Horoscop zilnic- 21 iunie: Leii au parte de noroc de milioane

Horoscop zilnic- 21 iunie: Leii au parte de noroc de milioane
Horoscop zilnic- 21 iunie: Leii au parte de noroc de milioane

In fiecare zi iti oferim horoscopul pentru a afla ce-ti rezerva astrele.

Berbec

Berbec
Este un moment bun sa treci in revista etapele parcurse intr-un proiect la care ti-ai adus contributia in ultima perioada. Ajungi la concluzii importante perfecte pentru un final de etapa si le vei putea pune in aplicare imediat ce va fi posibil. Esti foarte preocupat de munca, de treburile pe care le-ai lasat neterminate la serviciu, dar si azi te poti concentra cu detasare si asupra lor, gasind unele din cele mai corecte solutii.
Fiind mai relaxat, privesti altfel lucrurile.
Taur
Nu te grabi sa pornesti intr-o directie noua fara o analiza obiectiva a resurselor de care dispui. Este momentul cel mai bun sa stai si sa chibzuiesti profund asupra sensului de mers, pentru ca rezultatele de pe parcurs depind enorm de felul in care iei startul. Daca ai la purtator elan, energie pozitiva, entuziasm si incredere in scopul pe care vrei sa-l atingi, ritmul de evolutie va fi unul bun, de aceea trebuie sa incepi doar in momentul in care simti ca toate sunt la cote maxime.
Gemeni
Ai doua directii la dispozitie, dar niciuna nu-ti inspira mai multa incredere pentru a te decide rapid. Stai in cumpana, analizezi situatie pe toate fetele, inainte de a spune la ce varianta te-ai oprit. E posibil ca, la starea de indecizie de acum, sa alegi o cale iar peste cateva zile deja sa regreti, gandindu-te ce-ar fi fost daca porneai in cealalta directie? Daca ai putea amana marile hotarari pe altadata, ar fi mult mai bine pentru tine, deoarece azi nu vei reusi sa vezi lucrurile echidistant si lucid, avand mereu dubii si semne de intrebare
fara raspuns.
Rac
Esti mult mai atras de spiritualitate, ca atare vei profita de aceasta zi pentru a te dedica sufletului intru totul. Orice isi doreste acum spiritul tau, ii vei oferi cu generozitate, fie ca e vorba de lectura, de odihna, de calatorii cu tenta religioasa, de o anumita hrana, pentru ca simti ca acest tratament te ajuta sa te purifici si sa-ti reincarci bateriile.
Simti ca ai o conexiune mai speciala cu cele sfinte acum si vrei sa te apleci prioritar asupra acestor nevoi. Nu te astepta ca lumea sa ti le si inteleaga!
Leu
Un noroc de milioane apare din senin si iti da putere, alta atitudine in fata rivalilor tai. Te simti mai tare decat toti, pentru ca ai acest as in maneca de care vei sti sa te folosesti in momentul culminant al unei actiuni foarte importante.
Ai toate sansele sa te remarci, sa fii primul intr-o competitie, sa iti atingi un mare tel, dar succesul depinde de un cumul de factori printre care indrazneala, bafta si forta de a gestiona situatia.
Fecioara
De unde nici nu te astepti, se iveste azi o solutie salvatoare care readuce totul la normal intr-o problema de la care nu mai sperai nimic bun.
Iata o dovada noua ca niciodata nu trebuie sa iti iei gandul de la anumite planuri, doar pentru ca o perioada lunga nu se mai intampla nimic, pentru ca surprizele pot aparea chiar si din cele mai ciudate directii. Acum poti pune din nou totul la punct cu calm, ca apoi sa te bucuri de nivelul la care, finalmente, ai ajuns.
Balanta
Incepi ziua cu sobrietate, de parca ai devenit mai intelept peste noapte.
Esti mult mai preocupat de cele sfinte, incat ti s-ar potrivi de minune o vizita la biserica sau un minut de meditatie, stand de vorba cu latura ta spirituala. Tot ce e legat de divinitate te atrage mai mult, poate pentru ca iti dai seama ca ai cam pierdut relatia cu Dumnezeu sau poate nu ai fost cel mai corect om, de aceea iti propui sa-ti faci mai mult timp si pentru acest domeniu. Parca ai ceva pe constiinta si vrei sa repari.
Scorpion
Desi ai pornit ziua cu un sentiment de tristete, convins ca nu se va intampla nimic bun, iata ca orizonturile se limpezesc ca prin farmec si iti recapeti optimismul. Niciodata nu trebuie sa-ti torni cenusa in cap daca vezi ca nu ti se implinesc visele, pentru ca intotdeauna apar solutii salvatoare. Chiar daca nu primesti exact ceea ce ai sperat, ti se pot oferi alternative de care merita sa profiti. Nu-l lua pe nu in brate, spunand intruna nu pot, ci incearca sa vezi si ceva bun in tot ce se intampla.
Sagetator
Ceea ce faci azi este de succes si ajunge la urechile tuturor, pentru ca esti demn de toata lauda. Investesti multa energie in activitatea inceputa si totul evolueaza foarte repede spre un nivel superior de care esti foarte mandru. Poate fi o zi norocoasa in actiuni in care trebuie sa te remarci, sa vorbesti despre tine si valoarea ta, sa apari in fata unui public numeros, pentru ca multa lume este cu ochii pe tine si trebuie sa te prezinti ireprosabil.
Capricorn
Esti vajnic militant pentru dreptate si adevar si ai fi in stare sa lupti pana in panzele albe ca sa obtii ceea ce consideri ca ti se cuvine. Urmezi doar caile cele mai drepte, nu te abati de la litera legii, si ori de cate ori observi pe undeva o greseala, o amendezi imediat, ca nu cumva sa se creeze antecedente negative. Daca ai descoperit pe undeva o neregula, trateaz-o cum maxima seriozitate pentru ca tu esti cel mai in masura sa tina lectii despre corectitudine. Nu accepta abateri de la lege, nici macar celor mai dragi, deci fii un arbitru impartial pentru oricine.
Varsator
E o zi cu totul speciala pentru tine, deoarece ai asupra toate calitatile necesare pentru a te remarca si a culege laurii unei victorii de toata frumusetea. E bine ca tintesti spre cele mai inalte varfuri, caci nu te multumesti cu putin, de aceea nu bati deloc in retragere daca ai contra-candidati la fel de buni ca tine sau chiar persoane de elita cu care, altadata, nu ai fi avut curajul sa te compari. Azi poti iesi primul din orice confruntare de forte, spre satisfactia si mandria ta deplina!
Pesti
Nu te bucuri de o prea mare libertate de opinie in mediul in care te afli pentru ca cineva incearca sa-si impuna doar propriul punct de vedere. Din respect pentru acesta, vei sta in banca ta si iti vei astepta randul la replica, dar e posibil sa taci cam mult, pentru ca celalalt vorbeste intruna. Cauta un moment liber pentru a-ti expune si tu parerea, altfel celalalt va interpreta tacerea ta drept un accept total la ceea ce spune acesta, or nu e deloc asa. Nu esti deloc de acord cu ce spune, dar cand sa spui si tu

Este un moment bun sa treci in revista etapele parcurse intr-un proiect la care ti-ai adus contributia in ultima perioada. Ajungi la concluzii importante perfecte pentru un final de etapa si le vei putea pune in aplicare imediat ce va fi posibil. Esti foarte preocupat de munca, de treburile pe care le-ai lasat neterminate la serviciu, dar si azi te poti concentra cu detasare si asupra lor, gasind unele din cele mai corecte solutii. Fiind mai relaxat, privesti altfel lucrurile.

Taur

Nu te grabi sa pornesti intr-o directie noua fara o analiza obiectiva a resurselor de care dispui. Este momentul cel mai bun sa stai si sa chibzuiesti profund asupra sensului de mers, pentru ca rezultatele de pe parcurs depind enorm de felul in care iei startul. Daca ai la purtator elan, energie pozitiva, entuziasm si incredere in scopul pe care vrei sa-l atingi, ritmul de evolutie va fi unul bun, de aceea trebuie sa incepi doar in momentul in care simti ca toate sunt la cote maxime.

Gemeni

Ai doua directii la dispozitie, dar niciuna nu-ti inspira mai multa incredere pentru a te decide rapid. Stai in cumpana, analizezi situatie pe toate fetele, inainte de a spune la ce varianta te-ai oprit. E posibil ca, la starea de indecizie de acum, sa alegi o cale iar peste cateva zile deja sa regreti, gandindu-te ce-ar fi fost daca porneai in cealalta directie? Daca ai putea amana marile hotarari pe altadata, ar fi mult mai bine pentru tine, deoarece azi nu vei reusi sa vezi lucrurile echidistant si lucid, avand mereu dubii si semne de intrebare fara raspuns.

Rac

Esti mult mai atras de spiritualitate, ca atare vei profita de aceasta zi pentru a te dedica sufletului intru totul. Orice isi doreste acum spiritul tau, ii vei oferi cu generozitate, fie ca e vorba de lectura, de odihna, de calatorii cu tenta religioasa, de o anumita hrana, pentru ca simti ca acest tratament te ajuta sa te purifici si sa-ti reincarci bateriile. Simti ca ai o conexiune mai speciala cu cele sfinte acum si vrei sa te apleci prioritar asupra acestor nevoi. Nu te astepta ca lumea sa ti le si inteleaga!

Leu

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Un noroc de milioane apare din senin si iti da putere, alta atitudine in fata rivalilor tai. Te simti mai tare decat toti, pentru ca ai acest as in maneca de care vei sti sa te folosesti in momentul culminant al unei actiuni foarte importante. Ai toate sansele sa te remarci, sa fii primul intr-o competitie, sa iti atingi un mare tel, dar succesul depinde de un cumul de factori printre care indrazneala, bafta si forta de a gestiona situatia.

Fecioara


De unde nici nu te astepti, se iveste azi o solutie salvatoare care readuce totul la normal intr-o problema de la care nu mai sperai nimic bun. Iata o dovada noua ca niciodata nu trebuie sa iti iei gandul de la anumite planuri, doar pentru ca o perioada lunga nu se mai intampla nimic, pentru ca surprizele pot aparea chiar si din cele mai ciudate directii. Acum poti pune din nou totul la punct cu calm, ca apoi sa te bucuri de nivelul la care, finalmente, ai ajuns.

Balanta

Incepi ziua cu sobrietate, de parca ai devenit mai intelept peste noapte. Esti mult mai preocupat de cele sfinte, incat ti s-ar potrivi de minune o vizita la biserica sau un minut de meditatie, stand de vorba cu latura ta spirituala. Tot ce e legat de divinitate te atrage mai mult, poate pentru ca iti dai seama ca ai cam pierdut relatia cu Dumnezeu sau poate nu ai fost cel mai corect om, de aceea iti propui sa-ti faci mai mult timp si pentru acest domeniu. Parca ai ceva pe constiinta si vrei sa repari.

Scorpion

Desi ai pornit ziua cu un sentiment de tristete, convins ca nu se va intampla nimic bun, iata ca orizonturile se limpezesc ca prin farmec si iti recapeti optimismul. Niciodata nu trebuie sa-ti torni cenusa in cap daca vezi ca nu ti se implinesc visele, pentru ca intotdeauna apar solutii salvatoare. Chiar daca nu primesti exact ceea ce ai sperat, ti se pot oferi alternative de care merita sa profiti. Nu-l lua pe nu in brate, spunand intruna nu pot, ci incearca sa vezi si ceva bun in tot ce se intampla.

Sagetator

Ceea ce faci azi este de succes si ajunge la urechile tuturor, pentru ca esti demn de toata lauda. Investesti multa energie in activitatea inceputa si totul evolueaza foarte repede spre un nivel superior de care esti foarte mandru. Poate fi o zi norocoasa in actiuni in care trebuie sa te remarci, sa vorbesti despre tine si valoarea ta, sa apari in fata unui public numeros, pentru ca multa lume este cu ochii pe tine si trebuie sa te prezinti ireprosabil.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Capricorn

Esti vajnic militant pentru dreptate si adevar si ai fi in stare sa lupti pana in panzele albe ca sa obtii ceea ce consideri ca ti se cuvine. Urmezi doar caile cele mai drepte, nu te abati de la litera legii, si ori de cate ori observi pe undeva o greseala, o amendezi imediat, ca nu cumva sa se creeze antecedente negative. Daca ai descoperit pe undeva o neregula, trateaz-o cum maxima seriozitate pentru ca tu esti cel mai in masura sa tina lectii despre corectitudine. Nu accepta abateri de la lege, nici macar celor mai dragi, deci fii un arbitru impartial pentru oricine.

Varsator

E o zi cu totul speciala pentru tine, deoarece ai asupra toate calitatile necesare pentru a te remarca si a culege laurii unei victorii de toata frumusetea. E bine ca tintesti spre cele mai inalte varfuri, caci nu te multumesti cu putin, de aceea nu bati deloc in retragere daca ai contra-candidati la fel de buni ca tine sau chiar persoane de elita cu care, altadata, nu ai fi avut curajul sa te compari. Azi poti iesi primul din orice confruntare de forte, spre satisfactia si mandria ta deplina!

Pesti

Nu te bucuri de o prea mare libertate de opinie in mediul in care te afli pentru ca cineva incearca sa-si impuna doar propriul punct de vedere. Din respect pentru acesta, vei sta in banca ta si iti vei astepta randul la replica, dar e posibil sa taci cam mult, pentru ca celalalt vorbeste intruna. Cauta un moment liber pentru a-ti expune si tu parerea, altfel celalalt va interpreta tacerea ta drept un accept total la ceea ce spune acesta, or nu e deloc asa. Nu esti deloc de acord cu ce spune, dar cand sa spui si tu?

Horoscop oferit de ACVARIA.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies