Horoscop zilnic- 22 august: Balantele au tendinta de a lua peste picior criticile

Horoscop zilnic- 22 august: Balantele au tendinta de a lua peste picior criticile
Horoscop zilnic- 22 august: Balantele au tendinta de a lua peste picior criticile

Iti spunem ce te asteapta astazi din punct de vedere astrologic.

Berbec

Vorbesti despre viitor cu incredere si optimism, nu numai pentru ca ti se alatura si familia, la fel de entuziasmata de ceea ce se prefigureaza la orizont, ci pentru ca esti sigur ca mergi in directia cea buna trecutul e profesorul tau cel mai bun, pentru ca ceea ce urmeaza sa se intample de maine se bazeaza pe cele deja invatate ieri, si atat timp cat consideri ca ti-ai asumat lectiile trecutului asa cum se cuvine, nu ti-e frica sa pornesti spre viitor cu capul sus.

Ai mai trecut prin situatii similare celor conturate acum la orizont, si daca atunci le-ai depasit cu succes, ajunge doar sa repeti reteta si va iesi la fel de bine si acum!

Taur

Nu te intelegi cu nimeni in jurul tau, dar daca ai fi mai atent ti-ai da seama ca problema nu e la cei din anturaj, care nu au absolut nimic cu tine, ci e chiar la propria ta persoana.

Tu esti cel nervos, irascibil, pus pe harta la orice, nu ceilalti, care, culmea, chiar te inconjoara cu simpatie si toleranta, de parca ar intelege ca esti nervos si te lasa in apele tale. Fa un efort sa-ti ajustezi tonul si manierele cand intri in contact cu cei pe care nu-i cunosti, pentru ca ai putea crea o imagine gresita asupra ta. Tu nu esti asa de obicei, deci adu-ti aminte de valorile pe care tu le reprezinti cel mai bine: amabilitate, sociabilitate, diplomatie.

Gemeni

Esti, clar, un visator care iubeste pe oricine si uita de sine cand trebuie sa daruiasca! Ei, nu exagera, nu merita sa dai si camasa de pe tine de dragul cuiva, altfel te vei trezi intr-o zi fara nimic din tot ce ai oferit cu atata generozitate, fara a primi nimic in schimb. Unii te vad ca pe un spirit altruist dus la extrem care isi pune viata, banii, timpul in slujba altora: a animalelor fara stapan, a oamenilor bolnavi, a copiilor abandonati, a conservarii naturii.

E bine sa lupti pentru o cauza atat de nobila, dar vezi sa nu fie doar o lupta cu morile de vant. Alege cu mai multa grija catre ce sau cine iti canalizezi energia si iubirea fara margini, pentru ca unii pot profita de asta!

Rac

Te cheama departarile, lumea larga, destinatiile nedescoperite, ca atare iti vei concentra atentia asupra locurilor pe unde ti-ai dori sa ajungi cat mai curand.

Poate faci planuri de concediu, rezervari la avion si la hotel, tot felul de idei de evadare din cotidian in spatii cat mai indepartate de casa. Daca nu poti pleca si azi la drum, ajunge doar sa treci in revista fotografiile din ultimele tale calatorii ca sa ti se faca iar un doc de duca… Cu siguranta inchei ziua cu o idee pe care o vei pune curand in aplicare si abia astepti sa pleci!

Leu

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Prietenul

la nevoie se cunoaste, asa se spune, si azi vei descoperi ca asa si este! Ai pe cineva alaturi exact cand ai mai mare nevoie de sprijin, de o vorba buna, de un sfat, pentru ca cel care iti sare astazi in ajutor a trecut si el printr-o situatie similara si te intelege cel mai bine. Asculta parerea sa, pentru ca iti vorbeste din experienta proprie, caci nu-i este deloc straina situatia prin care treci tu, el a gasit demult solutia la problema de fata si merita sa-i urmezi indrumarile, pentru a nu pierde si tu timp pretios cu experimente inutile.
El iti transmite direct solutia salvatoare: urmeaz-o!

Fecioara

Te preocupa deja alta directie, dar nu te poti concentra asupra ei pana nu duci la capat ce ai inceput. Fa un efort sa termini ce ai inceput, ca sa te poti elibera de sarcini restante si mai apoi sa te poti dedica noului plan care s-a nascut in mintea ta. Nu incerca sa le duci pe ambele simultan, pentru ca nu vei reusi sa te concentrezi eficient si intr-o parte si in alta, ca atare aici trebuie sa depui cele mai mari eforturi, in a te ambitiona sa te ocupi de planul care se apropie de sfarsit si a-l duce la indeplinire, ca dupa aceea sa fii complet liber pentru altceva.

Balanta

Ai tendinta de a lua peste picior criticile sau judecatile celor din jur si bine faci, pentru ca asa nu le pui la suflet. Unii oricum nu stiu altceva decat sa analizeze in detaliu treburile altora, fara sa-si vada propriile defecte, dar noroc ca reusesti sa le privesti cu detasare si umor, astfel incat sa nu te deranjeze ceea ce auzi. Totusi, chiar daca faci haz de criticile celor din jur, n-ar strica sa tii minte ceea ce vor ei sa-ti spuna, pentru ca, pe undeva, au dreptate si ti-ar fi de folos sa tii cont de avertismente. Dar acum nu poti privi lucrurile decat in gluma.

Scorpion

Ai tot sperat ca un anumit moment de care iti era teama sa se amane sau sa nu mai aiba loc deloc, dar iata ca asteptarea ta a luat sfarsit si dai piept direct cu evenimentul cel mare. Desi l-ai asteptat atat de mult, iata ca nu iese conform sperantelor tale si lucrurile par sa se dea un pic peste cap, semn ca planurile de acasa nu sunt intotdeauna ca cele din targ. Pregateste-te pentru o surpriza de proportii care te obliga sa schimbi macazul din mers, noroc ca ai totusi un plan de rezerva, astfel incat sa recuperezi totusi ceva din tot ce ai construit pana aici si sa nu pierzi totul.

Sagetator

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nu te crampona de fleacurile absolut normale din drumul oricarui om catre succes, pentru ca, dupa ce vei trece peste ele, vei spune ca totul a fost extrem de usor. Daca stai si te chinui cu fiecare maruntis ce se iveste, pierzi timp pretios, energie folositoare si poate si oportunitati excelente, ca atare treci peste aceste hopuri zambind, ca si cum n-ar conta sau nici macar n-ar exista. Da, se stie ca ai tendinta de a vedea o piedica banala ca pe un dezastru, totusi incearca s-o ignori sau s-o tratezi ca pe ceva absolut normal.

Capricorn

Aduni alaturi de tine intreaga familie si discutati laolalta despre viitor. Va faceti planuri marete si fiecare ora care va apropie de startul acestor actiuni, va incarca de entuziasm si nerabdare. Ai vrea sa treaca mai repede timpul ca sa ajungi acolo unde va doriti cu totii, dar graba nu e cel mai indicat lucru de care ai nevoie acum. Va veni si momentul mult asteptat, dar nu trebuie sa sari peste etapele de inceput, tot asa cum nu trebuie sa te abati de la cursul firesc al lucrurilor pana la nivelul visat. Puneti cu totii umarul la constructia acestei reusite si totul va iesi foarte bine!

Varsator

Privesti spre viitor cu o atitudine destul de relaxata, de parca tocmai ai primit de undeva o veste care iti garanteaza faptul ca un anumit eveniment anuntat pentru perioada urmatoare, se va desfasura conform planurilor. Datorita acestei confirmari, te mai linistesti si tu, nu mai stai ca pe ghimpi in asteptarea momentului respectiv, ci astepti cu incredere ca totul va iesi bine. Nu trebuie nici sa-ti faci iluzii prea mari, de vreme ce stii sigur ca va iesi ca la carte, dar nici sa lasi timpul sa treaca, stand pasiv sa apara odata la orizont. Foloseste ragazul ramas cu simt practic!

Pesti

Pentru ca nu te impinge nimic urgent de la spate, ai starea necesara pentru a mai face putina ordine prin ganduri, prin cheltuieli, prin documente, prin propriile afaceri. Datorita starii de calm care se instaleaza peste unele planuri, gasesti mult mai usor solutii prin care restabilesti echilibrul mult dorit. E momentul in care gasesti metode prin care sa-ti reechilibrezi bugetul, sa refaci o situatie care scapase de sub control, sa clarifici aspecte care pareau incurcate. Foloseste acest ragaz binemeritat pentru ca vei incheia ziua cu un sentiment de stabilitate, ca si cum multe aspecte revin acum la normal.

Horoscop oferit de ACVARIA.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies