Horoscop zilnic - 17 martie: Taurii se confrunta cu multe ispite!

Horoscop zilnic - 17 martie: Taurii se confrunta cu multe ispite!
Horoscop zilnic - 17 martie: Taurii se confrunta cu multe ispite!

In fiecare zi iti oferim horoscopul pentru a fi la curent cu ceea ce-ti rezerva astrele.

 

Berbec
Incearca sa te descurci singur in proiectul la care lucrezi, pentru ca nu e recomandabil sa spui tuturor ce ai de gand sa faci. Cineva ar putea sa-ti fure ideile si sa te trezesti mai tarziu ca iesi al doilea intr-o competitie de idei, in timp ce castigatorul jubileaza pe seama ideilor furate de la tine. Discretia, prudenta, tacerea, izolarea- sunt solutiile cele mai bune in situatia de fata, deci taci si faci, si abia la final poti sa te lauzi cu realizarile tale.
Nu e bine sa bati toba prin sat, ci spune ce planuri ai doar la cel mai de incredere prieten. Nimeni altcineva nu trebuie sa afle, deocamdata.
Taur
Numai prudenta te poate scapa de riscul care trece azi prin calea ta. Se stie ca ai uneori presentimente care te avertizeaza daca e bine sau nu sa te implici in anumite actiuni si, cum azi intuitia iti spune sa stai pe loc, vei scapa cu brio de efectele neplacute.
Parca cineva te trage de maneca si-ti spune sa stai pe loc chiar si in cel mai palpitant moment, dar, dupa ce trece impasul, iti vei da seama ce bine ai facut ca ti-ai ascultat vocea interioara. Numai daca rezisti ispitei de a te baga singur in mijlocul furtunii, totul va trece fara urmari.
Gemeni
Planurile pe care le ridici impreuna cu cei dragi se vad deja la orizont, conturandu-se din ce in ce mai bine.
Atat timp cat esti sustinut de ei, cat ai alaturi de tine oameni care pun umarul la succesul final, nu ai motive sa renunti la eforturile care se cer depuse. Vei ajunge cu brio la rezultatele scontate si toti veti beneficia de efectele lor palpabile. Daca ati construit acest plan impreuna, tot impreuna veti sarbatori victoria si veti culege roadele, deci luati-va fiecare in seama mai mult contributia.
Rac
Primesti un sfat binefacator ce schimba directia anumitor planuri ce pareau sa stagneze de la o vreme.
De atat aveai nevoie, de un pont, de o perspectiva noua pe care sa pornesti imediat. Cineva vede lucrurile mult mai detasat de pe margine si iti da exact indrumarea de care era nevoie. Nu stai pe ganduri, ci schimbi macazul rapid, astfel incat sa nu mai pierzi timpul pe experimente inutile. Pune in practica sfatul primit, pentru ca roadele se vor arata foarte repede, incat ii vei purta recunostinta celui care ti l-a oferit neconditionat.
Leu
E vanzoleala mare in jurul tau si dai peste oameni si mai nervosi care agita si mai mult spiritele. Nu poti ramane impasibil la starea de tensiune care se creeaza si e absolut normal sa te enervezi si tu odata in plus cand toata lumea din jur face taraboi. A incerca sa aplanezi tensiunile e absolut inutil, ca atare canalizeaza energia in exces spre un domeniu care chiar are nevoie de violenta, ambitie, impulsivitate, autoritate.
Folosite cu cap, acestea pot deveni calitati si pot genera rezultate demne de lauda, nu doar nervi si conflicte.
Fecioara
Opreste-te din mers daca vezi ca toate elementele din jur par a evolua exact invers decat ai dori tu. Primesti suficiente avertismente ca sensul ales nu duce acolo unde vrei: frane, refuzuri, obstacole, amanari, toate acestea ar trebui sa te puna pe ganduri.
Cand nimic nu inainteaza, e mai degraba un semn ca nu mergi in directia cea buna si ar fi bine sa cauti un plan de rezerva. Nu ai nici un spor cand vezi ca nimeni nu te sustine in ceea ce faci, cand vezi in ochii tuturor indoiala si neincredere, deci gandeste-te inca o data daca merita sa mai consumi energie pentru ceva ce sta pe loc de la o vreme.
Balanta
Ai un zambet sincer pe chip si reusesti sa-l pastrezi asa toata ziua! Nimic nu e mai placut pentru tine, azi, decat sa socializezi, sa pierzi ore in sir la telefon de vorba cu prietenii. Nu sta in casa, chiar daca vor fi tentatii multe, ci iesi in locuri unde te poti bucura, pe de o parte, de natura, de cer, de soare, si, pe de alta parte, de amici, de copii, de conversatii animate. Intalnirile de familie pot fi frumoase azi si pot fi o sursa de informatii placute, de vesti bune, de planuri comune la care va veti aduce cu totii contributia.
Scorpion
Cand privesti spre etapele urmatoare ale planurilor la care iti aduci contributia, te cuprinde entuziasmul si nerabdarea. Probabil se prefigureaza deja rezultatele pe care le-ai visat, incat simti ca nu mai poti astepta pana acolo. Nu te grabi totusi, fiecare pas are rolul sau in constructia finala, si daca ai incerca sa sari peste unele etape care ti se par neimportante, ai putea scapa din vedere momente esentiale. Incet, pas cu pas, totul inainteaza spre telul cel mare, dar parca nu mai ai rabdare: ai vrea rezultate mai rapide.
Sagetator
Nu esti multumit de nivelul la care s-a ajuns intr-o activitate in care ai depus mari eforturi. Simti ca se putea si mai bine, si daca mai apar si critici de la cei din jur, esti tentat sa reactionezi ciudat: ori prin dispute aprinse, ori prin renuntare. Inainte de a riposta, stai putin si chibzuieste daca nu cumva au dreptate si sa pui in practica sfaturile lor, chiar daca vin catre tine intr-o forma ceva mai agresiva. Unii nu stiu sa-ti spuna ca gresesti cu diplomatie, ci ridica tonul, dar in felul lor au dreptate. Asculta-i si nu le respinge parerile!
Capricorn
Nu poti trece la etapele urmatoare, pentru ca o actiune inceputa mai demult a ramas nerezolvata si iti cere de urgenta sa te ocupi si de ea. Este un moment bun sa arunci o privire inapoi, la activitati abandonate in trecut, deoarece acum detii resursele necesare pentru a le duce la capat cu brio. Fa ordine prin restante, prin datorii, prin chestiuni ramase neincheiate, pentru ca abia dupa aceea te vei putea concentra cu succes la ce va veni. Nu te poti ocupa de chestiuni noi cat timp cari dupa tine atatea treburi ramase in aer.
Varsator
Ai facut candva un mare sacrificiu de dragul unei persoane si ii aduci aminte, subtil, de ce ai facut pentru ea. A venit vremea sa iti intoarca serviciile si sa faca si el ceva similar pentru tine, dar te dezamageste profund. Chiar daca esti genul de persoana care e capabil de orice pentru a-i face cuiva drag pe plac, iata ca unii uita sa iti multumeasca sau sa iti aprecieze gesturile de prietenie. Ba chiar iti pot raspunde agresiv, cum nu ai merita… E o lectie buna sa nu te mai dedici altora, sa nu preiei pe umerii tai sarcini care nu te privesc, pentru ca unii doar vor profita de bunatatea ta si atat.
Pesti
Toate bune si frumoase, se poate vorbi de o zi excelenta in care te simti mai puternic si mai increzator in fortele proprii. Apar vesti bune in cariera, care deschid perspective promitatoare asupra unor proiecte de la care ai mari sperante. Parca se mai insenineaza un pic atmosfera si reincepi sa privesti cu optimism spre ceea ce te asteapta in perioada urmatoare. Pot aparea laude si reusite deosebite, succese in competitii, sanse de a te remarca sau de a fi apreciat public de ceilalti, ca atare, daca ti se parea ca soarele nu mai rasare pe strada ta, iata ca acum ai motive sa zambesti din nou si sa te bucuri de auspicii excelente.
Horoscop oferit de ACVARIA.

Berbec

Incearca sa te descurci singur in proiectul la care lucrezi, pentru ca nu e recomandabil sa spui tuturor ce ai de gand sa faci. Cineva ar putea sa-ti fure ideile si sa te trezesti mai tarziu ca iesi al doilea intr-o competitie de idei, in timp ce castigatorul jubileaza pe seama ideilor furate de la tine. Discretia, prudenta, tacerea, izolarea- sunt solutiile cele mai bune in situatia de fata, deci taci si faci, si abia la final poti sa te lauzi cu realizarile tale. Nu e bine sa bati toba prin sat, ci spune ce planuri ai doar la cel mai de incredere prieten. Nimeni altcineva nu trebuie sa afle, deocamdata.

Taur

Numai prudenta te poate scapa de riscul care trece azi prin calea ta. Se stie ca ai uneori presentimente care te avertizeaza daca e bine sau nu sa te implici in anumite actiuni si, cum azi intuitia iti spune sa stai pe loc, vei scapa cu brio de efectele neplacute. Parca cineva te trage de maneca si-ti spune sa stai pe loc chiar si in cel mai palpitant moment, dar, dupa ce trece impasul, iti vei da seama ce bine ai facut ca ti-ai ascultat vocea interioara. Numai daca rezisti ispitei de a te baga singur in mijlocul furtunii, totul va trece fara urmari.

Gemeni

Planurile pe care le ridici impreuna cu cei dragi se vad deja la orizont, conturandu-se din ce in ce mai bine. Atat timp cat esti sustinut de ei, cat ai alaturi de tine oameni care pun umarul la succesul final, nu ai motive sa renunti la eforturile care se cer depuse. Vei ajunge cu brio la rezultatele scontate si toti veti beneficia de efectele lor palpabile. Daca ati construit acest plan impreuna, tot impreuna veti sarbatori victoria si veti culege roadele, deci luati-va fiecare in seama mai mult contributia.

Rac

Primesti un sfat binefacator ce schimba directia anumitor planuri ce pareau sa stagneze de la o vreme. De atat aveai nevoie, de un pont, de o perspectiva noua pe care sa pornesti imediat. Cineva vede lucrurile mult mai detasat de pe margine si iti da exact indrumarea de care era nevoie. Nu stai pe ganduri, ci schimbi macazul rapid, astfel incat sa nu mai pierzi timpul pe experimente inutile. Pune in practica sfatul primit, pentru ca roadele se vor arata foarte repede, incat ii vei purta recunostinta celui care ti l-a oferit neconditionat.

Leu

E vanzoleala mare in jurul tau si dai peste oameni si mai nervosi care agita si mai mult spiritele. Nu poti ramane impasibil la starea de tensiune care se creeaza si e absolut normal sa te enervezi si tu odata in plus cand toata lumea din jur face taraboi. A incerca sa aplanezi tensiunile e absolut inutil, ca atare canalizeaza energia in exces spre un domeniu care chiar are nevoie de violenta, ambitie, impulsivitate, autoritate. Folosite cu cap, acestea pot deveni calitati si pot genera rezultate demne de lauda, nu doar nervi si conflicte.

Fecioara

Opreste-te din mers daca vezi ca toate elementele din jur par a evolua exact invers decat ai dori tu. Primesti suficiente avertismente ca sensul ales nu duce acolo unde vrei: frane, refuzuri, obstacole, amanari, toate acestea ar trebui sa te puna pe ganduri. Cand nimic nu inainteaza, e mai degraba un semn ca nu mergi in directia cea buna si ar fi bine sa cauti un plan de rezerva. Nu ai nici un spor cand vezi ca nimeni nu te sustine in ceea ce faci, cand vezi in ochii tuturor indoiala si neincredere, deci gandeste-te inca o data daca merita sa mai consumi energie pentru ceva ce sta pe loc de la o vreme.

Balanta

Ai un zambet sincer pe chip si reusesti sa-l pastrezi asa toata ziua! Nimic nu e mai placut pentru tine, azi, decat sa socializezi, sa pierzi ore in sir la telefon de vorba cu prietenii. Nu sta in casa, chiar daca vor fi tentatii multe, ci iesi in locuri unde te poti bucura, pe de o parte, de natura, de cer, de soare, si, pe de alta parte, de amici, de copii, de conversatii animate. Intalnirile de familie pot fi frumoase azi si pot fi o sursa de informatii placute, de vesti bune, de planuri comune la care va veti aduce cu totii contributia.

Scorpion

Cand privesti spre etapele urmatoare ale planurilor la care iti aduci contributia, te cuprinde entuziasmul si nerabdarea. Probabil se prefigureaza deja rezultatele pe care le-ai visat, incat simti ca nu mai poti astepta pana acolo. Nu te grabi totusi, fiecare pas are rolul sau in constructia finala, si daca ai incerca sa sari peste unele etape care ti se par neimportante, ai putea scapa din vedere momente esentiale. Incet, pas cu pas, totul inainteaza spre telul cel mare, dar parca nu mai ai rabdare: ai vrea rezultate mai rapide.

Sagetator

Nu esti multumit de nivelul la care s-a ajuns intr-o activitate in care ai depus mari eforturi. Simti ca se putea si mai bine, si daca mai apar si critici de la cei din jur, esti tentat sa reactionezi ciudat: ori prin dispute aprinse, ori prin renuntare. Inainte de a riposta, stai putin si chibzuieste daca nu cumva au dreptate si sa pui in practica sfaturile lor, chiar daca vin catre tine intr-o forma ceva mai agresiva. Unii nu stiu sa-ti spuna ca gresesti cu diplomatie, ci ridica tonul, dar in felul lor au dreptate. Asculta-i si nu le respinge parerile!

Capricorn

Nu poti trece la etapele urmatoare, pentru ca o actiune inceputa mai demult a ramas nerezolvata si iti cere de urgenta sa te ocupi si de ea. Este un moment bun sa arunci o privire inapoi, la activitati abandonate in trecut, deoarece acum detii resursele necesare pentru a le duce la capat cu brio. Fa ordine prin restante, prin datorii, prin chestiuni ramase neincheiate, pentru ca abia dupa aceea te vei putea concentra cu succes la ce va veni. Nu te poti ocupa de chestiuni noi cat timp cari dupa tine atatea treburi ramase in aer.

Varsator

Ai facut candva un mare sacrificiu de dragul unei persoane si ii aduci aminte, subtil, de ce ai facut pentru ea. A venit vremea sa iti intoarca serviciile si sa faca si el ceva similar pentru tine, dar te dezamageste profund. Chiar daca esti genul de persoana care e capabil de orice pentru a-i face cuiva drag pe plac, iata ca unii uita sa iti multumeasca sau sa iti aprecieze gesturile de prietenie. Ba chiar iti pot raspunde agresiv, cum nu ai merita… E o lectie buna sa nu te mai dedici altora, sa nu preiei pe umerii tai sarcini care nu te privesc, pentru ca unii doar vor profita de bunatatea ta si atat.

Pesti

Toate bune si frumoase, se poate vorbi de o zi excelenta in care te simti mai puternic si mai increzator in fortele proprii. Apar vesti bune in cariera, care deschid perspective promitatoare asupra unor proiecte de la care ai mari sperante. Parca se mai insenineaza un pic atmosfera si reincepi sa privesti cu optimism spre ceea ce te asteapta in perioada urmatoare. Pot aparea laude si reusite deosebite, succese in competitii, sanse de a te remarca sau de a fi apreciat public de ceilalti, ca atare, daca ti se parea ca soarele nu mai rasare pe strada ta, iata ca acum ai motive sa zambesti din nou si sa te bucuri de auspicii excelente.

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies