Horoscop zilnic 15 iunie: sagetatorilor le merge mintea brici  

Horoscop zilnic 15 iunie: sagetatorilor le merge mintea brici  
Horoscop zilnic 15 iunie: sagetatorilor le merge mintea brici  

In fiecare zi iti oferim horoscopul pentru a afla ce-ti rezerva astrele.

Berbec

Berbec
Esti capabil sa te certi cu toata lumea daca ideile tale nu sunt acceptate, pentru ca esti convins ca ai dreptate. Nu neaparat contradictiile te deranjeaza (dimpotriva, acestea te stimuleaza sa te mobilizezi pentru a fi si mai convingator in argumentatie), ci rezervele celor care te asculta. Nu spun nici da, nici nu, ridica din spranceana suspiciosi si nu-si exprima opinia, iar incertitudinea te face sa-ti pierzi cumpatul.
Preferi un refuz, o lupta de idei, o controversa apriga, decat o atitudine rece si distanta care nu transmite nimic.
Taur
Viata de familie este in prim plan, dar totusi nu e vorba de prea multa armonie, ci apar diverse neintelegeri, mai ales de natura financiara. Sotul nu este de acord cu lista de cumparaturi a sotiei, iar sotia nu pare a fi prea incantata de deciziile partenerului de viata, ca atare conflictele dintre barbat si femeie pot ajunge azi intr-un punct de maxim, in care orgoliile sunt gata sa rabufneasca.
Fa un efort sa-ti controlezi reactiile impulsive, ca sa nu strici o zi de duminica ce ar putea fi petrecuta mult mai frumos.
Gemeni
Ar fi bine sa faci totul in secret, deocamdata, chiar daca ai un mare plan in minte. Uneori discretia este mai buna decat sa faci tam-tam pe seama unei dorinte la care vrei neaparat sa ajungi. Pregatesti terenul in taina, dincolo de ochii lumii, si abia cand vei fi sigur ca totul evolueaza pe teren sigur si nimeni nu mai poate interveni negativ in planurile tale, vei putea face publice reusitele tale.
Acum e de preferat anonimatul, pentru ca oricand se poate trezi unul care sa-ti strice planurile sau sa-ti fure ideea! Taci si faci.
Rac
Ceea ce se petrece azi in jurul tau te pune pe tine in valoare, dar nu neaparat in cea mai buna forma posibila. Tot ce spui, tot ce faci, iese in evidenta intr-un fel aparte, pentru ca nu poti sta cuminte fara un gest cat de cat socant despre care lumea sa vorbeasca, dar nu sunt gesturi cu care te poti mandri intru totul.
Unii ar putea sa te denigreze, sa te barfeasca, sa te puna intr-o lumina defavorabila, ceea ce te obliga sa vorbesti si mai mult de tine, dar nu toata lumea te apreciaza. Nu poti multumi pe toata lumea.
Leu
Participi la un eveniment emotionant, care scoate la iveala latura ta sensibila. Te intalnesti cu persoane vesele, amuzante, cu prieteni de care iti era dor, cu un grup de persoane adunat in jurul unui moment cu tenta emotionala extrem de intensa, care te va afecta si pe tine.
Desi vrei sa bravezi si sa nu recunosti ca ai si tu inima, de data aceasta esti coplesit de sentimente si trairi si participi trup si suflet la tot ce se intampla.
Fecioara
Nimic interesant in program astazi, ca atare poti profita de o zi libera pentru a lenevi in voie pe langa casa. Ori esti foarte obosit si nu gasesti in tine forta de a face nimic care sa te solicite fizic, ori esti foarte plictisit si nu gasesti nimic deosebit de facut, deci ziua pare a fi complet pierduta pe lucruri banale, marunte, neimportante pentru
o fire creativa ca tine. Esti influentat poate de cineva din anturaj care prefera comoditatea duminicala decat orice activitate, oricat de mica, ce ar mai putea anima un pic atmosfera.
Balanta
S-a terminat o etapa legata de viata de familie si a venit vremea sa va luati ramas bun de la tot ce a fost. Ati invatat ceva din cele traite, dar nu mai are rost sa duceti mai departe capitolul tocmai incheiat.
Este un moment excelent pentru a trasa o noua directie impreuna cu cei dragi tie, trecutul fiind de acum inainte doar o amintire sau sursa unor invataturi intelepte. Priveste spre viitor de acum, nu te mai intoarce inapoi decat pentru a accesa, din cand in cand, atunci cand ai nevoie, cate o idee, cate o lectie acumulata, cate o informatie de demult. Concentreaza-te spre ce va fi!
Scorpion
Daca ai fost plecat o vreme din locul tau obisnuit, acum e vremea sa te intorci acasa. E ca si cum s-ar termina concediul sau o vizita intr-o alta locatie decat cea normala, dar ca la orice final de perioada in care te detasezi de toate, revenirea la viata cotidiana e un pic deceptionanta. O vreme ramai cu sufletul atasat de locul de care tocmai te-ai despartit si traiesti din amintiri, dar totusi trebuie sa revii cu picioarele pe pamant cat mai repede. Nici un miracol nu tine vesnic.
Sagetator
Cand esti stimulat si motivat cum se cuvine, iti merge mintea brici. Acelasi sentiment il ai si azi: ai cu cine discuta, va completati unul pe altul, va incurajati sa va expuneti fiecare parerile cu incredere, pentru ca celalalt nu numai ca aude ce ai de zis, dar si respecta si pune in aplicare! In asemenea companie, toate ar trebui sa mearga bine, pentru ca formati o echipa imbatabila, in care mintea si inima se unesc perfect in aceeasi directie. Apreciezi enorm cooperarea cu cel de langa tine care te completeaza de parca ti-ar fi frate.
Capricorn
Nu te baga in treburile altora daca nu ai solutii concrete si corecte la ceea ce-i preocupa. Daca nu stii exact ce trebuie facut, mai bine nu zici nimic, pentru a nu-l incurca si mai tare pe cel aflat in impas. Daca intervii in problemele altora doar ca sa te afli in treaba, fii sigur ca vei strica mai mult decat vei ajuta si apoi celalalt nu va mai sti cum sa repare oalele sparte de cei care sau bagat unde nu le fierbe oala. Riscul de a-l trimite pe cel pe care ai dori sa-l ajuti pe cai laturalnice e cam mare, deci mai bine il lasi sa se descurce singur.
Varsator
Parca ar fi doua personalitati in interiorul tau care se lupta pentru suprematie. Esti la mijloc si nu stii pe care s-o asculti, pe care s-o lasi sa se manifeste liber si pe care s-o tii in frau, pentru ca nu ai vrea ca lumea sa descopere la tine trasaturi de caracter care nu te onoreaza. Daca nu esti atent la propriul comportament, ai putea scoate la iveala ori slabiciuni de care ti-e jena, ori o agresivitate ce se poate transforma in rautate, daca nu o tii sub control. Lumea se intreaba uimita care esti tu cu adevarat?
Pesti
Finalul brusc la care ai ajuns te lasa fara replica si te face sa aluneci spre o depresie greu de controlat. Sigur ca nu e rezultatul pe care l-ai preconizat atunci cand ai pornit la drum, sigur ca il poti considera un esec si pentru ca te prinde intr-o pasa proasta, din punct de vedere emotional, ai tendinta de a agrava situatia cu emotii negative si procese de constiinta in care te gasesti vinovat de toate. Ai avea nevoie de cineva care sa te stimuleze sa treci peste acest hop, dar nu prea ai pe cine te baza.

Esti capabil sa te certi cu toata lumea daca ideile tale nu sunt acceptate, pentru ca esti convins ca ai dreptate. Nu neaparat contradictiile te deranjeaza (dimpotriva, acestea te stimuleaza sa te mobilizezi pentru a fi si mai convingator in argumentatie), ci rezervele celor care te asculta. Nu spun nici da, nici nu, ridica din spranceana suspiciosi si nu-si exprima opinia, iar incertitudinea te face sa-ti pierzi cumpatul. Preferi un refuz, o lupta de idei, o controversa apriga, decat o atitudine rece si distanta care nu transmite nimic.

Taur

Viata de familie este in prim plan, dar totusi nu e vorba de prea multa armonie, ci apar diverse neintelegeri, mai ales de natura financiara. Sotul nu este de acord cu lista de cumparaturi a sotiei, iar sotia nu pare a fi prea incantata de deciziile partenerului de viata, ca atare conflictele dintre barbat si femeie pot ajunge azi intr-un punct de maxim, in care orgoliile sunt gata sa rabufneasca. Fa un efort sa-ti controlezi reactiile impulsive, ca sa nu strici o zi de duminica ce ar putea fi petrecuta mult mai frumos.

Gemeni

Ar fi bine sa faci totul in secret, deocamdata, chiar daca ai un mare plan in minte. Uneori discretia este mai buna decat sa faci tam-tam pe seama unei dorinte la care vrei neaparat sa ajungi. Pregatesti terenul in taina, dincolo de ochii lumii, si abia cand vei fi sigur ca totul evolueaza pe teren sigur si nimeni nu mai poate interveni negativ in planurile tale, vei putea face publice reusitele tale. Acum e de preferat anonimatul, pentru ca oricand se poate trezi unul care sa-ti strice planurile sau sa-ti fure ideea! Taci si faci.

Rac

Ceea ce se petrece azi in jurul tau te pune pe tine in valoare, dar nu neaparat in cea mai buna forma posibila. Tot ce spui, tot ce faci, iese in evidenta intr-un fel aparte, pentru ca nu poti sta cuminte fara un gest cat de cat socant despre care lumea sa vorbeasca, dar nu sunt gesturi cu care te poti mandri intru totul. Unii ar putea sa te denigreze, sa te barfeasca, sa te puna intr-o lumina defavorabila, ceea ce te obliga sa vorbesti si mai mult de tine, dar nu toata lumea te apreciaza. Nu poti multumi pe toata lumea.

Leu

Participi la un eveniment emotionant, care scoate la iveala latura ta sensibila. Te intalnesti cu persoane vesele, amuzante, cu prieteni de care iti era dor, cu un grup de persoane adunat in jurul unui moment cu tenta emotionala extrem de intensa, care te va afecta si pe tine. Desi vrei sa bravezi si sa nu recunosti ca ai si tu inima, de data aceasta esti coplesit de sentimente si trairi si participi trup si suflet la tot ce se intampla.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fecioara

Nimic interesant in program astazi, ca atare poti profita de o zi libera pentru a lenevi in voie pe langa casa. Ori esti foarte obosit si nu gasesti in tine forta de a face nimic care sa te solicite fizic, ori esti foarte plictisit si nu gasesti nimic deosebit de facut, deci ziua pare a fi complet pierduta pe lucruri banale, marunte, neimportante pentru o fire creativa ca tine. Esti influentat poate de cineva din anturaj care prefera comoditatea duminicala decat orice activitate, oricat de mica, ce ar mai putea anima un pic atmosfera.

Balanta

S-a terminat o etapa legata de viata de familie si a venit vremea sa va luati ramas bun de la tot ce a fost. Ati invatat ceva din cele traite, dar nu mai are rost sa duceti mai departe capitolul tocmai incheiat. Este un moment excelent pentru a trasa o noua directie impreuna cu cei dragi tie, trecutul fiind de acum inainte doar o amintire sau sursa unor invataturi intelepte. Priveste spre viitor de acum, nu te mai intoarce inapoi decat pentru a accesa, din cand in cand, atunci cand ai nevoie, cate o idee, cate o lectie acumulata, cate o informatie de demult. Concentreaza-te spre ce va fi!

Scorpion

Daca ai fost plecat o vreme din locul tau obisnuit, acum e vremea sa te intorci acasa. E ca si cum s-ar termina concediul sau o vizita intr-o alta locatie decat cea normala, dar ca la orice final de perioada in care te detasezi de toate, revenirea la viata cotidiana e un pic deceptionanta. O vreme ramai cu sufletul atasat de locul de care tocmai te-ai despartit si traiesti din amintiri, dar totusi trebuie sa revii cu picioarele pe pamant cat mai repede. Nici un miracol nu tine vesnic.

Sagetator

Cand esti stimulat si motivat cum se cuvine, iti merge mintea brici. Acelasi sentiment il ai si azi: ai cu cine discuta, va completati unul pe altul, va incurajati sa va expuneti fiecare parerile cu incredere, pentru ca celalalt nu numai ca aude ce ai de zis, dar si respecta si pune in aplicare! In asemenea companie, toate ar trebui sa mearga bine, pentru ca formati o echipa imbatabila, in care mintea si inima se unesc perfect in aceeasi directie. Apreciezi enorm cooperarea cu cel de langa tine care te completeaza de parca ti-ar fi frate.

Capricorn

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nu te baga in treburile altora daca nu ai solutii concrete si corecte la ceea ce-i preocupa. Daca nu stii exact ce trebuie facut, mai bine nu zici nimic, pentru a nu-l incurca si mai tare pe cel aflat in impas. Daca intervii in problemele altora doar ca sa te afli in treaba, fii sigur ca vei strica mai mult decat vei ajuta si apoi celalalt nu va mai sti cum sa repare oalele sparte de cei care sau bagat unde nu le fierbe oala. Riscul de a-l trimite pe cel pe care ai dori sa-l ajuti pe cai laturalnice e cam mare, deci mai bine il lasi sa se descurce singur.

Varsator

Parca ar fi doua personalitati in interiorul tau care se lupta pentru suprematie. Esti la mijloc si nu stii pe care s-o asculti, pe care s-o lasi sa se manifeste liber si pe care s-o tii in frau, pentru ca nu ai vrea ca lumea sa descopere la tine trasaturi de caracter care nu te onoreaza. Daca nu esti atent la propriul comportament, ai putea scoate la iveala ori slabiciuni de care ti-e jena, ori o agresivitate ce se poate transforma in rautate, daca nu o tii sub control. Lumea se intreaba uimita care esti tu cu adevarat?

Pesti

Finalul brusc la care ai ajuns te lasa fara replica si te face sa aluneci spre o depresie greu de controlat. Sigur ca nu e rezultatul pe care l-ai preconizat atunci cand ai pornit la drum, sigur ca il poti considera un esec si pentru ca te prinde intr-o pasa proasta, din punct de vedere emotional, ai tendinta de a agrava situatia cu emotii negative si procese de constiinta in care te gasesti vinovat de toate. Ai avea nevoie de cineva care sa te stimuleze sa treci peste acest hop, dar nu prea ai pe cine te baza.

 

HOROSCOP OFERIT DE ACVARIA.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies