Horoscop zilnic - 15 mai: Berbecii trebuie sa iasa de sub influenta negativa

Horoscop zilnic - 15 mai: Berbecii trebuie sa iasa de sub influenta negativa
Horoscop zilnic - 15 mai: Berbecii trebuie sa iasa de sub influenta negativa

In fiecare zi iti oferim horoscopul pentru a afla ce-ti rezerva astrele.

 

BERBEC
Te afli intr-un mediu impovarat de griji, or tu nu esti deloc asa, ca atare ar fi bine sa evadezi cat mai repede din acel loc, ca sa nu te influenteze si pe tine. Unii nu vorbesc decat de probleme, de lipsuri, de nereusite, pe cand tu ai multe lucruri bune si inaltatoare de facut si ar merita sa te concentrezi asupra lor! Esti deschis la nou, pe cand cei care iti tin companie sunt blocati in propriile lor amintiri urate, in stramta lor lume apasatoare, in care tu nu te
simti deloc bine. Cu cat iesi mai repede de sub influenta acestui mediu negativ, cu atat mai bine pentru tine. Du-te unde vezi cu ochii decat sa mai ramai o clipa printre astfel de oameni tristi si pesimisti!
TAUR
Privind inapoi, la etapele parcurse in ultima perioada, esti multumit de rezultate si ai speranta ca se poate si mai bine de atat.
Bravo, ai lasat la o parte atitudinea tematoare si vezi ca esti capabil de succese care pot deveni punctul de plecare spre etapele urmatoare. Ai sperante mari cu privire la sensul spre care te indrepti, pentru ca ai vazut cu ochii tai ca visele tale se pot materializa, dovada stand o serie de evenimente frumoase din ultima perioada pe care le poti considera scop atins si vis implinit. Vezi ca se poate, deci hai, curaj spre ceva si mai sus, si mai inalt, si mai greu, pentru ca totul merge bine!
GEMENI
Ai
invatat multe dintr-un moment al vietii care e deja o amintire. Trecutul nu e deloc o frana pentru ceea ce vrei sa faci de acum inainte, ci dimpotriva: e linia de start pentru o cale complet noua mult mai promitatoare. Nu inseamna ca ai uitat ce s-a intamplat pana aici, dar ai inteles ce era de inteles din lectiile primite si de acum inainte pui in practica acele concluzii pe care le-ai extras din experientele traite.
Iarta-ti propriile greseli si fa in asa fel incat sa nu le repeti, ci sa aplici ceea ce ai descoperit prin ele.
RAC
Bucura-te de momentele superbe ale zilei, simte-te bine in pielea ta. Esti liber sa zbori cu gandul sau cu sufletul oriunde doresti, iar aceasta atitudine deschisa e solutia optima pentru a ajunge intr-o zona incantatoare a planurilor tale.
Ai numai motive de optimism si veselie, ca un copil lipsit de griji care lasa lucrurile sa evolueze in voia lor. Nu are rost sa te opresti la fiecare pas si sa-ti pui intrebari inutile sau sa incerci sa preiei controlul, pentru ca te afli pe varful unui val care oricum are directia sa de inaintare. Lasa-l pe el sa te duca acolo unde vrea si vei vedea ca tinta finala coincide cu cea a propriilor tale dorinte.
Fii deschis la orice!
LEU
Ti se fac propuneri interesante pe care ajunge doar sa le accepti si ele vor evolua spre implinirea lor cu brio. Nu mai esti temator si timid, ci profiti de sansele care ti se ofera pentru a le transforma in succese palpabile. Nu refuza nimic din ceea ce te invita ceilalti sa faci, sau fii chiar tu initiatorul unor proiecte indraznete.
Cineva trebuie sa vina cu ideea pentru ca aceasta sa inainteze spre reusita cea mai inalta. Tot ce atingi este de succes, deci lasa la o parte suspiciunile, fara a te gandi atata la ce vine, la piedicile inerente, la pretul pe care-l ai de platit. Acum conteaza doar rezultatele si iti investesti in acest sens toate resursele!
FECIOARA
Reusita proiectelor incepute depinde mult de tovarasii pe care ii atragi alaturi de tine pentru acelasi scop. Trebuie sa fii foarte atent la colaboratori, pentru ca ai tendinta de a aduna oameni pesimisti, negativisti, care ti-ar putea pune doar bete in roate la orice pas, si degeaba ai tu chef de actiune si elan, daca ceilalti te trag inapoi ca o ghiulea prinsa de picior. Selecteaza cu mai multa exigenta colegii pe care sa te bazezi, pentru ca nu poti face treaba buna cu cei care se plang intruna sau spun nu la orice hop.
BALANTA
Ai nevoie de o garantie si o astepti cu sufletul la gura, pentru ca nu te poti linisti cat nu stii sigur acel lucru. Ar fi bine sa nu mai fii atat de incrancenat si de concentrat asupra acelui detaliu. E bine sa te relaxezi un pic si sa lasi lucrurile sa evolueze in ritmul propriu, fara sa te stresezi. Cauta o preocupare in stransa legatura cu apa, care iti inspira liniste si frumusete, ca sa uiti de griji si nesiguranta. Iesi la o plimbare pe malul unui lac privind la undele fine in bataia vantului, fa o baie parfumata inainte de culcare, mergi la un SPA sau la un ceai cu prietenii, si vei vedea ca efectele vor fi miraculoase. Se vor spala toate
SCORPION
Nu trebuie sa-ti faci griji pentru nimic, nici macar pentru acele lucruri care ti se par ca nu s-au rezolvat asa cum se cuvine, asa cum ai fi dorit. Unele situatii nu ajung la finalul de care ai nevoie chiar atunci cand ai dori, ci mai e nevoie de o serie de probe de incercare pana la rezultatul meritat. Tot ce se petrece pe parcurs e doar o lectie de viata din care ai mereu ceva de invatat, si la fel sunt si etapele prin care treci acum. Chiar daca nu esti multumit de ele, deocamdata, nu te stresa mai mult decat e cazul! Esti pe cale sa primesti ce ti se cuvine, deci lupta pe calea cea dreapta!
SAGETATOR
Te comporti ca un om cu scaun la cap, total responsabil pentru ceea ce spune si face, un exemplu de autoritate si sobrietate. Esti in fata unui moment in care nu ai voie sa faci experimente ci trebuie sa te concentrezi cat se poate de profund si sa apelezi la toate calitatile tale arhi-cunoscute: stapanire de sine, incredere in propria persoana, seriozitate, calm si impamantare! Esti atat de bine ancorat in realitate, incat nimic nu te poate clinti. Conteaza doar prezentul, in acest moment, si iei decizii ferme, clare, solide, ca un om care stie foarte bine ce duce pe umeri.
CAPRICORN
Cu calm, dibacie si dexteritate, esti capabil de o multime de lucruri, deci nu sta degeaba azi, ci pune mana serios pe unelte si incepe sa te folosesti de spiritul intreprinzator cu care esti inzestrat. Iti poate veni azi o idee atat de grozava, incat ar merita sa i te dedici ei in totalitate pe parcursul urmatoarelor luni, pentru ca poate aduce si mari satisfactii, si un profund sentiment de implinire interioara, dar, cel mai mult, o senzatie de liniste, de asezare a lucrurilor pe un fagas mai sigur. Cheia tuturor lucrurilor este cumpatarea, simtul masurii, deci fa totul in limite normale: la timpul potrivit, in modul potrivit.
VARSATOR
Persoana care iti apare astazi in cale ar putea avea un rol major in viata ta de acum inainte. Te poate completa intr-un mod in care nici nu stiai ca ai avea nevoie, deci priveste-l ca pe jumatatea care completeaza intregul. Ca poate fi un potential partener de viata sau de afaceri, un prieten foarte bun sau sufletul tau pereche cu care vei trece printr-o multime de lectii, asculta cu atentie ce are de transmis, pentru ca adeseori iti vei extrage energia pozitiva din indrumarile sale. El poate deveni motorul tau principal de propulsie!
PESTI
Nu te crampona de banalul hop care apare azi pe neasteptate, pentru ca, dupa ce va trece, ai sa razi de cat de usor a fost! Nimic nu e atat de grav pe cat pare la prima vedere, de aceea e bine sa lasi un pic lucrurile sa se aseze, sa depasesti socul initial, pentru ca imediat vor incepe sa apara si solutiile de iesire din impas. Nu e un capat de drum, asa cum ai fi tentat sa spui la prima impresie, deci nu lua decizii acum. Peste o ora, doua, ai sa descoperi ca aveai ceva de invatat din acest moment critic si ca detii toate resursele pentru a-l depasi, pentru a-l rezolva si apoi chiar a multumi destinului ca ti l-a adus in cale ca o noua lectie folositoare de viata!
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

Te afli intr-un mediu impovarat de griji, or tu nu esti deloc asa, ca atare ar fi bine sa evadezi cat mai repede din acel loc, ca sa nu te influenteze si pe tine. Unii nu vorbesc decat de probleme, de lipsuri, de nereusite, pe cand tu ai multe lucruri bune si inaltatoare de facut si ar merita sa te concentrezi asupra lor! Esti deschis la nou, pe cand cei care iti tin companie sunt blocati in propriile lor amintiri urate, in stramta lor lume apasatoare, in care tu nu te simti deloc bine. Cu cat iesi mai repede de sub influenta acestui mediu negativ, cu atat mai bine pentru tine. Du-te unde vezi cu ochii decat sa mai ramai o clipa printre astfel de oameni tristi si pesimisti!

TAUR

Privind inapoi, la etapele parcurse in ultima perioada, esti multumit de rezultate si ai speranta ca se poate si mai bine de atat. Bravo, ai lasat la o parte atitudinea tematoare si vezi ca esti capabil de succese care pot deveni punctul de plecare spre etapele urmatoare. Ai sperante mari cu privire la sensul spre care te indrepti, pentru ca ai vazut cu ochii tai ca visele tale se pot materializa, dovada stand o serie de evenimente frumoase din ultima perioada pe care le poti considera scop atins si vis implinit. Vezi ca se poate, deci hai, curaj spre ceva si mai sus, si mai inalt, si mai greu, pentru ca totul merge bine!

GEMENI


Ai invatat multe dintr-un moment al vietii care e deja o amintire. Trecutul nu e deloc o frana pentru ceea ce vrei sa faci de acum inainte, ci dimpotriva: e linia de start pentru o cale complet noua mult mai promitatoare. Nu inseamna ca ai uitat ce s-a intamplat pana aici, dar ai inteles ce era de inteles din lectiile primite si de acum inainte pui in practica acele concluzii pe care le-ai extras din experientele traite. Iarta-ti propriile greseli si fa in asa fel incat sa nu le repeti, ci sa aplici ceea ce ai descoperit prin ele.

RAC


Bucura-te de momentele superbe ale zilei, simte-te bine in pielea ta. Esti liber sa zbori cu gandul sau cu sufletul oriunde doresti, iar aceasta atitudine deschisa e solutia optima pentru a ajunge intr-o zona incantatoare a planurilor tale. Ai numai motive de optimism si veselie, ca un copil lipsit de griji care lasa lucrurile sa evolueze in voia lor. Nu are rost sa te opresti la fiecare pas si sa-ti pui intrebari inutile sau sa incerci sa preiei controlul, pentru ca te afli pe varful unui val care oricum are directia sa de inaintare. Lasa-l pe el sa te duca acolo unde vrea si vei vedea ca tinta finala coincide cu cea a propriilor tale dorinte. Fii deschis la orice!

LEU

Ti se fac propuneri interesante pe care ajunge doar sa le accepti si ele vor evolua spre implinirea lor cu brio. Nu mai esti temator si timid, ci profiti de sansele care ti se ofera pentru a le transforma in succese palpabile. Nu refuza nimic din ceea ce te invita ceilalti sa faci, sau fii chiar tu initiatorul unor proiecte indraznete. Cineva trebuie sa vina cu ideea pentru ca aceasta sa inainteze spre reusita cea mai inalta. Tot ce atingi este de succes, deci lasa la o parte suspiciunile, fara a te gandi atata la ce vine, la piedicile inerente, la pretul pe care-l ai de platit. Acum conteaza doar rezultatele si iti investesti in acest sens toate resursele!

FECIOARA


Reusita proiectelor incepute depinde mult de tovarasii pe care ii atragi alaturi de tine pentru acelasi scop. Trebuie sa fii foarte atent la colaboratori, pentru ca ai tendinta de a aduna oameni pesimisti, negativisti, care ti-ar putea pune doar bete in roate la orice pas, si degeaba ai tu chef de actiune si elan, daca ceilalti te trag inapoi ca o ghiulea prinsa de picior. Selecteaza cu mai multa exigenta colegii pe care sa te bazezi, pentru ca nu poti face treaba buna cu cei care se plang intruna sau spun nu la orice hop.

BALANTA


Ai nevoie de o garantie si o astepti cu sufletul la gura, pentru ca nu te poti linisti cat nu stii sigur acel lucru. Ar fi bine sa nu mai fii atat de incrancenat si de concentrat asupra acelui detaliu. E bine sa te relaxezi un pic si sa lasi lucrurile sa evolueze in ritmul propriu, fara sa te stresezi. Cauta o preocupare in stransa legatura cu apa, care iti inspira liniste si frumusete, ca sa uiti de griji si nesiguranta. Iesi la o plimbare pe malul unui lac privind la undele fine in bataia vantului, fa o baie parfumata inainte de culcare, mergi la un SPA sau la un ceai cu prietenii, si vei vedea ca efectele vor fi miraculoase. Se vor spala toate

SCORPION

Nu trebuie sa-ti faci griji pentru nimic, nici macar pentru acele lucruri care ti se par ca nu s-au rezolvat asa cum se cuvine, asa cum ai fi dorit. Unele situatii nu ajung la finalul de care ai nevoie chiar atunci cand ai dori, ci mai e nevoie de o serie de probe de incercare pana la rezultatul meritat. Tot ce se petrece pe parcurs e doar o lectie de viata din care ai mereu ceva de invatat, si la fel sunt si etapele prin care treci acum. Chiar daca nu esti multumit de ele, deocamdata, nu te stresa mai mult decat e cazul! Esti pe cale sa primesti ce ti se cuvine, deci lupta pe calea cea dreapta!

SAGETATOR

Te comporti ca un om cu scaun la cap, total responsabil pentru ceea ce spune si face, un exemplu de autoritate si sobrietate. Esti in fata unui moment in care nu ai voie sa faci experimente ci trebuie sa te concentrezi cat se poate de profund si sa apelezi la toate calitatile tale arhi-cunoscute: stapanire de sine, incredere in propria persoana, seriozitate, calm si impamantare! Esti atat de bine ancorat in realitate, incat nimic nu te poate clinti. Conteaza doar prezentul, in acest moment, si iei decizii ferme, clare, solide, ca un om care stie foarte bine ce duce pe umeri.

CAPRICORN

Cu calm, dibacie si dexteritate, esti capabil de o multime de lucruri, deci nu sta degeaba azi, ci pune mana serios pe unelte si incepe sa te folosesti de spiritul intreprinzator cu care esti inzestrat. Iti poate veni azi o idee atat de grozava, incat ar merita sa i te dedici ei in totalitate pe parcursul urmatoarelor luni, pentru ca poate aduce si mari satisfactii, si un profund sentiment de implinire interioara, dar, cel mai mult, o senzatie de liniste, de asezare a lucrurilor pe un fagas mai sigur. Cheia tuturor lucrurilor este cumpatarea, simtul masurii, deci fa totul in limite normale: la timpul potrivit, in modul potrivit.

VARSATOR

Persoana care iti apare astazi in cale ar putea avea un rol major in viata ta de acum inainte. Te poate completa intr-un mod in care nici nu stiai ca ai avea nevoie, deci priveste-l ca pe jumatatea care completeaza intregul. Ca poate fi un potential partener de viata sau de afaceri, un prieten foarte bun sau sufletul tau pereche cu care vei trece printr-o multime de lectii, asculta cu atentie ce are de transmis, pentru ca adeseori iti vei extrage energia pozitiva din indrumarile sale. El poate deveni motorul tau principal de propulsie!

PESTI


Nu te crampona de banalul hop care apare azi pe neasteptate, pentru ca, dupa ce va trece, ai sa razi de cat de usor a fost! Nimic nu e atat de grav pe cat pare la prima vedere, de aceea e bine sa lasi un pic lucrurile sa se aseze, sa depasesti socul initial, pentru ca imediat vor incepe sa apara si solutiile de iesire din impas. Nu e un capat de drum, asa cum ai fi tentat sa spui la prima impresie, deci nu lua decizii acum. Peste o ora, doua, ai sa descoperi ca aveai ceva de invatat din acest moment critic si ca detii toate resursele pentru a-l depasi, pentru a-l rezolva si apoi chiar a multumi destinului ca ti l-a adus in cale ca o noua lectie folositoare de viata!

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Citește și: Sebastian, reacție explozivă la adresa Robertei: "Ești frustrată!" De la ce a pornit scandalul dintre cei doi concurenți din Casa iubirii? Patrick sare în apărarea tinerei- kanald.ro

Citește și: Blestemul abătut asupra unei familii, care și-a pierdut cel de-al doilea fiu înecat, tot la vârsta de 17 ani, la 7 ani distanță de prima tragedie!- stirilekanald.ro



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Sergen, lovitură năucitoare pentru Azra

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies