Horoscop zilnic - 15 aprilie: Scorpionii primesc o veste importanta!

Horoscop zilnic - 15 aprilie: Scorpionii primesc o veste importanta!
Horoscop zilnic - 15 aprilie: Scorpionii primesc o veste importanta!

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 15 aprilie 2016.

Berbec

După zile în şir, în care ai experimentat tot felul de emoţii la extreme şi ai avut sentimentul că pedalezi în gol, acum îţi revine inima la loc şi reuşeşti să priveşti totul cu mai multă seninătate. Luna în Leu îţi aduce bucuria şi optimismul pierdute, îţi aminteşte că ai puterea de a creă şi, mai ales, îţi aminteşte ce/să iubeşti.

Taur

Încă nu ţi-e foarte clară direcţia pe care să o îmbrăţişezi inclusiv în plan amoros şi creativ, însă ziua această are o energie care te poate revigora şi îţi poate schimbă percepţia

asupra lucrurilor. E o zi excelentă pentru a te retrage în mediul familial sau a acordă atenţie în special confortului din cămin. Astfel îţi revin poftă de viaţă şi încrederea în ţine.

Gemeni

Atenţie la ideile, veştile, mesajele, inspiraţia primită astăzi. Luna în Leu activează zonă mentalului şi comunicării, inspirându-te şi aducându-ţi idei originale, nonconformiste. Conversaţiile cu prietenii sau cu o persoană nouă care intră în viaţă ta sunt mână cerească.
Evită să te plângi despre ce nu merge şi schimbă perspectivă, amintindu-ţi de resursele tale creatoare.

Rac

Luna se află în Leu, activând zona banilor şi a resurselor materiale. Poţi avea parte de surprize frumoase în acest segment de viaţă, prin apariţia unor oportunităţi neaşteptate de câştig şi deschiderea unor culoare benefice în carieră. Fii pregătit să faci alegeri nonconformiste, atipice, bazându-te pe inspiraţie şi intuiţie.
Fără iluzii, exaltări şi patimi, ci cu luciditatea care vine din cunoaşterea de dincolo de minte şi logică.

Leu

Te-ai cam perpelit, probabil, în ultima perioadă, ba din cauza unor frici, ba din cauza unor schimbări şi surprize care ţi-au tot dat peste cap programul. Acum e momentul să te repliezi, să-ţi aminteşti de resursele interioare valoroase, de capacitatea de a creă mereu ceva nou. Luna stă azi în semnul tău solar şi te ajută să te ridici deasupra plângerilor şi judecăţilor, plimbându-te într-o lume a ideilor, posibilităţilor, dorinţelor, creativităţii, încrederii.
Ce vei crea nou, diferit?

Fecioara

Pe fondul agitaţiei şi a experienţelor copleşitoare din ultima vreme, ziua de astăzi conţine o energie care, fără să ştii cum, te ajută să te echilibrezi emoţional. Pot veni informaţii îmbucurătoare către tine, poţi fi susţinut din umbră sau pur şi simplu perspectiva ta asupra prezentului devine mai luminoasă că urmare a schimbării unor convingeri şi a abordării.

Balanta

Deşi în multe privinţe te simţi legat de mâini şi de picioare, iar nivelul de energie nu este cel mai ridicat, astăzi reuşeşti să vezi partea plină a
paharului cu mai multă uşurinţă. Luna în Leu activează zonă prietenilor şi a relaţiilor sociale, aspectele sunt frumoase, semn că te poţi bucura de inspiraţie prin prieteni şi poţi fi susţinut de cineva din anturaj, legat de un proiect sau o situaţie partenerială tensionată.

Scorpion

Pentru tine, se ivesc oportunităţi profesionale noi la orizont, aşa că tot ce ai de făcut este să le primeşti şi să le foloseşti.
Nu refuza ceea ce apare, din principiu, ci ia în calcul orice posibilitate. E timpul să devii ceva mai flexibil în gândire şi să dai drumul unor principii rigide sau unor aşteptări care te limitează. Înaintează uşor, pas cu pas, chiar dacă te simţi ca legat la ochi, într-un necunoscut total.

Sagetator

O zi frumoasă se anunţă pentru tine. Astăzi se pot rezolva uşor, lucruri pentru care până acum ai depus mult efort în zadar.
Ai trecere în faţa unor persoane oficiale, la instituţii de stat, deci dacă ai de rezolvat astfel de situaţii, această zi este numai bună. Apoi, e posibil să primeşti o veste bună pe care nici nu mai sperai să o primeşti sau nimereşti într-un context favorabil şi norocos, în care poţi folosi o şansă unică.

Capricorn

Contextul astral de astăzi te susţine în tote chestiunile financiare, în ce priveşte unele plăţi, taxe, impozite sau împărţiri de bunuri/bani cu asociaţi/parteneri. Şansa pare să fie de partea ta şi, într-un fel sau altul, ieşi în avantaj. În plus, poţi beneficia de favoruri, uşi deschise, daruri şi câştiguri facile. Unele daruri şi surprize pot veni chiar din partea celor din familie.

Varsator

Recunoaşterea de care te bucuri astăzi îţi aduce un plus de imagine, credibilitate şi oprtunitati de afirmare. Dacă reuşeşti să păstrezi proporţiile şi să nu te umfli prea tare în pene, poţi să te bucuri de succes în ce priveşte un parteneriat nou, o asociere, o colaborare. Fii deschis propunerilor primite şi ai încredere în ideile noi care-ţi vin. N-ar fi rău să ai mereu o agendă la îndemână, pentru a-ţi nota ideile.

Pesti

Zona muncii şi a sănătăţii este energizată astăzi, astfel că te poţi bucura de întorsături favorabile ale unor situaţii şi de o creştere a vitalităţii cum n-ai mai simţit demult. Astăzi, creativitatea este la cote înalte şi te ajută să inovezi sau inventezi ceva, să îmbunătăţeşti rezultatele în proiectele tale profesionale şi să armonizezi relaţiile de la serviciu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies