Horoscop zilnic - 21 ianuarie: Leii cer lucruri noi de la viata!

Horoscop zilnic - 21 ianuarie: Leii cer lucruri noi de la viata!
Horoscop zilnic - 21 ianuarie: Leii cer lucruri noi de la viata!

Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 21 ianuarie 2015.

 

BERBEC
Vii obosit acasa iar acasa te iau copiii in primire si scot untul din tine! Vei face tot posibilul sa nu-i dezamagesti, sa nu te pierzi cu firea, oricat de extenuat ai fi, ba chiar ai putea trata timpul petrecut in compania celor mici ca cel mai bun remediu dupa o zi epuizanta. Totul e sa nu-ti eliberezi nervii pe ei, pentru ca nu ai avea o reactie prea placuta.
Asuma-ti rolul de parinte si coboara-te la nivelul lor, pentru ca si ei au nevoie de tine, chiar daca esti frant de oboseala dupa o zi de lucru. Distreaza-te un pic cu ei, razi cu ei, joaca-te cu ei, pentru ca si asupra ta ar avea un efect benefic!
TAUR
Cu unii oameni nu te poti purta brutal, ci trebuie sa ai menajezi ca si cum ar fi niste flori.
E vorba de cei dragi, de copii, de femei sensibile, ca atare lasa atitudinea agresiva care te incearca si fii delicat. Chiar daca nu e genul tau sa fii asa, e compromisul care si se cere acum pentru a fi pe placul unora mai fragili din fire. Opreste-ti cuvintele impulsive, controleaza-ti nervii si fii bland si bun. Ai sa primesti din partea celuilalt un zambet cald care iti va topi inima instantaneu, descoperind ca, intr-adevar, aceasta era atitudinea cea mai buna pentru a-i arata celuilalt ca iti pasa.
GEMENI
E timpul sa spui foarte clar ce ai hotarat intr-o situatie dezechilibrata, pentru ca nu mai poti continua la fel. Ti se cere o interventie salvatoare si rapida, acum, nu mai e vreme de gandire. Cauta ce anume iti doresti cel mai mult si treci la fapte. Numai de deciziile tale de acum depinde echilibrarea cu succes a acestei probleme, de parca leacul ar depinde de un da sau un nu pe care chiar tu il poti afirma sus si tare.
Tu esti un as cand vine vorba de hotarari prompte, lucide si corecte, deci vei alege cea mai buna varianta.
RAC
E o placere sa te apleci asupra celor mici, pentru ca se stie ca tu ai o relatie cu totul speciala cu copiii. Azi ii vezi pe copii cat de avizi asculta povestile tale, cat de mult asteapta sa le vorbesti, deci deschide-ti sufletul si vorbeste-le pentru ca ai multe sa le impartasesti.
O activitate in stransa legatura cu copiii ti se potriveste de minune, pentru ca ii inspiri pe cei mici si ii ajuti sa se manifeste liberi. Ei vad in tine acel suflet inocent si pur pe care il ai si rezoneaza perfect cu tine. Ai putea fi un dascal ideal, pentru ca intelegi cel mai usor sufletul de copil. In fond si tu ai un suflet nevinovat de copil in adancul tau…
LEU
Azi poti sa te joci un pic de-a lista de dorinte, pentru ca numai asa ai
curajul sa treci pe aceasta lista idei cat mai multe, cat mai marunte, cat mai variate. Din joaca iti dai seama cat de multe lucruri ti-ai dori de la viata, deci ajunge sa le arunci una cate una in univers, pentru a se materializa. Fii sigur ca cineva acolo sus te asculta, deci cere, fa-o cu incredere, cu bucurie, cu optimism, ca un copil aflat in fata unei vitrine cu jucarii si vrea si una, si cealalta, si mai vrea ceva si tot asa.
La fel trebuie sa sune si jocul sperantelor tale de viitor!
FECIOARA
Ceea ce creezi tu nu e inteles sau poate nici apreciat de toata lumea, dar, la urma urmei, nu trebuie sa faci totul dupa un sablon ca sa fii acceptat. Fii tu insuti, un original, daca asta simti, un strain daca nu te adaptezi, pentru ca atunci cand e vorba de produsul imaginatiei, nu exista un limbaj stas care se poate aplica la toata lumea. Tu vezi cerul mov si merele albastre, ei si? Ai tot dreptul sa iti manifesti spiritul artistic asa cum iti dicteaza propria fantezie. Nu spune nimeni sa fii ca toata lumea, deci mergi pe calea ta, chiar daca, momentan, nu prea te aplauda nimeni. Intr-o zi vei fi inteles!
BALANTA
Schimbarea de directie pe care o decizi azi vine asa, din senin, fara sa-ti dai seama ce a generat acest nou sens pentru tine, dar il accepti cu incredere. E un eveniment cu conotatii karmice, de parca sensul in care pornesti acum e un fel de reeditare a unor momente din vieti anterioare in care ai mai facut acelasi lucru. Vezi altceva interesant la orizont si iti dai seama ca nu vei ajunge acolo daca mergi pe acelasi drum ca inainte. Norocul tau e ca, avand legatura cu alte existente, ti se pare totul foarte familiar, de parca ai mai trecut pe aici. E un fel de deja vu, de aceea schimbarea se produce repede si usor.
SCORPION
Daca nu poti calatori efectiv in alte locuri, mintea ta e libera sa ajunga unde vrea si poti calatori pe calea gandului. Ajungi in spatii minunate, in locuri prin care doar visul poate ajunge, deci lasa-ti mintea in voie sa colinde pe unde vrea. Elibereaz-o de orice frontiere, pentru ca numai aceasta libertate totala te va ajuta sa gasesti directii, idei, solutii dintre cele mai interesante, pe care merita sa le aplici imediat. Studiul, lectura, filmele, internetul, toate te pot ajuta sa umbli prin locuri in care nici nu crezi ca poti ajunge vreodata si te incarci cu sentimente, emotii si cunostinte care te incanta. Daca mintea ta vrea, azi ajungi si pe Luna!
SAGETATOR
Ti-ai propus de multa vreme sa-ti schimbi regimul de viata, sa te apuci de sport, sa ai o viata mai activa dar ai tot gasit scuze sa amani momentul. Nu mai poti amana, ia taurul de coarne si fa un prim pas spre un viata mai activa. Lupta impotriva lenii, a sedentarismului, a monotoniei casnice, deci ce-ar fi sa tragi o fuga la sala sau sa faci cateva miscari chiar la tine acasa. Stii si tu cu efecte minunate are activitatea fizica de orice fel ar fi, pentru ca te vei simti revigorat chiar si daca speli geamurile sau aspiri prin toata casa. Tot un sport sunt si acestea! Corpul tau are nevoie de acest consum de energie, dar cel mai greu e momentul cand invingi comoditatea.
CAPRICORN
Azi ceva iti ia ochii, ceva ce straluceste ca un cristal multifatetat in soare si elibereaza o paleta incredibila de culori si lumini. Cu cat te apropii mai mult, cu atat atractia ta fata de acel lucru creste, deci continua sa afli despre ce e vorba. Poate e o persoana ce te atrage ca un magnet, poate e un domeniu nou spre care ai chemare, poate e un loc in care vrei sa ajungi neaparat si-l priesti ca pe cel mai minunat loc de pe pamant, deci exista un punct central de interes care te atrage intruna! Ceva atat de interesant incat nu-i poti rezista, te cheama din ce in ce mai tare!
VARSATOR
Ai incredere deplina in drumul tau, spune-ti cu tarie ca duce numai spre acel succes la care visezi si ai sa vezi ca asa va fi. Nu renunta nicio clipa la aceasta incredere, pentru ca ea e resursa principala care te ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti. Nu conteaza ce spun altii, nu conteaza ca multi te vor privi cu suspiciune, pentru ca tu crezi in visul tau oricat de ciudat ar suna. Cat timp te bazezi numai pe fortele proprii, nu ai de ce sa-ti faci griji, pentru ca tu stii foarte bine ce resurse imense ai! Mergi pe calea ta, ajungi la succes, si la urma le vei arata tuturor ca ideea ta era demna de incredere. Iar acum si de lauda!
PESTI
Energia ta pur si simplu infloreste pe parca ceva o alimenteaza din umbra. Nimeni altcineva nu e responsabil de aceasta dispozitie excelenta, de acest elan creator, de cheful fantastic care te impinge de la spate decat propria ta minte. Tu esti cel care spune vreau mai mult, pot mai mult, merit mai mult, si simti ca totul se mareste ca un aluat pus la dospit. Ideile tale cresc, bucuria ta se extinde, tot ce ai mai bun in tine se largeste sub ochii tai si esti de-a dreptul entuziasmat de semne. Cu asemenea vant prielnic din spate, incearca sa tintesti spre lucruri cat mai importante, pentru ca vor evolua de minune!
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

Vii obosit acasa iar acasa te iau copiii in primire si scot untul din tine! Vei face tot posibilul sa nu-i dezamagesti, sa nu te pierzi cu firea, oricat de extenuat ai fi, ba chiar ai putea trata timpul petrecut in compania celor mici ca cel mai bun remediu dupa o zi epuizanta. Totul e sa nu-ti eliberezi nervii pe ei, pentru ca nu ai avea o reactie prea placuta. Asuma-ti rolul de parinte si coboara-te la nivelul lor, pentru ca si ei au nevoie de tine, chiar daca esti frant de oboseala dupa o zi de lucru. Distreaza-te un pic cu ei, razi cu ei, joaca-te cu ei, pentru ca si asupra ta ar avea un efect benefic!

TAUR


Cu unii oameni nu te poti purta brutal, ci trebuie sa ai menajezi ca si cum ar fi niste flori. E vorba de cei dragi, de copii, de femei sensibile, ca atare lasa atitudinea agresiva care te incearca si fii delicat. Chiar daca nu e genul tau sa fii asa, e compromisul care si se cere acum pentru a fi pe placul unora mai fragili din fire. Opreste-ti cuvintele impulsive, controleaza-ti nervii si fii bland si bun. Ai sa primesti din partea celuilalt un zambet cald care iti va topi inima instantaneu, descoperind ca, intr-adevar, aceasta era atitudinea cea mai buna pentru a-i arata celuilalt ca iti pasa.

GEMENI


E timpul sa spui foarte clar ce ai hotarat intr-o situatie dezechilibrata, pentru ca nu mai poti continua la fel. Ti se cere o interventie salvatoare si rapida, acum, nu mai e vreme de gandire. Cauta ce anume iti doresti cel mai mult si treci la fapte. Numai de deciziile tale de acum depinde echilibrarea cu succes a acestei probleme, de parca leacul ar depinde de un da sau un nu pe care chiar tu il poti afirma sus si tare. Tu esti un as cand vine vorba de hotarari prompte, lucide si corecte, deci vei alege cea mai buna varianta.

RAC

E o placere sa te apleci asupra celor mici, pentru ca se stie ca tu ai o relatie cu totul speciala cu copiii. Azi ii vezi pe copii cat de avizi asculta povestile tale, cat de mult asteapta sa le vorbesti, deci deschide-ti sufletul si vorbeste-le pentru ca ai multe sa le impartasesti. O activitate in stransa legatura cu copiii ti se potriveste de minune, pentru ca ii inspiri pe cei mici si ii ajuti sa se manifeste liberi. Ei vad in tine acel suflet inocent si pur pe care il ai si rezoneaza perfect cu tine. Ai putea fi un dascal ideal, pentru ca intelegi cel mai usor sufletul de copil. In fond si tu ai un suflet nevinovat de copil in adancul tau…

LEU

Azi poti sa te joci un pic de-a lista de dorinte, pentru ca numai asa ai curajul sa treci pe aceasta lista idei cat mai multe, cat mai marunte, cat mai variate. Din joaca iti dai seama cat de multe lucruri ti-ai dori de la viata, deci ajunge sa le arunci una cate una in univers, pentru a se materializa. Fii sigur ca cineva acolo sus te asculta, deci cere, fa-o cu incredere, cu bucurie, cu optimism, ca un copil aflat in fata unei vitrine cu jucarii si vrea si una, si cealalta, si mai vrea ceva si tot asa. La fel trebuie sa sune si jocul sperantelor tale de viitor!

FECIOARA

Ceea ce creezi tu nu e inteles sau poate nici apreciat de toata lumea, dar, la urma urmei, nu trebuie sa faci totul dupa un sablon ca sa fii acceptat. Fii tu insuti, un original, daca asta simti, un strain daca nu te adaptezi, pentru ca atunci cand e vorba de produsul imaginatiei, nu exista un limbaj stas care se poate aplica la toata lumea. Tu vezi cerul mov si merele albastre, ei si? Ai tot dreptul sa iti manifesti spiritul artistic asa cum iti dicteaza propria fantezie. Nu spune nimeni sa fii ca toata lumea, deci mergi pe calea ta, chiar daca, momentan, nu prea te aplauda nimeni. Intr-o zi vei fi inteles!

BALANTA

Schimbarea de directie pe care o decizi azi vine asa, din senin, fara sa-ti dai seama ce a generat acest nou sens pentru tine, dar il accepti cu incredere. E un eveniment cu conotatii karmice, de parca sensul in care pornesti acum e un fel de reeditare a unor momente din vieti anterioare in care ai mai facut acelasi lucru. Vezi altceva interesant la orizont si iti dai seama ca nu vei ajunge acolo daca mergi pe acelasi drum ca inainte. Norocul tau e ca, avand legatura cu alte existente, ti se pare totul foarte familiar, de parca ai mai trecut pe aici. E un fel de deja vu, de aceea schimbarea se produce repede si usor.

SCORPION

Daca nu poti calatori efectiv in alte locuri, mintea ta e libera sa ajunga unde vrea si poti calatori pe calea gandului. Ajungi in spatii minunate, in locuri prin care doar visul poate ajunge, deci lasa-ti mintea in voie sa colinde pe unde vrea. Elibereaz-o de orice frontiere, pentru ca numai aceasta libertate totala te va ajuta sa gasesti directii, idei, solutii dintre cele mai interesante, pe care merita sa le aplici imediat. Studiul, lectura, filmele, internetul, toate te pot ajuta sa umbli prin locuri in care nici nu crezi ca poti ajunge vreodata si te incarci cu sentimente, emotii si cunostinte care te incanta. Daca mintea ta vrea, azi ajungi si pe Luna!

SAGETATOR

Ti-ai propus de multa vreme sa-ti schimbi regimul de viata, sa te apuci de sport, sa ai o viata mai activa dar ai tot gasit scuze sa amani momentul. Nu mai poti amana, ia taurul de coarne si fa un prim pas spre un viata mai activa. Lupta impotriva lenii, a sedentarismului, a monotoniei casnice, deci ce-ar fi sa tragi o fuga la sala sau sa faci cateva miscari chiar la tine acasa. Stii si tu cu efecte minunate are activitatea fizica de orice fel ar fi, pentru ca te vei simti revigorat chiar si daca speli geamurile sau aspiri prin toata casa. Tot un sport sunt si acestea! Corpul tau are nevoie de acest consum de energie, dar cel mai greu e momentul cand invingi comoditatea.

CAPRICORN

Azi ceva iti ia ochii, ceva ce straluceste ca un cristal multifatetat in soare si elibereaza o paleta incredibila de culori si lumini. Cu cat te apropii mai mult, cu atat atractia ta fata de acel lucru creste, deci continua sa afli despre ce e vorba. Poate e o persoana ce te atrage ca un magnet, poate e un domeniu nou spre care ai chemare, poate e un loc in care vrei sa ajungi neaparat si-l priesti ca pe cel mai minunat loc de pe pamant, deci exista un punct central de interes care te atrage intruna! Ceva atat de interesant incat nu-i poti rezista, te cheama din ce in ce mai tare!

VARSATOR

Ai incredere deplina in drumul tau, spune-ti cu tarie ca duce numai spre acel succes la care visezi si ai sa vezi ca asa va fi. Nu renunta nicio clipa la aceasta incredere, pentru ca ea e resursa principala care te ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti. Nu conteaza ce spun altii, nu conteaza ca multi te vor privi cu suspiciune, pentru ca tu crezi in visul tau oricat de ciudat ar suna. Cat timp te bazezi numai pe fortele proprii, nu ai de ce sa-ti faci griji, pentru ca tu stii foarte bine ce resurse imense ai! Mergi pe calea ta, ajungi la succes, si la urma le vei arata tuturor ca ideea ta era demna de incredere. Iar acum si de lauda!

PESTI

Energia ta pur si simplu infloreste pe parca ceva o alimenteaza din umbra. Nimeni altcineva nu e responsabil de aceasta dispozitie excelenta, de acest elan creator, de cheful fantastic care te impinge de la spate decat propria ta minte. Tu esti cel care spune vreau mai mult, pot mai mult, merit mai mult, si simti ca totul se mareste ca un aluat pus la dospit. Ideile tale cresc, bucuria ta se extinde, tot ce ai mai bun in tine se largeste sub ochii tai si esti de-a dreptul entuziasmat de semne. Cu asemenea vant prielnic din spate, incearca sa tintesti spre lucruri cat mai importante, pentru ca vor evolua de minune!

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies