Horoscop zilnic- 22 aprilie: gemenilor le surade norocul

Horoscop zilnic- 22 aprilie: gemenilor le surade norocul
Horoscop zilnic- 22 aprilie: gemenilor le surade norocul

In fiecare zi iti oferim horoscopul pentru a fi la curent cu ceea ce-ti rezerva astrele.

Berbec

Ai tot sperat ca un anumit moment de care iti era teama sa se amâne sau sa nu mai aiba loc deloc, dar iata ca asteptarea ta a luat sfârsit si dai piept direct cu evenimentul cel mare. Desi l-ai asteptat atât de mult, iata ca nu iese conform sperantelor tale si lucrurile par sa se dea un pic peste cap, semn ca planurile de acasa nu sunt intotdeauna ca cele din târg.

Pregateste-te pentru o surpriza de proportii care te obliga sa schimbi macazul din mers, noroc ca ai totusi un plan de rezerva, astfel incât sa recuperezi totusi ceva din tot ce ai construit pâna aici si sa nu pierzi totul.

Taur

Ai tendinta de a lua peste picior criticile sau judecatile celor din jur si bine faci, pentru ca asa nu le pui la suflet.

Unii oricum nu stiu altceva decât sa analizeze in detaliu treburile altora, fara sa-si vada propriile defecte, dar noroc ca reusesti sa le privesti cu detasare si umor, astfel incât sa nu te deranjeze ceea ce auzi. Totusi, chiar daca faci haz de criticile celor din jur, n-ar strica sa tii minte ceea ce vor ei sa-ti spuna, pentru ca, pe undeva, au dreptate si ti-ar fi de folos sa tii cont de avertismente.
Dar acum nu poti privi lucrurile decât in gluma.

Gemeni

O portita de iesire apare de unde nici nu te astepti, semn ca norocul este prin preajma si te poti folosi de el intr-o situatie in care te simti blocat. Din senin, te trezesti cu o salvare spectaculoasa si ai motive sa fii fericit, pentru ca treci, practic, prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a gasi solutia ideala.

Dar depinde totusi de atitudinea ta, pentru ca nu vei vedea solutia daca esti ingrijorat, bosumflat, si il iei pe nu in brate la orice. Fii atent la oportunitati pentru ca ele apar exact pentru tine, daca stii sa profiti de auspiciile norocoase ale zilei.

Rac

Nu te simti in apele tale, parca ceva lipseste pentru a vedea si tu soarele pe cer si frumusetea lucrurilor.

Singuratatea nu-ti prieste defel, ca atare evita sa stai izolat astazi. Iesi in lume, accepta orice invitatie de a merge in oras, plimba-te in natura, inconjoara-te de familie, de cei dragi, de prieteni, pentru ca prezenta lor iti va face foarte bine! Asa iti vei recapata mult mai usor buna dispozitie si optimismul, intr-o companie vesela si tonica, ce iti va abate gândurile de la problemele pe care, in singuratate, ai tendinta de a le agrava mai mult decât ar merita.

Leu

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Nu poti sa nu te gândesti azi la etapa urmatoare a unui proiect caruia ii acorzi o insemnatate speciala. Poate se apropie un mare examen, o confruntare profesionala deosebita, o schimbare de directie in cariera, si folosesti aceasta zi pentru a chibzui asupra sensului pe care trebuie sa mergi de acum inainte.

Primesti suficiente idei diferite de ale tale care pot forma o imagine de ansamblu foarte buna ce iti va fi de folos in trasarea unei strategii excelente pentru etapa urmatoare. Tine deci cont si de parerile altora, deoarece ele vor completa perfect propria ta viziune.

Fecioara

Nu te crampona de fleacurile absolut normale din drumul oricarui om catre succes, pentru ca, dupa ce vei trece peste ele, vei spune ca totul a fost extrem de usor. Daca stai si te chinui cu fiecare maruntis ce se iveste, pierzi timp pretios, energie folositoare si poate si oportunitati excelente, ca atare treci peste aceste hopuri zambind, ca si cum n-ar conta sau nici macar n-ar exista. Da, se stie ca ai tendinta de a vedea o piedica banala ca pe un dezastru, totusi incearca s-o ignori sau s-o tratezi ca pe ceva absolut normal.

Balanta

Ai senzatia ca toata lumea are ceva cu tine, dar nu e deloc asa. Cei care te critica, o fac cu un ton constructiv, prin care chiar vor sa-ti fie de ajutor, nicidecum sa-ti taie elanul. Asculta parerile altora, chiar daca nu esti de acord cu ele, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, vei ajunge la vorba lor. Merita sa tii minte opiniile care se vehiculeaza, nu le ignora, pentru ca vei regreta intr-o zi ca nu ai ascultat ba de unul ba de altul care ti-au oferit informatii folositoare candva. Daca acum spui nu, cand vei da piept cu ceea ce ti-au spus ei acum, vei incerca sa-ti amintesti ce ai trecut cu vederea.

Scorpion

Banii nu sunt pe un teren prea bun ca sa-ti faci planuri costisitoare, ca atare trebuie sa dramuiesti cu prudenta fiecare leut, ca sa nu dezechilibrezi balanta. Nu inseamna ca nu vei plati tot ce ti-ai propus, ci doar ca, dupa ce lista da datorii va fi adusa la zi, nu prea vei mai ramane cu nimic pe langa. Fa un efort sa tii sub control cheltuielile acestei perioade, pentru ca te afli pe un teren cam sensibil in care orice abatere inutila se poate solda cu alte si alte datorii. Daca anumite cumparaturi nu sunt obligatorii chiar acum, mai bine renunti la ele sau le lasi pentru altadata, cand vei sta mai bine cu banii.

Sagetator

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Ceva nu iese bine in planurile zilei, poate nu neaparat din cauza ta, ci a altor factori ce nu tin de tine si care intervin cand ti-e lumea mai draga. Ori te trezesti cu o problema de sanatate nedorita, ori cu musafiri a caror prezenta nu-ti face nicio placere, ori cu un alt eveniment neplacut care te obliga sa renunti la alte lucruri, poate mult mai amuzante, ca sa te ocupi de ceva mai trist si mai urat. Nu te impovara cu atmosfera sumbra lasata dintr-o data, ci rezolva cat mai repede problema ivita ca mai apoi sa te poti relaxa si cu lucruri mai bune! E un hop neinsemnat si trecator, nu-l trata ca pe un dezastru, ca nu merita.

Capricorn

E o zi cu doua fete, de parca treci de la o extrema la alta de cateva ori. Ceea ce incepe rau, tinde ulterior spre bine, dar nu tine mult si aluneci inapoi in zona sensibila, dar aceasta oscilatie sus-jos se va mentine pe tot parcursul zilei, incat nici nu vei putea spune, la final, daca ziua a fost buna sau rea, de vreme ce cunosti ambele fete ale monedei. Nu trata nimic la extreme: bucura-te cu moderatie iar problemele trateaza-le cu umor, deoarece o atitudine de mijloc- nici plus. nici minus- ar fi de preferat. Constient ca ai parte si de bine si de rau la pachet, in acelasi timp, vei sti sa depasesti cu bine orice situatie.

Varsator

Iubirea este cel mai frumos plan al acestei zile, deoarece partenerul te inconjoara cu gesturi de afectiune dintre cele mai tandre si mai calde. E o placere sa fii rasfatat asa si te bucuri de tot ce primesti cu un dram de egoism, preferand doar sa te incarci din iubirea sa, fara a oferi la fel de multe in schimb. Cel drag te cunoaste si te intelege foarte bine, deci nu va privi comoditatea ta ca pe un defect, ci va oferi neconditionat, pentru ca stie ca ai nevoie de iubirea sa la cote maxime. Altadata vei fi tu cel care va oferi cel mai mult, dar azi preferi doar sa primesti!

Pesti

Aveai o mare speranta in suflet si nu mai credeai ca ea se va materializa vreodata, dar iata ca intotdeauna merita sa visezi, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, visele tale prind contur si devin realitate. Acelasi lucru simti si azi, cand ceva ce ai dorit de multa vreme, un vis pe care aproape ca l-ai uitat, se concretizeaza sub ochii tai, spre marea ta fericire. Niciodata nu trebuie sa renunti sa speri si sa visezi ceva anume, chiar daca pare imposibil de atins, pentru ca vin momente, ca cele de azi, cand ti se ofera pe tava exact ceea ce doreai!

Horoscop oferit de ACVARIA.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies