Horoscop zilnic - 10 octombrie: Racii isi fac planuri de calatorie

Horoscop zilnic - 10 octombrie: Racii isi fac planuri de calatorie
Horoscop zilnic - 10 octombrie: Racii isi fac planuri de calatorie

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 10 octombrie 2016.

Berbec

Prietenii si protectorii iti deschid aceasta sapatamana. Sunt momente bune pentru dialoguri si intalniri interesante, dar mai ales poti primi sfaturi pretioase. Retine ca este vorba doar despre relatii de prietenie! Exista in preajma ta un protector important, insa risti sa nu il observi. Alterneaza perioadele de munca cu cele de odihna.

Taur

Domeniul profesional este subiectul principal recomandat de astre la inceputul saptamanii.

Se pare ca exista mici chestiuni legate de relatiile cu sefii sau de indatoririle tale pe care le-ai neglijat. Bine ar fi sa remediezi lucrurile, deoarece pozitia ta sociala si imaginea in ochii celorlalti poate avea de suferit. Dialoguri agreabile cu prietenii.

Gemeni

Dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte. Activitatile culturale iti pot satisface setea de cunoastere. Vesti interesante de la persoane aflate in strainatate.
Sunt momente bune pentru a-ti planifica calatorii sau chiar pentru a pleca. Spre finalul zilei vor interveni chestiuni legate de serviciu. Un sef te poate provoca la o discutie aprinsa.

Rac

Banii si tot ce tine de ei sunt un subiect important astazi. Sunt momente bune de a-ti achita taxele, impozitele sau pentru verificarea documentelor financiare. Informaţiile privitoare la institutii financiare sunt importante şi demne de notat.
In partea a doua a zilei s-ar putea sa iei legatura cu cineva plecat in strainatate. Alcatuieste planuri de calatorie.

Leu

Relatiile parteneriale te vor solicita destul de mult astazi. Sunt posibile discutii contradictorii, insa sunt momente pasagere. Incearca sa fii mai atent la colaboratori si verifica in permanenta situatia proiectelor in care esti implicat sau vrei sa te implici. Beneficiezi de o sustinere astrala excelenta la acest capitol si bine este sa te bucuri si sa profiti din plin.


Fecioara

Se anunta multe treburi la serviciu. Ai spor, idei bune, iar colegii te sustin din plin. Se pot ivi neplaceri, dar sunt pasagere si vei reusi sa faci tot ce ti-ai propus. Prudenţă la sanatatea inimii! Organismul iti este destul de obosit si ar trebui sa alternezi perioadele de munca cu cele de odihna. Spre sfarsitul zilei, partenerul de viata te poate provoca la o discutie aprinsa.


Balanta

O zi exceptionala pentru tine. Esti vesel, creativ, pus pe şotii, iar dorinta de distractii si aventuri ii va molipsi si pe cei din jur. Relatia cu persoana iubita este la cote inalte. Vor şi momente deosebite alaturi de copii. Alcatuieste-ti un plan de lucru pentru intreaga saptamana, deoarece se intrezareste multa forfota in toate sectoarele vietii.

Scorpion

Treburile gospodaresti sunt cele indicate astăzi.
Vei putea face mult mai usor curatenii generale, reparatii sau reamenajari interioare. Dialogurile cu membrii familiei sunt excelente, iar schimbul de idei benefic pentru toata lumea. Pentru ca atentia si eforturile tale sunt indreptate doar spre viata privata, in domeniul profesional pot interveni neplaceri.

Sagetator

S-ar putea să faci mai multe drumuri in scopuri diverse, dar vor prima cele placute in interes personal. Este o zi buna pentru intalniri si dialoguri cu rudele sau prietenii apropiati.
Poti afla vesti interesante legate de cineva drag, insa fii prudent si nu asculta chiar tot ce ti se spune. Este o perioada excelenta pentru studii sau pentru lecturi dragi sufletului tau.

Capricorn

Esti foarte preocupat de bani. Sunt posibile cadouri, recompense sau dialoguri legate de imbunatatirea conditiilor de la serviciu. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de treburi usoare, pentru ca energia vitala fluctueaza destul de mult. In a doua parte a zilei se intrezaresc intalniri si dialoguri interesante cu prietenii. Fii discret!

Varsator

Esti intr-o forma de zile mari. Beneficiezi de suport astral deosebit, asta observandu-se in tot ceea ce faci. Este o zi buna de a te ocupa de propria-ti persoana, prin vizite la saloanele de intretinere corporala sau programarea unor cursuri de dezvoltare personala. In partea a doua a zilei, recomandabil ar fi sa iti indrepti atentia catre sectorul financiar.

Pesti

Iată o zi pe care ar fi bine sa ti-o dedici doar tie. Sufletul tau are nevoie de relaxare si desprindere de cotidian, dar mai ales de o reevaluarea a tot ce se petrece în jur. Starile de spirit vor fluctua destul de mult, asa incat fii cat mai discret si evita provocarile şi activitatile deosebite. Spre seara te vei simti mai bine, însă odihneşte-te regulat.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies