Horoscop zilnic - 22 decembrie: Fecioarele primesc cadouri si recompense de care chiar au nevoie

Horoscop zilnic - 22 decembrie: Fecioarele primesc cadouri si recompense de care chiar au nevoie
Horoscop zilnic - 22 decembrie: Fecioarele primesc cadouri si recompense de care chiar au nevoie

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 22 decembrie 2016.

Berbec

O zi excelenta de a te ocupa de relatiile parteneriale si de colaborari. Senzatia este ca retraiesti anumite etape neplacute dintr-un trecut indepartat si cam asa este. De fapt este o perioada favorabila intelegerii si solutionarii conflictelor iscate de ceva vreme. Sunt posibile discutii aprinse cu partenerul de viata, insa rabdarea si discernamantul te pot ajuta mult.

Taur

Se anunta o zi cu multe treburi la serviciu.

Relatiile colegiale sunt tensionate, recomandabil fiind sa te bazezi doar pe tine insuti. Este posibila o discutie delicata cu un sef. Pe de alta parte, santatea fluctueaza mult, asa incat dozeaza-ti eforturile si ocupa-te de prioritati sau de activitati care nu te solicita prea mult. In a doua parte a zilei plimba-te in aer liber, lectureaza carti vesele si odihneste-te.

Gemeni

Relatiile sentimentale sunt  controversate. Vrei sa iubesti, iti doresti sa fii iubit, insa ceva parca iti pune frana.
Notiunea de restrictie in acest sector al vietii este des vehiculata in sufletul tau, insa ai incredere in forta astrelor, deoarece acum esti ajutat sa intelegi anumite lucruri legate de relatiile dintre sexe. Pe de alta parte si copiii intra in subiectele principale de astazi. Spre seara organizeaza o mica petrecere pentru cei dragi.  

Rac

Astrele iti recomanda astazi capitolul casa, patrimoniu, relatii cu membrii familiei.
Se poate pune problema schimbarii spatiului loctaiv sau a reparatiilor curente. Nostalgia copilariei te invaluie pe neasteptate, emotivitatea este la cote inalte, iar farmecul pe care il obtii in urma acestora ii va incanta pe toti. Exista animozitati in sanul familiei, dar se pot indeparta prin tact si diplomatie.

Leu

Se pare ca astazi ai o multime de drumuri de facut. Nu prea ai tu chef sa pleci la drum pentru a rezolva treburile altora, insa printre acestea le poti rezolva si pe ale tale.
Intalnirile si dialogurile cu rudele sau prietenii apropiati iti pot aduce vesti importante. Fii atent la informatiile primite, dar nu lua de bun chiar tot ce auzi. Spre seara invita-ti prietenii la o reuniune agreabila.

Fecioara

O zi buna pentru cumparaturile cotidiene. Banii castigati din munca desfasurata te nemultumesc, insa se pare ca ai noroc la banii si bunurile altora. Poti primi cadouri si recompense de care chiar ai nevoie in aceste zile.
O mana nevazuta vegheaza atent asupra ta si la momentul potrivit iti trimite tot ce ai nevoie pentru a te descurca in viata de zi cu zi.

Balanta

Am putea spune ca astazi este ziua ta. Esti voios, ai chef de a te implica in viata celorlalti insa mai bine te-ai ocupa doar de tine insuti. Cu toate ca simti o restrictie in a da frau liber tuturor viselor tale, ai rabdare ca la momentul potrivit se vor aranja toate pe gustul tau.
Este o zi buna de face o vizita la un salon de intretinere corporala. Revizuieste-ti atitudinea fata de ceilalti.

Scorpion

Sufletul tau are nevoie astazi de odihna si introspectie. Incearca sa nu depui eforturi fizice mari si ocupa-te doar de activitatile de rutina. Este posibil ca cei din jur sa-ti puna bete in roatele Destinului, insa nu raspunde la provocari. Atentie la sanatate, in special pe segmentele aparatului uro-genital si secundar cap! Spre finalul zilei traseaza noi directii de urmat in viata.


Sagetator

Prietenii si protectorii sunt la mare cautare pentru tine astazi. Sunt posibile discutii controversate, dar tocmai acestea vor duce la aflarea unor adevaruri ascunse demult. Bine este sa ai in vedere faptul ca relatiile de prietenie si cele de protectorat sunt deficitare si, deocamdata, asa vor ramane. Fii prudent in tot ce faci, gandeste-te bine inainte de a actiona, pentru ca viitorul depinde numai de tine.

Capricorn

Domeniul profesional beneficiaza in mod special de influentele astrale. Sunt posibile discutii aprinse cu sefii sau autoritatile. Ti se poate reprosa faptul ca nu ti-ai indeplinit sarcinile ce iti revin la un loc de munca. Dreptatea este de partea celorlalti, asa incat ia aminte la ce ti se spune si incearca sa actionezi in consecinta. Tendinta este de a te ocupa mai mult de familie si casa.

Varsator

Dorinta de rafinare sufleteasca este accentuată. Ar trebui sa ai in vedere activitatile culturale, mai ales in a doua parte a zilei. Privesti spiritualitatea cu alti ochi, simtindu-te in permanenta conectat la Divinitate. Este posibil sa te gandesti la calatorii in tinuturi indepartate, dar ele vor ramane deocamdata la faza de gand. Altii pot fi nevoiti sa se ocupe de latura educationala.

Pesti

Chestiunile financiare legate de taxe, impozite, credite, relatii cu institutiile financiare revin in atentia ta. Verifica situatia bugetului de venituri si cheltuieli, deoarece pot fi ceva nereguli greu de estimat si controlat. Cu toate ca ai noroc la banii castigati din munca proprie, nu neglija si variantele de a primi sustinere materiala de la altii. Dupa-amiaza rezerva momente pentru relaxare.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies