Horoscop zilnic - 10 noiembrie: Capricornii afla informatii care ii pun pe ganduri

Horoscop zilnic - 10 noiembrie: Capricornii afla informatii care ii pun pe ganduri
Horoscop zilnic - 10 noiembrie: Capricornii afla informatii care ii pun pe ganduri

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 10 noiembrie 2016.

Berbec

Ziua este favorabila activitatilor de rutina si daca se poate departe de ochii si urechile lumii. Fortele tale sunt la un nivel scazut. Sunt posibile accentuarea unor conflicte din sfera profesionala, de aceea ai grija cum iti indeplinesti indatoririle si cum relationezi cu colegii. O discutie de taina cu cineva de încredere iti va lamuri unele aspecte profesionale.

Taur

Dialoguri şi întâlniri cu prietenii.

Sunt posibile altercatii, insa cu putin efort si bunavointa te vei descurca excelent. Ti se pot recunoaste meritele vizavi de ajutorarea unor cunoscuti sau vizavi de implicarea ta in actiuni umanitare, Totusi fii rezervat in comentarii, deoarece unii vor incerca sa profite de pe urma muncii si experientei tale. Prudenţă la locul de muncă!

Gemeni

S-ar putea sa participi la sedinte profesionale, la care vei fi invitat sa iei cuvantul.
Pregateste-te serios si sustine-ti punctele de vedere cu fermitate. Atentie ca emotivitatea este accentuata, fiind astfel foarte usor de impresionat. Ordoneaza-ti gandurile si vorbeste scurt, direct si la obiect. Nemulţumirile din sfera domestică îţi distrag atenţia de la serviciu, aspect remarcat ceilalţi.

Rac

Vestile din strainatate se tin lant. Cu toate ca multe te nelinistesc, cu putin efort si discernamant iti poti stapani emotiile si controla reactiile fata de ceilalti.
Demersurile necesare unei calatorii fie de afaceri, fie de studii, fie de agrement, pot fi întârziate sau chiar amânate. Dupa-amiaza sunt momente favorabile pentru vizitarea unei galerii de arta şi pentru dialoguri pe teme spirituale.

Leu

Este nevoie sa achiti facturi restante sau sa iei legatura cu institutii financiare. Se pare ca primesti ajutor material substantial din partea partenerului de viata, a colaboratorilor sau din partea rudelor.
Pot intra in discutie rezolvări ale partajelor in urma unui divorţ sau moştenirile. De evitat imprumuturile, investitiile si cheltuielile nefondate!Fecioara

Fecioara

Posibile neplăceri in relatiile parteneriale. Este rost de discutii aprinse atât cu partenerul de viata, cat si cu cei de afaceri. Fii prudent, vorbeste putin si asculta mai mult. Subiectivismul este la cote inalte, asa incat nu pune baza pe ce se discuta astazi. Dupa-amiază.
Răsfaţă-te cu o cină deosebită alaturi de partenerul de viata. Dozează-ţi eforturile în câmpul muncii!

Balanta

Multa munca se anunta la serviciu. Dialogurile colegiale sunt frecvente, insa ai grija ca domneste in aer izul conflictului. Ocupa-te doar de indatoririle tale si evita provocarile celorlalti. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului digestiv şi picioare. Tine o dieta si dozeaza-ti eforturile. Foloseşte mai mult remedii naturiste şi lasă deoparte grijile cotidiene!  

Scorpion

Ai avea spor si succes la hobby-uri.
Rezerva-ti momente pentru a te ocupa de o activitate placuta si recreativa. Ceilalti iti pot crea neplaceri, in special persoana iubita si copiii. Ai grija si de nevoile celor dragi, asculta-le doleantele si vezi cu ce si cum poti sa ii ajuti. Spre seara organizeaza o petrecere surpriza pentru cei dragi.

Sagetator

Multă forfota in sfera domestică! Se pare ca ai multe treburi de rezolvat in legatura cu casa sau cu bunurile patrimoniale.
Dialogurile cu membrii familiei sunt tensionate si ar fi bine să-ţ controlezi reactiile. Tine cont de parerile si sfaturile celor dragi. Se recomanda o atentie deosebita la instalatiile de apa din spatial locativ, deoarece se pot produce avarii.

Capricorn

Se conturează întâlniri şi dialoguri interesante cu o ruda sau cu un prieten apropiat. Informatiile pe care le afli astazi te pot pune serios pe gânduri. S-ar putea sa fie nevoie să-ţi îmbogăţeşti palmaresul educaţional cu forme de instruire noi, insa pe termen scurt. Daca esti deja implicat in cursuri sau diverse studii, retine ca procesele de învăţare-evaluare sunt deficitare.

Varsator

Sunt momente prielnice pentru cumparaturile necesare traiului zilnic. Înfrânează tendinţa de a cheltui fara rost si de a-ti oferi ajutorul fara să-ţi fie cerut. Veniturile din munca desfasurata la un serviciu se pot rotunji substanţial zilele acestea, fie primind cadou o suma de bani sau favoruri, fie se va mari remuneraţia de acum incolo. Energia vitala fluctueaza mult.

Pesti

Beneficiezi de multa energie astazi. Ai chef de vorba, te implici in mai multe treburi deodata, iar ceilalti sunt fascinati de viteza cu care abordezi totul. Calmează-te, selectează-ţi priorităţile si ocupă-te doar de treburile tale. Atentie că emotivitatea si subiectivismul sunt la cote inalte si rişti sa pierzi multa energie vitala. Organismul iti este slabit, deci odihneşte-te.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies