Horoscop zilnic - 11 noiembrie: Fecioarele se lovesc de obstacole!

Horoscop zilnic - 11 noiembrie: Fecioarele se lovesc de obstacole!
Horoscop zilnic - 11 noiembrie: Fecioarele se lovesc de obstacole!

Iti spunem ce te asteapta astazi din punct de vedere astrologic.

 

BERBEC
Ai de ales dintre doua lucruri la fel de neplacute, dar oricum nu poti scapa de ele. Pana la urma, chiar daca nu-ti convine deloc situatia, tot ca trebui sa spui clar incotro mergi, dar ar fi bine sa te rupi de gandul catre cealalta varianta, gandindu-te dupa aceea ce-ar fi fost daca o alegeai pe cealalta. Ai ales, gata, mergi pe aceasta cale, chiar de-ar fi sa ti se para ca alt sens avea rezultate mult mai bune.
Na nu avea, dezavantaje si riscuri existau pe ambele cai de evolutie, deci se poate spune ca ai ales raul cel mai mic. Ocupa-te de asta pana la capat, fara sa mai privesti inapoi si nici in curtea vecinului.
TAUR
Viitorul arata foarte bine pentru ca se intrezareste undeva la orizont o perspectiva extrem de promitatoare. Fa tot posibilul sa ajungi cat mai repede acolo, pentru ca pare un mare vis implinit, un apogeu atins pe forte proprii.
Vei culege foarte curand roadele muncii tale de pana aici, dar mai ai totusi o ultima etapa de parcurs, dar cand esti atat de stimulat de ceea ce te asteapta la capat, prinzi si mai multa energie pentru a face pasi mari intr-acolo. Incearca sa nu te lauzi la toata lumea cu succesul tau viitor, ci mai intai ajungi acolo si abia dupa aceea meriti felicitari!
GEMENI
Lucrurile sfinte sunt cea mai mare preocupare a zilei de azi, pentru ca ai o orientare cu totul speciala spre tot ce
e legat de divinitate, biserica, de aceasta latura mai sensibila a vietii. Probabil stai de vorba cu cineva care are un efect major asupra ta prin astfel de discutii cu tenta spirituala (cu un duhovnic, cu un teolog, cu un credincios practicant) si te regasesti foarte bine in spusele sale. Esti gata sa-l urmezi intr-o calatorie spirituala ce are ca punct de pornire religia, relatia ci divinitatea, pentru ca rezonezi perfect cu acest domeniu.
Nu e fanatism religios, e credinta pura si demonstrezi cat de puternica ti-e credinta!
RAC
Porti pe umerii tai responsabilitati majore pe carte ti le-ai asumat din dragoste pentru ceilalti. Ca e vorba de un rol central in familie sau de un rol social dedicat unei mase mai largi de oameni, iti porti povara cu mandrie, cu bucurie chiar, constient ca e foarte importanta contributia ta la bunul mers al lumii in care traiesti.
Familia asteapta de la tine solutii si decizii, dar si societatea se bucura de ceea ce ai tu de oferit, pentru ca nu esti doar un membru oarecare al societatii, ci unul de vaza, care detine cheia intr-un moment esential.
LEU
O minune nu tine prea mult si acelasi sentiment il ai si astazi, dupa ce ai trait cateva zile ca intr-un vis si totul pare sa revina brusc la realitate.
O vreme vei duce dorul acestor emotii superbe, te vei intoarce cu gandul la ce a fost, deci fii recunoscator ca ai avut parte de asemenea momente superbe, pe care le primesti extrem de rar. Probabil ai mai trait ceva similar si anul trecut, tocmai de aceea iti este atat de drag sentimentul, si speri sa nu fie ultima oara. Gandirea pozitiva face si ea minuni, deci doreste-ti cu ardoare ca acest eveniment de fericire maxima sa se mai repete si altadata… si chiar asa va fi!
FECIOARA
Nu
ai prea multe motive de veselie astazi, de parca, la tot pasul, apar numai obstacole in planurile tale. Parca nu te mai intelegi cu nimeni, si cand vezi cat de agresivi sunt unii fata de tine, preferi sa te retragi in carapacea ta, nevazut de nimeni, poate-poate asa scapi de reactiile pe care nu le meriti. Izolandu-te in spatele unei masti de indiferenta si raceala doar ca sa te protejezi de reactiile negative ale celor care sunt irascibili si rautaciosi, ai putea respinge si gesturi frumoase, care totusi exista in jurul tau. Dar ascuns in spatele acestei platose protectoare, nici acestea nu mai ajung la tine, pentru ca nu lasi pe nimeni sa se apropie.
BALANTA
Visele tale cele mai frumoase din acest moment sunt bine alimentate de cea mai draga fiinta din viata ta. Cand vezi ca si aceasta crede in aceleasi idealuri si se arata dispusa sa participe la construirea planului tau cel mai maret, cum sa nu prinzi tot mai mult curaj sa mergi inainte? Esti bine motivat de cei dragi si, daca va uniti fortele in aceeasi directie, rezultatele va vor face pe toti fericiti. Pe de alta parte, e posibil sa observi un oarecare interes sentimental din partea unei persoane din anturaj care incearca sa-ti intre in gratii si iti face curte: ar merita sa-i acorzi atentie daca si tu asteptai iubirea in viata ta!
SCORPION
Vestile care sosesc de departe te cam ingrijoreaza si te si demoralizeaza, deopotriva, de parca ai afla numai lucruri triste despre esecuri, pierderi sau alte evenimente cu tenta usor dramatica. Iti pierzi tot cheful cand vezi ca dai numai de oameni pesimisti si impovarati de probleme si, daca te prinde intr-un moment fragil din punct de vedere emotional, imediat te molipsesc si pe tine. Daca ai avea cel putin un aspect bun de care sa-ti agati toata energia, ziua ar fi salvata, dar daca si tu incepi sa vezi in jur doar rele si necazuri, e greu de crezut ca ceva te mai poate ridica la suprafata. Lupta cu depresia, apatia, gandirea negativa si tristetea care-ti dau tarcoale.
SAGETATOR
Nu te astepta ca toata lumea sa te sustina in marele pas pe care esti gata sa-l faci, pentru ca unii sunt suspiciosi sau tematori din fire si nu au curajul tau de a porni la acest drum complicat. Tu detii toate resursele necesare pentru un succes deplin, doar anturajul e cel care te mai poate trage inapoi, pentru ca vede numai piedici sau riscuri la tot pasul. Nu-ti compara puterile cu ale celor care iti poarta de grija, motivat sau nu. Anturajul nu e cel mai potrivit pentru telurile tale actuale, deoarece unii spun mereu ca nu se poate, ca nu ajungi astfel nicaieri, ca sacrificiile sunt prea mari. Nu-i asculta, tu mergi pe calea ta cu fermitate, pentru ca fiecare e aici cu norocul lui!
CAPRICORN
Nu te astepta ca toata lumea sa te sustina in marele pas pe care esti gata sa-l faci, pentru ca unii sunt suspiciosi sau tematori din fire si nu au curajul tau de a porni la acest drum complicat. Tu detii toate resursele necesare pentru un succes deplin, doar anturajul e cel care te mai poate trage inapoi, pentru ca vede numai piedici sau riscuri la tot pasul. Nu-ti compara puterile cu ale celor care iti poarta de grija, motivat sau nu. Anturajul nu e cel mai potrivit pentru telurile tale actuale, deoarece unii spun mereu ca nu se poate, ca nu ajungi astfel nicaieri, ca sacrificiile sunt prea mari. Nu-i asculta, tu mergi pe calea ta cu fermitate, pentru ca fiecare e aici cu norocul lui!
VARSATOR
Daca intuitia iti spune ca cineva din grupul in care lucrezi are ceva de ascuns, ar fi bine sa-l descoperi inainte de a te induce in eroare! Fii foarte exigent atunci cand accepti sfaturi de la cei din jurul tau, pentru ca s-ar putea sa asculti niste informatii gresite, poate chiar rau intentionate, transmise de un fals prieten. Urmareste ceva si primul pas e sa te trimita pe o pista gresita prin datele pe care ti le pune la dispozitie. Daca lucrezi intr-un anturaj mai numeros, ia in serios doar acele informatii care se confirma din mai multe surse, semn ca sunt verificate si acceptate de mai multa lume.
PESTI
La incarcatura de energie care planeaza in aer, ar trebui sa te ocupi azi de cele mai complicate sau indraznete proiecte pentru ca acum e momentul cel mai bun ca sa le dai startul. Esti bine motivat, determinarea e la cote maxime, ai si un bagaj de energie fizica supra dimensionat, deci astepti doar scanteia care sa te trimita in lupta. Aceasta vine de la un colaborator care te stimuleaza atat de bine cu povestirile sale motivationale, incat abia astepti sa-i dai drumul. Rezultatele vor aparea foarte repede daca nu reduci ritmul acesta alert cu care ai pornit totul, deci hai, la drum, cu incredere deplina in succesul final!
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

Ai de ales dintre doua lucruri la fel de neplacute, dar oricum nu poti scapa de ele. Pana la urma, chiar daca nu-ti convine deloc situatia, tot ca trebui sa spui clar incotro mergi, dar ar fi bine sa te rupi de gandul catre cealalta varianta, gandindu-te dupa aceea ce-ar fi fost daca o alegeai pe cealalta. Ai ales, gata, mergi pe aceasta cale, chiar de-ar fi sa ti se para ca alt sens avea rezultate mult mai bune. Na nu avea, dezavantaje si riscuri existau pe ambele cai de evolutie, deci se poate spune ca ai ales raul cel mai mic. Ocupa-te de asta pana la capat, fara sa mai privesti inapoi si nici in curtea vecinului.

TAUR

Viitorul arata foarte bine pentru ca se intrezareste undeva la orizont o perspectiva extrem de promitatoare. Fa tot posibilul sa ajungi cat mai repede acolo, pentru ca pare un mare vis implinit, un apogeu atins pe forte proprii. Vei culege foarte curand roadele muncii tale de pana aici, dar mai ai totusi o ultima etapa de parcurs, dar cand esti atat de stimulat de ceea ce te asteapta la capat, prinzi si mai multa energie pentru a face pasi mari intr-acolo. Incearca sa nu te lauzi la toata lumea cu succesul tau viitor, ci mai intai ajungi acolo si abia dupa aceea meriti felicitari!

GEMENI

Lucrurile sfinte sunt cea mai mare preocupare a zilei de azi, pentru ca ai o orientare cu totul speciala spre tot ce e legat de divinitate, biserica, de aceasta latura mai sensibila a vietii. Probabil stai de vorba cu cineva care are un efect major asupra ta prin astfel de discutii cu tenta spirituala (cu un duhovnic, cu un teolog, cu un credincios practicant) si te regasesti foarte bine in spusele sale. Esti gata sa-l urmezi intr-o calatorie spirituala ce are ca punct de pornire religia, relatia ci divinitatea, pentru ca rezonezi perfect cu acest domeniu. Nu e fanatism religios, e credinta pura si demonstrezi cat de puternica ti-e credinta!

RAC

Porti pe umerii tai responsabilitati majore pe carte ti le-ai asumat din dragoste pentru ceilalti. Ca e vorba de un rol central in familie sau de un rol social dedicat unei mase mai largi de oameni, iti porti povara cu mandrie, cu bucurie chiar, constient ca e foarte importanta contributia ta la bunul mers al lumii in care traiesti. Familia asteapta de la tine solutii si decizii, dar si societatea se bucura de ceea ce ai tu de oferit, pentru ca nu esti doar un membru oarecare al societatii, ci unul de vaza, care detine cheia intr-un moment esential.

LEU

O minune nu tine prea mult si acelasi sentiment il ai si astazi, dupa ce ai trait cateva zile ca intr-un vis si totul pare sa revina brusc la realitate. O vreme vei duce dorul acestor emotii superbe, te vei intoarce cu gandul la ce a fost, deci fii recunoscator ca ai avut parte de asemenea momente superbe, pe care le primesti extrem de rar. Probabil ai mai trait ceva similar si anul trecut, tocmai de aceea iti este atat de drag sentimentul, si speri sa nu fie ultima oara. Gandirea pozitiva face si ea minuni, deci doreste-ti cu ardoare ca acest eveniment de fericire maxima sa se mai repete si altadata… si chiar asa va fi!

FECIOARA

Nu ai prea multe motive de veselie astazi, de parca, la tot pasul, apar numai obstacole in planurile tale. Parca nu te mai intelegi cu nimeni, si cand vezi cat de agresivi sunt unii fata de tine, preferi sa te retragi in carapacea ta, nevazut de nimeni, poate-poate asa scapi de reactiile pe care nu le meriti. Izolandu-te in spatele unei masti de indiferenta si raceala doar ca sa te protejezi de reactiile negative ale celor care sunt irascibili si rautaciosi, ai putea respinge si gesturi frumoase, care totusi exista in jurul tau. Dar ascuns in spatele acestei platose protectoare, nici acestea nu mai ajung la tine, pentru ca nu lasi pe nimeni sa se apropie.

BALANTA

Visele tale cele mai frumoase din acest moment sunt bine alimentate de cea mai draga fiinta din viata ta. Cand vezi ca si aceasta crede in aceleasi idealuri si se arata dispusa sa participe la construirea planului tau cel mai maret, cum sa nu prinzi tot mai mult curaj sa mergi inainte? Esti bine motivat de cei dragi si, daca va uniti fortele in aceeasi directie, rezultatele va vor face pe toti fericiti. Pe de alta parte, e posibil sa observi un oarecare interes sentimental din partea unei persoane din anturaj care incearca sa-ti intre in gratii si iti face curte: ar merita sa-i acorzi atentie daca si tu asteptai iubirea in viata ta!

SCORPION

Vestile care sosesc de departe te cam ingrijoreaza si te si demoralizeaza, deopotriva, de parca ai afla numai lucruri triste despre esecuri, pierderi sau alte evenimente cu tenta usor dramatica. Iti pierzi tot cheful cand vezi ca dai numai de oameni pesimisti si impovarati de probleme si, daca te prinde intr-un moment fragil din punct de vedere emotional, imediat te molipsesc si pe tine. Daca ai avea cel putin un aspect bun de care sa-ti agati toata energia, ziua ar fi salvata, dar daca si tu incepi sa vezi in jur doar rele si necazuri, e greu de crezut ca ceva te mai poate ridica la suprafata. Lupta cu depresia, apatia, gandirea negativa si tristetea care-ti dau tarcoale.

SAGETATOR

Nu te astepta ca toata lumea sa te sustina in marele pas pe care esti gata sa-l faci, pentru ca unii sunt suspiciosi sau tematori din fire si nu au curajul tau de a porni la acest drum complicat. Tu detii toate resursele necesare pentru un succes deplin, doar anturajul e cel care te mai poate trage inapoi, pentru ca vede numai piedici sau riscuri la tot pasul. Nu-ti compara puterile cu ale celor care iti poarta de grija, motivat sau nu. Anturajul nu e cel mai potrivit pentru telurile tale actuale, deoarece unii spun mereu ca nu se poate, ca nu ajungi astfel nicaieri, ca sacrificiile sunt prea mari. Nu-i asculta, tu mergi pe calea ta cu fermitate, pentru ca fiecare e aici cu norocul lui!

CAPRICORN

Nu te astepta ca toata lumea sa te sustina in marele pas pe care esti gata sa-l faci, pentru ca unii sunt suspiciosi sau tematori din fire si nu au curajul tau de a porni la acest drum complicat. Tu detii toate resursele necesare pentru un succes deplin, doar anturajul e cel care te mai poate trage inapoi, pentru ca vede numai piedici sau riscuri la tot pasul. Nu-ti compara puterile cu ale celor care iti poarta de grija, motivat sau nu. Anturajul nu e cel mai potrivit pentru telurile tale actuale, deoarece unii spun mereu ca nu se poate, ca nu ajungi astfel nicaieri, ca sacrificiile sunt prea mari. Nu-i asculta, tu mergi pe calea ta cu fermitate, pentru ca fiecare e aici cu norocul lui!

VARSATOR

Daca intuitia iti spune ca cineva din grupul in care lucrezi are ceva de ascuns, ar fi bine sa-l descoperi inainte de a te induce in eroare! Fii foarte exigent atunci cand accepti sfaturi de la cei din jurul tau, pentru ca s-ar putea sa asculti niste informatii gresite, poate chiar rau intentionate, transmise de un fals prieten. Urmareste ceva si primul pas e sa te trimita pe o pista gresita prin datele pe care ti le pune la dispozitie. Daca lucrezi intr-un anturaj mai numeros, ia in serios doar acele informatii care se confirma din mai multe surse, semn ca sunt verificate si acceptate de mai multa lume.

PESTI

La incarcatura de energie care planeaza in aer, ar trebui sa te ocupi azi de cele mai complicate sau indraznete proiecte pentru ca acum e momentul cel mai bun ca sa le dai startul. Esti bine motivat, determinarea e la cote maxime, ai si un bagaj de energie fizica supra dimensionat, deci astepti doar scanteia care sa te trimita in lupta. Aceasta vine de la un colaborator care te stimuleaza atat de bine cu povestirile sale motivationale, incat abia astepti sa-i dai drumul. Rezultatele vor aparea foarte repede daca nu reduci ritmul acesta alert cu care ai pornit totul, deci hai, la drum, cu incredere deplina in succesul final!

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies