Horoscop zilnic - 2 mai: Capricornii se elibereaza de stres

Horoscop zilnic - 2 mai: Capricornii se elibereaza de stres
Horoscop zilnic - 2 mai: Capricornii se elibereaza de stres

In fiecare zi iti oferim horoscopul pentru a afla ce-ti rezerva astrele.

 

BERBEC
Iubirea e intensa, pasionala si tandra deopotriva, iar orele pe care le petreci cu persoana draga te incarca de emotie si energie. E un schimb permanent intre voi, intre inimi si trupuri, pentru ca trebuie sa recunosti ca ceea ce simti depaseste granitele inimii si ti-a cucerit tot corpul. Gaseste forma ideala de a-i arata celuilalt ce simti si fii atent si la semnalele sale, pentru ca mereu ai ceva de invatat despre iubire.
Nu trebuie sa-ti infranezi niciuna din dorintele care pun stapanire pe tine, ci trebuie sa recunosti sincer cu tine si cu celalalt ca nu iubesti doar cu sufletul, ci sentimentele tale au depasit faza adolescentina pura.
TAUR
Nu esti in cea mai buna forma fizica, probabil din cauza oboselii acumulate in ultimele zile si care a lasat urme asupra organismului tau.
Ar fi bine sa-ti permiti o zi completa de pauza, in care sa nu faci nimic care te-ar putea obosi odata in plus. Chiar daca aveai si pentru azi un program incarcat, fa tot posibilul sa lasi pe altadata cele mai grele sarcini, pentru ca nu le vei putea duce la indeplinire cu succes. Mai mult te vei poticni si te vei extenua peste masura, de aceea tot ce trebuie sa faci azi e sa acorzi atentie corpului tau, care chiar are nevoie de repaus!
GEMENI
Cat timp pui
umarul la treaba, totul merge de minune, pentru ca esti de parere ca tot ce reusesti in viata e ceea ce construiesti cu mainile tale. Nu vrei sa depinzi de altii, nici sa astepti minuni din senin, ci pui osul la treaba cu seriozitate, dornic sa ajungi la un scop. E o placere sa vezi ce iese din mainile tale si nu stai locului nicio clipa cat timp e in joc sansa ta! Detii tu insuti toate resursele necesare unui succes deplin, fara a cere nimanui sa faca ceva pentru tine sau in locul tau, ca atare mergi mai departe cu
incredere deplina in puterile tale!
RAC
Nu te lasa dominat de pesimism, pentru ca ar putea umbri adevarata fata a unor aspecte cu care te intalnesti azi. Unii oameni chiar nu au absolut nimic cu tine, asa cum ai tendinta sa crezi, deci nu vor nici sa te raneasca, nici sa te faca sa suferi. E doar o urma de mania persecutiei care te paste astazi, deoarece vezi in jur doar dusmani care ar dori ceva de la tine.
Te inseli! E doar o pasa proasta care are la baza, de fapt, incapacitatea ta de a-ti ierta sau accepta unele defecte, de aceea le arunci asupra celor din jur. Daca tu nu te iubesti asa cum esti, crezi ca asta vine de la ceilalti, or, nu: de la tine vine totul!
LEU
Ai norocul de a te alatura unui colectiv de persoane a carei prezenta te incarca pozitiv, te stimuleaza sa te implici intr-o activitate noua si palpitanta, iar cooperarea merge struna.
Cand ai asemenea anturaj alaturi, simti ca esti capabil de orice, parca ai aripi si toate evolueaza intr-un ritm sustinut catre scopul cel mai inalt. Cand ai alaturi echipa de oameni potrivita pentru ceea ce ti-ai propus, nimic nu te opreste si ai forta necesara chiar si pentru cele mai dificile confruntari. Singur, ar fi mai greu, tocmai de aceea trebuie sa profiti de excelenta comunicare pe care o ai cu grupul care te sustine.
FECIOARA
Daca te simti in siguranta in ceea ce faci, totul va merge ca pe roate, caci certitudinea este resursa principala de curaj care te impinge inainte. Nu simti ca ai calca pe coji de oua, nu este nimic fragil care sa te opreasca din elan, si asa vei ajunge mult mai repede la ce ti-ai propus. Daca ar aparea cea mai mica urma de neincredere ca te-ai indrepta in directia cea buna, ai vedea ca si entuziasmul tau ar pali iar rezultatele nu ar mai fi la fel de apropiate, ca atare spune-ti in permanenta ca totul e bine, ca esti pe drumul cel bun, si vei avea parte de succese mult mai rapide!
BALANTA
Chiar daca cei mai maturi stau cu gura pe tine intruna, nu inseamna ca iti vor raul si nici ca te judeca pe nedrept, ca atare nu trata o eventuala predica drept un atac la persoana. Intr-o zi, le vei da dreptate li iti vei da seama ca nu avea nimeni nimic cu tine, ci doar ti se atragea atentia asupra unei cai gresite pe care ai fi putut s-o eviti daca iti asumai la timp responsabilitatea. Acum e prea tarziu sa mai schimbi ceva si regreti ca ai fost surd la sfaturile lor bune, dar poti sta atent la sfaturile intelepte ale celor mai in varsta, ca sa nu gresesti altadata in alta parte! Nimeni nu-i perfect, deci nici tu!
SCORPION
Daca vezi ca toate metodele la care ai apelat nu au dat roade, inseamna ca e nevoie de o abordare complet noua, poate chiar ciudata la prima vedere. Uneori e bine sa ai in buzunar si unele instrumente mai putin obisnuite, sa apelezi la ele cu incredere, pentru ca nu intotdeauna retetele normale, caile arhi-cunoscute sau drumurile batatorite sunt cheia problemei. Dimpotriva: azi vei pune in aplicare o solutie de-a dreptul originala, un pic atipica sau cu un iz de mister, care va duce mult mai repede la nivelul dorit. Deschizi, ca un pionier, drumuri complet noi, deci nu astepta doar sa-i urmezi pe altii.
SAGETATOR
Nu te grabi, asa cum faci de obicei, pentru ca lucrurile cele mai bune sunt cele care se ridica lent. Cu cat iti educi mai bine rabdarea si nu pretinzi rezultate imediate, cu atat mai bine pentru tine, deoarece esti in fata unei etape care nu duce la scopul visat chiar peste noapte, tocmai de aceea trebuie sa ai mai multa rabdare pentru a parcurge etapa cu etapa aceasta actiune. Vei fi multumit, cand vei ajunge la capat, chiar daca acum, pe parcurs, mai ai uneori tendinta de a spune ca dureaza prea mult, gata sa renunti. Ce se cladeste lent, tine mai bine, deci nu te grabi!
CAPRICORN
E un moment bun pentru a te elibera de un stres care nu te lasa deloc sa evoluezi spre un scop important. Prea te cramponai in fleacuri, prea te lasai coplesit de nervi si conflicte, dar azi poti intra de bunavoie intr-un proces de purificare interioara de tot ce nu iti este benefic: ganduri negative, nervi, stres, neliniste, temeri. Parca ar veni de undeva de sus o veste buna care te ajuta sa scapi de acele stari care nu te mai ajuta la nimic, deci lasa-te ghidat de aceasta lumina pentru a abandona balastul nefolositor in urma. Priveste spre noul tau eu cu incredere!
VARSATOR
In interiorul tau pot exista doua laturi complet diferite, dar care pot coopera foarte bine daca reusesti sa le mentii in echilibru. Nu lasa pe niciuna sa preia conducerea, nici partea optimista, nici pe cea pesimista, nici latura feminina, nici pe cea masculina. Totul in lume este un continuu balans intre extreme si un conflict intre tabere adverse cu scopul de a face pace intre ele, si asta simti si tu acum. Daca reusesti sa asculti cele doua laturi echitabil si impartial, toate se vor manifesta in limite firesti la momentul potrivit.
PESTI
Cat timp judeci lumea corect, impartial si fara ton ridicat, vei avea relatii armonioase cu oricine. Pune-te un pic in pielea celor cu care vorbesti si imagineaza-ti cum ar fi sa ti se vorbeasca de sus, sa fii criticat, sa ti se analizeze toate detaliile in ceea ce faci si iti vei da seama ca nu e deloc placut sa intri in colimatorul altora. La fel trebuie sa faci si tu cu cei pe care ii azi in fata, ca nu cumva sa le pui o eticheta pe care nu o merita. Daca reusesti sa-i privesti pe ceilalti cu simpatie si prietenie, caldura se va resimti in modul in care vorbesti cu ei si ti se va raspunde cu aceeasi moneda.
Horscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

Iubirea e intensa, pasionala si tandra deopotriva, iar orele pe care le petreci cu persoana draga te incarca de emotie si energie. E un schimb permanent intre voi, intre inimi si trupuri, pentru ca trebuie sa recunosti ca ceea ce simti depaseste granitele inimii si ti-a cucerit tot corpul. Gaseste forma ideala de a-i arata celuilalt ce simti si fii atent si la semnalele sale, pentru ca mereu ai ceva de invatat despre iubire. Nu trebuie sa-ti infranezi niciuna din dorintele care pun stapanire pe tine, ci trebuie sa recunosti sincer cu tine si cu celalalt ca nu iubesti doar cu sufletul, ci sentimentele tale au depasit faza adolescentina pura.

TAUR 

Nu esti in cea mai buna forma fizica, probabil din cauza oboselii acumulate in ultimele zile si care a lasat urme asupra organismului tau. Ar fi bine sa-ti permiti o zi completa de pauza, in care sa nu faci nimic care te-ar putea obosi odata in plus. Chiar daca aveai si pentru azi un program incarcat, fa tot posibilul sa lasi pe altadata cele mai grele sarcini, pentru ca nu le vei putea duce la indeplinire cu succes. Mai mult te vei poticni si te vei extenua peste masura, de aceea tot ce trebuie sa faci azi e sa acorzi atentie corpului tau, care chiar are nevoie de repaus!

GEMENI

Cat timp pui umarul la treaba, totul merge de minune, pentru ca esti de parere ca tot ce reusesti in viata e ceea ce construiesti cu mainile tale. Nu vrei sa depinzi de altii, nici sa astepti minuni din senin, ci pui osul la treaba cu seriozitate, dornic sa ajungi la un scop. E o placere sa vezi ce iese din mainile tale si nu stai locului nicio clipa cat timp e in joc sansa ta! Detii tu insuti toate resursele necesare unui succes deplin, fara a cere nimanui sa faca ceva pentru tine sau in locul tau, ca atare mergi mai departe cu incredere deplina in puterile tale!

RAC

Nu te lasa dominat de pesimism, pentru ca ar putea umbri adevarata fata a unor aspecte cu care te intalnesti azi. Unii oameni chiar nu au absolut nimic cu tine, asa cum ai tendinta sa crezi, deci nu vor nici sa te raneasca, nici sa te faca sa suferi. E doar o urma de mania persecutiei care te paste astazi, deoarece vezi in jur doar dusmani care ar dori ceva de la tine. Te inseli! E doar o pasa proasta care are la baza, de fapt, incapacitatea ta de a-ti ierta sau accepta unele defecte, de aceea le arunci asupra celor din jur. Daca tu nu te iubesti asa cum esti, crezi ca asta vine de la ceilalti, or, nu: de la tine vine totul!

LEU

Ai norocul de a te alatura unui colectiv de persoane a carei prezenta te incarca pozitiv, te stimuleaza sa te implici intr-o activitate noua si palpitanta, iar cooperarea merge struna. Cand ai asemenea anturaj alaturi, simti ca esti capabil de orice, parca ai aripi si toate evolueaza intr-un ritm sustinut catre scopul cel mai inalt. Cand ai alaturi echipa de oameni potrivita pentru ceea ce ti-ai propus, nimic nu te opreste si ai forta necesara chiar si pentru cele mai dificile confruntari. Singur, ar fi mai greu, tocmai de aceea trebuie sa profiti de excelenta comunicare pe care o ai cu grupul care te sustine.

FECIOARA

Daca te simti in siguranta in ceea ce faci, totul va merge ca pe roate, caci certitudinea este resursa principala de curaj care te impinge inainte. Nu simti ca ai calca pe coji de oua, nu este nimic fragil care sa te opreasca din elan, si asa vei ajunge mult mai repede la ce ti-ai propus. Daca ar aparea cea mai mica urma de neincredere ca te-ai indrepta in directia cea buna, ai vedea ca si entuziasmul tau ar pali iar rezultatele nu ar mai fi la fel de apropiate, ca atare spune-ti in permanenta ca totul e bine, ca esti pe drumul cel bun, si vei avea parte de succese mult mai rapide!

BALANTA

Chiar daca cei mai maturi stau cu gura pe tine intruna, nu inseamna ca iti vor raul si nici ca te judeca pe nedrept, ca atare nu trata o eventuala predica drept un atac la persoana. Intr-o zi, le vei da dreptate li iti vei da seama ca nu avea nimeni nimic cu tine, ci doar ti se atragea atentia asupra unei cai gresite pe care ai fi putut s-o eviti daca iti asumai la timp responsabilitatea. Acum e prea tarziu sa mai schimbi ceva si regreti ca ai fost surd la sfaturile lor bune, dar poti sta atent la sfaturile intelepte ale celor mai in varsta, ca sa nu gresesti altadata in alta parte! Nimeni nu-i perfect, deci nici tu!

SCORPION

Daca vezi ca toate metodele la care ai apelat nu au dat roade, inseamna ca e nevoie de o abordare complet noua, poate chiar ciudata la prima vedere. Uneori e bine sa ai in buzunar si unele instrumente mai putin obisnuite, sa apelezi la ele cu incredere, pentru ca nu intotdeauna retetele normale, caile arhi-cunoscute sau drumurile batatorite sunt cheia problemei. Dimpotriva: azi vei pune in aplicare o solutie de-a dreptul originala, un pic atipica sau cu un iz de mister, care va duce mult mai repede la nivelul dorit. Deschizi, ca un pionier, drumuri complet noi, deci nu astepta doar sa-i urmezi pe altii.

SAGETATOR

Nu te grabi, asa cum faci de obicei, pentru ca lucrurile cele mai bune sunt cele care se ridica lent. Cu cat iti educi mai bine rabdarea si nu pretinzi rezultate imediate, cu atat mai bine pentru tine, deoarece esti in fata unei etape care nu duce la scopul visat chiar peste noapte, tocmai de aceea trebuie sa ai mai multa rabdare pentru a parcurge etapa cu etapa aceasta actiune. Vei fi multumit, cand vei ajunge la capat, chiar daca acum, pe parcurs, mai ai uneori tendinta de a spune ca dureaza prea mult, gata sa renunti. Ce se cladeste lent, tine mai bine, deci nu te grabi!

CAPRICORN

E un moment bun pentru a te elibera de un stres care nu te lasa deloc sa evoluezi spre un scop important. Prea te cramponai in fleacuri, prea te lasai coplesit de nervi si conflicte, dar azi poti intra de bunavoie intr-un proces de purificare interioara de tot ce nu iti este benefic: ganduri negative, nervi, stres, neliniste, temeri. Parca ar veni de undeva de sus o veste buna care te ajuta sa scapi de acele stari care nu te mai ajuta la nimic, deci lasa-te ghidat de aceasta lumina pentru a abandona balastul nefolositor in urma. Priveste spre noul tau eu cu incredere!

VARSATOR

In interiorul tau pot exista doua laturi complet diferite, dar care pot coopera foarte bine daca reusesti sa le mentii in echilibru. Nu lasa pe niciuna sa preia conducerea, nici partea optimista, nici pe cea pesimista, nici latura feminina, nici pe cea masculina. Totul in lume este un continuu balans intre extreme si un conflict intre tabere adverse cu scopul de a face pace intre ele, si asta simti si tu acum. Daca reusesti sa asculti cele doua laturi echitabil si impartial, toate se vor manifesta in limite firesti la momentul potrivit.

PESTI

Cat timp judeci lumea corect, impartial si fara ton ridicat, vei avea relatii armonioase cu oricine. Pune-te un pic in pielea celor cu care vorbesti si imagineaza-ti cum ar fi sa ti se vorbeasca de sus, sa fii criticat, sa ti se analizeze toate detaliile in ceea ce faci si iti vei da seama ca nu e deloc placut sa intri in colimatorul altora. La fel trebuie sa faci si tu cu cei pe care ii azi in fata, ca nu cumva sa le pui o eticheta pe care nu o merita. Daca reusesti sa-i privesti pe ceilalti cu simpatie si prietenie, caldura se va resimti in modul in care vorbesti cu ei si ti se va raspunde cu aceeasi moneda.

Horscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine gătește în familia Natanticu și ce anume i-a pregătit Cosmin soției sale, în prima zi când a rămas la el? „Am două mâini stângi.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies