Horoscop zilnic - 17 mai: Varsatorii si Pestii au parte de un castig substantial!

Horoscop zilnic - 17 mai: Varsatorii si Pestii au parte de un castig substantial!
Horoscop zilnic - 17 mai: Varsatorii si Pestii au parte de un castig substantial!

Citeste previziunile tale pentru data 17 mai 2016.

Berbec

Nu exista vreo persoana care sa reziste sarmului tau, in aceasta saptamana, in conditiile in care Soarele va accesa energiile semnului zodiacal Gemeni. Captezi atentia oricui si tainele acestor oameni nu-ti mai raman ascunse. Insa, nu uita ca, odata pornit, in dialogul tau, cu greu mai poti fi oprit, deci va trebui sa vezi ce spui, in asa fel incat s anu faci vreo gafa sau sa dai mai multe informatii decat este cazul.

In ultimele zile ale saptamanii este recomandat a-ti respecta cu strictete promisiunile, indiferent de natura acestora si de persoanele in favoarea carora au fost facute.

Taur

Vesti bune se anunta in aceasta saptamana, inca de la inceputul acesteia. In special in ceea ce priveste negocierile- poti afla orice fel de informatie, din surse sigure, ceea ce te ajuta sa fii cu un pas inaintea celor cu care intentionezi a colabora.
Insa, in a doua parte a saptamanii ai nevoie sa te relaxezi, deoarece cu cat mai mult te incordezi sau te crispezi, cu atat mai greu iti va fi sa formezi noi aliante. Chiar daca ai senzatia ca toti iti sunt impotriva, incearca sa nu ii consideri inamici sau ziduri imposibil de escaladat. Evita a te lasa angrenat in discutiile purtate de cei din jur, mai ales daca simti ca esti folosit.
Castiguri se anunta incepand cu 20 mai.

Gemeni

Este timpul sa incepi a inregistra succese, din ce in ce mai mari si mai spectaculoase. In cazul in care ai probleme de sanatate, tot din aceasta saptamana se vor mai linisti lucrurile si fie vei gasi remediile necesare cu mai multa usurinta, fie te refaci rapid. Tot de acum incolo poti inregistra succese si in ceea ce priveste planurile tale de viitor, iar toti care pana acum au vrut sa te ajute si nu au reusit, au toate sansele sa o poata face de acum incolo.
Sfarsitul saptamanii este favorabil pentru a-ti reorganiza planurile de viitor, deoarece ai acea claritate in gandire si pacea sufleteasca de care este nevoie pentru un demers de acest gen.

Rac

Este momentul sa incepi a-ti asculta prietenii pentru a le urma sfaturile. Pe de alta parte, simti nevoia sa fii inconjurat de oameni care iti impartasesc ideile, trairile, sentimentele si punctele de vedere. In cazul in care ai de gand sa incepi o relatie noua, in special in a doua parte a saptamanii, asigura-te ca aceasta se dzvolta mai intai in ceea ce priveste planul mental si
abia apoi restul. Devii din ce in ce mai individualist- era momentul! Ai incredere in viitorul tau, ai incredere in propria-ti stea norocoasa... Esti mult prea serios si neincrezator in propriile-ti puteri, ceea ce nu te ajuta prea mult sa-ti planifici in mod constructiv viitorul.

Leu

Romantismul este omniprezent in viata ta. Oportunitati apar in acest sector al vietii tale, mai ales in ceea ce priveste dialogul cu persoane straine- arta ta de a dialoga este greu de egalat in aceasta perioada, de indata ce Mercur is va reua mersul direct.
Cu toate acestea, insa, atmosfera de lalocul de munca ar putea sa nu mai fie atat de placuta ca si pana acum, deoarece o femeie ar putea sa-ti faca zile amare. Vesti nu foarte placute pot fi cauza unor neplaceri legate de locul de munca. Nu renunta, cat de curand vei avea parte de surprize placute in ceea ce priveste cariera.

Fecioara

Cariera devine cel mai important domeniu al vietii tale, acum, din moment ce Soarele va accesa energiile semnului zodiacal Gemeni.
Este o perioada foarte buna pentru a-ti analiza statutul si imaginea pe care o ai in ochii celorlalti. Ar fi bine si daca ai amplifica volumul de comunicari in ceea ce priveste acest aspect, nedepasind limitele, insa. Ai incredere, pentru ca suprematia in domeniu iti este recunoscuta acum, iar figurile autoritare pot fi influentate cu puterea pe care o imprimi cuvintelor rostite. Dezvolta-ti strategiile si implementeaza-le cu atentie.

Balanta

Viziuni si idei marete, orizonturi noi care se cer explorate, toate acestea revin in atentia ta in cepand cu aceasta saptamana. Parca nici dorul de duca nu-ti da pace. Persoane aflate la mare departare sau care apartin altor culturi apar sau revin in atentia ta. Tendinta de a filosofa este sporita si omniprezenta, iar ideile banale si meschine iti par desuete. Incearca sa nu lasi timpul sa treaca pe langa tine visand cu ochii deschisi. In acelasi timp, asigura-te ca nu vei cheltui prea multe dintre resursele pe care le ai, fara un motiv bun.

Scorpion

Mai intuitiv decat oricand, esti capabil de a citi printre randuri si de a vedea foarte repede "cum stau lucrurile" cu cei din jurul tau. Prin extensie, o perioada de timp propice pentru a pune cap la cap strategiile financiare menite sa iti asigure un trai mai bun. Si, pentru a profita de influentele astrale favorabile, ai putea deschide subiecte candva considerate tabu, deoarece acum raspunsurile iti sunt la indemana. Logica iti este partener de nadejde. Ca tot veni vorba despre relatii, de indata ce Mercur isi va relua mersul direct (22 mai) este posibil sa inchei un nou parteneriat, avantajul fiind de partea ta.

Sagetator

Lucrurile merg de la "bine" inspre "excelent", pentru tine, in aceasta saptamana. In cazul in care erai certat cu unele persoane, asociati sau partener/partenera de cuplu, acum este o perioada de timp propice pentru impacare. Noi oportunitati (in special de afaceri) apar in urma discutiilor cu cei pe care ii vei intalni (20 mai este o zi graitoare, in acest sens). Ceea ce este foarte important pentru tine, in aceasta saptamana (dar mai ales spre sfarsitul acesteia) este sa asculti de sfaturile celor mai tineri decat tine. Aveai si ai nevoie de viziunea pe care generatia noua o poseda.

Capricorn

In cazul incare intentionezi sa iti maresti familia, vestile din aceasta saptamana sunt foarte bune- sansele de a face acest lucru sunt crescute. Cat despre relatia de dragoste, ai putea avea parte de surprize foarte placute, din partea persoanei iubite (de indata ce Mercur isi va fi reluat mersul direct, respectiv pe 22 mai). In cazul in care inca esti singur, Sortii iti pot surade, aducandu-te fata in fata cu persoana pe care de atat de mult o doreai. Sanatatea este domeniul care trebuie sa iti capteze atentia, acum, iar resursele tale dedicate in totalitate acestui capitol. In acelasi timp, este o perioada de timp foarte buna pentru a-ti imbuntati calitatile native remarcabile. Incearca sa eviti stress-ul si tensiunile.

Varsator

Noi informatii si idei, cu precadere in ceea ce priveste sectorul de viata rezervat copiilor, romantismului, distractiei si... riscurilor mai mult sau mai putin asumate. Este o "zona" care beneficiaza de toata atentia si dedicarea ta, de indata ce Soarele va accesasemnul zodiacal Gemeni. Este posibil sa intervina si cheltuieli neasteptate, in special in ceea ce priveste dorinta ta de a te distra, ceea ce te obliga sa fii cu bagare de seama. Dialogul va fi rezolvarea pentru orice fel de situatie, mai ales daca iti doresti sa cuceresti inima unei persoane dragi- acum este momentul sa iti faci simtita prezenta. Comunicarea facila cu copiii tai este favorizata.

Pesti

Comunicarea (si afacerile, daca este cazul) cu familia ta reprezinta un segment de viata favorizat din punct de vedere astral, in aceasta perioada. Motiv pentru care este indicat sa incerci sa rezolvi cat mai multe dintre problemele legate de acest aspect al existentei tale. Ia legatura cu persoane cu care nu ai mai discutat de mult sau care se afla la mare distanta de tine, incearca sa faci pace cu cei cu care te-ai certat- daca este cazul, evident- si ia deciziile care se cer a fi luate pentru ca relatiile sa se stabilizeze. Pe cat posibil pastreaza-ti atentia concentrata asupra cate unui singur subiect odata. Evita a fi imprastiat, chiar daca pare destul de complicat, in aceasta saptamana.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies