Horoscop zilnic - 19 decembrie: Varsatorii incep saptamana cu stangul

Horoscop zilnic - 19 decembrie: Varsatorii incep saptamana cu stangul
Horoscop zilnic - 19 decembrie: Varsatorii incep saptamana cu stangul

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 19 decembrie 2016.

Berbec

O zi cu multa forfota la serviciu. Relatiile colegiale sunt tensionate si cu greu se poate cadea la pace cu ceilalti. Nici sefii nu sunt de partea ta, asa incat rezuma-te doar la indatoririle tale si evita provocarile celorlalti. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului digestiv si pe segmentele picioarelor. Pe cat posibil foloseste remedii naturiste si rezerva-ti momente de odihna.

Taur

Iubirea sub toate formele ei este tema principala a zilei.

Fie ca ai de-a face cu persoana iubita, fie cu copiii, inima ta va vibra la unison cu a celor dragi. Se pot isca niscai neplaceri, insa cu putin efort si bunavointa le vei depasi cu succes. Pe de alta parte, valorifica-ti potentialul creativ abordand un hobby. Dupa-amiaza, aduna-ti apropiatii la o serata amuzanta.

Gemeni

Membrii familiei te solicita din plin. Poate fi vorba despre treburile de rutina ale casei, insa pe de alta parte ti se solicita si ajutor material pentru o ruda aflata in suferinta.
Esti preocupat mai mult de propria-ti persoana si asta ii poate necaji pe cei din jur. Ar fi bine sa-ti dozezi eforturile si sa impaci pe toata lumea. Esti tentat sa dai replici taioase, riscand sa-ti strici imaginea publica.

Rac

Se anunta o zi cu multe drumuri pe distante scurte. Fie esti nevoit sa rezolvi treburi profesionale, fie cineva apropiat are nevoie de suportul tau moral si material.
Faptul ca exista multa agitatie in jurul tau si nu prea te poti ocupa de tine, iti da o stare de nemultumire. Detaseaza-te de problemele altora si implica-te doar in ce simti tu ca iti face placere sau iti este de folos.

Leu

Veniturile tale din munca desfasurata la un serviciu sunt tema majora a zilei. Poti primi o suma da bani restanta si favoruri de la colegi sau sefi.
Pe de alta parte, regimul muncii este restrictionat, incert si foarte usor se pot petrece rasturnari de situatie. Bine ar fi sa cheltuiesti strictul necesar si sa eviti investitiile, imprumuturile sau asocierile in afaceri.

Fecioara

O zi cu stari controversate. Ai tendinta de a te implica in mai multe treburi deodata, insa ar fi bine sa eviti. Sunt momente favorabile pentru a te ingriji mai mult de trupul si sufletul tau.
Programeaza-te la un tratament cosmetic, la o sedinta de masaj sau sauna si gandeste-te si la innoirea garderobei. Esti foarte preocupat de segmentul profesional si cu greu te mai poti ocupa si de altceva.

Balanta

Astrele iti recomanda discretie si retragere din forfota cotidiana. Esti obosit si fizic si psihic, asa incat ar fi minunat daca ti-ai lua liber. Remediile naturiste si odihna iti sunt suficiente.
Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de treburile de rutina si evita provocarile celorlalti. Alcătuieşti planuri pentru sărbătorile de sezon alături de cei dragi. Surprize în plan familial şi domestic.

Scorpion

Relatiile cu prietenii sunt tensionate. Ai grija cu cine si ce vorbesti, pentru ca exista riscul ca mai tarziu, totul sa se intoarca impotriva ta. Cineva din anturajul tau iti poate cere bani cu imprumut sau alte favoruri.
Recomandabil este sa eviti provocarile celorlalti si sa iti oferi ajutorul numai dupa o analiza atenta a detaliilor situatiei. Dupa-amiaza, detaseaza-te de tumultul vietii cotidiene.  

Sagetator

Ziua iti aduce in atentie relatiile cu sefii. Sunt posibile altercatii vizavi de modul in care iti indeplinesti sarcinile de serviciu. Ofera explicatii pertinente si sustine-le cu dovezi viabile. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul este vulnerabil in special pe segmentele sistemului renal. Ar fi bine ca din cand in cand sa verifici balanta munca-plata si sa-ti reevaluezi actiunile.

Capricorn

O veste din strainatate iti poate da de gandit. Fii selectiv cu informatiile primite, intrucat nu toate iti folosesc. Demersurile pentru calatorii atat de agrement, cat si profesionale se pot amana pentru un termen nedefinit deocamdata. Daca ai de sustinut examene, probe sau interviuri, fii prudent si mizeaza doar pe fortele tale. Dupa-amiaza sunt momente favorabile pentru odihnă.

Varsator

O zi favorabila achitarii taxelor, facturilor si datoriilor de orice fel. Se pot ivi incurcaturi in cazul platilor si documentelor financiare, de aceea fii prudent si verifica atent totul. Pe de alta parte s-ar putea sa ai de platit daune de pe urma copiilor, a persoanei iubite sau de pe urma hobby-urilor tale. Bine ar fi sa eviti cheltuielile extravagante si investitiile.

Pesti

Debutul saptamanii iti aduce in atentie relatiile parteneriale. Sunt posibile discutii aprinse, pentru ca toate eforturile tale sunt indreptate catre activitatile profesionale si catre relaţiile colegiale. Este adevarat ca in ultimul timp esti foarte ingrijorat de ceea ce se petrece cu casa si familia din care provii, insa cu putin efort si bunavointa vei reusi sa impaci pe toata lumea.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies