Horoscop zilnic - 17 iulie: Leii se tem sa spuna ce simt!

Horoscop zilnic - 17 iulie: Leii se tem sa spuna ce simt!
Horoscop zilnic - 17 iulie: Leii se tem sa spuna ce simt!

In fiecare zi iti oferim horoscopul pentru a afla ce-ti rezerva astrele.

 

BERBEC
Cu ajutorul potrivit, toate pot reveni la normal, ca atare cea mai mare atentie trebuie sa o acorzi sfaturilor care vin acum de pretutindeni. Ai destui prieteni buni care pot participa cu ceva la planurile in desfasurare, dar numai de tine depinde sa discerni intre tot ce afli in jurul tau. Cineva iti da un exemplu de moderatie, de modestie, de cumpatare si daca faci ca el, ai numai de castigat, ca atare nu face nimic din ceea ce poate da peste cap o stare de lucruri asezata deja pe un
teren stabil.
TAUR
Lucrurile frumoase sunt trecatoare, ca atare azi te vei desparti de un loc de care esti legat sentimental, de o persoana importanta pentru sufletul tau sau doar de o stare interioara care te-a facut sa te simti bine o perioada. Nimic nu e vesnic, si stii deja asta, dar nu te poti abtine sa nu suferi dupa ce vei lasa in urma acea senzatie de fericire si confort emotional care te-a marcat o perioada.
Ramane un gol in urma, dar poti sa traiesti din amintiri placute.
GEMENI
Nu te juca asa cu vorbele, mai ales daca in fata ta se afla o persoana pesimista care are tendinta de a trata orice cuvant ca pe un atac la persoana. Glumele trebuie spuse intr-o forma clara, care sa nu nasca interpretari eronate, deci fii foarte atent la ce ton folosesti atunci cand faci cuiva o poanta sau vrei sa ironizezi o situatie delicata.
Ar putea intelege altceva din gluma ta si dupa aceea nu vei mai sti cum sa dregi busuiocul. Nu te lua de defectele sau slabiciunile unora, pentru ca ii poti rani profund.
RAC
Ca sa ai o zi de succes, alege-ti cu grija spatiul in care iti desfasori activitatea, deoarece reusita zilei depinde enorm de anturajul in care te afli.
Daca nimeresti printre oameni tristi, impovarati de griji si lipsuri, e absolut firesc sa te influenteze si pe tine in acelasi mod, alunecand spre o zona sumbra din punct de vedere emotional. Dar daca ai norocul sa te inconjori de oameni veseli, tonici, care vad intotdeauna partea buna a lucrurilor, atunci toate iti vor merge de minune! De tine depinde care taler al balantei il inclini astazi: cel de sus sau cel de jos?
LEU
Ti-e putin teama sa spui lumii ce simti, ca nu cumva sa arate ca
ai si tu o latura sensibila pe care de cele mai multe ori o disimulezi in spatele unei masti rationale. De data aceasta consideri ca a-ti dezveli latura fragila ar fi un semn de slabiciune din partea ta, de aceea preferi sa stai cuminte in banca ta, aproape nevazut de nimeni, ca nu cumva sa-ti strici reputatia de om atotputernic. Dar sunt totusi momente cand sensibilitatea trebuie sa iasa la iveala, ca atare vezi daca merita sa o cenzurezi continuu sau s-o mai lasi, uneori, sa se manifeste.
FECIOARA
Discutia pe care o ai azi cu ceilalti membri ai familiei are darul de a face lumina asupra unor perspective de care nu erai prea sigur. Acum aveti cu totii starea necesara si timpul potrivit pentru a discuta despre ceea ce urmeaza sa se intample si va mai clarificati aspectele incerte. De acum inainte vei primi mult mai obiectiv sensul spre care va indreptati si veti fi recunoscatori acestei zile care v-a asezat fata in fata cu sinceritate pentru a va prezenta fiecare intentiile si asteptarile.
Era nevoie de aceste lamuriri!
BALANTA
Privesti spre viitoarele etape ale unui proiect cu imensa nerabdare si entuziasm. Daca ai putea sa-ti pastrezi acest tonus pana la capat, roadele promitatoare pe care le astepti se vor ivi si mai repede, deoarece reusita acestui plan depinde enorm de resursele pozitive pe care le investesti. Alunga orice urma de suspiciune sau de teama si ia-l pe pot in brate in fata oricarei provocari! Vei vedea cu bine incep sa se aseze toate la locul lor numai datorita acestei atitudini de invingator!
SCORPION
Cu regulile stricte nu te poti pune, deci degeaba insisti tu sa schimbi unele lucruri deja incetatenite, pentru ca sunt legi atat de vechi si atat de bine ancorate in real, incat nimeni nu mai poate interveni asupra lor. Cu incapatanarea, conservatorismul si rigiditatea unora nu te pui, deci tu trebuie sa fii cel care se adapteaza situatiei, nu cel care incearca sa modifice niste tipare. Unii oameni sau unele lucruri nu mai pot fi schimbate, deci accepta situatia ca atare, ca pe un fapt definitiv.
SAGETATOR
Nu ajunge doar sa faci declaratii de dragoste pompoase, din vorbe mestesugite, ci sa demonstrezi celui drag ce simti pentru el. Este momentul ideal pentru a sta de vorba fata in fata ca doi oameni maturi pregatiti sa-si prezinte intentiile pe termen lung. Acum va iesi la iveala superficialitatea, atractia spre distractie, pentru ca daca iubirea ta a fost doar o joaca, fii pregatit sa-ti iei ramas bun de la cel de langa tine. El vrea ceva mult mai profund intre voi de acum inainte si ti-o cere intr-un mod ultimativ: ori- ori?
CAPRICORN
Atmosfera este foarte tensionata in jurul tau, dar chiar tu esti cel care genereaza dispute, pentru ca il iei pe nu in brate si respingi parerile altora. Fii mai flexibil in fata ideilor diferite de ale tale, pentru ca nu numai tu ai intotdeauna dreptate. Daca tu crezi cu tarie ca parerea ta este cea mai corecta, lupta pentru a-ti impune punctul de vedere, dar gandeste-te cat se poate de obiectiv inainte daca adevarul e la tine. Poate e undeva la mijloc si ar merita ascultata si parerea adversa, gasind un compromis reciproc avantajos.
VARSATOR
Ai grija in ce te bagi azi: ceea ce ar putea parea o banala gluma se poate transforma intr-un mic dezastru greu de reparat. Totusi, chiar daca dai piept cu o surpriza neplacuta, aceasta nu ar trebui sa te doboare, ci dimpotriva, sa te ambitioneze si mai mult sa treci peste ea fara efecte nefaste. Chiar daca e greu, chiar daca moralul e la pamant dupa prima confruntare cu realitatea, gasesti in tine toate resursele de a repara totul si de a invata ceva din acest esec. De aici se poate naste ceva si mai bun, si mai puternic!
PESTI
Banii sunt facuti sa circule si nu vei dori sa stai prea mult cu ei in pusculita. Daca un prieten aflat in impas te roaga sa-l ajuti cu bani, o vei face fara sa stai pe ganduri, mai ales ca ai o suma acumulata in asteptare in cont. Ai maxima incredere ca iti va da banii inapoi si te bazezi pe buna voastra prietenie, dar nu strica sa ceri si niste garantii pentru ceea ce-i oferi. Isi va returna el datoria, dar nu atat de repede pe cat promite acum.
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

Cu ajutorul potrivit, toate pot reveni la normal, ca atare cea mai mare atentie trebuie sa o acorzi sfaturilor care vin acum de pretutindeni. Ai destui prieteni buni care pot participa cu ceva la planurile in desfasurare, dar numai de tine depinde sa discerni intre tot ce afli in jurul tau. Cineva iti da un exemplu de moderatie, de modestie, de cumpatare si daca faci ca el, ai numai de castigat, ca atare nu face nimic din ceea ce poate da peste cap o stare de lucruri asezata deja pe un teren stabil.

TAUR

Lucrurile frumoase sunt trecatoare, ca atare azi te vei desparti de un loc de care esti legat sentimental, de o persoana importanta pentru sufletul tau sau doar de o stare interioara care te-a facut sa te simti bine o perioada. Nimic nu e vesnic, si stii deja asta, dar nu te poti abtine sa nu suferi dupa ce vei lasa in urma acea senzatie de fericire si confort emotional care te-a marcat o perioada. Ramane un gol in urma, dar poti sa traiesti din amintiri placute.

GEMENI


Nu te juca asa cu vorbele, mai ales daca in fata ta se afla o persoana pesimista care are tendinta de a trata orice cuvant ca pe un atac la persoana. Glumele trebuie spuse intr-o forma clara, care sa nu nasca interpretari eronate, deci fii foarte atent la ce ton folosesti atunci cand faci cuiva o poanta sau vrei sa ironizezi o situatie delicata. Ar putea intelege altceva din gluma ta si dupa aceea nu vei mai sti cum sa dregi busuiocul. Nu te lua de defectele sau slabiciunile unora, pentru ca ii poti rani profund.

RAC

Ca sa ai o zi de succes, alege-ti cu grija spatiul in care iti desfasori activitatea, deoarece reusita zilei depinde enorm de anturajul in care te afli. Daca nimeresti printre oameni tristi, impovarati de griji si lipsuri, e absolut firesc sa te influenteze si pe tine in acelasi mod, alunecand spre o zona sumbra din punct de vedere emotional. Dar daca ai norocul sa te inconjori de oameni veseli, tonici, care vad intotdeauna partea buna a lucrurilor, atunci toate iti vor merge de minune! De tine depinde care taler al balantei il inclini astazi: cel de sus sau cel de jos?

LEU

Ti-e putin teama sa spui lumii ce simti, ca nu cumva sa arate ca ai si tu o latura sensibila pe care de cele mai multe ori o disimulezi in spatele unei masti rationale. De data aceasta consideri ca a-ti dezveli latura fragila ar fi un semn de slabiciune din partea ta, de aceea preferi sa stai cuminte in banca ta, aproape nevazut de nimeni, ca nu cumva sa-ti strici reputatia de om atotputernic. Dar sunt totusi momente cand sensibilitatea trebuie sa iasa la iveala, ca atare vezi daca merita sa o cenzurezi continuu sau s-o mai lasi, uneori, sa se manifeste.

FECIOARA

Discutia pe care o ai azi cu ceilalti membri ai familiei are darul de a face lumina asupra unor perspective de care nu erai prea sigur. Acum aveti cu totii starea necesara si timpul potrivit pentru a discuta despre ceea ce urmeaza sa se intample si va mai clarificati aspectele incerte. De acum inainte vei primi mult mai obiectiv sensul spre care va indreptati si veti fi recunoscatori acestei zile care v-a asezat fata in fata cu sinceritate pentru a va prezenta fiecare intentiile si asteptarile. Era nevoie de aceste lamuriri!

BALANTA


Privesti spre viitoarele etape ale unui proiect cu imensa nerabdare si entuziasm. Daca ai putea sa-ti pastrezi acest tonus pana la capat, roadele promitatoare pe care le astepti se vor ivi si mai repede, deoarece reusita acestui plan depinde enorm de resursele pozitive pe care le investesti. Alunga orice urma de suspiciune sau de teama si ia-l pe pot in brate in fata oricarei provocari! Vei vedea cu bine incep sa se aseze toate la locul lor numai datorita acestei atitudini de invingator!

SCORPION

Cu regulile stricte nu te poti pune, deci degeaba insisti tu sa schimbi unele lucruri deja incetatenite, pentru ca sunt legi atat de vechi si atat de bine ancorate in real, incat nimeni nu mai poate interveni asupra lor. Cu incapatanarea, conservatorismul si rigiditatea unora nu te pui, deci tu trebuie sa fii cel care se adapteaza situatiei, nu cel care incearca sa modifice niste tipare. Unii oameni sau unele lucruri nu mai pot fi schimbate, deci accepta situatia ca atare, ca pe un fapt definitiv.

SAGETATOR

Nu ajunge doar sa faci declaratii de dragoste pompoase, din vorbe mestesugite, ci sa demonstrezi celui drag ce simti pentru el. Este momentul ideal pentru a sta de vorba fata in fata ca doi oameni maturi pregatiti sa-si prezinte intentiile pe termen lung. Acum va iesi la iveala superficialitatea, atractia spre distractie, pentru ca daca iubirea ta a fost doar o joaca, fii pregatit sa-ti iei ramas bun de la cel de langa tine. El vrea ceva mult mai profund intre voi de acum inainte si ti-o cere intr-un mod ultimativ: ori- ori?

CAPRICORN

Atmosfera este foarte tensionata in jurul tau, dar chiar tu esti cel care genereaza dispute, pentru ca il iei pe nu in brate si respingi parerile altora. Fii mai flexibil in fata ideilor diferite de ale tale, pentru ca nu numai tu ai intotdeauna dreptate. Daca tu crezi cu tarie ca parerea ta este cea mai corecta, lupta pentru a-ti impune punctul de vedere, dar gandeste-te cat se poate de obiectiv inainte daca adevarul e la tine. Poate e undeva la mijloc si ar merita ascultata si parerea adversa, gasind un compromis reciproc avantajos.

VARSATOR

Ai grija in ce te bagi azi: ceea ce ar putea parea o banala gluma se poate transforma intr-un mic dezastru greu de reparat. Totusi, chiar daca dai piept cu o surpriza neplacuta, aceasta nu ar trebui sa te doboare, ci dimpotriva, sa te ambitioneze si mai mult sa treci peste ea fara efecte nefaste. Chiar daca e greu, chiar daca moralul e la pamant dupa prima confruntare cu realitatea, gasesti in tine toate resursele de a repara totul si de a invata ceva din acest esec. De aici se poate naste ceva si mai bun, si mai puternic!

PESTI

Banii sunt facuti sa circule si nu vei dori sa stai prea mult cu ei in pusculita. Daca un prieten aflat in impas te roaga sa-l ajuti cu bani, o vei face fara sa stai pe ganduri, mai ales ca ai o suma acumulata in asteptare in cont. Ai maxima incredere ca iti va da banii inapoi si te bazezi pe buna voastra prietenie, dar nu strica sa ceri si niste garantii pentru ceea ce-i oferi. Isi va returna el datoria, dar nu atat de repede pe cat promite acum.

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Kanal D, lider incontestabil în audiențe cu Știrile Kanal D de la ora 12:00, prezentate de Cristina Dorobanțu #Ediția de prânz a Știrilor Kanal D a plasat statia pe primul loc, pe toate targeturile monitorizate

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Sfatul zilei din 20 septembrie 2024: Este important să rămâi calm și echilibrat!

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies