Horoscop zilnic - 21 decembrie: Racii ating un punct culminant!

Horoscop zilnic - 21 decembrie: Racii ating un punct culminant!
Horoscop zilnic - 21 decembrie: Racii ating un punct culminant!

Iti spunem ce te asteapta astazi din punct de vedere astrologic.

 

BERBEC
De cand nu ai mai avut o discutie cu universul la modul cel mai serios? E un moment bun sa-ti ridici privirea spre cer si sa cobori urechea spre interiorul tau, pentru ca din aceste doua directii se va lega un dialog extrem de puternic ce se va solda cu multe raspunsuri utile pentru ca tu sa-ti indeplinesti marile dorinte.
Sufletul cere iar cerurile aud. Nu degeaba cele doua cuvinte- cer- suna la fel, deci ai curaj sa ceri iar cerul iti va raspunde! Printr-un vis cu impact emotional major, printr-un mesaj auzit intamplator pe strada sau la radio, printr-o intuitie de moment, toate acestea se vor dovedi a fi garantii ca esti pe drumul cel bun catre un scop care ti se potriveste.
TAUR
Merita sa vorbesti cu altii despre marile tale vise, pentru ca s-ar putea sa intalnesti azi persoane care au trecut si ele
prin situatii similare si ti-ar putea oferi sfaturi foarte bune pentru a ajunge mai repede la telul tau suprem. Asculta-i cu luare aminte, pentru ca ei stiu foarte bine ce spun, pentru ca ei au ajuns deja la acel punct catre care tu inca mai vaslesti. Preia din ideile lor ceea ce poti folosi si nu uita sa le multumesti, candva, ca au jucat rol de indrumatori motivationali care te-au stimulat sa ajungi cu brio la capatul acestei calatorii.
Iti sunt de mare ajutor, respecta-le instructiunile!
GEMENI
Ai ajuns la un final de etapa si nu ar trebui sa te grabesti deja spre altceva nou, ci ia si tu o pauza. Cateva zile de detasare totala, in care doar sa te gandesti la nivelul atins pana in acest moment, va avea efecte excelente asupra psihicului tau. Vezi cat de multe ai realizat, vezi ce bine s-au asezat toate, deci nu are rost sa-ti propui deja alte scopuri.
Bucura-te cat mai mult de ceea ce ai realizat pana aici, scalda-te o vreme in placuta senzatie de succes, si, dupa ce vei extrage de aici concluziile cele mai potrivite, vei putea sa te gandesti la nivelul urmator. Acum doar incarca-te de energia acestui happy end!!
RAC
Ai toate motivele sa astepti lucruri din ce in ce mai bune in planurile la care muncesti cu drag.
Primesti tot mai multe indicii suplimentare care iti confera tie un sentiment de siguranta ca te apropii repede de acel scop deplin. Nu te culca pe laurii victoriei insa, continua pe aceeasi linie si in acelasi ritm sustinut, pentru ca nu ai ajuns inca la capat. Esti intr-un punct culminant, asa e, dar nu trebuie sa renunti la viteza si entuziasmul cu care ai construit nivelul actual, ci sa mai ai un pic de rabdare pana la finalul acestuia.
Ramai in priza!
LEU
Daca iubesti, esti capabil sa ierti mai mult, sa treci mai usor cu vederea si sa lasi judecatile deoparte. Priveste-l pe cel drag cu mai multa toleranta, nu ataca si nu acuza, pentru ca, daca te lasi acum furat de tendinta de a o face pe durul, vei regreta mai apoi cand vei observa urmarile criticilor tale.
Mai bine arata o imensa ingaduinta fata de partener, chiar si daca ti-ar fi gresit cu ceva, si arata-i ca esti deschis spre dialog, sa va oferiti unul altuia niste explicatii logice. E posibil ca o atitudine de acest gen, in care va ascultati unul pe altul, sa redreseze excelent o situatie dezechilibrata anterior.
FECIOARA
Stii cum se spune: toate la timpul lor, dar stii tu care e timpul acela? Nu te lasa coplesit de faptul ca o anumita dorinta nu s-a indeplinit inca! Inseamna ca nu acela era momentul potrivit pentru ca ea sa prinda viata, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa speri in continuare. Du dupa tine vechile dorinte, nu le abandona si nu ti le sterge din minte, pentru ca momentul lor de varf se apropie. Nu a fost ieri, poate nu e nici azi, dar va fi exact la momentul potrivit pentru tine. Nu ai de unde sa stii tu cand ii este sortit visului tau sa devina realitate, ca atare tu nu trebuie sa stabilesti termene limita sau momente clare, ci doar sa-ti doresti sa se implineasca. Sincronizarea e dictata de undeva de sus, ai incredere in asta!
BALANTA
Desi ai impresia ca tot dai si dai banii si nu se mai intorc la tine, e o senzatie gresita! A da bani nu inseamna ca e ceva rau, important e ca ai de unde da, deci priveste situatia si din acest punct de vedere. Bine ca ai resursele potrivite pentru a face fata listei de cheltuieli si cumparaturi, si remarca diferenta dintre: trebuie sa dai bani si ii ai si sa dai bani cand n-ai un sfant in buzunar, ca atare nu privi gestul de a deschide portofelul ca pe un motiv de stres, ci zi mersi ca ii ai! Cheltuielile, chiar daca sunt mai mari ca de obicei acum, vor avea intr-un final si conotatii pozitive, deci merita investitia!
SCORPION
Tratezi iubirea cu un soi de inocenta, ca un copil care abia acum descopera primii fiori ai iubirii. E o atitudine noua la tine, pentru ca tu nu esti nici timid, nici inocent cand vine vorba de amor, dar te comporti ciudat de data aceasta! Cel care ti-a furat inima are o asemenea influenta asupra ta incat scoate la lumina o cu totul alta latura a personalitatii tale, una pe care nici tu nu stiai ca o ascunzi. Esti mai sensibil, mai vulnerabil, ai nevoie de ocrotire si afectiune la maximum, dand dovada de un dram de slabiciune cand vine vorba de iubire. Nu esti prea sigur pe sentimentele tale sau ale celuilalt si de aceea mergi ca pe gheata subtire, ca nu cumva sa gresesti. Bucura-te de iubire, fara sa-ti mai faci atatea griji!
SEGATATOR
Chiar daca in acest moment nu prea vezi atat de multe lucruri bune pe care sa te poti baza in plan financiar, chiar daca un calcul sumar al resurselor tale financiare nu da o cifra promitatoare, nu aluneca nici spre depresie, nici spre lamentari, nici spre panica. Ai incredere ca toate se vor aranja perfect ca tu sa scapi si de greutati financiare si de datoriile care te macina. Vinovata e atmosfera cam sumbra in care ai nimerit, de parca ai atrage langa tine doar oameni cu probleme, cu lipsuri, cu rate la banca si care nu vorbesc decat despre asta. Nu-ti compara situatia materiala cu a altora, nici daca e in plus, nici daca e in minus. Fiecare cu norocul lui!
CAPRICORN
Pentru prieteni, esti capabil de orice si esti convins ca merita efortul, atat timp cat vezi pe chipul lor o lumina noua de speranta. Te concentrezi mai mult asupra problemelor lor, decat asupra celor proprii, si bine faci, pentru ca gasesti mai usor raspunsuri la intrebarile altora decat la ale tale. Impartial, detasat, de pe margine, poti vedea rapid iesirea altuia din impas. Sari in ajutorul unui prieten pentru ca esti convins ca sfatul tau l-ar scoate la liman, totul e ca el sa-ti si urmeze sfatul. Sa nu fie incapatanat, pretentios, orgolios sau, in final, nerecunoscator... Tu oricum fa-ti datoria fata de el, daca asta simti ca e bine!
VARSATOR
Imagineaza-ti viata ta, in acest moment, ca un ogor nou care asteapta prima insamantare. Gandeste-te la ce anume vrei sa recoltezi la anul de pe acest pamant fertil si incepe campania agricola! Evident, e o metafora, dar se potriveste de minune situatiei in care te afli acum, pentru ca important e cum faci primul pas, primul gest in acest nou drum pe care pornesti. Investeste incredere, gandire pozitiva, iubire si siguranta in ceea ce vrei sa obtii la finalul acestui proiect, si roadele vor fi pe masura. Ai rabdare, pentru ca nicio recolta nu se dezvolta peste noapte!
PESTI
Incearca sa faci azi un exercitiu: trage o linie pe o foaie de cate ori folosesti cuvantul nu si ai sa fii uimit de rezultate. Daca ai incepe de azi sa eviti ca orice fraza sa contina negatii, ai vedea ce usor se rezolva orice problema. Spune-ti de fiecare data ca poti, ca stii, ca detii toate resursele potrivite pentru ceea ce doresti sa realizezi si cuvantul nu va disparea complet din vocabular. Orice nu spus chiar si alaturi de cea mai puternica afirmatie, diminueaza din start sansele de succes ale dorintei tale. Nu cumva spui ceva de genul vreau urmatorul lucru, dar nu il voi avea niciodata? Sterge ultima parte a frazei si ai sa vezi ce minunat suna!
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

De cand nu ai mai avut o discutie cu universul la modul cel mai serios? E un moment bun sa-ti ridici privirea spre cer si sa cobori urechea spre interiorul tau, pentru ca din aceste doua directii se va lega un dialog extrem de puternic ce se va solda cu multe raspunsuri utile pentru ca tu sa-ti indeplinesti marile dorinte. Sufletul cere iar cerurile aud. Nu degeaba cele doua cuvinte- cer- suna la fel, deci ai curaj sa ceri iar cerul iti va raspunde! Printr-un vis cu impact emotional major, printr-un mesaj auzit intamplator pe strada sau la radio, printr-o intuitie de moment, toate acestea se vor dovedi a fi garantii ca esti pe drumul cel bun catre un scop care ti se potriveste.

TAUR

Merita sa vorbesti cu altii despre marile tale vise, pentru ca s-ar putea sa intalnesti azi persoane care au trecut si ele prin situatii similare si ti-ar putea oferi sfaturi foarte bune pentru a ajunge mai repede la telul tau suprem. Asculta-i cu luare aminte, pentru ca ei stiu foarte bine ce spun, pentru ca ei au ajuns deja la acel punct catre care tu inca mai vaslesti. Preia din ideile lor ceea ce poti folosi si nu uita sa le multumesti, candva, ca au jucat rol de indrumatori motivationali care te-au stimulat sa ajungi cu brio la capatul acestei calatorii. Iti sunt de mare ajutor, respecta-le instructiunile!

GEMENI

Ai ajuns la un final de etapa si nu ar trebui sa te grabesti deja spre altceva nou, ci ia si tu o pauza. Cateva zile de detasare totala, in care doar sa te gandesti la nivelul atins pana in acest moment, va avea efecte excelente asupra psihicului tau. Vezi cat de multe ai realizat, vezi ce bine s-au asezat toate, deci nu are rost sa-ti propui deja alte scopuri. Bucura-te cat mai mult de ceea ce ai realizat pana aici, scalda-te o vreme in placuta senzatie de succes, si, dupa ce vei extrage de aici concluziile cele mai potrivite, vei putea sa te gandesti la nivelul urmator. Acum doar incarca-te de energia acestui happy end!!

RAC

Ai toate motivele sa astepti lucruri din ce in ce mai bune in planurile la care muncesti cu drag. Primesti tot mai multe indicii suplimentare care iti confera tie un sentiment de siguranta ca te apropii repede de acel scop deplin. Nu te culca pe laurii victoriei insa, continua pe aceeasi linie si in acelasi ritm sustinut, pentru ca nu ai ajuns inca la capat. Esti intr-un punct culminant, asa e, dar nu trebuie sa renunti la viteza si entuziasmul cu care ai construit nivelul actual, ci sa mai ai un pic de rabdare pana la finalul acestuia. Ramai in priza!

LEU

Daca iubesti, esti capabil sa ierti mai mult, sa treci mai usor cu vederea si sa lasi judecatile deoparte. Priveste-l pe cel drag cu mai multa toleranta, nu ataca si nu acuza, pentru ca, daca te lasi acum furat de tendinta de a o face pe durul, vei regreta mai apoi cand vei observa urmarile criticilor tale. Mai bine arata o imensa ingaduinta fata de partener, chiar si daca ti-ar fi gresit cu ceva, si arata-i ca esti deschis spre dialog, sa va oferiti unul altuia niste explicatii logice. E posibil ca o atitudine de acest gen, in care va ascultati unul pe altul, sa redreseze excelent o situatie dezechilibrata anterior.

FECIOARA


Stii cum se spune: toate la timpul lor, dar stii tu care e timpul acela? Nu te lasa coplesit de faptul ca o anumita dorinta nu s-a indeplinit inca! Inseamna ca nu acela era momentul potrivit pentru ca ea sa prinda viata, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa speri in continuare. Du dupa tine vechile dorinte, nu le abandona si nu ti le sterge din minte, pentru ca momentul lor de varf se apropie. Nu a fost ieri, poate nu e nici azi, dar va fi exact la momentul potrivit pentru tine. Nu ai de unde sa stii tu cand ii este sortit visului tau sa devina realitate, ca atare tu nu trebuie sa stabilesti termene limita sau momente clare, ci doar sa-ti doresti sa se implineasca. Sincronizarea e dictata de undeva de sus, ai incredere in asta!

BALANTA


Desi ai impresia ca tot dai si dai banii si nu se mai intorc la tine, e o senzatie gresita! A da bani nu inseamna ca e ceva rau, important e ca ai de unde da, deci priveste situatia si din acest punct de vedere. Bine ca ai resursele potrivite pentru a face fata listei de cheltuieli si cumparaturi, si remarca diferenta dintre: trebuie sa dai bani si ii ai si sa dai bani cand n-ai un sfant in buzunar, ca atare nu privi gestul de a deschide portofelul ca pe un motiv de stres, ci zi mersi ca ii ai! Cheltuielile, chiar daca sunt mai mari ca de obicei acum, vor avea intr-un final si conotatii pozitive, deci merita investitia!

SCORPION

Tratezi iubirea cu un soi de inocenta, ca un copil care abia acum descopera primii fiori ai iubirii. E o atitudine noua la tine, pentru ca tu nu esti nici timid, nici inocent cand vine vorba de amor, dar te comporti ciudat de data aceasta! Cel care ti-a furat inima are o asemenea influenta asupra ta incat scoate la lumina o cu totul alta latura a personalitatii tale, una pe care nici tu nu stiai ca o ascunzi. Esti mai sensibil, mai vulnerabil, ai nevoie de ocrotire si afectiune la maximum, dand dovada de un dram de slabiciune cand vine vorba de iubire. Nu esti prea sigur pe sentimentele tale sau ale celuilalt si de aceea mergi ca pe gheata subtire, ca nu cumva sa gresesti. Bucura-te de iubire, fara sa-ti mai faci atatea griji!

SEGATATOR

Chiar daca in acest moment nu prea vezi atat de multe lucruri bune pe care sa te poti baza in plan financiar, chiar daca un calcul sumar al resurselor tale financiare nu da o cifra promitatoare, nu aluneca nici spre depresie, nici spre lamentari, nici spre panica. Ai incredere ca toate se vor aranja perfect ca tu sa scapi si de greutati financiare si de datoriile care te macina. Vinovata e atmosfera cam sumbra in care ai nimerit, de parca ai atrage langa tine doar oameni cu probleme, cu lipsuri, cu rate la banca si care nu vorbesc decat despre asta. Nu-ti compara situatia materiala cu a altora, nici daca e in plus, nici daca e in minus. Fiecare cu norocul lui!

CAPRICORN

Pentru prieteni, esti capabil de orice si esti convins ca merita efortul, atat timp cat vezi pe chipul lor o lumina noua de speranta. Te concentrezi mai mult asupra problemelor lor, decat asupra celor proprii, si bine faci, pentru ca gasesti mai usor raspunsuri la intrebarile altora decat la ale tale. Impartial, detasat, de pe margine, poti vedea rapid iesirea altuia din impas. Sari in ajutorul unui prieten pentru ca esti convins ca sfatul tau l-ar scoate la liman, totul e ca el sa-ti si urmeze sfatul. Sa nu fie incapatanat, pretentios, orgolios sau, in final, nerecunoscator... Tu oricum fa-ti datoria fata de el, daca asta simti ca e bine!

VARSATOR

Imagineaza-ti viata ta, in acest moment, ca un ogor nou care asteapta prima insamantare. Gandeste-te la ce anume vrei sa recoltezi la anul de pe acest pamant fertil si incepe campania agricola! Evident, e o metafora, dar se potriveste de minune situatiei in care te afli acum, pentru ca important e cum faci primul pas, primul gest in acest nou drum pe care pornesti. Investeste incredere, gandire pozitiva, iubire si siguranta in ceea ce vrei sa obtii la finalul acestui proiect, si roadele vor fi pe masura. Ai rabdare, pentru ca nicio recolta nu se dezvolta peste noapte!

PESTI

Incearca sa faci azi un exercitiu: trage o linie pe o foaie de cate ori folosesti cuvantul nu si ai sa fii uimit de rezultate. Daca ai incepe de azi sa eviti ca orice fraza sa contina negatii, ai vedea ce usor se rezolva orice problema. Spune-ti de fiecare data ca poti, ca stii, ca detii toate resursele potrivite pentru ceea ce doresti sa realizezi si cuvantul nu va disparea complet din vocabular. Orice nu spus chiar si alaturi de cea mai puternica afirmatie, diminueaza din start sansele de succes ale dorintei tale. Nu cumva spui ceva de genul vreau urmatorul lucru, dar nu il voi avea niciodata? Sterge ultima parte a frazei si ai sa vezi ce minunat suna!

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies