Horoscop zilnic - 18 decembrie: Capricornii raman fara bani de cadouri

Horoscop zilnic - 18 decembrie: Capricornii raman fara bani de cadouri
Horoscop zilnic - 18 decembrie: Capricornii raman fara bani de cadouri

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 18 decembrie 2016.

Berbec

Iubirea sub toate formele ei va capata alte conotatii pentru tine, incepand cu aceste zile de weekend. Cu toate ca s-ar putea ca o relatie sentimentala sa se incheie sau sa te necajeasca profound, vei avea o forta uriaşă de a depasi totul si de a te pregati pentru noi relaţii. Creativitatea iti este scoasa la lumina, fiind posibil sa decizi abordarea unui hobby care mai tarziu va deveni o sursa reala de venituri si realizari măreţe.



Taur

Relatiile cu familia, cu rudele se reconfigureaza total la finalul acestei săptămâni. Sunt posibile discutii interesante, lamuritoare vizavi de relatiile cu parintii in mod special. Pe de alta parte, unele informatii te pot necaji, insa ai nevoie de ele pentru a porni pe un nou drum in viata. Te poti muta şi de asemenea poti face planuri de achizitionare a unor bunuri patrimoniale valoroase.

Gemeni

Unele relatii cu rudele sau prietenii apropiati se vor incheia definitive la finalul acestei săptămâni.
Greu de inteles care sunt motivele, insa cert este ca sufletul tau are nevoie de personaje noi in preajma, care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine. O calatorie scurta iti poate aduce neplaceri, asa incat ar fi bine sa călătoreşti numai daca este absolut necesar.

Rac

Veniturile tale din munca desfasurata la serviciu sunt principala temă din acest sfârşit de săptămână. Fie se schimba conditiile de lucru, fie salarizarea, fie afli informatii legate de incheierea unei activitati care iti aducea bani si favoruri.
Dar, se contureaza forme noi de castig din partea partenerului de viata sau de pe urma unor colaborari de scurta durata. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca energia vitala este slabă.

Leu

Weekend-ul acesta este important pentru tine, deoarece ti se deschid posibilitati noi de transformare la toate nivelurile fiintei si vietii tale. Esti ajutat de astre sa renunti la vechile tipare comportamentale, la conceptiile neconforme cu realitatea si la orientarea care orizonturi noi.
Esti emotiv, subiectiv si destul de recalcitrant. Tu esti declanşatorul unor conflicte sau discutii zgomotoase.

Fecioara

Zilele acestea se recomanda introspectie, retragere din iuresul cotidian si odihna din plin. Mentalul profund iti este rascolit, gandurile iti zboara de la una la alta, iar sufletul tau sufera in taina. Sunt momente favorabile unui dialog interior. Analizeaza pe indelete ce se petrece in preajma ta si traseaza-ti noi planuri de actiune.
Renunta la relatiile si colaborarile care iti displac.

Balanta

La finalul acestei săptămâni, unii prieteni si asa-zisi protectori vor disparea definitiv de pe scena vietii tale. Totodata grupurile, asociatiile, organizatiile care te intereseau pana nu demult, acum vor trece in umbra. Interesul tau se va muta pe relatiile cu cei apropiati, dar mai ales pe talentele tale native. Sunt momente excelente de a te pune in valoare si de a prezenta celor dragi intentiile tale de viitor.


Scorpion

Domeniul profesional va cunoaste un final important în acest weekend. Ti se pot retrage functii, responsabilitati sau pur si simplu se termina o colaborare care dureaza de mult timp. Imaginea ta in ochii lumii se va schimba si depinde doar de tine ce vei oferi de acum incolo celorlalti. Astrele iti recomanda sa iti muti centrul de interes pe familie si casa. Doar cei dragi si apropiati te susţin.


Sagetator

Finalul acestei saptamani este favorabil elevarii spirituale. Iti sunt favorizate relatiile cu strainatatea si cu oameni alaturi de care impartasesti aceleasi idealuri si vise despre viata. Astrele iti favorizeaza deschiderea constiintei catre noi orizonturi. Planifică studii si cercetari pe termen lung, necesare atat in domeniul profesional, cât şi pentru propria ta dezvoltare spirituală.

Capricorn

Se anunta finalul unei etape de castig din partea altora în acest weekend. Se lamuresc aspectele legate de o mostenire, de un partaj sau primesti ultimele favoruri, ultimii bani de pe urma unei colaborari. Accentual financiar se va muta pe veniturile din munca ta proprie. Alcatuieste planuri viabile legate de cheltuieli, investitii sau imprumuturi. Se recomandă prudenţă.

Varsator

Sectorul partenerial merita toata atentia la finalul acestei saptamani. Se vor incheia colaborarile vechi si toate actiunile comune cu altii, care in ultimul timp devenisera neprofitabile. Lasa grijile deoparte, detaseaza-te de iuresul cotidian si pregateste-te serios pentru urmatoarele parteneriate. Se contureaza la orizont colaboratori noi, alaturi de care vei avea succese remarcabile.

Pesti

Se contureaza incheierea unei etape profesionale în zilele acestui sfârşit de săptămână. Din umbra, mana divina aranjeaza zarurile astfel incat sa purcezi pe un drum diferit, poate chiar o noua activitate profesionala intr-un domeniu cu totul si cu totul nou. Lasă temerile deoparte, care sunt firesti de altfel în asemenea momente şi ai încredere ca întregul Univers îţi pregăteşte lucruri minunate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies