Horoscop zilnic - 21 noiembrie: Leii au o misiune importanta!

Horoscop zilnic - 21 noiembrie: Leii au o misiune importanta!
Horoscop zilnic - 21 noiembrie: Leii au o misiune importanta!

Iti spunem ce te asteapta astazi din punct de vedere astrologic.

 

BERBEC
Ocupa-te mai mult de corpul tau, de toate nivelurile organismului tau, pornind din interior catre exterior. Daca ai unele dubii cu privire la starea ta de sanatate, ar fi bine sa-ti scoti aceste temeri din minte si ori sa te duci la un medic si sa vezi ca esti ok, ori sa-ti schimbi regimul de viata incepand de acum; alimentatia, medicatia, ritmul de viata, si, mai presus de orice, psihicul! Totul porneste de la sanatatea corpului tau fizic, si daca acesta e in deplin echilibru, si restul corpurilor tale- mental,
emotional, spiritual, astral- vor avea numai de castigat. Te-ai gandit in ultima vreme la un proces de CURATARE SI DETOXIFIERE? Informeaza-te mai mult in acest sens si porneste-l cat mai curand, pentru ca te vei simti mai bine!
TAUR
Nu sta sa astepti sa vina un miracol din cer si sa te scoata din zona tulbure in care te simti blocat.
Solutiile vin de pretutindeni, dar nu prea vrei tu sa le auzi, sa le accepti, sa le pui in practica. Hai, capul sus si priveste in jurul tau ca sa vezi cat de multe iesiri ai din aceasta debusolare. Un gand luminos iti trece azi prin minte si te stimuleaza sa te apuci de treaba. Vei vedea ca era exact scanteia de curaj de care aveai nevoie, acel SPIRIT INTREPRINZATOR care te trimite intr-o directie mult mai benefica tie.
Nu te opri dupa primul pas, alimenteaza continuu aceasta flacara de energie, pentru ca nici nu ai idee ce efecte minunate va avea in cele din urma. Apuca solutia cu ambele maini… si la lucru!
GEMENI
Scoate din mintea ta acel ghimpe de gandire negativa care chiar nu are ce cauta acolo! Nu esti tu genul care se lasa coplesit de temeri, de barfe, de presimtiri ciudate, ci dimpotriva, tu esti capabil sa extragi din ele tot ce iti este mai folositor pentru a trece peste toate cu lectia
invatata si cu solutii concrete gata de utilizat in avantajul propriu. Ai rolul de a-i ridica si pe altii inapoi la lumina, pentru ca prezenta ta inspira incredere, SECURITATE EMOTIONALA, de parca, intr-o lume gri- ba chiar o lume neagra pentru unii- tu poti fi luminita alba care ii cheama spre echilibru si speranta. Foloseste toate instrumentele pozitive de care dispui, pentru a-ti face tie o minune, dar pentru a o darui si altuia!
RAC
DORUL DE CEI DRAGI devine din ce in ce mai puternic incat
ai fi in stare sa urci in primul tren si sa ajungi acolo unde inima te cheama. Vestile care sosesc de la cei de acelasi sange te stimuleaza, te bucura, te pun pe ganduri, dar intr-un mod pozitiv, pentru ca sunt evenimente care lumineaza familia, care va bucura pe toti, care va fac sa va impartasiti cu mai mult entuziasm, unii altora. nenumaratele motive de bucurie. Se simte chiar aer de sarbatoare care va apropie mai mult unii de altii, inima langa inima, chiar daca va despart kilometri.
Schimbarea pe care o decizi astazi va avea efecte benefice asupra tuturor celor care locuiesc in casa ta si care asteapta de la tine solutia optima.
LEU
Ai un rol salvator in viata unor persoane care trec prin momente dificile. Poate nici nu-ti dai seama cat de important esti, pentru ca ai tendinta sa te vezi ca un om absolut normal, care nu are nimic special pentru a influenta major destinul altora, dar nu e deloc asa! Ai venit pe lume cu o MISIUNE PERSONALA, de care nu esti
intotdeauna constient, ba chiar te mai intrebi uneori care este, dar azi poti primi o confirmare interesanta cu privire la aceasta mare dilema existentiala. Ceea ce ai de oferit unui sarman, sfatul pe care il dai unui debusolat, simpla ta companie pentru un insingurat, fac parte din misiunea ta pe pamant, deci nu te astepta ca misiunea sa fie una stralucitoare, eroica. Rolul tau poate fi banal pentru tine, dar esential pentru altul!
FECIOARA
Priveste la oameni, indiferent care le este rolul in viata ta, si accepta-i asa cum sunt! Nu pretinde ca ceilalti sa-ti semene, nu te astepta ca lumea sa se schimbe doar pentru a fi pe placul tau, ci asa cum si tu esti diferit de alte cateva miliarde de oameni de pe pamant, la fel sunt si cei care iti trec astazi prin cale. Ia-i asa cum sunt, cu bune si rele, fara sa-i judeci si fara sa incerci sa-i slefuiesti si sa-i remodelezi. Pune-te in pielea lor pentru o clipa: ti-ar placea ca cineva sa te transforme in ceea ce nu esti? Nu, deci fa si tu la fel cu ceilalti. Mai ales cel mai drag om al sufleului tau trebuie sa fie luat ca atare, fara sa te straduiesti sa-l recladesti dupa propriile vise. ACCEPTA varietatea si mai ales unicitatea oamenilor. Si tu esti unic in felul tau!
BALANTA
Daca iti agati toate sperantele de un singur carlig si acesta nu se dovedeste a fi cel mai potrivit pentru nevoile tale, ai putea aluneca spre depresie, dar nu! Stii vorba aceea: nu juca tot pe o carte, nu-ti pune toata ouale intr-un singur cos, deci nu investi toata energia intr-un singur scop, cand exista mii de variante posibile in jurul tau care merita valorificate. Priveste pe cat de multe cai ai putea evolua, deci nu te crampona de una singura. Ai putea fi deceptionat cand vei vedea ca acel unic scop nu este posibil, in timp ce alte cateva zeci au trecut pe langa tine fara sa le valorifici. Fii deci deschis la alternative, la optiuni, la schimbari rapide de macaz pe parcurs, savurand acel belsug de idei si de solutii care ti se revarsa in cale!
SCORPION
Desi ai fi tentat sa spui ca nimic nu se mai misca si esti prins intr-un punct mort, probabil nu vezi toate semnele pozitive care ti se lasa in cale ta. Tu esti una din zodiile care stie sa inteleaga semnele, coincidentele, asa zisele intamplari, dar care, de fapt, nu sunt DELOC INTAMPLATOARE, deci de ce nu le vezi si pe cele care iti arata iesirea din acest impas? Fa putina liniste in mintea ta, pentru ca acolo e o voce secreta care iti atrage atentia asupra unei directii, iti insufla o anumita atitudine, iti inspira o idee salvatoare, dar nu le poti descoperi cat timp esti nervos, agitat, stresat, prins in iuresul unor evenimente negative. Detaseaza-te si observa semnele: sunt suficiente!
SAGETATOR
Esti atat de optimist, de vesel, de fericit incat unii ar putea spune despre tine ca esti de-a dreptul un visator naiv care iubeste pe toata lumea. Dar asa esti tu! Nu te poti supara azi pe nimeni, oferi neconditionat iubire, prietenie, ajutor, fara sa astepti nimic inapoi. E o atitudine nevinovata, de copil care se dedica tuturor chiar si fara sa merite, dar tu continui sa oferi altruist pana la Dumnezeu, sa te sacrifici cu draga inima, constient ca asta face parte din modul tau de a fi fericit. Tu nu poti fi azi nici egoist sau invidios, nici distant sau indiferent, ci iti deschizi inima, bratele, usa, poate si portofelul, doar pentru a salva, in felul tau pe cineva. Nu conteaza ca nu-ti cere ajutorul: tu i-l dai oricum pe gratis!
CAPRICORN
Cel mai bun SCUT PROTECTOR e inima, pentru ca de acolo iti parvin avertismentele cele mai eficiente. Vei simti imediat daca cineva umbla cu cioara vopsita pe langa tine, daca incearca sa se foloseasca de bunatatea ta in scopuri egoiste, daca ti se baga pe sub piele cu linguseli si minciuni doar pentru a obtine ceva de la tine. De fapt, el vede cat de deschis esti si cat de dornic sa oferi prietenie incat ar putea incerca sa profite de bunavointa ta, dar nu te lasi tu pacalit asa de usor! Exista acolo un feeling aparte, numai al tau, care iti va transmite la timp sa te feresti, va suna rapid clopotelul, ca sa inchizi poarta bunatatii in fata unor astfel de intentii, si astfel sa ramai in deplina siguranta. Daca inima iti spune: nu, ascult-o!
VARSATOR
E o zi senina indiferent de vremea de afara, pentru ca sufletul tau e luminos si calm cat timp te comporti ca un copil lipsit de griji. Reusesti sa vezi din tot ce se petrece in jurul tau doar partea frumoasa a lucrurilor. Excelenta abordare! De ce sa te cramponezi de nimicuri, cand stii ca toate au o rezolvare la final? Asa ca adu-ti aminte de ceea ce faceai cand erai mai mic, ce inocent priveai lucrurile din jurul tau, cata incredere aveai in oameni, dar era o atitudine foarte buna pentru a trece peste toate zambind. JOACA-TE un pic cu lucrurile serioase, glumeste, distreaza-te, elibereaza-te de limitari si frici si fii ca si cum n-ai avea nicio problema. Si chiar nu ai nicio problema!
PESTI
Se anima spiritele in jurul tau, si desi pare a fi o atmosfera mai tensionata, tu nu intri in panica si nu te opresti la aparenta agresiva a acestei stari de lucruri. Presimti ca in spatele acestei agitatii se afla altceva, ca atare nu tragi inca nicio concluzie. E o masca falsa, pusa de cineva care doreste sa-si ascunda astfel adevaratele sentimente, de aceea abordeaza o atitudine bataioasa si combativa pentru a abate atentia de la propriile sale slabiciuni. Intuitia ta de FIN PSIHOLOG stie ce se petrece cu el si vei reusi, pe de o parte, sa-i domolesti energia covarsitoare si nervii si, pe de alta parte, sa-l ajuti sa se deschida sufleteste ca sa-si gaseasca singur solutii la ceea ce-l irita. De dovedesti a fi un bun ascultator!
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

Ocupa-te mai mult de corpul tau, de toate nivelurile organismului tau, pornind din interior catre exterior. Daca ai unele dubii cu privire la starea ta de sanatate, ar fi bine sa-ti scoti aceste temeri din minte si ori sa te duci la un medic si sa vezi ca esti ok, ori sa-ti schimbi regimul de viata incepand de acum; alimentatia, medicatia, ritmul de viata, si, mai presus de orice, psihicul! Totul porneste de la sanatatea corpului tau fizic, si daca acesta e in deplin echilibru, si restul corpurilor tale- mental, emotional, spiritual, astral- vor avea numai de castigat. Te-ai gandit in ultima vreme la un proces de CURATARE SI DETOXIFIERE? Informeaza-te mai mult in acest sens si porneste-l cat mai curand, pentru ca te vei simti mai bine!

TAUR

Nu sta sa astepti sa vina un miracol din cer si sa te scoata din zona tulbure in care te simti blocat. Solutiile vin de pretutindeni, dar nu prea vrei tu sa le auzi, sa le accepti, sa le pui in practica. Hai, capul sus si priveste in jurul tau ca sa vezi cat de multe iesiri ai din aceasta debusolare. Un gand luminos iti trece azi prin minte si te stimuleaza sa te apuci de treaba. Vei vedea ca era exact scanteia de curaj de care aveai nevoie, acel SPIRIT INTREPRINZATOR care te trimite intr-o directie mult mai benefica tie. Nu te opri dupa primul pas, alimenteaza continuu aceasta flacara de energie, pentru ca nici nu ai idee ce efecte minunate va avea in cele din urma. Apuca solutia cu ambele maini… si la lucru!

GEMENI

Scoate din mintea ta acel ghimpe de gandire negativa care chiar nu are ce cauta acolo! Nu esti tu genul care se lasa coplesit de temeri, de barfe, de presimtiri ciudate, ci dimpotriva, tu esti capabil sa extragi din ele tot ce iti este mai folositor pentru a trece peste toate cu lectia invatata si cu solutii concrete gata de utilizat in avantajul propriu. Ai rolul de a-i ridica si pe altii inapoi la lumina, pentru ca prezenta ta inspira incredere, SECURITATE EMOTIONALA, de parca, intr-o lume gri- ba chiar o lume neagra pentru unii- tu poti fi luminita alba care ii cheama spre echilibru si speranta. Foloseste toate instrumentele pozitive de care dispui, pentru a-ti face tie o minune, dar pentru a o darui si altuia!

RAC

DORUL DE CEI DRAGI devine din ce in ce mai puternic incat ai fi in stare sa urci in primul tren si sa ajungi acolo unde inima te cheama. Vestile care sosesc de la cei de acelasi sange te stimuleaza, te bucura, te pun pe ganduri, dar intr-un mod pozitiv, pentru ca sunt evenimente care lumineaza familia, care va bucura pe toti, care va fac sa va impartasiti cu mai mult entuziasm, unii altora. nenumaratele motive de bucurie. Se simte chiar aer de sarbatoare care va apropie mai mult unii de altii, inima langa inima, chiar daca va despart kilometri. Schimbarea pe care o decizi astazi va avea efecte benefice asupra tuturor celor care locuiesc in casa ta si care asteapta de la tine solutia optima.

LEU


Ai un rol salvator in viata unor persoane care trec prin momente dificile. Poate nici nu-ti dai seama cat de important esti, pentru ca ai tendinta sa te vezi ca un om absolut normal, care nu are nimic special pentru a influenta major destinul altora, dar nu e deloc asa! Ai venit pe lume cu o MISIUNE PERSONALA, de care nu esti intotdeauna constient, ba chiar te mai intrebi uneori care este, dar azi poti primi o confirmare interesanta cu privire la aceasta mare dilema existentiala. Ceea ce ai de oferit unui sarman, sfatul pe care il dai unui debusolat, simpla ta companie pentru un insingurat, fac parte din misiunea ta pe pamant, deci nu te astepta ca misiunea sa fie una stralucitoare, eroica. Rolul tau poate fi banal pentru tine, dar esential pentru altul!

FECIOARA


Priveste la oameni, indiferent care le este rolul in viata ta, si accepta-i asa cum sunt! Nu pretinde ca ceilalti sa-ti semene, nu te astepta ca lumea sa se schimbe doar pentru a fi pe placul tau, ci asa cum si tu esti diferit de alte cateva miliarde de oameni de pe pamant, la fel sunt si cei care iti trec astazi prin cale. Ia-i asa cum sunt, cu bune si rele, fara sa-i judeci si fara sa incerci sa-i slefuiesti si sa-i remodelezi. Pune-te in pielea lor pentru o clipa: ti-ar placea ca cineva sa te transforme in ceea ce nu esti? Nu, deci fa si tu la fel cu ceilalti. Mai ales cel mai drag om al sufleului tau trebuie sa fie luat ca atare, fara sa te straduiesti sa-l recladesti dupa propriile vise. ACCEPTA varietatea si mai ales unicitatea oamenilor. Si tu esti unic in felul tau!

BALANTA

Daca iti agati toate sperantele de un singur carlig si acesta nu se dovedeste a fi cel mai potrivit pentru nevoile tale, ai putea aluneca spre depresie, dar nu! Stii vorba aceea: nu juca tot pe o carte, nu-ti pune toata ouale intr-un singur cos, deci nu investi toata energia intr-un singur scop, cand exista mii de variante posibile in jurul tau care merita valorificate. Priveste pe cat de multe cai ai putea evolua, deci nu te crampona de una singura. Ai putea fi deceptionat cand vei vedea ca acel unic scop nu este posibil, in timp ce alte cateva zeci au trecut pe langa tine fara sa le valorifici. Fii deci deschis la alternative, la optiuni, la schimbari rapide de macaz pe parcurs, savurand acel belsug de idei si de solutii care ti se revarsa in cale!

SCORPION


Desi ai fi tentat sa spui ca nimic nu se mai misca si esti prins intr-un punct mort, probabil nu vezi toate semnele pozitive care ti se lasa in cale ta. Tu esti una din zodiile care stie sa inteleaga semnele, coincidentele, asa zisele intamplari, dar care, de fapt, nu sunt DELOC INTAMPLATOARE, deci de ce nu le vezi si pe cele care iti arata iesirea din acest impas? Fa putina liniste in mintea ta, pentru ca acolo e o voce secreta care iti atrage atentia asupra unei directii, iti insufla o anumita atitudine, iti inspira o idee salvatoare, dar nu le poti descoperi cat timp esti nervos, agitat, stresat, prins in iuresul unor evenimente negative. Detaseaza-te si observa semnele: sunt suficiente!

SAGETATOR

Esti atat de optimist, de vesel, de fericit incat unii ar putea spune despre tine ca esti de-a dreptul un visator naiv care iubeste pe toata lumea. Dar asa esti tu! Nu te poti supara azi pe nimeni, oferi neconditionat iubire, prietenie, ajutor, fara sa astepti nimic inapoi. E o atitudine nevinovata, de copil care se dedica tuturor chiar si fara sa merite, dar tu continui sa oferi altruist pana la Dumnezeu, sa te sacrifici cu draga inima, constient ca asta face parte din modul tau de a fi fericit. Tu nu poti fi azi nici egoist sau invidios, nici distant sau indiferent, ci iti deschizi inima, bratele, usa, poate si portofelul, doar pentru a salva, in felul tau pe cineva. Nu conteaza ca nu-ti cere ajutorul: tu i-l dai oricum pe gratis!

CAPRICORN

Cel mai bun SCUT PROTECTOR e inima, pentru ca de acolo iti parvin avertismentele cele mai eficiente. Vei simti imediat daca cineva umbla cu cioara vopsita pe langa tine, daca incearca sa se foloseasca de bunatatea ta in scopuri egoiste, daca ti se baga pe sub piele cu linguseli si minciuni doar pentru a obtine ceva de la tine. De fapt, el vede cat de deschis esti si cat de dornic sa oferi prietenie incat ar putea incerca sa profite de bunavointa ta, dar nu te lasi tu pacalit asa de usor! Exista acolo un feeling aparte, numai al tau, care iti va transmite la timp sa te feresti, va suna rapid clopotelul, ca sa inchizi poarta bunatatii in fata unor astfel de intentii, si astfel sa ramai in deplina siguranta. Daca inima iti spune: nu, ascult-o!

VARSATOR


E o zi senina indiferent de vremea de afara, pentru ca sufletul tau e luminos si calm cat timp te comporti ca un copil lipsit de griji. Reusesti sa vezi din tot ce se petrece in jurul tau doar partea frumoasa a lucrurilor. Excelenta abordare! De ce sa te cramponezi de nimicuri, cand stii ca toate au o rezolvare la final? Asa ca adu-ti aminte de ceea ce faceai cand erai mai mic, ce inocent priveai lucrurile din jurul tau, cata incredere aveai in oameni, dar era o atitudine foarte buna pentru a trece peste toate zambind. JOACA-TE un pic cu lucrurile serioase, glumeste, distreaza-te, elibereaza-te de limitari si frici si fii ca si cum n-ai avea nicio problema. Si chiar nu ai nicio problema!

PESTI


Se anima spiritele in jurul tau, si desi pare a fi o atmosfera mai tensionata, tu nu intri in panica si nu te opresti la aparenta agresiva a acestei stari de lucruri. Presimti ca in spatele acestei agitatii se afla altceva, ca atare nu tragi inca nicio concluzie. E o masca falsa, pusa de cineva care doreste sa-si ascunda astfel adevaratele sentimente, de aceea abordeaza o atitudine bataioasa si combativa pentru a abate atentia de la propriile sale slabiciuni. Intuitia ta de FIN PSIHOLOG stie ce se petrece cu el si vei reusi, pe de o parte, sa-i domolesti energia covarsitoare si nervii si, pe de alta parte, sa-l ajuti sa se deschida sufleteste ca sa-si gaseasca singur solutii la ceea ce-l irita. De dovedesti a fi un bun ascultator!

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies