Horoscop zilnic - 18 aprilie: Berbecii trebuie sa renunte la vicii!

Horoscop zilnic - 18 aprilie: Berbecii trebuie sa renunte la vicii!
Horoscop zilnic - 18 aprilie: Berbecii trebuie sa renunte la vicii!

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 18 aprilie 2016.

Berbec

Activităţile profesionale sunt multe, urgente şi este dificil să apelezi la sprijinul colegilor. Selectează priorităţile şi ocupă-te foarte bine numai de ele. Există riscul să te pierzi în detalii neimportante sau să te gândeşti la faptul că eforturile depuse nu îţi sunt răsplătite suficient. Ai încredere că la momentul potrivit vei primi şi bani şi recunoştinţa celorlalţi. S-ar putea să ai nevoie de odihnă şi îngrijiri medicale.



Taur

În relaţiile sentimentale se petrec schimbări, astfel că îţi poate părea dificil să menţii armonia şi echilibrul, atât în relaţia cu persoana iubită, cât şi în relaţia cu copiii. Tu eşti cel care are nevoie să-şi remodeleze concepţiile şi atitudinea vizavi de ceilalţi. Renunţă la conservatorismul nativ, pentru că acum nu-ţi este de folos şi oricum cei dragi îşi vor continua drumul vieţii aşa cum doresc.
Distrează-te şi cultivă umorul în permanenţă!

Gemeni

Ocupă-te de activităţile domestice şi de relaţiile cu membrii familiei. Sunt momente excelente pentru a lămuri problemele casei, a aplana conflicte patrimoniale sau de altă natură în care eşti implicat alături de rude. Cumva fără să-ţi dai seama ai idei bune vizavi de orice situaţie care trebuie rezolvată, dar şi o înţelegere care depăşeşte cu mult pe cea a persoanelor dragi.
Ai încredere în intuiţia ta şi fii prezent în viaţa celor dragi.

Rac

Se pare că socializarea este activitatea de bază a zilei. Pe de o parte, în plan profesional sunt posibile întâlniri şi discuţii cu persoane importante. Însă, pe de altă parte, fie o rudă, fie un prieten apropiat îţi vor cere sprijinul într-o chestiune personală. Sfatul unor colegi sau al unor prieteni este binevenit, chiar dacă unele amănunte sau soluţii porpuse s-ar putea să-ţi displacă.
După-amiază, relaxează-te cu o plimbare în aer liber.

Leu

Primeşti bani sau cadouri din partea celor dragi, dar mai ales dinspre segmentul profesional este rost de a primi salariul sau oferte de colaborare care îţi vor aduce cu siguranţă, la momentul potrivit, venituri bune. Astfel apare dorinţa de a cheltui fie pe cele necesare traiului cotidian, fie pe mofturi dorite în ascuns de multă vreme. Este bine să urmăreşti o listă de priorităţi şi să întomeşti un plan de economii pe termen lung.


Fecioara

Eşti într-o formă de zile mari, astfel că ar fi minunat să te ocupi numai de tine şi de activităţile tale dragi. Detaşează-te de tumultul cotidian şi de problemele altora! Unii vor încerca că te împovăreze cu neplăcerile sau cu sarcinile lor de lucru. Fereşte-te de cei care te obosesc sau au pretenţii prea mari de la tine. După-amiază odihneşte-te, hoinăreşte prin locurile preferate şi gândeşte-te numai la lucruri plăcute.


Balanta

Oboseala este accentuată, de aceea ar fi bine să te fereşti de spaţii aglomerate şi de persoanele zgomotoase. Sunt momente bune pentru a-ţi regândi planuri de viaţă şi relaţiile în care eşti implicat. O discuţie cu cineva drag şi de încredere te ajută să observi şi să te bucuri de partea plină a paharului vieţii tale. Evită analizele şi consultaţiile medicale, întrucât erorile pot fi frecvente şi dificil de remediat.


Scorpion

A discuta astăzi cu prietenii sau cu colegii de la serviciu este dificil, pentru că aceştia îţi vor evidenţia aspectele neplăcute din viaţa ta. Te bazezi pe oameni care nu te mai pot sprjini, de aceea fii prudent şi înţelegător cu aceştia. Partenerul de viaţă este cel care îţi poate oferi adevăratul sprijin de care ai nevoie acum. Este momentul să te gândeşti la a-ţi revizui cercul de prieteni. Evită să-ţi prezinţi altora slăbiciunile!

Sagetator

Eşti văzut şi auzit de către colegi, dar şi persoanele dragi din mediul familial îţi vor fi alături, urmărindu-ţi vorbele şi gesturile cu interes. S-ar putea să descoperi nereguli în activităţile profesionale şi astfel să-ţi regândeşti programul de la locul de muncă, pentru câteva săptămâni de acum încolo. Se recomană prudenţă şi răbdare. Astfel vei putea depăşi totul cu bine, ba chiar vei găsi soluţii deosebite.

Capricorn

O zi în care activităţile intelectuale reprezintă tema principală. Este bine să planifici călătorii, etape de studiu sau documentare care îţi vor fi de mare folos atât în plan personal cât şi în plan profesional. Dialogurile cu persoana iubită sau copiii te ajută mult în luarea deciziilor. Totuşi bazează-te pe intuiţia ta şi stai de vorbă ceva mai mult cu tine însuţi. Revelaţiile de astăzi pot fi foarte surprinzătoare.

Varsator

Planurile financiare întocmite astăzi, în prima parte a zilei vor da roade la momentul potrivit. Acum este posibil să regândeşti bugetul cheltuielilor, să achiţi datorii vechi şi să stai de vorbă cu persoanele alături de care eşti implicat în cheltuieli majore. Fii prudent şi evită conflictele, deoarece toată lumea este nerăbdătoare. Foarte uşor se pot destrăma relaţii şi înţelegeri vechi, care îţi sunt încă benefice.

Pesti

În plan partenerial sunt posibile răsturnări de situaţie deosebite. Probabil că te-ai bazat pe anumiţi colaboratori sau pe anumite înţelegeri, iar acum constaţi că totul se năruie ca într-un joc de domino. Neînţelegerile apar fie de la mentalităţi, concepţii diferite, fie de la gesturile unora care te vor deranja profund. Prudenţa şi răbdarea sunt atribute de mare folos, mai ales în a doua parte a zilei. Bazează-te numai pe tine!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies