Horoscop zilnic- 15 septembrie: Gemenii muncesc cu pasiune

Horoscop zilnic- 15 septembrie: Gemenii muncesc cu pasiune
Horoscop zilnic- 15 septembrie: Gemenii muncesc cu pasiune

Iti spunem ce te asteapta astazi din punct de vedere astrologic.

Berbec

 

Priveste un pic inapoi, cu luni in urma, pentru ca ai primit atunci o informatie pe care o poti valorifica abia acum. Te-ai intalnit cu o persoana care ti-a promis ca te va ajuta la nevoie, dar nu ai avut ocazia sa apelezi la ea. E vremea sa cauti prin vechile carti de vizita, prin fostele contacte, prin informatiile stocate in memorie pentru a scoate la iveala exact cheia problemei tale de acum.
Foloseste-o cu incredere, pentru ca e un sfat bine documentat de la o persoana cu experienta de la care iata, ai avut ceva de castigat sau de invatat. Totul a avut rost, chiar daca nu l-ai inteles la vremea respectiva, ci abia azi.

Priveste un pic inapoi, cu luni in urma, pentru ca ai primit atunci o informatie pe care o poti valorifica abia acum. Te-ai intalnit cu o persoana care ti-a promis ca te va ajuta la nevoie, dar nu ai avut ocazia sa apelezi la ea.

E vremea sa cauti prin vechile carti de vizita, prin fostele contacte, prin informatiile stocate in memorie pentru a scoate la iveala exact cheia problemei tale de acum. Foloseste-o cu incredere, pentru ca e un sfat bine documentat de la o persoana cu experienta de la care iata, ai avut ceva de castigat sau de invatat. Totul a avut rost, chiar daca nu l-ai inteles la vremea respectiva, ci abia azi.

Taur

Nu incerca sa le faci pe toate singur, ci apeleaza de fiecare data la cei pregatiti special pentru a interveni in diversele situatii cu care te confrunti. S-au inventat atatea meserii la ai caror reprezentanti poti apela la nevoie, fara sa incerci tu sa le faci pe toate, mai ales daca nu ai cunostinte solide in domeniu. Profita de experienta celor care cu asta se ocupa zi de zi, fara sa incerci sa-i inlocuiesti cu propriile tale experimente.

Nu le stii chiar pe toate, deci cheama expertii sa-ti rezolve problema mult mai repede si mai bine.

Gemeni

Muncesti cu pasiune, pentru ca te ocupi de un proiect care are si implicatii financiare excelente, dar si un sentiment de satisfactie interioara. Cand lucrezi cu placere, e clar ca si rezultatele vor fi grozave, de aceea tragi tare, convins ca ceea ce te asteapta la final va aduce fericire in suflet, dar si bani in cont.

Merita efortul, oricat de greu poate parea, si cum esti suficient de bine motivat, nu conteaza cat va mai dura pana se vor vedea efectele. Important e ca ai garantia ca la capat te asteapta ceva minunat!

Rac

Unii se joaca prea mult cu emotiile tale, dar nu trebuie sa te superi! Asa e firea lor, mai jucausa, mai distrata, fara sa-si dea seama cat de serios privesti tu chestiunile de suflet.

Tu nu te joci nici cu iubirea, nici cu declaratiile de dragoste, nici cu gesturile de prietenie, pentru ca nu ai vrea sa fie gresit interpretate. Cand promiti ceva cuiva drag, tu chiar te tii de cuvant, dar altii uita sa-si duca la indeplinire promisiunile. Incearca sa privesti cu umor atitudinea lor, nu pune la suflet vorbele frumoase si lingusitoare si nici nu crede tot ce auzi, chiar daca iti face placere.

Leu

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Stai pe indelete si faci tot felul de planuri ce au la baza cifre, calcule, sume, documente de ordin financiar pentru ca ai ajuns intr-un moment in care trebuie sa intelegi foarte clar pe ce teren te misti din punct de vedere material. Trebuie sa vezi cat ai cheltuit, ce sume urmeaza sa administrezi, de unde pot sa mai apara bani in perioada urmatoare, ca atare o astfel de zi poate fi perfecta pentru a face ordine in afaceri. Nu ai motive de ingrijorare sau de stres, pentru ca rezultatul acestor calcule poate fi destul de bun, oferindu-ti o stare de relaxare ce iti inspira increderea ca te vei descurca bine cu toate cheltuielile curente sau viitoare.

Fecioara

Esti coplesit de o situatie mult prea dificila pentru puterile tale si tot incerci sa te descurci de unul singur. Ce usor ar fi daca ti-ai lua inima in dinti si ai cere ajutorul! Exista suficiente persoane in jur care ar putea contribui perfect la ceea ce te preocupa, care au trecut prin situatii similare si ar sti foarte bine ce trebuie facut, dar nu prea vrei sa-ti recunosti limitele sau slabiciunile ca sa nu lasi o impresie proasta asupra ta. Nu ai de unde sa le stii pe toate, deci lasa jena la o parte si cheama alaturi de tine pe cel care te poate scoate foarte usor din acest impas. Sigur ai un prieten adevarat aproape gata sa participe trup si suflet la problema ta!

Balanta

A venit vremea celebrarii unui succes la care ai contribuit si tu la serviciu. Dupa zile sau saptamani de efort colectiv, roadele incep sa se vada si va laudati unii pe altii pentru rolul pe care l-a jucat fiecare in acest proiect de succes. Sefii apreciaza ce ai facut, colegii isi arata multumirea pentru eforturile depuse de tine, deci n-ar fi rau ca, la moment de sarbatoare, sa va scoateti mai mult in lumina, unii altora, contributia. Laudele si aprecierile reciproce pot deveni liantul cel mai bun in echipa pentru ca, dupa atata munca impreuna, meritati sa primiti felicitarile tot impreuna.

Scorpion

Stai de vorba cu persoane care nu se afla in cele mai bune toane. Sunt triste, impovarate de tot felul de griji, si de aceea au nevoie de prezenta ta pentru ca tu intotdeauna ai pentru oricine o vorba buna, de incurajare. Esti alaturi de ei trup si suflet si le alungi, macar trecator, gandurile negre, pentru ca detii resurse fantastice de energie pozitiva pe care esti oricand dispus sa le impartasesti cu cei care au nevoie de tine. Esti generos in gesturi de prietenie, te dedici celor care trec prin momente critice cu un altruism iesit din comun, ca atare ti s-ar potrivi de minune activitatile umanitare, in care uiti de dorintele proprii doar pentru a face altcuiva un serviciu. Pe gratis!

Sagetator

Nimic nu te deranjeaza mai tare ca nedreptatea, iar azi ai parte de ea in cantitati imense, greu de tolerat! E normal sa te revolte situatia, pentru ca injustitia, minciuna, necinstea sunt azi mai puternice decat lupta ta pentru adevar. Chiar daca nu ai puterea de a face fata unui gest incorect din care altul are de castigat pe seama suferintei altora, nu vei lasa lucrurile nepedepsite. Da, poate nu gasesti acum, pe loc, solutii de a restabili ordinea justa a lucrurilor, dar nu vei uita ce se intampla si, cu prima ocazie cand vei detine instrumentele necesare pentru a face lumina, vei trece la fapte.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Capricorn

E agitatie mare in jurul tau, dar tie iti place aceasta atmosfera, pentru ca te ambitioneaza sa te implici si tu in aceasta cursa! Se incing dispute, tonul este mult mai ridicat si mai agresiv, se aud critici si atacuri verbale, dar aceasta situatie pare stimulativa pentru tine. Iti place sa fii provocat si ai si tu ceva de spus in aceasta atmosfera tensionata, deci nu te dai inapoi cand ai ocazia de a-ti demonstra autoritatea si puterea de convingere, sau de a te folosi de cinism si ironie, la nevoie. Ai grija, cuvintele au un impact foarte puternic acum, totul depinde de sensul in care le folosesti: pentru a crea sau pentru a distruge, pentru a stimula sau pentru a irita?

Varsator

Nu te poti desfasura in voie in mediul ostil in care te afli astazi. Ai in jur numai critici care-ti pandesc toate miscarile, sefi severi care abia asteapta sa te prinda cu vreo greseala si, in asemenea conditii, nu poti da randament. Nu poti lucra eficient cand cineva iti supravegheaza cu ochi rai fiecare miscare si sare la gatul tau la cea mai banala abatere, dar nu ai cum sa schimbi lucrurile. Accepta situatia, lucrand printre colegi necooperanti, printre oameni care nu au incredere in tine sau poate nici nu te cunosc foarte bine, ci stau cu ochii pe greselile tale cu o usoara satisfactie.

Pesti

Afacerile tale ar trebui sa cunoasca azi o ameliorare, poate pentru ca gasesti noi idei profitabile care iti vor asigura un venit in crestere. Clientii vor aprecia ceea ce le oferi, poti primi felicitari si laude sincere, ceea ce devine motivant sa te implici si mai mult in ceea ce faci. Esti mandru de ceea ce iese din mainile tale sau din mintea ta si, cat timp apar si aprecieri, dar si bani deopotriva, esti capabil de reusite si mai grozave! Cum sa nu lucrezi cu pasiune cand vezi bucurie si placere in ochii celor carora le dedici munca ta?

Horoscop oferit de ACVARIA.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies