica de acasa pentru cateva ore de aer pur, rece si curat! Efectele vor fi miraculoase, pentru ca, se spune ca ce faci in prima zi a anului, vei face tot anul, iar in cazul tau e vorba de sanatate si miscare! Fa-ti timp pentru o mai scurta sau mai lunga plimbare, sau daca esti genul activ, mergi la sanius, la ski, oriunde te cheama inima, pentru o zi plina de energie si veselie. Copiii te vor trage afara la zapada, deci nu te gandi ca azi vei lenevi la gura sobei cu un pahar in mana, ci trebuie sa-ti faci timp si pentru o iesire. Va fi mai buna decat ai putea crede, deci nu fi comod: afara toata lumea!

SAGETATOR

Nu porni anul cu nu in brate, dimpotriva, incearca azi sa eviti acest cuvant, sa transpui fiecare fraza intr-o afirmatie, fugind de orice tip de negatie. Ai sa vezi ca se rearanjeaza totul in viata ta daca ocolesti negatiile in tot ce ai de spus si iti cladesti anul care incepe intr-o nota pozitiva. Priveste spre acest an ca la o scoala a vietii la care urmeaza sa afli o multime de pilde importante, vei primi raspunsuri capitale, poate chiar vei extrage unele concluzii cu privire la cel care ai devenit pana in acest moment, tocmai de aceea trebuie sa faci primii pasi in 2015 cu mintea limpede, cu inima incarcata de tot ce e mai frumos si cu dorinta imensa de a deveni mai bun. Cel mai bun!

CAPRICORN

Nimic nu e intamplator, nici macar emotiile acestei zile. Le simti mai speciale, parca ar vrea ceva sa te anunte sau sa te avertizeze, deci ar fi bine sa nu ignori ceea ce vine din adancul sufletului tau. Resimti un fel de trac imens, de parca presimti ca acest an va fi unul cu totul special pentru tine, tocmai de aceea nici nu stii sa explici ce ai, ce ti se intampla. E un sentiment ciudat, nou pentru tine, dar nu e altceva decat mesajul divin care vine spre tine valuri-valuri prin tot ce vezi in jurul tau. Semnalele, mai clare sau mai subtile, au ceva de transmis, deci incearca sa patrunzi in simbolistica pe care o observi la tot pasul. Azi vei intreba mai des: oare ce vrea sa insemne asta? Gandeste-te, vei gasi singur raspunsurile!

VARSATOR

Ofera-ti ca bonus pentru aceasta zi o ora de relaxare, de odihna in care sa stai putin de vorba cu tine insuti. E nevoie din cand in cand de un astfel de moment de meditatie, pentru ca numai in liniste totala, daca ai parte de asa ceva, si numai in singuratate, daca o alegi de buna voie, vei observa in interiorul tau dorinte care se vor implinite, idei care se cer scoase la iveala, solutii pe care nu ai avut curajul sa le folosesti. In astfel de clipe de totala detasare, poate chiar in cele cateva ore de somn sau leneveala in plus, s-ar putea sa primesti vise sau semne de sus, din ceruri, care ar trebui sa te puna pe ganduri. Sunt avertismente fine sau idei inspirate care pot sta la baza multor reusite de anul acesta: asculta-le, descopera-le, valorifica-le!

PESTI

Intri in noul an cu un soi de inocenta, cu o atitudine de copil curios sa vada ce va urma, fara nicio grija, fara nicio teama in suflet. E perfecta starea aceasta, du-o dupa tine pe parcursul intregului an, simte-te ocrotit, convins ca cineva e mereu langa tine sa te apere si sa te indrume. Esti un copil al Universului care va primi toata grija si protectia divina, deci ce rost sa-ti faci atatea griji? Arunca-le in spatiu la intrarea in 2015, lasa ingerii sa se ocupe de ceea ce tu numesti probleme, pentru ca nu au nicio valoare. Fii convins ca totul se rezolva ca prin farmec deci trebuie sa intri in noul an cu inima impacata, linistita, sigur ca toate isi gasesc rezolvarea. Razi, zambeste, bucura-te, joaca-te, lasa copilul din tine sa se simta bine chiar din prima zi si asa o vei duce tot anul!

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies