Horoscop zilnic - 20 noiembrie: Gemenii dau explicatii familiei

Horoscop zilnic - 20 noiembrie: Gemenii dau explicatii familiei
Horoscop zilnic - 20 noiembrie: Gemenii dau explicatii familiei

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 20 noiembrie 2016.

Berbec

Se animă atmosfera în sfera relaţiilor sentimentale la sfârşitul acestei săptămâni. Este rost de distracţii şi aventuri, dar puţini sunt aceia care îţi vor ţine isonul. Cei dragi s-ar putea opune planurilor tale personale, deci fii prudent şi aranjează lucrurile astfel încât să împaci pe toată lumea. De evitat exagarările! Ai nevoie de odihnă şi detaşare de cotidian.

Taur

Acasă, în locurile familiale împreună cu cei dragi te simţi cel mai bine la finalul acestei săptămâni.

Planifică şi desfăşoară activităţi domestice alături de membrii familiei. Tendinţa ta este de te ocupa de orice altceva numai de segmental familial nu. Fii prudent şi orientează-ţi eforturile spre casă şi familie, altfel rişti neplăceri gratuite.

Gemeni

Bine ar fi sa iei legatura cu rudele sau prietenii apropiati în zilele acestui final de săptămână. Mai ales daca pe unii nu i-ai vazut de mult sau nu mai ai vesti despre ei.
Esti dornic de comunicare si studiu si bine ar fi sa profiti de acest lucru. Sunt momente favorabile inscrierii la cursuri de scurta durata sau pentru a planifica excursii. Îngrijeşte-ţi sănătatea!

Rac

Banii si tot ce tine de ei sunt preocuparea principală a sfârşitului acestei spătămâni. Sunt posibile cadouri, recompense sau vesti legate de salarizarea unui loc de muncă. Tentatia cumparaturilor esta la cote inalte, dar bine ar fi sa te abţii.
Se recomandă prudenţă, pentru că unii din preajma ta doresc, în secret, să profite de pe urma veniturilor tale.

Leu

Provocări deosebite din partea altora se conturează la sfârşitul acestei săptămâni. Ai energie, chef de viaţă şi dorinţa de a te baga în treburile altora. Recomandabil este să te ocupi doar de tine, pentru ca risti sa ajungi la conflicte gratuite cu ceilalti. Sunt momente favorabile de a merge la un salon de înfrumuseţare sau de plănui cursuri de dezvoltare personală.


Fecioara

Esti greu de gasit la finalul acestei săptămâni. Sufletul tau are nevoie de introspectie si de retragere din iureşul vietii. Gândurile îţi zboară catre evenimentele si oamenii de la serviciu. Exista multe nemultumiri in acest segment de viata, dar priveşte partea plina a paharului. Daca primesti reproşuri sau colegii sunt reticenţi faţă de tine, pe undeva este şi vina ta.

Balanta

Vei avea de-a face cu prietenii în acest weekend.
Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante. Ar trebui sa fii mai discret si sa nu-ţi divulgi planurile de viitor. De asemenea este posibil să fii invitat la evenimente sociale. Onorează-le si bucură-te de tot ce te înconjoară! Relatia cu persoana iubita este destul de tensionata. Fii prudent si stai mai mult in preajma celor dragi.

Scorpion

Relatiile sociale alcatuiesc subiectul principal al finalului acestei săptămâni. Sunt posibile reprosuri din partea unora şi pe undeva sunt fondate.
Asta datorita faptului ca eforturile tale sunt orientate spre casa si familie, iar indatoririle profesionale le-ai trecut pe locul doi. Găseşte un echilibru intre viata privata si cea sociala. Relaxează-te şi fii alături de cei dragi!

Sagetator

Eşti atras de preocupările filozofice în acest weekend, astfel că ar fi minunat să lecturezi cărţi deosebite, să participi la dezbateri pe teme diverse sau să planifici secvenţe de învăţare a unor teme noi.
Intră în discuţie şi călătoriile îndepărtate sau relaţionarea cu persoane străine sau aflate în străinătate. Odihneşte-te şi cultivă gândirea pozitivă!

Capricorn

Atenţia şi eforturile îţi vor fi atrase de segmentul financiar comun cu alţii în aceste weekend. Verifica situatia taxelor, impozitelor sau aspectele legate de mosteniri si partaje. Evita cheltuilelile extravagante! Pe de alta parte, daca esti implicat in relatii cu institutii financiare poti primi vesti interesante, insa alarmante. Chibzuieşte pe îndelete fiecare sugestie de investiţii!

Varsator

Relatiile parteneriale şi colaborările în care eşti implicat te solicită mult la sfârşitul acestei săptămâni. Sunt momente favorabile dialogurilor cu partenerul de viata sau cu cei de afaceri pentru a lamuri unele animozitati vechi. Esti foarte combativ si se recomanda multa prudenta. Ascultă si ce au de zis ceilalti, deoarece vei putea sa rezolvi totul mult mai bine.

Pesti

Weekend-ul îţi aduce treburi de rutină, indiferent că te afli acasă sau la locul de muncă. Ai senzatia ca numai tu muncesti, iar ceilalţi doar profit de pe urma ta. Bine ar fi sa fii discret si sa te abţii de la comentarii sarcastice. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele inimii şi sistemului circulator, deci fii prudent şi îngrijeşte-te pe îndelete.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Rebecca a încălcat regulamentul competiției! Andreea Mantea este supărată foc: „M-ai mințit și pe mine și pe noi toți”. Aflați ce se va întâmpla cu soarta concurentei în episodul de luni, 23 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

VIDEO Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2024: Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Gemeni să fie atenți în zona legată de creativitate și de copii.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Ruxandrei, nora Larisei Uță, pentru soacra ei: „Soțul meu a făcut tot ce e necesar, la schimb a primit doar palme”

Veste importantă pentru pensionarele din România! Casa Națională de Pensii anunță noi reglementări

Robert spune adevărul în Gală și uimește concurenții! „Nu am venit aici să-mi găsesc iubită”. Cum reacționează Giuly la declarațiile iubitului ei

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies