Horoscop zilnic-15 august: Gemenii rezolva probleme de cuplu

Horoscop zilnic-15 august: Gemenii rezolva probleme de cuplu
Horoscop zilnic-15 august: Gemenii rezolva probleme de cuplu

Iti spunem ce te asteapta astazi din punct de vedere astrologic.

Berbec

Calatoriile care erau programate pentru azi contin o mare doza de agresivitate. Ori traficul e infernal si te enervezi la tot pasul, eliberandu-ti nervii pe ceilalti soferi, ori ceea ce te asteapta pe parcurs te face sa regreti ca ai plecat la drum, pentru ca nu e o zi tocmai potrivita pentru deplasari. Te intorci acasa frant de oboseala si stresat, fara prea multe treburi rezolvate pe parcursul zilei.

Daca poti amana calatoriile pe altadata, ai fi mai castigat, dar probabil e o obligatie de serviciu ce nu sufera amanare.

Taur

Participi la un proiect ce implica resurse mari din partea ta. Totul va merge bine atat timp cat pastrezi un echilibru intre componentele acestui proiect, fara a aluneca spre exces de zel in nicio parte! Daca investesti energie, timp si pasiune, daca mai ai ocazia de a-ti pune in valoare si talentele native, atunci ai toate motivele sa fii multumit de rezultate, pentru ca este un plan care iti face mare placere.

Nu e doar o obligatie sau o rutina, ci chiar e o adevarata bucurie sa iti aduci contributia, tocmai de aceea si rezultatele sunt excelente!

Gemeni

Este vremea rezolvarii unor probleme mai vechi in cuplu ce au avut la origine tentative de infidelitate, adevaruri ascunse sau gesturi incorecte din care unul sau altul dintre parteneri a avut ceva de suferit. E bine sa va recunoasteti fiecare greseala si sa luati masurile necesare pentru a restabili ordinea justa, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, adevarul tot iese la iveala.

Nu puteti trai mai departe in minciuna sau in amagire, ci mai bine spuneti lucrurilor pe nume si echilibrati balanta in relatia voastra.

Rac

Joci un rol cheie in rezolvarea unei probleme de serviciu cu care multa lume isi bate capul. Tu esti bine pregatit la nivel teoretic, ai acumulat deja informatiile necesare pentru solutionarea situatiei de fata, dar astepti sa ti se ceara parerea.

Consideri ca, daca te bagi fara sa fii consultat, ar fi un semn de infatuare. Iti cunosti valoarea, si altii ti-o cunosc foarte bine, dar de data aceasta stai cuminte in banca ta pana cand colaboratorii ajunsi in impas vor ajunge la concluzia ca trebuie sa apeleze la tine. Abia dupa aceea orgoliul tau se va umfle in pene!

Leu

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Esti concentrat la ce ai de facut si nu spui nimic la voia intamplarii, ci dupa ce

te documentezi extrem de profund asupra oricarei probleme. Esti un exemplu de seriozitate si maturitate, incat, cine te are ca sfatuitor sau profesor, are numai de castigat, deoarece tot ce ai de transmis e de valoare! Inteligenta ta iese in evidenta prin tot ce spui, prin informatiile pe care le transmiti, prin argumentele pe care le sustii. Se vede ca ai invatat mult in viata, ca ai acumulat un bagaj de cunostinte foarte vast, iar azi ai ocazia sa te folosesti de el intr-un moment cheie.

Fecioara

Nu te crampona de un banal hop, pentru ca detii toate resursele pentru a face fata cu succes oricarei piedici. Nu ai nicio vina pentru felul in care s-au impotmolit lucrurile, altii au avut un rol ca s-a ajuns aici, dar tu ai exact solutiile cele mai bune pentru a rezolva totul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Atitudinea pozitiva de invingator increzator in fortele proprii se va dovedi a fi exact cheia acestei situatii.

Daca-ti torni cenusa in cap, asa cum fac cei din jurul tau, nu faci altceva decat sa-ti tai singur creanga de sub picioare si sa bati pasul pe loc, fara iesire.

Balanta

Daca tie iti lipseste entuziasmul sau energia, atunci cauta persoanele potrivite care sa te inlocuiasca cel mai bine. Exista in preajma ta oameni mult mai optimisti decat tine, dornici de actiune, cu spirit de conducatori, care ar putea reusi sa te atraga si pe tine in diverse activitati fata de care tu nu arati nici un interes initial. Daca stiu sa-ti ofere stimulentele potrivite- o promisiune, o veste buna, o motivatie oricat de mica- iti vei recapata cheful de munca. Nu ai de ce te agata, deocamdata, dar cineva cu autoritate din preajma ta are solutia perfecta pentru a te stimula sa iei masuri

Scorpion

Daca acasa nu te simti in largul tau, iesi din mediul tau stramt si mergi oriunde vezi cu ochii. Ai nevoie de o schimbare de decor si de atmosfera, pentru ca propriul tau mediu intim nu te prea incanta. Ori planeaza acolo un aer obositor, apasator, din cauza unor probleme de familie, ori te incearca o problema de sanatate pe care o poti contracara mai bine afara, la aer curat. Daca nimeresti intr-un loc cu oameni veseli, cu tonus ridicat, te vor molipsi si pe tine de buna dispozitie, dar fa un efort sa nu-i incarci tu pe ei cu necazurile tale. Efectul lor asupra ta va fi vizibil imediat, ca atare primeste energia lor pozitiva cu inima deschisa!

Sagetator

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Fii discret in privinta planurilor tale viitoare, invaluie-le intr-o unda de mister, ca nu cumva sa ti le fure altul mai iute in reactii. Ai idei foarte bune, planuri excelente in minte, dar ai si inamici puternici prin preajma care abia asteapta sa prinda un pont si sa profite de el. Uneori e mai bine sa taci si sa faci, si abia dupa ce atingi rezultatele dorite sa incepi sa povestesti lumii ce ai realizat. Asa se petrece si azi, pentru ca daca nu te poti abtine sa nu spui lumii ce ai de gand, vei suferi o mare dezamagire, afland ca altul a pus deja in practica ideile tale.

Capricorn

Nu ai alaturi de tine persoanele cele mai potrivite pentru ceea ce intentionezi sa realizezi, ci atragi doar persoane sensibile, slabe, suspicioase, care resping orice. Chiar daca reusesti sa-i chemi alaturi de tine cu un anumit scop, ei sunt cei care te vor trage mereu inapoi, pentru ca intotdeauna au ori o indoiala care-i macina, ori critica toate propunerile tale, ori se tem sa si incerce ceva, convinsi ca oricum nu va iesi nimic bun din asta. Mai bine te-ai descurca singur decat cu asemenea tovarasi negativisti, ca atare ie

Varsator

Ai mare grija la cele mai banale tranzactii financiare ale acestei zile, pentru ca planeaza un oarecare pericol peste portofelul tau. Poate nici nu-ti dai seama de riscuri, pentru ca exista o persoana care se ascunde in spatele unei masti false si se preface a-ti fi prieten sau partener cu intentii serioase, dar mai devreme sau mai tarziu vei afla ce intentioneaza si te va deceptiona. Fii deci mult mai prudent cand vine vorba de cheltuieli si plati sau de contracte care par mult prea frumoase ca sa fie adevarate, pentru ca se ascunde si ceva urat in spatele aparentelor inselatoare.

Pesti

Se incing dispute aprinse in mediul in care, de obicei, aveai relatii armonioase cu toata lumea. De data aceasta esti cam nervos si refuzi dialogul pasnic, pentru ca ai impresia ca tu detii solutii la problemele tuturor. Daca ceilalti nu-ti dau dreptate, ai tendinta de a riposta agresiv, ceea ce tensioneaza atmosfera pe oriunde ai trece. Poate ca aceasta atitudine ofensiva este totusi benefica, dar numai in acele spatii in care treneaza rutina si plictiseala, pentru ca mai vii tu cu un dram de energie.

Horoscop oferit de ACVARIA.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies