Horoscop zilnic - 15 mai: Gemenii si Pestii leaga relatii noi!

Horoscop zilnic - 15 mai: Gemenii si Pestii leaga relatii noi!
Horoscop zilnic - 15 mai: Gemenii si Pestii leaga relatii noi!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 15 mai 2016.

 

Berbec
Sfârşitul acestei săptămâni aduce în atenţie problemele de sănătate dobândite cu ceva vreme în urmă sau pe cele ereditare. De asemenea este posibil să apară urgenţe la locul de muncă şi să fii nevoit să lucrezi ore suplimentare. Se recomandă prudenţă şi discernământ, întrucât organsimul este obosit şi are nevoie de îngrijiri de specialitate. Rezervă momente pentru odihnă şi alimentează-te corect.
Ţi-ar prinde bine un plan de consultaţii şi analize medicale.
Taur
Ai succes la finalul acestei săptămâni în activităţile desfăşurate împreună cu persoana iubită şi copiii. Cei dragi vin cu inima deschisă către tine, astfel că ar fi minunat să le răspunzi cu aceeaşi monedă. Evită să-ţi impui punctele de vedere şi să ai aşteptări prea mari din partea celorlalţi! Unii te vor dezamăgi, mai ales cei în care, consideri tu că, ai investit afecţiune, bani sau cadouri.
Relaxează-te cu un hobby, dar ai grijă şi de sănătatea întregului organism.
Gemeni
Dorinţa de a sta acasă, printre membrii familiei sau alături de rude este accentuată şi foarte posibil de realizat la finalul acestei săptămâni. Dialogurile cu cei dragi, vizitele în locurile copilăriei, răsfoitul unui album cu fotografii sunt activităţi relaxante şi binevenite, atât pentru tine cât şi pentru ceilalţi.
Cu toate că se poate ivi o chestiune profesională urgentă, cu puţin efort vei reuşi să rezolvi totul cu bine. Ocupă-te şi de reorganizarea spaţiului locativ!
Rac
Zilele acestui weekend te predispun la întâlniri şi dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, dar şi la călătorii pe distanţe scurte. De notat şi memorat cele aflate sau petrecute, întrucât, pe de o parte ţi se vor lămuri multe aspecte profesionale care se află de multă vreme în umbră, iar pe de altă parte îţi vor fi de folos undeva, cândva, atât
în plan personal, cât şi în plan profesional. Cu siguranţă îţi vei schimba multe concepţii şi perspectiva asupra vieţii.
Leu
Sunt posibile cheltuieli la sfârşitul acestei săptămâni, dar în paralel apar şi suficienţi bani pentru ele. Totuşi este bine să îţi alegi priorităţile şi să laşi mofturile personale şi pe ale celor dragi deoparte. Traversezi o perioadă de mari transformări financiare, astfel că ţi se prefigurează variante noi de câştig din activitatea profesională desfăşurată la un loc de muncă oficial.
Se recomandă prudenţă, discernământ şi încredere că vei rezolva totul cu bine.
Fecioara
Ai putea sărbători cu fast zilele acestui weekend, pentru că primeşti influxuri astrale noi şi binefăcătoare. Totul este să-ţi gestionezi atent energia vitală şi activităţile pe care le ai de îndeplinit. Sunt momente excelente pentru a renunţa la tipare mentale perimate. Revizuieşte toate relaţiile, situaţiile în care eşti implicat, trasează alte direcţii de viaţă şi activitate.
De notat cele aflate şi petrecute, deoarece conţin sâmburii unei etape noi de viaţă.
Balanta
Retrage-te din forfota cotidiană şi stai de vorbă cu tine însuţi. Sunt momente deosebite, în care inutiţia este accentuată, iar revelaţiile te pot copleşi pe neaşteptate. Multe lucruri interesante poţi afla despre îmbunătăţirea sănătăţii tale şi a situaţiei de la locul de muncă.
Chiar ar fi bine să notezi într-un jurnal personal cele aflate sau petrecute în zilele acestui final de săptămână, deoarece îţi vor fi de mare folos în viitorul apropiat. Odihneşte-te mult!
Scorpion
Se vor evidenţia relaţiile cu prietenii la sfârşitul acestei săptămâni. Dialogurile cu aceştia, chiar şi cele banale sau întâlnirile aparent nesemnificative cu diverse persoane, au un tâlc bine determinat în evoluţia ta. Deocamdată este dificil acum să înţelegi despre ce este vorba sau să iei decizii importante. Se pot pune bazele unor colaborări viitoare, de bună calitate, însă acum este bine ca orice plan să rămână în stadiu incipient.
Sagetator
Contextele de la finalul acestei săptămâni te vor pune în prim-plan, ca şi cum eşti actorul pricipal dintr-un film cu multe personaje diverse. Sunt momente deosebite de a te pune în valoare, atât în plan socio-profesional, cât şi în plan personal. Controlează-ţi emotivitatea şi reacţiile! Tendinţa de a fi impulsiv şi refractar la dialog şi activităţi comune cu alţii îţi dăunează imaginii publice şi poziţiei tale în cadrul anturajului socio-profesional.
Capricorn
Finalul acestei săptămâni foloseşte-l pentru a-ţi bucura sufletul cu lecturi deosebite, cu dialoguri erudite cu persoanele dragi sau plimbă-te prin locurile preferate. Schimbul de informaţii, asimilarea cunoştinţelor sau evaluarea bagajului tău cultural sunt favorizate şi vor declanşa efecte pe termen lung. Este bine să fii deschis la schimbări şi mai ales acceptă opiniile şi experienţele de viaţă ale altora. Din toate poţi învăţa câte puţin.
Varsator
În weekend-ul acesta vor apărea discuţii importante pe tema banilor şi bunurilor comune cu alţii. Sunt momente favorabile pentru a pune la punct restanţe, pentru a stabili cheltuielile comune pe taxe, utilităţi, moşteniri, partaje personale şi profesionale. Fii prudent şi analizează fiecare detaliu, pentru că există riscul fraudelor sau pierderilor aparent banale, dar care, într-un timp relativ scurt vor crea neplăceri serioase.
Pesti
Importante zile pentru relaţiile parteneriale se conturează la finalul acestei săptămâni. Stai de vorbă pe îndelete cu partenerul de viaţă şi cu partenerii profesionali, colaboratorii. Sunt şanse bune pentru a lămuri chesituni comune vechi şi pentru a corecta neajunsurile dintre tine şi aceste persoane. Totul este să ai răbdare să asculţi, să-ţi deschizi sufletul şi mintea pentru a contribui, în mod eficient, la bunul mers al acţiunilor voastre comune.

Berbec

Sfârşitul acestei săptămâni aduce în atenţie problemele de sănătate dobândite cu ceva vreme în urmă sau pe cele ereditare. De asemenea este posibil să apară urgenţe la locul de muncă şi să fii nevoit să lucrezi ore suplimentare. Se recomandă prudenţă şi discernământ, întrucât organsimul este obosit şi are nevoie de îngrijiri de specialitate. Rezervă momente pentru odihnă şi alimentează-te corect. Ţi-ar prinde bine un plan de consultaţii şi analize medicale.

Taur

Ai succes la finalul acestei săptămâni în activităţile desfăşurate împreună cu persoana iubită şi copiii. Cei dragi vin cu inima deschisă către tine, astfel că ar fi minunat să le răspunzi cu aceeaşi monedă. Evită să-ţi impui punctele de vedere şi să ai aşteptări prea mari din partea celorlalţi! Unii te vor dezamăgi, mai ales cei în care, consideri tu că, ai investit afecţiune, bani sau cadouri. Relaxează-te cu un hobby, dar ai grijă şi de sănătatea întregului organism.

Gemeni

Dorinţa de a sta acasă, printre membrii familiei sau alături de rude este accentuată şi foarte posibil de realizat la finalul acestei săptămâni. Dialogurile cu cei dragi, vizitele în locurile copilăriei, răsfoitul unui album cu fotografii sunt activităţi relaxante şi binevenite, atât pentru tine cât şi pentru ceilalţi. Cu toate că se poate ivi o chestiune profesională urgentă, cu puţin efort vei reuşi să rezolvi totul cu bine. Ocupă-te şi de reorganizarea spaţiului locativ!

Rac

Zilele acestui weekend te predispun la întâlniri şi dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, dar şi la călătorii pe distanţe scurte. De notat şi memorat cele aflate sau petrecute, întrucât, pe de o parte ţi se vor lămuri multe aspecte profesionale care se află de multă vreme în umbră, iar pe de altă parte îţi vor fi de folos undeva, cândva, atât în plan personal, cât şi în plan profesional. Cu siguranţă îţi vei schimba multe concepţii şi perspectiva asupra vieţii.

Leu

Sunt posibile cheltuieli la sfârşitul acestei săptămâni, dar în paralel apar şi suficienţi bani pentru ele. Totuşi este bine să îţi alegi priorităţile şi să laşi mofturile personale şi pe ale celor dragi deoparte. Traversezi o perioadă de mari transformări financiare, astfel că ţi se prefigurează variante noi de câştig din activitatea profesională desfăşurată la un loc de muncă oficial. Se recomandă prudenţă, discernământ şi încredere că vei rezolva totul cu bine.

Fecioara

Ai putea sărbători cu fast zilele acestui weekend, pentru că primeşti influxuri astrale noi şi binefăcătoare. Totul este să-ţi gestionezi atent energia vitală şi activităţile pe care le ai de îndeplinit. Sunt momente excelente pentru a renunţa la tipare mentale perimate. Revizuieşte toate relaţiile, situaţiile în care eşti implicat, trasează alte direcţii de viaţă şi activitate. De notat cele aflate şi petrecute, deoarece conţin sâmburii unei etape noi de viaţă.

Balanta

Retrage-te din forfota cotidiană şi stai de vorbă cu tine însuţi. Sunt momente deosebite, în care inutiţia este accentuată, iar revelaţiile te pot copleşi pe neaşteptate. Multe lucruri interesante poţi afla despre îmbunătăţirea sănătăţii tale şi a situaţiei de la locul de muncă. Chiar ar fi bine să notezi într-un jurnal personal cele aflate sau petrecute în zilele acestui final de săptămână, deoarece îţi vor fi de mare folos în viitorul apropiat. Odihneşte-te mult!

Scorpion

Se vor evidenţia relaţiile cu prietenii la sfârşitul acestei săptămâni. Dialogurile cu aceştia, chiar şi cele banale sau întâlnirile aparent nesemnificative cu diverse persoane, au un tâlc bine determinat în evoluţia ta. Deocamdată este dificil acum să înţelegi despre ce este vorba sau să iei decizii importante. Se pot pune bazele unor colaborări viitoare, de bună calitate, însă acum este bine ca orice plan să rămână în stadiu incipient.

Sagetator

Contextele de la finalul acestei săptămâni te vor pune în prim-plan, ca şi cum eşti actorul pricipal dintr-un film cu multe personaje diverse. Sunt momente deosebite de a te pune în valoare, atât în plan socio-profesional, cât şi în plan personal. Controlează-ţi emotivitatea şi reacţiile! Tendinţa de a fi impulsiv şi refractar la dialog şi activităţi comune cu alţii îţi dăunează imaginii publice şi poziţiei tale în cadrul anturajului socio-profesional.

Capricorn

Finalul acestei săptămâni foloseşte-l pentru a-ţi bucura sufletul cu lecturi deosebite, cu dialoguri erudite cu persoanele dragi sau plimbă-te prin locurile preferate. Schimbul de informaţii, asimilarea cunoştinţelor sau evaluarea bagajului tău cultural sunt favorizate şi vor declanşa efecte pe termen lung. Este bine să fii deschis la schimbări şi mai ales acceptă opiniile şi experienţele de viaţă ale altora. Din toate poţi învăţa câte puţin.

Varsator

În weekend-ul acesta vor apărea discuţii importante pe tema banilor şi bunurilor comune cu alţii. Sunt momente favorabile pentru a pune la punct restanţe, pentru a stabili cheltuielile comune pe taxe, utilităţi, moşteniri, partaje personale şi profesionale. Fii prudent şi analizează fiecare detaliu, pentru că există riscul fraudelor sau pierderilor aparent banale, dar care, într-un timp relativ scurt vor crea neplăceri serioase.

Pesti

Importante zile pentru relaţiile parteneriale se conturează la finalul acestei săptămâni. Stai de vorbă pe îndelete cu partenerul de viaţă şi cu partenerii profesionali, colaboratorii. Sunt şanse bune pentru a lămuri chesituni comune vechi şi pentru a corecta neajunsurile dintre tine şi aceste persoane. Totul este să ai răbdare să asculţi, să-ţi deschizi sufletul şi mintea pentru a contribui, în mod eficient, la bunul mers al acţiunilor voastre comune.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies