Horoscop zilnic - 17 ianuarie: Sagetatorii se schimba in bine!

Horoscop zilnic - 17 ianuarie: Sagetatorii se schimba in bine!
Horoscop zilnic - 17 ianuarie: Sagetatorii se schimba in bine!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 17 ianuarie 2015.

 

BERBEC
Daca pleci la drum, ia-ti suficient timp la dispozitie, pentru ca s-ar putea sa apara pe parcurs diverse aspecte neprevazute care sa prelungeasca deplasarea. Pleaca din timp, respecta orele exacte de plecare si incearca sa te incadrezi perfect in program, pentru ca o mica abatere te poate face sa alergi pe ultima suta de metri. Calatoria aceasta oricum va avea un rol important pentru tine, de parca urmeaza sa cunosti ceva deosebit la destinatie, ca atare ar fi bine sa-ti faci bagajele.
Daca aceasta deplasare nu are loc tot azi, atunci poti folosi aceasta zi pentru pregatirea unei viitoare calatorii pe care o astepti cu sufletul la gura.
TAUR
Viitorul tau se scrie chiar azi, deci nu trata nimic din ceea ce faci ca si cum ar fi o joaca sau o intamplare. Din ce sapi tu acum pe terenul pe care il ai la dispozitie se va ridica ceea ce vei avea sau vei fi tu peste cateva zile sau luni, deci trebuie sa fii foarte atent la ingrediente.
O eroare facuta acum poate da peste cap toata constructia, tocmai de aceea trebuie sa te apleci cu maxima grija asupra detaliilor chiar de aici, de la sursa. Felul in care torni fundatia depinde de energia pe care o investesti, de gandurile pe care le trimiti in univers cu privire la acest plan la care visezi, deci incarca-le pe toate cu iubire, optimism si dorinta de succes. Conteaza enorm cum iei startul!
GEMENI
Daca vezi ca problema in care esti implicat nu mai aduce nimic nou si nu se
mai schimba deloc, ar fi bine sa te gandesti la o solutie de compromis, pentru ca nu are rost sa ramai blocat in aceasta situatie. E clar ca a ajuns intr-o zona terna care te va plictisi, pentru ca tu nu esti genul de om acre sa accepte lucrurile demodate, banale, rutinate. Tu mereu vrei altceva, si aceasta problema devine enervanta prin lipsa sa de noutate. Tu personal trebuie sa faci ceva pentru a depasi impasul, sa gasesti o cale de iesire din banal si din pasivitate, pentru ca lenea nu ti se potriveste.
Fa ceva chiar daca nu esti intru totul de acord cu ace a activitate, dar tot e ceva decat sa stai si sa astepti miracole.
RAC
Iti aduci aminte de vremurile cand erai copil si erai liber sa faci ce vrei. Acelasi lucru il vei prefera si astazi, o aventura ca pe vremuri, cand umblai unde te chema inima, cand aveai curaj sa te aventurezi in orice directie, fara sa te gandesti la consecinte sau la pericole.
Ai acum sansa de a redescoperi o placere din acele timpuri, poate de pe vremea cand erai copil, pentru ca simti nevoia unei eliberari totale, dar tu nu te simti liber decat in acele spatii de care esti atasat sentimental, unde te simti ocrotit. Ca atare o vizita prin locurile natale sau la bunici, iti ofera tie ocazia de a fi liber si a te manifesta asa cum iti place, facand lucruri pe care le faceai demult si care te-au ajutat sa te dezvolti.
LEU
Dai dovada de o sensibilitate cu totul speciala astazi, simti orice vibratie pozitiva sau negativa din jur, parca ai fi o antena fina care recepteaza chiar si cele mai subtile unde. Acest simt deosebit te poate ajuta sa stai departe de locuri sau oameni care emit energii negative, ca nu cumva sa te influenteze pe tine in acelasi fel.
Fiind atat de sensibil la frecventele din jurul tau, devii si un fel de burete care absoarbe tot ce planeaza in preajma. Daca ai norocul de a nimeri in medii pozitive, ar fi ca o incarcare a bateriei, dar ce te faci daca intri intr-un mediu ostil, trist, bolnavicios? Devii la fel ca mediul, deci foloseste-te de acest talent pentru a alege mediul adecvat starii tale.
FECIOARA
Se da o lupta intre ratiune si emotie in interiorul tau. Desi tu esti o fire predominant mentala, de data aceasta te incearca tot felul de trairi pe care nu stii cum sa le gestionezi. Chiar daca e o situatie in care inima ar trebui sa-si lase amprenta, tu tot pe ce-ti transmite ratiunea te bazezi pentru ca ai incredere in logica ta si in capacitatea ta de a face lumina prin discernamant si gandire clara. Pentru ca mintea ta e limpede si intuitia ascutita, vei reusi sa faci ordine in aceasta contradictie de forte, ca atare lasa-ti tot latura ta rationala sa conduca situatia si sa ia decizii. Inima ar putea fi partinitoare, mintea nu!
BALANTA
Ai nevoie de o zi de totala detasare, sa iti recapeti o binefacatoare stare de zen, de armonie interioara, de echilibru pe toate planurile corpului tau, pe care numai singuratatea ti le-ar putea oferi. Nu e o singuratate apasatoare, ci una acceptata de buna voie, constient ca numai asa iti vei aseza mai atent sufletul in prim plan, dedicandu-te mai mult nevoilor sale. Lasa-i pe toti ceilalti la o parte, preocupa-te de propria ta persoana, ascultand ce-ti transmite inima. Poate vin de acolo semnale bune, de fericire, multumit de nivelul la care ai ajuns, dar pot veni si alarme cum ca inima ta e neimplinita si ar avea nevoie de ceva anume, ceva ce nu i-ai oferit indeajuns. Descopera acel gol din inima ta si umple-l!
SCORPION
Ce iubesti tu cel mai mult? Sa detii controlul, asa e, si asta vei cauta si azi in aventura care ti se deschide in fata ochilor. Nu te preocupa atat de mult rezultatul, destinatia, ceea ce te asteapta la final, cat senzatia de satisfactie deplina pe care o ai ca tii in maini tale fraiele acestei actiuni. Ce-i drept, esti potrivit in asemenea pozitie, pentru ca poti fi si un foarte bun conducator de echipa, dar uneori transformi dorinta de a conduce in agresivitate verbala, in autoritate exagerata, in placerea de a o face pe durul, aruncand in stanga si-n dreapta cu vorbe grele. Foloseste-te de acest atu intr-un sens constructiv, nu pentru a-i ingenunchea pe ceilalti.
SAGETATOR
Arata lumii ca ai evoluat, ca ai stiut sa te folosesti cu intelepciune de experientele tale anterioare, ca ai invatat mult din tot ce ai construit pana acum. Discutia pe care o porti azi cu niste persoane care au rolul de a-si da cu parerea cu privire la nivelul la care ai ajuns (parinti, profesori, juriu) va fi edificatoare, pentru ca tot ce spui ii multumeste, le da garantia ca esti omul de incredere pe care se pot baza. Cand privesti inapoi, la cel care ai fost, si compari cu cel care esti acum, diferenta este uluitoare, semn ca ai acumulat cantitati mari de informatie, de cunostinte, de experienta, ce te fac acum sa pari mai matur, mai intelept, mai responsabil. Nu te sfii sa te folosesti de aceste atuuri. Oricum nu mai esti cel de ieri!
CAPRICORN
E cam galagie in preajma ta, desi tu ai avea nevoie de o zi mai linistita, eventual in deplina singuratate, dar nu poti avea parte de asa ceva. Ai alaturi un grup de prieteni care au chef de distractie, de muzica, de petrecere chiar, si nu poti face tocmai tu opinie separata, desi nu esti un mare amator de asemenea activitati. Tu ai fi preferat sa ramai acasa, sa citesti, sa dormi, te studiezi, sa te retragi in lumea ta tihnita ca sa-ti reincarci bateriile, dar daca ai totusi ocazia de a socializa si a te distra, nu refuza. S-ar putea ca exact acel lucru de care fugi sa-ti faca cel mai bine, deci deschide usa divertismentului! Singuratatea scoate la iveala si emotii care nu-ti priesc.
VARSATOR
Lucrurile par sa fi capatat un ritm mult mai alert, dar nu s-ar zice ca-ti displace viteza! Esti impins de la spate de iuresul evenimentelor, dar e pe placul tau, pentru ca si tu esti, de felul tau, grabit, rapid si dornic de rezultate imediate. Parca vaslesti din ce in ce mai tare, motivat de ceea ce se prefigureaza la orizont, dar nu incerca sa controlezi tu evolutia evenimentelor, ci lasa-te cumva in voia curentului. Esti intr-o barca pe un rau iute de munte, care curge involburat spre varsare, ca atare tot ce trebuie sa faci e sa te opresti din a mai vasli pentru ca oricum apa te duce acolo unde trebuie. Tinta e interesanta, ritmul e perfect, iar tu… pluteste doar!
PESTI
Uneori, din nimic tot iese ceva, asa cum simti si tu astazi. Desi la inceput nu aveai absolut nicio idee cu privire la sensul in care mergi, nici tie nu-ti vine a crede cum incep sa apara ideile una cate una, intr-un ritm mult mai alert. E o dovada buna ca, daca vrei sa iei decizii intelepte, e bine sa iei mai intai o pauza, sa-ti golesti mintea de alte ganduri, s, cand observi ca in mintea ta e liniste, vei vedea ca din acel intuneric aparent se vor ivi si scanteile. Vrei decizii bune? Atunci stai pe loc si nu te mai gandi la nimic. E momentul tau de debarasare de orice balast si, pe un teren complet gol, e si normal sa incolteasca alte lucruri bune.
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

Daca pleci la drum, ia-ti suficient timp la dispozitie, pentru ca s-ar putea sa apara pe parcurs diverse aspecte neprevazute care sa prelungeasca deplasarea. Pleaca din timp, respecta orele exacte de plecare si incearca sa te incadrezi perfect in program, pentru ca o mica abatere te poate face sa alergi pe ultima suta de metri. Calatoria aceasta oricum va avea un rol important pentru tine, de parca urmeaza sa cunosti ceva deosebit la destinatie, ca atare ar fi bine sa-ti faci bagajele. Daca aceasta deplasare nu are loc tot azi, atunci poti folosi aceasta zi pentru pregatirea unei viitoare calatorii pe care o astepti cu sufletul la gura.

TAUR

Viitorul tau se scrie chiar azi, deci nu trata nimic din ceea ce faci ca si cum ar fi o joaca sau o intamplare. Din ce sapi tu acum pe terenul pe care il ai la dispozitie se va ridica ceea ce vei avea sau vei fi tu peste cateva zile sau luni, deci trebuie sa fii foarte atent la ingrediente. O eroare facuta acum poate da peste cap toata constructia, tocmai de aceea trebuie sa te apleci cu maxima grija asupra detaliilor chiar de aici, de la sursa. Felul in care torni fundatia depinde de energia pe care o investesti, de gandurile pe care le trimiti in univers cu privire la acest plan la care visezi, deci incarca-le pe toate cu iubire, optimism si dorinta de succes. Conteaza enorm cum iei startul!

GEMENI

Daca vezi ca problema in care esti implicat nu mai aduce nimic nou si nu se mai schimba deloc, ar fi bine sa te gandesti la o solutie de compromis, pentru ca nu are rost sa ramai blocat in aceasta situatie. E clar ca a ajuns intr-o zona terna care te va plictisi, pentru ca tu nu esti genul de om acre sa accepte lucrurile demodate, banale, rutinate. Tu mereu vrei altceva, si aceasta problema devine enervanta prin lipsa sa de noutate. Tu personal trebuie sa faci ceva pentru a depasi impasul, sa gasesti o cale de iesire din banal si din pasivitate, pentru ca lenea nu ti se potriveste. Fa ceva chiar daca nu esti intru totul de acord cu ace a activitate, dar tot e ceva decat sa stai si sa astepti miracole.

RAC

Iti aduci aminte de vremurile cand erai copil si erai liber sa faci ce vrei. Acelasi lucru il vei prefera si astazi, o aventura ca pe vremuri, cand umblai unde te chema inima, cand aveai curaj sa te aventurezi in orice directie, fara sa te gandesti la consecinte sau la pericole. Ai acum sansa de a redescoperi o placere din acele timpuri, poate de pe vremea cand erai copil, pentru ca simti nevoia unei eliberari totale, dar tu nu te simti liber decat in acele spatii de care esti atasat sentimental, unde te simti ocrotit. Ca atare o vizita prin locurile natale sau la bunici, iti ofera tie ocazia de a fi liber si a te manifesta asa cum iti place, facand lucruri pe care le faceai demult si care te-au ajutat sa te dezvolti.

LEU

Dai dovada de o sensibilitate cu totul speciala astazi, simti orice vibratie pozitiva sau negativa din jur, parca ai fi o antena fina care recepteaza chiar si cele mai subtile unde. Acest simt deosebit te poate ajuta sa stai departe de locuri sau oameni care emit energii negative, ca nu cumva sa te influenteze pe tine in acelasi fel. Fiind atat de sensibil la frecventele din jurul tau, devii si un fel de burete care absoarbe tot ce planeaza in preajma. Daca ai norocul de a nimeri in medii pozitive, ar fi ca o incarcare a bateriei, dar ce te faci daca intri intr-un mediu ostil, trist, bolnavicios? Devii la fel ca mediul, deci foloseste-te de acest talent pentru a alege mediul adecvat starii tale.

FECIOARA

Se da o lupta intre ratiune si emotie in interiorul tau. Desi tu esti o fire predominant mentala, de data aceasta te incearca tot felul de trairi pe care nu stii cum sa le gestionezi. Chiar daca e o situatie in care inima ar trebui sa-si lase amprenta, tu tot pe ce-ti transmite ratiunea te bazezi pentru ca ai incredere in logica ta si in capacitatea ta de a face lumina prin discernamant si gandire clara. Pentru ca mintea ta e limpede si intuitia ascutita, vei reusi sa faci ordine in aceasta contradictie de forte, ca atare lasa-ti tot latura ta rationala sa conduca situatia si sa ia decizii. Inima ar putea fi partinitoare, mintea nu!

BALANTA

Ai nevoie de o zi de totala detasare, sa iti recapeti o binefacatoare stare de zen, de armonie interioara, de echilibru pe toate planurile corpului tau, pe care numai singuratatea ti le-ar putea oferi. Nu e o singuratate apasatoare, ci una acceptata de buna voie, constient ca numai asa iti vei aseza mai atent sufletul in prim plan, dedicandu-te mai mult nevoilor sale. Lasa-i pe toti ceilalti la o parte, preocupa-te de propria ta persoana, ascultand ce-ti transmite inima. Poate vin de acolo semnale bune, de fericire, multumit de nivelul la care ai ajuns, dar pot veni si alarme cum ca inima ta e neimplinita si ar avea nevoie de ceva anume, ceva ce nu i-ai oferit indeajuns. Descopera acel gol din inima ta si umple-l!

SCORPION

Ce iubesti tu cel mai mult? Sa detii controlul, asa e, si asta vei cauta si azi in aventura care ti se deschide in fata ochilor. Nu te preocupa atat de mult rezultatul, destinatia, ceea ce te asteapta la final, cat senzatia de satisfactie deplina pe care o ai ca tii in maini tale fraiele acestei actiuni. Ce-i drept, esti potrivit in asemenea pozitie, pentru ca poti fi si un foarte bun conducator de echipa, dar uneori transformi dorinta de a conduce in agresivitate verbala, in autoritate exagerata, in placerea de a o face pe durul, aruncand in stanga si-n dreapta cu vorbe grele. Foloseste-te de acest atu intr-un sens constructiv, nu pentru a-i ingenunchea pe ceilalti.

SAGETATOR

Arata lumii ca ai evoluat, ca ai stiut sa te folosesti cu intelepciune de experientele tale anterioare, ca ai invatat mult din tot ce ai construit pana acum. Discutia pe care o porti azi cu niste persoane care au rolul de a-si da cu parerea cu privire la nivelul la care ai ajuns (parinti, profesori, juriu) va fi edificatoare, pentru ca tot ce spui ii multumeste, le da garantia ca esti omul de incredere pe care se pot baza. Cand privesti inapoi, la cel care ai fost, si compari cu cel care esti acum, diferenta este uluitoare, semn ca ai acumulat cantitati mari de informatie, de cunostinte, de experienta, ce te fac acum sa pari mai matur, mai intelept, mai responsabil. Nu te sfii sa te folosesti de aceste atuuri. Oricum nu mai esti cel de ieri!

CAPRICORN

E cam galagie in preajma ta, desi tu ai avea nevoie de o zi mai linistita, eventual in deplina singuratate, dar nu poti avea parte de asa ceva. Ai alaturi un grup de prieteni care au chef de distractie, de muzica, de petrecere chiar, si nu poti face tocmai tu opinie separata, desi nu esti un mare amator de asemenea activitati. Tu ai fi preferat sa ramai acasa, sa citesti, sa dormi, te studiezi, sa te retragi in lumea ta tihnita ca sa-ti reincarci bateriile, dar daca ai totusi ocazia de a socializa si a te distra, nu refuza. S-ar putea ca exact acel lucru de care fugi sa-ti faca cel mai bine, deci deschide usa divertismentului! Singuratatea scoate la iveala si emotii care nu-ti priesc.

VARSATOR

Lucrurile par sa fi capatat un ritm mult mai alert, dar nu s-ar zice ca-ti displace viteza! Esti impins de la spate de iuresul evenimentelor, dar e pe placul tau, pentru ca si tu esti, de felul tau, grabit, rapid si dornic de rezultate imediate. Parca vaslesti din ce in ce mai tare, motivat de ceea ce se prefigureaza la orizont, dar nu incerca sa controlezi tu evolutia evenimentelor, ci lasa-te cumva in voia curentului. Esti intr-o barca pe un rau iute de munte, care curge involburat spre varsare, ca atare tot ce trebuie sa faci e sa te opresti din a mai vasli pentru ca oricum apa te duce acolo unde trebuie. Tinta e interesanta, ritmul e perfect, iar tu… pluteste doar!

PESTI

Uneori, din nimic tot iese ceva, asa cum simti si tu astazi. Desi la inceput nu aveai absolut nicio idee cu privire la sensul in care mergi, nici tie nu-ti vine a crede cum incep sa apara ideile una cate una, intr-un ritm mult mai alert. E o dovada buna ca, daca vrei sa iei decizii intelepte, e bine sa iei mai intai o pauza, sa-ti golesti mintea de alte ganduri, s, cand observi ca in mintea ta e liniste, vei vedea ca din acel intuneric aparent se vor ivi si scanteile. Vrei decizii bune? Atunci stai pe loc si nu te mai gandi la nimic. E momentul tau de debarasare de orice balast si, pe un teren complet gol, e si normal sa incolteasca alte lucruri bune.

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies