Horoscop zilnic - 11 martie: Sagetatorii incep o noua etapa in cariera!

Horoscop zilnic - 11 martie: Sagetatorii incep o noua etapa in cariera!
Horoscop zilnic - 11 martie: Sagetatorii incep o noua etapa in cariera!

Iti prezentam in fiecare zi horoscopul pentru ca tu sa fii mereu informata cu ceea ce iti spun astrele.

 

Berbec
Esti cam nervos si, daca nu tii sub control manifestarile agresive, poti strica ziua altora! Fii mai atent ce spui si cum te comporti mai ales cu cei care tin la tine. Nu ti-ar pasa sa scoti din sarite un strain pe strada, dar sa il faci sa sufere pe omul cel mai drag tie, nu ti-ar cadea tocmai bine! Alege-ti cu grija vorbele, mai ales daca cel de langa tine e mai sensibil din fire sau trece prin momente dificile, pentru ca nu are nevoie acum nici de critici, nici de predici,
nici de dispute, ci doar de multa intelegere. Pune-te in pielea lui un pic si vezi ce simti.
Taur
Esti cam nervos si, daca nu tii sub control manifestarile agresive, poti strica ziua altora! Fii mai atent ce spui si cum te comporti mai ales cu cei care tin la tine. Nu ti-ar pasa sa scoti din sarite un strain pe strada, dar sa il faci sa sufere pe omul cel mai drag tie, nu ti-ar cadea tocmai bine! Alege-ti cu grija vorbele, mai ales daca cel de langa tine e
mai sensibil din fire sau trece prin momente dificile, pentru ca nu are nevoie acum nici de critici, nici de predici, nici de dispute, ci doar de multa intelegere. Pune-te in pielea lui un pic si vezi ce simti.
Gemeni
Impasul care apare azi pe neasteptate in planurile tale te dezarmeaza pe moment, dar nu pentru mult timp. Esti constient ca nimic nu se va rezolva de la sine, de aceea te ambitionezi sa lupti cu aceste obstacole si sa nu le lasi sa puna stapanire si pe tine.
Bravo, dai dovada de tenacitate si de curaj exact acolo unde altii ar fi clacat cel mai repede, semn ca pe tine nu te opreste o piedica oarecare. Descoperi in tine resurse de energie care te vor ajuta sa repari situatia foarte repede si sa mergi mai departe mandru de tine!
Rac
La atitudinea ta optimista si pozitiva, numai un anturaj impovarat de griji si probleme nu ti-ar trebui, ca atare fa tot posibilul sa fugi din acele locuri in care se vorbeste doar despre ce e mai urat si mai dificil in
viata. Iesi afara, in natura, inconjoara-te numai de oameni veseli ca tine, pentru ca aceasta e atitudinea care te reprezinta cel mai bine azi. Daca te lasi coplesit de problemele celor din jur, iti vei strica toata buna dispozitie care ar putea fi azi la cote maxime doar daca refuzi sa-i asculti pe cei tristi.
Leu
Ai grija la cuvintele dure pe care le spui astazi, pentru ca risti sa distrugi o relatie.
Nervii sunt normali la oricine, dar a-i lasa sa se manifeste in voi nu e in avantajul unei relatii de prietenie sau de colaborare. Intr-un astfel de moment, cand scapi discutia de sub control, se poate ajunge la critici, la acuze, la atacuri verbale ce pot genera mai apoi o despartire. Daca simteai ca e nevoie de aceasta ruptura, vei profita de curajul care te copleseste pentru a spune tot ce aveai pe suflet, dar daca e un om la care tii, despartirea aceasta va declansa mai apoi mari regrete.
Incearca sa repari ce ai stricat, sa dregi busuiocul si chiar sa-ti ceri scuze cu mai mult curaj, lasand orgoliile deoparte.
Fecioara
Suporta, pe cat posibil, conditiile ceva mai austere in care nimeresti azi, pentru ca o eventuala reactie din partea ta ar putea crea tensiuni si mai mari. Dovedeste tuturor ca esti mai intelept tocmai prin capacitatea ta de a te abtine de la replici dure sau critici severe, chiar daca ai avea tu multe de spus, pentru ca cei care sunt in preajma ta pot fi in toane si mai negative,
generand animozitati greu de tinut sub control. Taci si suporta, e atitudinea cea mai potrivita de azi, pentru ca doar asa se vor dezamorsa cel mai usor conflictele care mocnesc.
Balanta
Iubirea nu e intotdeauna motiv de fericire si de visare, ci si de suferinta. Pentru cel drag, esti capabil de sacrificii imense, si azi vei face un astfel de compromis doar pentru a-i face lui pe plac. Nu e ceea ce doreai pentru inima ta, nu e nici ce credeai ca vei face vreodata pentru cineva, dar e un gest care se cere acceptat si tolerat pentru a depasi un impas in relatie. Dupa ce toate se vor aseza pe fagasul normal, te vei felicita singur ca ai fost capabil de asemenea sacrificiu pe care celalalt nu l-ar fi facut in acelasi mod pentru tine.
Scorpion
Uneori, legea intervine in treburile tale in cel mai agresiv mod, cu reguli severe ce se cer respectate fara a te opune. La fel trebuie sa faci si azi, cand dai piept cu un ordin de sus ce are la baza legi care nu pot fi contestate, deci tot ce poti sa faci e sa te supui. Chiar daca, in sinea ta, nu esti deloc de acord cu ceea ce esti obligat sa faci, urmezi ordinele intocmai doar pentru ca asa trebuie. Daca incepi sa critici sau sa te ridici impotriva celor care detin astazi puterea absoluta, e posibil sa atragi sanctiuni asupra ta, deci mai bine taci si faci cum ti se cere.
Sagetator
Banii de care dispui sau cei care urmeaza sa apara in perioada imediat urmatoare te indeamna sa visezi la bunastare. Te poti baza pe acele venituri, esti sigur ca vor ajunge la tine mai devreme sau mai tarziu si faci tot felul de planuri. Desi te-ai fript de multe ori din cauza planurilor care nu ajung la indeplinire, acum esti atat de sigur ca acestea au sorti de izbanda, incat nimeni nu te poate opri sa visezi frumos. Probabil primesti o garantie extrem de convingatoare ca acei bani sunt in drum spre tine, de aceea ai curajul de a-i planifica totul deja pe caprarii.
Capricorn
Primesti o veste cu tenta oficiala care deschide o etapa noua in cariera ta. Daca asteptai un raspuns important, daca aveai nevoie de o aprobare sau de un document, azi pot sosi pe o cale legala si iti alunga starea de nesiguranta si stres care te coplesise. De acum vei merge pe un drum mult mai sigur, stii pe ce te bazezi, nu mai experimentezi si nici nu mai bati la usi inchise. Te poti baza intru totul pe actul primit sau pe garantia sosita ca sa iti cladesti proiectele de care depind reputatia, imaginea ta profesionala, viitorul!
Varsator
Trebuie sa pui serios umarul la materializarea unui mare vis, pentru ca detii toate resursele unui succes deplin in acest sens. Astepti mult si de la ceilalti care joaca un rol in atingerea acestui tel, dar cea mai mare parte a eforturilor tine de tine! Nu pretinde doar de la ceilalti implicare, energie si pasiune, ci ai putea sa-i mobilizezi tu mai bine pentru a contribui cu totii cu ceea ce tine de fiecare. Tu le poti stimula dorinta de a ajunge la acel scop, iar ei vor face tot ce le sta in putinta. In fond, fiecare are ceva de castigat de pe urma acestui proiect colectiv, deci… la treaba!
Pesti
Cu ajutorul potrivit, nimic nu e prea greu si asta vei simti si azi cand in jurul tau se vor aduna persoanele care pot juca un rol in problemele tale actuale. Si tu, la randu-ti, esti plin de solicitudine si sari oricand in ajutorul celor care au nevoie de un sfat, de o parere, de un cuvant de incurajare. Lucrurile cele mai bune de astazi sunt direct legate de cooperare, de reciprocitate, de schimbul sincer de gesturi de prietenie. Cand vezi ca ai pe cineva care te sustine si crede in tine, capeti mai mult curaj de a merge mai departe, motivat de rezultatele pe care simti ca le poti atinge.
Horoscop oferit de ACVARIA.

Berbec

Esti cam nervos si, daca nu tii sub control manifestarile agresive, poti strica ziua altora! Fii mai atent ce spui si cum te comporti mai ales cu cei care tin la tine. Nu ti-ar pasa sa scoti din sarite un strain pe strada, dar sa il faci sa sufere pe omul cel mai drag tie, nu ti-ar cadea tocmai bine! Alege-ti cu grija vorbele, mai ales daca cel de langa tine e mai sensibil din fire sau trece prin momente dificile, pentru ca nu are nevoie acum nici de critici, nici de predici, nici de dispute, ci doar de multa intelegere. Pune-te in pielea lui un pic si vezi ce simti.

Taur

Esti cam nervos si, daca nu tii sub control manifestarile agresive, poti strica ziua altora! Fii mai atent ce spui si cum te comporti mai ales cu cei care tin la tine. Nu ti-ar pasa sa scoti din sarite un strain pe strada, dar sa il faci sa sufere pe omul cel mai drag tie, nu ti-ar cadea tocmai bine! Alege-ti cu grija vorbele, mai ales daca cel de langa tine e mai sensibil din fire sau trece prin momente dificile, pentru ca nu are nevoie acum nici de critici, nici de predici, nici de dispute, ci doar de multa intelegere. Pune-te in pielea lui un pic si vezi ce simti.

Gemeni

Impasul care apare azi pe neasteptate in planurile tale te dezarmeaza pe moment, dar nu pentru mult timp. Esti constient ca nimic nu se va rezolva de la sine, de aceea te ambitionezi sa lupti cu aceste obstacole si sa nu le lasi sa puna stapanire si pe tine. Bravo, dai dovada de tenacitate si de curaj exact acolo unde altii ar fi clacat cel mai repede, semn ca pe tine nu te opreste o piedica oarecare. Descoperi in tine resurse de energie care te vor ajuta sa repari situatia foarte repede si sa mergi mai departe mandru de tine!

Rac

La atitudinea ta optimista si pozitiva, numai un anturaj impovarat de griji si probleme nu ti-ar trebui, ca atare fa tot posibilul sa fugi din acele locuri in care se vorbeste doar despre ce e mai urat si mai dificil in viata. Iesi afara, in natura, inconjoara-te numai de oameni veseli ca tine, pentru ca aceasta e atitudinea care te reprezinta cel mai bine azi. Daca te lasi coplesit de problemele celor din jur, iti vei strica toata buna dispozitie care ar putea fi azi la cote maxime doar daca refuzi sa-i asculti pe cei tristi.

Leu

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ai grija la cuvintele dure pe care le spui astazi, pentru ca risti sa distrugi o relatie. Nervii sunt normali la oricine, dar a-i lasa sa se manifeste in voi nu e in avantajul unei relatii de prietenie sau de colaborare. Intr-un astfel de moment, cand scapi discutia de sub control, se poate ajunge la critici, la acuze, la atacuri verbale ce pot genera mai apoi o despartire. Daca simteai ca e nevoie de aceasta ruptura, vei profita de curajul care te copleseste pentru a spune tot ce aveai pe suflet, dar daca e un om la care tii, despartirea aceasta va declansa mai apoi mari regrete. Incearca sa repari ce ai stricat, sa dregi busuiocul si chiar sa-ti ceri scuze cu mai mult curaj, lasand orgoliile deoparte.

Fecioara

Suporta, pe cat posibil, conditiile ceva mai austere in care nimeresti azi, pentru ca o eventuala reactie din partea ta ar putea crea tensiuni si mai mari. Dovedeste tuturor ca esti mai intelept tocmai prin capacitatea ta de a te abtine de la replici dure sau critici severe, chiar daca ai avea tu multe de spus, pentru ca cei care sunt in preajma ta pot fi in toane si mai negative, generand animozitati greu de tinut sub control. Taci si suporta, e atitudinea cea mai potrivita de azi, pentru ca doar asa se vor dezamorsa cel mai usor conflictele care mocnesc.

Balanta

Iubirea nu e intotdeauna motiv de fericire si de visare, ci si de suferinta. Pentru cel drag, esti capabil de sacrificii imense, si azi vei face un astfel de compromis doar pentru a-i face lui pe plac. Nu e ceea ce doreai pentru inima ta, nu e nici ce credeai ca vei face vreodata pentru cineva, dar e un gest care se cere acceptat si tolerat pentru a depasi un impas in relatie. Dupa ce toate se vor aseza pe fagasul normal, te vei felicita singur ca ai fost capabil de asemenea sacrificiu pe care celalalt nu l-ar fi facut in acelasi mod pentru tine.

Scorpion

Uneori, legea intervine in treburile tale in cel mai agresiv mod, cu reguli severe ce se cer respectate fara a te opune. La fel trebuie sa faci si azi, cand dai piept cu un ordin de sus ce are la baza legi care nu pot fi contestate, deci tot ce poti sa faci e sa te supui. Chiar daca, in sinea ta, nu esti deloc de acord cu ceea ce esti obligat sa faci, urmezi ordinele intocmai doar pentru ca asa trebuie. Daca incepi sa critici sau sa te ridici impotriva celor care detin astazi puterea absoluta, e posibil sa atragi sanctiuni asupra ta, deci mai bine taci si faci cum ti se cere.

Sagetator

Banii de care dispui sau cei care urmeaza sa apara in perioada imediat urmatoare te indeamna sa visezi la bunastare. Te poti baza pe acele venituri, esti sigur ca vor ajunge la tine mai devreme sau mai tarziu si faci tot felul de planuri. Desi te-ai fript de multe ori din cauza planurilor care nu ajung la indeplinire, acum esti atat de sigur ca acestea au sorti de izbanda, incat nimeni nu te poate opri sa visezi frumos. Probabil primesti o garantie extrem de convingatoare ca acei bani sunt in drum spre tine, de aceea ai curajul de a-i planifica totul deja pe caprarii.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Capricorn

Primesti o veste cu tenta oficiala care deschide o etapa noua in cariera ta. Daca asteptai un raspuns important, daca aveai nevoie de o aprobare sau de un document, azi pot sosi pe o cale legala si iti alunga starea de nesiguranta si stres care te coplesise. De acum vei merge pe un drum mult mai sigur, stii pe ce te bazezi, nu mai experimentezi si nici nu mai bati la usi inchise. Te poti baza intru totul pe actul primit sau pe garantia sosita ca sa iti cladesti proiectele de care depind reputatia, imaginea ta profesionala, viitorul!

Varsator

Trebuie sa pui serios umarul la materializarea unui mare vis, pentru ca detii toate resursele unui succes deplin in acest sens. Astepti mult si de la ceilalti care joaca un rol in atingerea acestui tel, dar cea mai mare parte a eforturilor tine de tine! Nu pretinde doar de la ceilalti implicare, energie si pasiune, ci ai putea sa-i mobilizezi tu mai bine pentru a contribui cu totii cu ceea ce tine de fiecare. Tu le poti stimula dorinta de a ajunge la acel scop, iar ei vor face tot ce le sta in putinta. In fond, fiecare are ceva de castigat de pe urma acestui proiect colectiv, deci… la treaba!

Pesti

Cu ajutorul potrivit, nimic nu e prea greu si asta vei simti si azi cand in jurul tau se vor aduna persoanele care pot juca un rol in problemele tale actuale. Si tu, la randu-ti, esti plin de solicitudine si sari oricand in ajutorul celor care au nevoie de un sfat, de o parere, de un cuvant de incurajare. Lucrurile cele mai bune de astazi sunt direct legate de cooperare, de reciprocitate, de schimbul sincer de gesturi de prietenie. Cand vezi ca ai pe cineva care te sustine si crede in tine, capeti mai mult curaj de a merge mai departe, motivat de rezultatele pe care simti ca le poti atinge.

Horoscop oferit de ACVARIA.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies