Horoscop zilnic - 19 iulie: Sagetatorii primesc bani si cadouri!

Horoscop zilnic - 19 iulie: Sagetatorii primesc bani si cadouri!
Horoscop zilnic - 19 iulie: Sagetatorii primesc bani si cadouri!

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 19 iulie 2016.

Berbec

Esti solicitat mult in segmentul profesional, mai ales de catre sefi. Va trebui sa-ti prezinti activitatea pe care o desfasori la serviciu si sa propui solutii de imbunatatire a acesteia. De asemenea, sunt posibile surprize si schimbari. Ai incredere in tine si sustine-ti punctele de vedere ferm, cu rabdare si cu argumente.

Taur

Se pare ca te gandesti la o calatorie indepartata. Astazi sunt momente prielnice pentru a te informa in acest sens, dar si pentru a lua legatura cu persoanele cunoscute aflate in alte tari.

Este posibil sa adopti o alta fizlozofie de viata de acum incolo. Activitatile intelectuale, studiu, evolutia si dezvoltarea personala sunt bine sustinute.

Gemeni

Ziua este favorabila platilor si reglarilor de conturi. Pe de o parte trebuie sa dai bani, insa pe de alta parte este posibil sa primesti bani sau favoruri fie din partea partenerului de viata, fie dinspre segmentul profesional. Ar fi bine totusi sa-ti revizuiesti atitudinea fata de aspectele materiale ale vietii.


Rac

E timpul sa privesti atent la segmentul partenerial. Persoanele care au roluri importante in acest segment de viata reprezinta versiuni ale tale, manifeste sau nu. Ce iti displace trebuie reconstruit sau inlaturat. Ce iti place trebuie cultivat si dezvoltat fara intarziere.

Leu

La serviciu este forfota, ai multe de facut, insa esti capabil sa te concentrezi si sa obtii rezultate foarte bune.
Daca simti nevoia sa-ti revizuiesti atitudinea fata de munca, acum e momentul pentru a face schimbari si a eficientiza toate activitatile in care te-ai implicat.

Fecioara

Zi importanta la capitolul relatii sentimentale. Ar fi bine sa-ti lasi deoparte asteptarile vizavi de iubire si implicatiile ei. Cei dragi iti vor oferi lectii de viata interesante, poate cam dificile la prima vedere. Insa, daca analizezi la rece vorbele si faptele lor vei constata ca nevoile lor afective le poti indeplini arareori.


Balanta

In segmentul familial se intrezaresc lectii de viata foarte interesante, chiar cu note bulversante. Discutiile cu un membru mai in varsta al familiei iti vor oferi observatii pertinente vizavi de felul in care relationezi cu ceilalti. Bine ar fi sa iei aminte la ce ti se spune si apoi sa cauti solutii de imbunatatire a personalitatii tale si a modului sau de manifestare.

Scorpion

Relatiile cu anturajul apropiat sunt in prim plan.
Fie ca discuti cu ajutorul mijloacelor artificiale de comunicare, fie fata in fata cu cineva, emotiile sunt destul de intense. Controleaza-ti reactiile, alege-ti cu grija vorbele si selecteaza persoanele carora vrei sa te destainui sau pe care vrei sa le asculti.

Sagetator

E posibil sa primesti bani sau cadouri, insa orice si oricat ai primi, nemultumirile tale raman de actualitate Interesant este ca dispui de suficiente resurse materiale, pentru un trai decent.
Esti provocat de contextele zilei, sa-ti reformulezi sistemul valorilor morale si spirituale fata de tot ce tine de planul material.

Capricorn

Se pare ca esti hotarat sa schimbi multe in viata ta. Creioneaza planuri si apoi actioneaza. Tine cont de sfaturile sau solutiile oferite de ceilalti. Senzatia ca cineva iti tot pune bete in roate este prezenta, dar exista un rost si in asta. Acela de a te mai gandi o data inainte de a intreprinde ceva.


Varsator

Chiar daca te ocupi de treburile cotidiene, gandurile tale sunt indreptate spre forul tau interior si spre nevoile tale sufletesti. Este un moment de bilant vizavi de relatiile si situatiile in care esti implicat. Fii discret, evita sa povestesti altora despre starile tale si mai ales rezerva-ti clipe de liniste si relaxare.

Pesti

Posibil sa-ti revizuiesti atitudinea fata de prieteni si fata de sustinatorii din segmentul profesional. Discutiile cu aceste persoane vor scoate in evidenta carentele din relatiile cu aceste persoane. Analizeaza bine pe cine mai pastrezi in preajma ta de acum incolo.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies