Horoscop zilnic- 17 iunie: Gemenilor le iese totul pe dos

Horoscop zilnic- 17 iunie: Gemenilor le iese totul pe dos
Horoscop zilnic- 17 iunie: Gemenilor le iese totul pe dos

In fiecare zi iti oferim horoscopul pentru a afla ce-ti rezerva astrele.

 

Berbec
Raspunsul pe care il primesti nu te ajuta prea mult, pentru ca pare a fi o solutie nepotrivita situatiei de fata. Consideri ca nu este un raspuns corect in urma unei analize juste, deci trebuie sa lupti sa restabilesti ordinea in aceasta problema. Incearca sa intelegi unde s-au strecurat informatii false si ce anume a determinat situatia de fata, deoarece la mijloc se afla o impresie formata gresit asupra unei probleme care sta cu totul altfel decat pare.
Cu cat aprofundezi mai lucid situatia, cu atat sansele de a o readuce la normal cresc.
Taur
Ceva nu iese asa cum ai dorit si prima reactie este de a aluneca spre pesimism si depresie. Treci peste acest hop fara sa-l pui la suflet, pentru ca e un sacrificiu trecator prin care oricine trece din cand in cand. Te vei simti mult mai eliberat dupa ce va trece totul, chiar daca pe moment ai tendinta de a spune ca ai ghinion, ca cele mai rele lucruri ti se intampla doar tie.
Nu-i adevarat, mai sunt si altii in aceeasi situatie, dar numai tu esti atat de depresiv incat te cramponezi de acel moment nefericit.
Gemeni
Tot ce faci azi parca merge pe dos incat e mai bine sa le lasi pe altadata. Apar mici obstacole in orice activitate, de la cele mai neinsemnate pana la cele mai importante, de parca ai fi total neindemanatic sau imprastiat. Nu te poti concentra la nimic eficient dar nici sa stai degeaba nu poti, ca atare te apuci de o treaba, dar care nu are efectele dorite.
Intarzierile, refuzurile, micile defectiuni apar la tot pasul, incat vei spune ca e o zi ratata. Nu insista daca vezi ca nu-ti iese...
Rac
Ai multe de facut, dar nu reusesti deloc sa te intelegi cu cei cu care lucrezi. Apar conflicte de la orice fleac, pentru ca ai alt mod de a te implica in sarcinile asumate. Esti iritat de atitudinea celor din jur, pentru ca unii critica ce faci tu, altii iti pun bete in roate, deci, orice ai face, mereu se gaseste cineva care sa comenteze negativ faptele tale.
Ar fi bine sa nu tii cont de nimeni si sa-ti vezi de treaba ta, fara sa te lasi oprit din drum, fiindca unii nu stiu altceva decat sa taie cheful altora cu critici si rautati.
Leu
Cel mai bine ar fi sa pleci cat mai departe de casa, pentru ca surprizele zilei vin de la distanta. Calatoreste, umbla unde vezi cu ochii, ia legatura cu persoane de departe, pentru ca de acolo vor sosi azi vestile excelente care au un rol pozitiv asupra ta.
Chiar daca pleci la drum cu oarecare teama, nestiind ce te asteapta la destinatie, pe parcurs starea ta se va ameliora si vei reusi sa descoperi si placerea calatoriei, pentru ca intalnesti peste tot doar oameni amabili, comunicativi, care te primesc cu bratele deschise.
Fecioara
Nu vrei sa te mai implici in activitatea unui prieten care nu stie sa-si arate recunostinta pentru faptul ca cei de langa el ii sunt aproape.
Ai facut-o de atatea ori si nu l-ai multumit niciodata si nici macar nu a stiut sa aprecieze ce au facut altii pentru el, ca atare azi nu mai vrei sa participi. De ce sa-ti consumi timpul si energia pentru binele lui? Mai bine iti vezi de ale tale si refuzi cat poti de elegant, cautand scuze. Nu mai pune atata suflet in problemele altora, cand ei nu stiu decat sa profite de bunavointa ta!
Balanta
Vestile proaste legate de viitorul profesional suna foarte serios, de aceea starea generala seamana mai degraba a deprimare si a lipsa
de curaj fata de ce ar putea urma. Nu gasesti parca nici un sprijin care sa te ajute sa revii la normal. Exista chiar si riscul de a suferi o mare dezamagire legata de un colaborator cu care ai avut relatii bune inainte, auzi despre o schimbare majora la serviciu sau un esec de proportii in plan profesional, deci ai grija in ce te bagi!
Scorpion
Te zbati pentru o cauza in care nu cred si ceilalti, ca atare tot efortul tau de a-i convinge pare in zadar. Alege-ti cu mai multa grija tovarasii cu care sa faci echipa, pentru ca azi nu ai parte de camarazi pe aceeasi lungime de unda sau cu interese similare. Tu crezi in una, ei in cu totul altceva si, mai devreme sau mai tarziu, iti vei da seama ca ai inotat impotriva curentului. Vrei sa fii un premergator, un avangardist cu opinii diametral opuse majoritatii, iar azi vei da piept cu o multime de afronturi si refuzuri de la cei care nu sunt de acord cu viziunea ta indrazneata.
Sagetator
Calmul care se lasa peste un plan este dat peste cap de o surpriza neplacuta care arunca in aer tot ce ai construit pana acum. Tie iti plac lucrurile clare, bine stabilite, or, o situatie ca aceasta te destabilizeaza complet. Va fi greu pentru tine sa-ti recapeti calmul, oricata rabdare si toleranta ai avea, pentru ca vestea picata din senin e greu de acceptat si mai ales greu de tinut sub control. Fii pregatit si pentru rasturnari majore de situatie, pentru ca acestea pot aparea chiar si in cele mai organizate si stabile proiecte, obligandu-te sa intervii prompt pentru a reechilibra totul.
Capricorn
Vei reusi sa imbini perfect utilul cu placutul in activitatile de care te ocupi astazi, dar intr-un final te vor satisface mai mult roadele materiale decat satisfactia muncii implinite. Aici isi spune cuvantul latura ta materialista, deoarece esti mai motivat de eventualele castiguri financiare decat de bucuria pe care o citesti pe chipurile celor carora iti dedici eforturile. Nu ajunge un zambet sau un multumesc, oricat de sincere ar fi, ci vrei sa si primesti ceva in schimb.
Varsator
Primesti o veste cu tenta oficiala pe care te poti baza in proiectele tale profesionale de viitor. E ca si cum ai primi o certificare, o garantie scrisa sau un document de necontestat ce va sta la temelia ascensiunii tale in cariera. Stii mai bine spre ce te indrepti, esti mult mai sigur pe scopul tau de acum inainte iar oamenii pe care ii intalnesti in drumul tau spre succes te sustin si iti sunt de folos in atingerea scopurilor tale. Ai mereu ceva util de invatat din contactul cu persoanele cu functii cheie la usa carora trebuie sa bati acum.
Pesti
Se apropie un eveniment, deocamdata indepartat, dar care deja iti inspira o stare psihica ciudata. E tracul de dinaintea unui moment extrem de important, dar tocmai pentru ca mai e destul pana atunci, poti pregati terenul ireprosabil ca toate sa iasa ca la carte. Controleaza-ti trairile emotionale, pentru ca succesul acestei actiuni depinde enorm de capacitatea ta de a te organiza din timp si sa urmezi intocmai niste reguli foarte bine stabilite. Vei fi mandru de rezultate, pentru ca detii toate calitatile pentru un succes deplin.

Berbec

Raspunsul pe care il primesti nu te ajuta prea mult, pentru ca pare a fi o solutie nepotrivita situatiei de fata. Consideri ca nu este un raspuns corect in urma unei analize juste, deci trebuie sa lupti sa restabilesti ordinea in aceasta problema. Incearca sa intelegi unde s-au strecurat informatii false si ce anume a determinat situatia de fata, deoarece la mijloc se afla o impresie formata gresit asupra unei probleme care sta cu totul altfel decat pare. Cu cat aprofundezi mai lucid situatia, cu atat sansele de a o readuce la normal cresc.

 

Ceva nu iese asa cum ai dorit si prima reactie este de a aluneca spre pesimism si depresie.Treci peste acest hop fara sa-l pui la suflet, pentru ca e un sacrificiu trecator prin care oricine trece din cand in cand. Te vei simti mult mai eliberat dupa ce va trece totul, chiar daca pe moment ai tendinta de a spune ca ai ghinion, ca cele mai rele lucruri ti se intampla doar tie. Nu-i adevarat, mai sunt si altii in aceeasi situatie, dar numai tu esti atat de depresiv incat te cramponezi de acel moment nefericit.

Gemeni

Tot ce faci azi parca merge pe dos incat e mai bine sa le lasi pe altadata. Apar mici obstacole in orice activitate, de la cele mai neinsemnate pana la cele mai importante, de parca ai fi total neindemanatic sau imprastiat. Nu te poti concentra la nimic eficient dar nici sa stai degeaba nu poti, ca atare te apuci de o treaba, dar care nu are efectele dorite. Intarzierile, refuzurile, micile defectiuni apar la tot pasul, incat vei spune ca e o zi ratata. Nu insista daca vezi ca nu-ti iese...

Rac

Ai multe de facut, dar nu reusesti deloc sa te intelegi cu cei cu care lucrezi. Apar conflicte de la orice fleac, pentru ca ai alt mod de a te implica in sarcinile asumate. Esti iritat de atitudinea celor din jur, pentru ca unii critica ce faci tu, altii iti pun bete in roate, deci, orice ai face, mereu se gaseste cineva care sa comenteze negativ faptele tale. Ar fi bine sa nu tii cont de nimeni si sa-ti vezi de treaba ta, fara sa te lasi oprit din drum, fiindca unii nu stiu altceva decat sa taie cheful altora cu critici si rautati.

Leu

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cel mai bine ar fi sa pleci cat mai departe de casa, pentru ca surprizele zilei vin de la distanta. Calatoreste, umbla unde vezi cu ochii, ia legatura cu persoane de departe, pentru ca de acolo vor sosi azi vestile excelente care au un rol pozitiv asupra ta. Chiar daca pleci la drum cu oarecare teama, nestiind ce te asteapta la destinatie, pe parcurs starea ta se va ameliora si vei reusi sa descoperi si placerea calatoriei, pentru ca intalnesti peste tot doar oameni amabili, comunicativi, care te primesc cu bratele deschise.

Fecioara

Nu vrei sa te mai implici in activitatea unui prieten care nu stie sa-si arate recunostinta pentru faptul ca cei de langa el ii sunt aproape. Ai facut-o de atatea ori si nu l-ai multumit niciodata si nici macar nu a stiut sa aprecieze ce au facut altii pentru el, ca atare azi nu mai vrei sa participi. De ce sa-ti consumi timpul si energia pentru binele lui? Mai bine iti vezi de ale tale si refuzi cat poti de elegant, cautand scuze. Nu mai pune atata suflet in problemele altora, cand ei nu stiu decat sa profite de bunavointa ta!

Balanta

Vestile proaste legate de viitorul profesional suna foarte serios, de aceea starea generala seamana mai degraba a deprimare si a lipsa de curaj fata de ce ar putea urma. Nu gasesti parca nici un sprijin care sa te ajute sa revii la normal. Exista chiar si riscul de a suferi o mare dezamagire legata de un colaborator cu care ai avut relatii bune inainte, auzi despre o schimbare majora la serviciu sau un esec de proportii in plan profesional, deci ai grija in ce te bagi!

Scorpion

Te zbati pentru o cauza in care nu cred si ceilalti, ca atare tot efortul tau de a-i convinge pare in zadar. Alege-ti cu mai multa grija tovarasii cu care sa faci echipa, pentru ca azi nu ai parte de camarazi pe aceeasi lungime de unda sau cu interese similare. Tu crezi in una, ei in cu totul altceva si, mai devreme sau mai tarziu, iti vei da seama ca ai inotat impotriva curentului. Vrei sa fii un premergator, un avangardist cu opinii diametral opuse majoritatii, iar azi vei da piept cu o multime de afronturi si refuzuri de la cei care nu sunt de acord cu viziunea ta indrazneata.

Sagetator

Calmul care se lasa peste un plan este dat peste cap de o surpriza neplacuta care arunca in aer tot ce ai construit pana acum. Tie iti plac lucrurile clare, bine stabilite, or, o situatie ca aceasta te destabilizeaza complet. Va fi greu pentru tine sa-ti recapeti calmul, oricata rabdare si toleranta ai avea, pentru ca vestea picata din senin e greu de acceptat si mai ales greu de tinut sub control. Fii pregatit si pentru rasturnari majore de situatie, pentru ca acestea pot aparea chiar si in cele mai organizate si stabile proiecte, obligandu-te sa intervii prompt pentru a reechilibra totul.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Capricorn

Vei reusi sa imbini perfect utilul cu placutul in activitatile de care te ocupi astazi, dar intr-un final te vor satisface mai mult roadele materiale decat satisfactia muncii implinite. Aici isi spune cuvantul latura ta materialista, deoarece esti mai motivat de eventualele castiguri financiare decat de bucuria pe care o citesti pe chipurile celor carora iti dedici eforturile. Nu ajunge un zambet sau un multumesc, oricat de sincere ar fi, ci vrei sa si primesti ceva in schimb.

Varsator

Primesti o veste cu tenta oficiala pe care te poti baza in proiectele tale profesionale de viitor. E ca si cum ai primi o certificare, o garantie scrisa sau un document de necontestat ce va sta la temelia ascensiunii tale in cariera. Stii mai bine spre ce te indrepti, esti mult mai sigur pe scopul tau de acum inainte iar oamenii pe care ii intalnesti in drumul tau spre succes te sustin si iti sunt de folos in atingerea scopurilor tale. Ai mereu ceva util de invatat din contactul cu persoanele cu functii cheie la usa carora trebuie sa bati acum.

Pesti

Se apropie un eveniment, deocamdata indepartat, dar care deja iti inspira o stare psihica ciudata. E tracul de dinaintea unui moment extrem de important, dar tocmai pentru ca mai e destul pana atunci, poti pregati terenul ireprosabil ca toate sa iasa ca la carte. Controleaza-ti trairile emotionale, pentru ca succesul acestei actiuni depinde enorm de capacitatea ta de a te organiza din timp si sa urmezi intocmai niste reguli foarte bine stabilite. Vei fi mandru de rezultate, pentru ca detii toate calitatile pentru un succes deplin.

Horoscop oferit de Acvaria.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies