Horoscop zilnic- 1 noiembrie: Taurii se bucura de liniste

Horoscop zilnic- 1 noiembrie: Taurii se bucura de liniste
Horoscop zilnic- 1 noiembrie: Taurii se bucura de liniste

Iti spunem ce te asteapta astazi din punct de vedere astrologic.

Berbec

Se creeaza o atmosfera foarte vesela acolo unde esti tu, pentru ca gasesti de fiecare data un cuvant potrivit pentru oricine pentru a-l face sa se simta bine in compania ta. O gluma, un compliment, o remarca inteligenta sunt armele tale cele mai eficiente pentru a-ti asigura succesul in orice mediu, iar azi ai sansa de a-ti mari cercul de prieteni sau de admiratori tocmai datorita acestui spirit jucaus si jovial pe care il abordezi in fata oricui.

Chiar si cu cei pe care nu-i cunosti te comporti amuzant si amabil, ceea ce atrage atentia asupra ta odata in plus.

Taur

Bucura-te de linistea care s-a lasat in casa ta pentru a sta de vorba pe indelete si a pune tara la cale in familie. Chiar daca ai putea spune ca e o zi dedicata rutinei, de-a dreptul plictisitoare pentru un amator de provocari, asa ca tine, vei descoperi cat de multe lucruri se pot face cand nimic urgent sau stresant nu te preseaza de la spate.

Ocupa-te de acele lucruri care stateau pe loc de la o vreme, pentru ca aveti cu totii starea necesara de a le analiza la bani marunti si a descoperi eventualele nereguli. Nu grabi cu nimic lucrurile, multumeste-te cu monotonia!

Gemeni

Te confrunti cu tot felul de maruntisuri pe care ar fi trebuit sa le ignori, dar te cramponezi de ele si le dai mai multa importanta decat s-ar cuveni.

Stai si despici firul in patru, cauti dincolo de aparente fara motiv, te enervezi de la nimicuri, ceea ce face ca aceasta zi sa se tensioneze de la orice fleac. Unii nici nu vad ceea ce pe tine te scoate din sarite, deci problema e la tine, pentru ca esti irascibil si-ti sare tandara de la te miri ce. Incearca sa mai treci si tu cu vederea nimicurile care iti tot apar in cale, pentru ca nu au nicio importanta.
Mai bine faci haz de ele, decat sa te poticnesti la orice pas din cauza lor.

Rac

Va fi greu sa te imparti intre cele doua planuri carora le acorzi la fel de multa importanta. Pe de o parte, ai dori sa iesi in lume, sa socializezi, sa-ti faci noi prieteni- iar ocazii ar fi destule pe parcursul zilei- dar, pe de alta parte, parca ti-ai dori sa stai mai mult cu familia, care are nevoie de prezenta ta.

Exista o solutie optima: ia-ti familia si iesiti impreuna undeva, pentru ca asa ai sa petreci ore superbe alaturi de copii, parinti sau partenerul de viata, dar in acelasi timp ai sansa de a intalni si o multime de cunostinte cu care sa stai de vorba.

Leu

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Te-ai decis sa faci ordine in viata ta si primul pas e sa privesti mult mai sincer relatiile tale cu ceilalti.

Ai descoperit ca ai in preajma multi prieteni falsi, oameni care ti se baga pe sub piele apeland la tertipuri incorecte, si bine faci ca vrei sa-i mai cerni! Mergi mai departe in acest proces de eliberare de minciuna, da-i afara din viata ta pe cei care doar profita de bunatatea ta, pentru ca nu ai nevoie de ei. Chiar cu riscul de a ramane doar cu o mana de prieteni alaturi, macar acestia sunt adevarati si te poti baza pe ei la nevoie.
Restul sunt simple cunostinte de care te poti lipsi chiar de azi!

Fecioara

Ar fi bine sa stai putin pe loc, inainte de a porni acel plan pe care l-ai pregatit deja pentru zilele viitoare. O zi de repaus, in care sa analizezi la rece planurile facute, ar fi de folos, pentru a descoperi aspecte care ti-au scapat din vedere. Mai mult, daca asculti si parerile si sfaturile altora despre acelasi subiect, ai primi o multime de informatii pretioase care vor juca un rol la rezolvarea problemei care te preocupa. Sfatul zilei este urmatorul: stai si asculta, pentru ca nu le stii, deocamdata, chiar pe toate, dar poti afla detalii interesante!

Balanta

Iubirea este la cote maxime azi, pentru ca persoana iubita te aseaza in centrul universului sau si te simti foarte bine in aceasta postura. Iubirea iti da energie, curaj, incredere, pentru ca atunci cand te stii sustinut neconditionat, esti capabil de adevarate miracole. Vestile bune vin direct catre inima ta si motivele de fericire apar valuri-valuri, incat ai putea spune ca este una dintre cele mai grozave zile in plan sentimental. Poate fi momentul de top al unei povesti de iubire, cum ar fi prima intalnire cu cel de care te-ai indragostit, o cerere in casatorie sau… chiar ziua nuntii!

Scorpion

Felul in care te judeca ceilalti devine suparator incat consideri ca singura solutie ar fi sa nu mai faci nimic. Nu e corect: mai bine te ambitionezi, urmand toate caile legale, pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus si a le demonstra ca tu esti cel care are dreptate. Etichetele nedrepte pe care ti le pune societatea te demoralizeaza si nu mai gasesti in tine forta de a lupta cu inamicii, si astfel nu faci altceva decat sa le oferi victoria pe tava. Daca nu e o critica justa, fa tot ce-ti sta in putinta pentru a scoate adevarul la lumina si a-ti redresa imaginea patata pe nedrept.

Sagetator

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Te preocupa o relatie care nu merge tocmai bine, se vede ca ai asteptat altceva de la o anumita persoana, dar gesturile sale fata de tine sunt mult sub asteptari. Poate ai ridicat cam sus stacheta si celalalt nu poate oferi mai mult de atat, si atunci de tine depinde sa-ti mai ajustezi un pic dorintele fata de acea persoana. Daca mai cobori un pic standardele, ai descoperi ca persoana respectiva are totusi ceva de oferit si care poate compensa lipsurile, dar tu parca tot altceva doresti de la ea… Multumeste-te si cu putin, decat deloc!

Capricorn

Te intalnesti cu un vechi amic despre care probabil nu mai stiai nimic si revederea este emotionanta si amuzanta. Este o ocazie excelenta de a lega din nou relatia care, in trecut, ti-a facut mare placere, incat profiti de aceasta ocazie pentru a vorbi despre tot ce s-a intamplat in vietile voastre in ultimii ani si a reinnoda prietenia de odinioara. Trecutul revine in actualitate printr-un moment aparent neinsemnat, dar care, mai devreme sau mai tarziu, isi va arata utilitatea, ca atare, daca acest om revine in calea ta dupa atata vreme, e semn ca mai are inca un rol de jucat in destinul tau, deci reprimeste-l in viata ta!

Varsator

De data aceasta trebuie sa lasi doar ratiunea sa ia decizii, desi ai in preajma multe persoane care umbla la coarda ta sensibila. Nu trebuie sa te lasi induiosat, imbunat, impresionat de nimeni, pentru ca ai face o mare greseala daca ai pune emotia pe primul plan. Acum e nevoie de atentie, de concentrare, de o buna organizare mentala ca sa fii sigur ca faci cea mai inteleapta alegere. Ai mai ales si altadata doar dupa ce-ti transmitea vocea inimii si nu ai fost prea multumit, ca atare acum ramai surd la mesajele sufletului, punand creierul deasupra tuturor.

Pesti

Ai nevoie de cineva care sa-ti stea alaturi, care sa nu te judece si sa-ti arate o imensa intelegere intr-un moment in care suportul moral conteaza foarte mult. Exista o astfel de persoana aproape, care va sti sa te asculte cu rabdare si sa-ti ofere cel mai eficient sfat. Iti povesteste, practic, din experienta sa de viata deoarece a trecut si el prin momente similare, si astfel iti arata ca totul trece in cele din urma, semn ca nu are rost sa suferi si nici sa te agiti, pentru ca toate au o rezolvare mai devreme sau mai tarziu.

Horoscop oferit de ACVARIA.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies