Horoscop zilnic - 18 noiembrie: Varsatorii se plang de bani!

Horoscop zilnic - 18 noiembrie: Varsatorii se plang de bani!
Horoscop zilnic - 18 noiembrie: Varsatorii se plang de bani!

Iti spunem ce te asteapta astazi din punct de vedere astrologic.

 

BERBEC
In mainile tale sta, azi, bucuria celor din jur, pentru ca tu esti cel care le aduce lumina si speranta, tu esti mesagerul vestilor frumoase, tu esti deschizatorul de drumuri spre perspective promitatoare. Daca simti nevoia sa intervii cu un gest minunat in viata altcuiva, azi, chiar si a unui necunoscut de pe strada. Fa-o cu inima deschisa, convins ca acel om chiar avea nevoie de un semn de sus, care vine azi prin intermediul tau.
Vei fi fericit sa descoperi zambete pe chipul celor care primesc azi vestea de la tine si sa primesti inapoi recunostinta lor sincera pentru felul in care ai patruns in viata lor.
TAUR
Visezi frumos, dar acestea nu raman simple vise, ci tu chiar gasesti azi mai multe cai de a transforma visele in realitate. Ai sa descoperi ca uneori apar chiar mai multe directii la fel de bune de evolutie, ba chiar ai putea gasi o cale de a merge spre mai multe simultan, cu marea bucurie de
a le vedea pe toate, intr-un final, implinite. Nu te opri la o singura directie de mers, cand tu ai atatea alternative la dispozitie, pentru ca un vis il naste pe altul, un succes il genereaza pe altul, si acelasi sentiment il ai si astazi: ca ai pornit cu incredere si bucurie spre un anumit scop si descoperi ca, pe parcurs, apar alte si alte niveluri ale planurilor tale care prin contur din ce in ce mai frumos!
GEMENI
Nu incerca sa le faci singur pe toate, cand ai
in jurul tau o intreaga lume gata sa te ajute. Nimeni nu va interveni in treburile tale fara sa-i inviti, ca atare revizuieste-ti repede lista de prieteni si cunostinte si ai sa descoperi cat de multa lume cunosti. Printre ei sigur se afla si unii gata sa-si puna serviciile in beneficiul tau! Si tu, la randul tau, esti gata sa te dedici altora si, chiar daca unii nu au deplina incredere ca detii cheia problemelor lor, vor fi uimiti sa descopere ce miracole pot face prietenii adevarati.
Aceasta poate fi si revelatia ta de azi: sa descoperi cat de minunati sunt oamenii, atunci cand se privesc unii pe altii cu bucurie!
RAC
Iubirea nu e un episod de scurta durata in care trebuie sa-ti investesti toate resursele, ci este un proces neintrerupt ce poate dura ani pana cand poti ajunge la varf. Nu te multumi cu un moment frumos, cu fluturasii din stomac de acum, ci ai rabdare, pentru ca relatia ta e in continua dezvoltare si are un potential fantastic de crestere.
Investeste tot ce ai, nu astepta sa vezi cu ce intra celalalt in ecuatie, ci tu, daca tot ai ce darui, daruieste cu toata inima, pentru ca roadele vor fi pe masura energiei varsate in acest demers. Esti pe drumul cel bun in iubire, relatia pe care o cladesti acum are mari sanse de reusita, deci nu-ti pierde speranta, increderea, optimismul ca se poate si mai mult, si mai bine de atat!
LEU
Nu pune la inima cuvintele dure care mai vin de la ceilalti.
Stii prea bine ca nu le poti evita, ca traiesti intr-o lume predominant agresiva, dar nimic nu te poate atinge daca te protejezi energetic, psihic, fizic cu un scut de iubire care va trimite ca raspuns la atacurile altora doar imensa intelegere. Nu se poate sa nu-l dezarmezi chiar si pe cel mai inversunat partener de discutie cu o vorba buna, cu un zambet cald, pentru ca intotdeauna binele invinge, si asta nu se intampla numai in basme.
Fii ingaduitor, accepta ca unii trec prin momente dificile in care nu stiu sa reactioneze altfel decat violent. Dar felul cum ii invalui tu cu toleranta ii poate linisti si pe ei foarte repede.
FECIOARA
Azi poti avea o reala revelatie care sa-ti raspunda la o intrebare existentiala: ce am de facut pe aceasta lume? Poate te intalnesti cu o persoana cu imensa experienta de viata, cu o deschidere speciala spre alte dimensiuni ale existentei, cu o viziune spirituala asupra lumii, si poti primi astfel o scanteie de intelepciune. Ca e sub forma unui sfat oferit direct tie, ca e un cuvant pe care il prinzi de zbor pe strada sau ca e o carte pe care o citesti pe nerasuflate, simti ca inchei aceasta zi cu ceva mai bogat sufleteste decat ieri. Ai un puternic sentiment de fericire de parca tocmai ai gasit cheia la cea mai imbarligata problema de matematica! Foloseste-te de ceea ce tocmai ai primit: e pura inspiratie divina!
BALANTA
Tatal sau figura care reprezinta autoritatea din familia ta are un rol major in evenimentele comune, deci asculta-l cu luare aminte pentru ca ofera tuturor o cale ce merita urmata. Ai ocazia sa primesti acum o lectie utila de viata de la inteleptul familiei, pentru ca e pregatit sa-ti impartaseasca un sfat, o indrumare, o idee care poate genera un intreg proces de maturizare si asupra ta. Te simti bine in compania celor mai batrani din familie, pentru ca ei te invaluie cu un soi de iubire protectoare si, indiferent de varsta pe care o ai, te simti bine sa te rasfeti un pic, asa, ca in copilarie!
SCORPION
Recunoaste-ti blocajul in care te afli si da-l afara din calea ta, pentru ca sigur sta in puterea ta sa faci asta! Nu tu l-ai pus acolo, tu doar l-ai acceptat si l-ai lasat sa creasca, pana intr-un punct in care ai crezut ca singura solutie e sa i te abandonezi neputincios si pesimist. Nici vorba de asa ceva: undeva in adancul mintii tale se afla o scanteie de idee, mica, neobservata, dar care poate genera exact furtuna de schimbari pozitive pe care o astepti. Miracolele se intampla, dar numai de tine depinde sa le lasi sa se manifeste. Miracolul e acum acolo, in mintea ta, ca cea mai plapanda lumina de speranta, dar ia sa vezi cum creste daca deschizi usa mintii si a sufletului. Prinde aripi, simti?
SAGETATOR
Succesul nu e doar un vis indepartat la care mai visezi din cand in cand, ci e atat de aproape si atat de palpabil incat ajunge doar sa intinzi mana sa-l atingi. Azi poti primi un sfat atat de bun care merita imediat pus in aplicare, fara sa mai stai pe ganduri, ca atare stai cu urechile palnie si cu ochii larg deschisi la oamenii care iti trec prin fata, la vorbele pe care le auzi, la tot ce se petrece in jurul tau, pentru ca dintre ele sigur sare iepurele bun si pentru ceea ce cauti tu in acest moment. Sunt chestiuni cat se poate de concrete, de tangibile, nu simple povesti frumoase sau promisiuni de viitor, ci ceea ce e mai bun pentru tine se intampla AICI si ACUM! Ce mai astepti, foloseste!
CAPRICORN
Ce-i cu figura asta trista si pesimista? Daca te-ai vedea in oglinda ai plange! Deci hai, schimba fata aceasta cu una vesela si deschisa si ai sa vezi ca aceasta e atitudinea care va schimba tonul zilei. Un zambet larg transmis chiar si unui necunoscut pe strada… un cuvant bun prin care sa faci pe altul sa auda ce-i place… o mana intinsa cu prietenie ca sa arati altcuiva ca nu e singur e ceea ce si tie ti-ar placea sa primesti astazi, nu-i asa? Deci fii tu schimbarea pe care o astepti! E atat de simplu sa transformi o figura posomorata intr-una luminoasa cu un singur gest! Foloseste-te de sansa aceasta cu generozitate si ziua va deveni minunata!
VARSATOR
Te plangi de bani? De ce oare? Nu are rost sa numeri leii din buzunar, nici sa faci recapitulari financiare, pentru ca nu aceasta e calea sa castigi mai mult. E o chestiune de atitudine in fata banilor, sa-i chemi tu cui mintea si cu inima fara sa te simti vinovat de asta! Sa-i pretuiesti mai mult si sa cauti comoara din tine care poate fi valorificata la cel mai bun pret. Sigur ai in tine o resursa de mare valoare care, daca ar fi pusa serios la treaba, ar genera abundenta, dar uneori ti-e un pic… rusine ca esti materialist. Ei, nici chiar asa! Astepti de undeva un declic pentru a porni spre calea prosperitatii, iar sfatul poate veni sub tot felul de forme, totul e sa fii tu atent la semnale: un sfat ce merita ascultat, un vis revelator ce poate fi transpus in realitate, o idee sclipitoare aparuta din senin, imboldul de a incepe chiar acum ceva ce doreai de luni de zile. Tava de minunatii e plina, dar numai de tine depinde sa alegi ceva de pe ea!
PESTI
Chiar daca unii au uitat de bunele maniere si de amabilitate, nu pici si tu in aceeasi capcana, pentru ca tu ai niste resurse imense de bunatate si generozitate prin care vei contracara perfect atitudinea lor urata. La nervii lor, tu raspunde cu calm. La critici, tu ofera laude. La agresivitate, tu daruieste blandete. Intotdeauna reversul medaliei e cea mai potrivita pentru linistirea celor mai agitate ape, ca atare fii exact invers decat cel din fata ta, si, pana la urma, tot se va retrage cuminte in carapacea sa, ba chiar va incepe sa-si revizuiasca atitudinea agresiva si fata de ceilalti. Tu esti un simbol al linistii pure incat ai poti inspira in mod fericit si pe altii!
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

In mainile tale sta, azi, bucuria celor din jur, pentru ca tu esti cel care le aduce lumina si speranta, tu esti mesagerul vestilor frumoase, tu esti deschizatorul de drumuri spre perspective promitatoare. Daca simti nevoia sa intervii cu un gest minunat in viata altcuiva, azi, chiar si a unui necunoscut de pe strada. Fa-o cu inima deschisa, convins ca acel om chiar avea nevoie de un semn de sus, care vine azi prin intermediul tau. Vei fi fericit sa descoperi zambete pe chipul celor care primesc azi vestea de la tine si sa primesti inapoi recunostinta lor sincera pentru felul in care ai patruns in viata lor.

TAUR

Visezi frumos, dar acestea nu raman simple vise, ci tu chiar gasesti azi mai multe cai de a transforma visele in realitate. Ai sa descoperi ca uneori apar chiar mai multe directii la fel de bune de evolutie, ba chiar ai putea gasi o cale de a merge spre mai multe simultan, cu marea bucurie de a le vedea pe toate, intr-un final, implinite. Nu te opri la o singura directie de mers, cand tu ai atatea alternative la dispozitie, pentru ca un vis il naste pe altul, un succes il genereaza pe altul, si acelasi sentiment il ai si astazi: ca ai pornit cu incredere si bucurie spre un anumit scop si descoperi ca, pe parcurs, apar alte si alte niveluri ale planurilor tale care prin contur din ce in ce mai frumos!

GEMENI

Nu incerca sa le faci singur pe toate, cand ai in jurul tau o intreaga lume gata sa te ajute. Nimeni nu va interveni in treburile tale fara sa-i inviti, ca atare revizuieste-ti repede lista de prieteni si cunostinte si ai sa descoperi cat de multa lume cunosti. Printre ei sigur se afla si unii gata sa-si puna serviciile in beneficiul tau! Si tu, la randul tau, esti gata sa te dedici altora si, chiar daca unii nu au deplina incredere ca detii cheia problemelor lor, vor fi uimiti sa descopere ce miracole pot face prietenii adevarati. Aceasta poate fi si revelatia ta de azi: sa descoperi cat de minunati sunt oamenii, atunci cand se privesc unii pe altii cu bucurie!

RAC

Iubirea nu e un episod de scurta durata in care trebuie sa-ti investesti toate resursele, ci este un proces neintrerupt ce poate dura ani pana cand poti ajunge la varf. Nu te multumi cu un moment frumos, cu fluturasii din stomac de acum, ci ai rabdare, pentru ca relatia ta e in continua dezvoltare si are un potential fantastic de crestere. Investeste tot ce ai, nu astepta sa vezi cu ce intra celalalt in ecuatie, ci tu, daca tot ai ce darui, daruieste cu toata inima, pentru ca roadele vor fi pe masura energiei varsate in acest demers. Esti pe drumul cel bun in iubire, relatia pe care o cladesti acum are mari sanse de reusita, deci nu-ti pierde speranta, increderea, optimismul ca se poate si mai mult, si mai bine de atat!

LEU

Nu pune la inima cuvintele dure care mai vin de la ceilalti. Stii prea bine ca nu le poti evita, ca traiesti intr-o lume predominant agresiva, dar nimic nu te poate atinge daca te protejezi energetic, psihic, fizic cu un scut de iubire care va trimite ca raspuns la atacurile altora doar imensa intelegere. Nu se poate sa nu-l dezarmezi chiar si pe cel mai inversunat partener de discutie cu o vorba buna, cu un zambet cald, pentru ca intotdeauna binele invinge, si asta nu se intampla numai in basme. Fii ingaduitor, accepta ca unii trec prin momente dificile in care nu stiu sa reactioneze altfel decat violent. Dar felul cum ii invalui tu cu toleranta ii poate linisti si pe ei foarte repede.

FECIOARA

Azi poti avea o reala revelatie care sa-ti raspunda la o intrebare existentiala: ce am de facut pe aceasta lume? Poate te intalnesti cu o persoana cu imensa experienta de viata, cu o deschidere speciala spre alte dimensiuni ale existentei, cu o viziune spirituala asupra lumii, si poti primi astfel o scanteie de intelepciune. Ca e sub forma unui sfat oferit direct tie, ca e un cuvant pe care il prinzi de zbor pe strada sau ca e o carte pe care o citesti pe nerasuflate, simti ca inchei aceasta zi cu ceva mai bogat sufleteste decat ieri. Ai un puternic sentiment de fericire de parca tocmai ai gasit cheia la cea mai imbarligata problema de matematica! Foloseste-te de ceea ce tocmai ai primit: e pura inspiratie divina!

BALANTA

Tatal sau figura care reprezinta autoritatea din familia ta are un rol major in evenimentele comune, deci asculta-l cu luare aminte pentru ca ofera tuturor o cale ce merita urmata. Ai ocazia sa primesti acum o lectie utila de viata de la inteleptul familiei, pentru ca e pregatit sa-ti impartaseasca un sfat, o indrumare, o idee care poate genera un intreg proces de maturizare si asupra ta. Te simti bine in compania celor mai batrani din familie, pentru ca ei te invaluie cu un soi de iubire protectoare si, indiferent de varsta pe care o ai, te simti bine sa te rasfeti un pic, asa, ca in copilarie!

SCORPION

Recunoaste-ti blocajul in care te afli si da-l afara din calea ta, pentru ca sigur sta in puterea ta sa faci asta! Nu tu l-ai pus acolo, tu doar l-ai acceptat si l-ai lasat sa creasca, pana intr-un punct in care ai crezut ca singura solutie e sa i te abandonezi neputincios si pesimist. Nici vorba de asa ceva: undeva in adancul mintii tale se afla o scanteie de idee, mica, neobservata, dar care poate genera exact furtuna de schimbari pozitive pe care o astepti. Miracolele se intampla, dar numai de tine depinde sa le lasi sa se manifeste. Miracolul e acum acolo, in mintea ta, ca cea mai plapanda lumina de speranta, dar ia sa vezi cum creste daca deschizi usa mintii si a sufletului. Prinde aripi, simti?

SAGETATOR

Succesul nu e doar un vis indepartat la care mai visezi din cand in cand, ci e atat de aproape si atat de palpabil incat ajunge doar sa intinzi mana sa-l atingi. Azi poti primi un sfat atat de bun care merita imediat pus in aplicare, fara sa mai stai pe ganduri, ca atare stai cu urechile palnie si cu ochii larg deschisi la oamenii care iti trec prin fata, la vorbele pe care le auzi, la tot ce se petrece in jurul tau, pentru ca dintre ele sigur sare iepurele bun si pentru ceea ce cauti tu in acest moment. Sunt chestiuni cat se poate de concrete, de tangibile, nu simple povesti frumoase sau promisiuni de viitor, ci ceea ce e mai bun pentru tine se intampla AICI si ACUM! Ce mai astepti, foloseste!

CAPRICORN

Ce-i cu figura asta trista si pesimista? Daca te-ai vedea in oglinda ai plange! Deci hai, schimba fata aceasta cu una vesela si deschisa si ai sa vezi ca aceasta e atitudinea care va schimba tonul zilei. Un zambet larg transmis chiar si unui necunoscut pe strada… un cuvant bun prin care sa faci pe altul sa auda ce-i place… o mana intinsa cu prietenie ca sa arati altcuiva ca nu e singur e ceea ce si tie ti-ar placea sa primesti astazi, nu-i asa? Deci fii tu schimbarea pe care o astepti! E atat de simplu sa transformi o figura posomorata intr-una luminoasa cu un singur gest! Foloseste-te de sansa aceasta cu generozitate si ziua va deveni minunata!

VARSATOR

Te plangi de bani? De ce oare? Nu are rost sa numeri leii din buzunar, nici sa faci recapitulari financiare, pentru ca nu aceasta e calea sa castigi mai mult. E o chestiune de atitudine in fata banilor, sa-i chemi tu cui mintea si cu inima fara sa te simti vinovat de asta! Sa-i pretuiesti mai mult si sa cauti comoara din tine care poate fi valorificata la cel mai bun pret. Sigur ai in tine o resursa de mare valoare care, daca ar fi pusa serios la treaba, ar genera abundenta, dar uneori ti-e un pic… rusine ca esti materialist. Ei, nici chiar asa! Astepti de undeva un declic pentru a porni spre calea prosperitatii, iar sfatul poate veni sub tot felul de forme, totul e sa fii tu atent la semnale: un sfat ce merita ascultat, un vis revelator ce poate fi transpus in realitate, o idee sclipitoare aparuta din senin, imboldul de a incepe chiar acum ceva ce doreai de luni de zile. Tava de minunatii e plina, dar numai de tine depinde sa alegi ceva de pe ea!

PESTI

Chiar daca unii au uitat de bunele maniere si de amabilitate, nu pici si tu in aceeasi capcana, pentru ca tu ai niste resurse imense de bunatate si generozitate prin care vei contracara perfect atitudinea lor urata. La nervii lor, tu raspunde cu calm. La critici, tu ofera laude. La agresivitate, tu daruieste blandete. Intotdeauna reversul medaliei e cea mai potrivita pentru linistirea celor mai agitate ape, ca atare fii exact invers decat cel din fata ta, si, pana la urma, tot se va retrage cuminte in carapacea sa, ba chiar va incepe sa-si revizuiasca atitudinea agresiva si fata de ceilalti. Tu esti un simbol al linistii pure incat ai poti inspira in mod fericit si pe altii!

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine gătește în familia Natanticu și ce anume i-a pregătit Cosmin soției sale, în prima zi când a rămas la el? „Am două mâini stângi.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies