Horoscop zilnic - 22 mai: Leii au nevoie de ajutor

Horoscop zilnic - 22 mai: Leii au nevoie de ajutor
Horoscop zilnic - 22 mai: Leii au nevoie de ajutor

In fiecare zi iti oferim horoscopul pentru a afla ce-ti rezerva astrele.

 

BERBEC
Nu te juca asa cu banii de care dispui, pentru ca azi esti cam aerian si esti gata sa inchei tranzactii incomplet analizate, cu un mare factor de risc. Neglijenta cu care manipulezi banii si atitudinea usuratica pe care o abordezi cand vine vorba de afaceri, cheltuieli, plati pot avea ca efect erori neplacute din care umorul nu te poate scoate asa cum ai crede.
Cantareste mai atent orice tranzactie financiara, oricat de marunta, numara-ti pana si restul pe care-l primesti la cumparaturi, pentru ca esti pasibil de o paguba. Nu mare, dar suficient cat sa-ti strice ziua.
TAUR
Nu esti in apele tale, se vede ca te macina o problema, dar pe care preferi sa o tii, deocamdata, doar pentru tine. Ti-e teama ca o eventuala destainuire ar spune despre tine mai mult decat ai dori, si anume ca ai si tu slabiciunile tale, ca ai si tu punctele tale nevralgice de care
altii se pot folosi. Taci si rezolva-ti problema de unul singur, pentru ca nu ai in jur persoanele potrivite pentru a te readuce pe linia de plutire. Dimpotriva: daca te uiti un pic in preajma ta, gasesti oameni si mai tristi, si mai impovarati de griji, si impreuna ati forma un cor al plangerii.
GEMENI
Ar fi doua directii la fel de interesante catre care ai o atractie deosebita, dar totusi nu le poti duce pe amandoua la capat cu succes.
Cel mai greu va fi sa alegi planul cel mai potrivit, compatibil cu energia de care dai azi dovada, pentru ca e foarte posibil sa faci o alegere acum, dar sa ramai cu gandul la cealalta intrebandu-te intruna ce-ar fi fost daca o alegeai de cealalta? Nu renunta la cel de-al doilea plan, amana-l doar, pentru ca s-ar putea sa te ocupi si de el daca-ti mai ramane timp dupa aceea.
RAC
Nu stai prea bine cu banii si nu te poti baza pe alte surse decat pe cele obisnuite, care provin din munca de zi cu zi, poate chiar nici pe acelea. Trebuie sa fii foarte precaut in cheltuieli si investitii, pentru ca e o perioada periculoasa, cand daca nu esti prudent, poti suferi pierderi. Esti oarecum frustrat din cauza banilor, dar te comporti matur in toate actiunile care cer sume de bani si nu faci excese de nici un fel.
Posibil ca unele sume de bani sa se duca pe probleme de sanatate, ori ale tale, ori ale unor persoane mai in varsta.
LEU
Ai nevoie de un ajutor pentru a putea trece la etapele urmatoare ale unui proiect in care esti direct implicat. Sfatul pe care il primesti astazi se va dovedi a fi extrem de util, salvator pentru tine, deoarece ai multe de invatat de pe urma celor tocmai aflate.
Cineva a trecut deja printr-o situatie similara si s-a lovit de probleme similare, ca atare ai numai de castigat daca asculti ce-ti impartaseste din experientele sale. Vei putea aplica usor ceva din indrumarile sale, astfel incat sa nu pierzi vremea cu aceleasi hopuri ca si el. Ofera solutii deja testate.
FECIOARA
Nu esti cea mai placuta companie astazi.
Ai dori ca ceilalti sa te rasfete in gesturi de prietenie si in cuvinte de incurajare, pentru ca treci printr-un moment ceva mai dificil. Sufletul tau pare impovarat de temeri si griji, dar norocul tau de azi este exact sansa de a iesi din mediul incarcat negativ. Ca atare pleaca oriunde vezi cu ochii: o calatorie, o plimbare, o iesire in locuri care te pot rupe de problemele tale e de preferat, pentru ca asa poti uita, pentru cateva ore, de framantarile tale. Nu inseamna ca se rezolva, dar te mai poti relaxa si tu un pic!
BALANTA
Cu cat intri in contact cu mai multa lume, cu atat nervii tai sunt mai intinsi, pentru ca ai de a face cu oameni extrem de diferiti si care nu pot coopera cu tine. Esti iritat de replicile din jur, esti scos din sarite de gesturile agresive ale altora, dar nici tu nu esti in cea mai buna forma pentru a pastra dialogul pe un teren pasnic. Ai mare grija la tonul folosit, mai ales fata de oamenii complet necunoscuti, pentru ca un cuvant dur din partea ta nu ar fi decat scanteia unui conflict de proportii, ca atare mai bine te abtii chiar daca te mananca limba…
SCORPION
Deschide bine ochii ori de cate ori ti se fac promisiuni marete, mai ales daca e vorba si de bani. Cel care se bate cu pumnul in piept ca-ti poate oferi orice cu generozitate are alte intentii decat declara si, intr-un final, doar el e cel care ar putea avea de castigat. Citeste orice conditii contractuale de doua ori inainte de a bate palma. Verifica atent cu cine ai de a face in tranzactii sau alte intelegeri financiare. Calculeaza de mai multe ori ce investesti si ce ai de obtinut din urma investitiei tale, ca nu cumva celalalt sa te manipuleze doar in favoarea sa!
SAGETATOR
Nu te poti baza pe prietenul de langa tine, care acum spune una ca in clipa urmatoare deja sa-si fi schimbat atitudinea. Nu stii daca sa ai incredere in modul sau jucaus si superficial de a trata o situatie care pe tine te afecteaza mult, dar el vrea de fapt sa-ti arate ca nu merita sa pui la suflet ceea ce se intampla in jur. Pana se va clarifica situatia, vor mai aparea inca multe aspecte, deci nu trata totul ca si cum ar fi capatul cautarilor tale. Mai asteapta, mai bucura-te de momentele lejere care ti se ofera, fara a te crampona inca de nivelul la care ai ajuns. Maine totul poate fi altfel!
CAPRICORN
Atmosfera de la serviciu e cam sumbra, de parca ai lucra sub presiune, sub tensiune, sub supravegherea deloc prietenoasa a unui superior care pandeste greselile oricui. Daca te simti cu musca pe caciula cu ceva, fa tot posibilul sa repari acel aspect, pentru ca supraveghetorul aspru abia asteapta sa-ti descopere punctul sensibil si sa te sanctioneze. Nu lucrezi cu placere intr-o atmosfera atat de apasatoare, si abia astepti sa scapi cat mai repede. Vei termina ziua cu un puternic sentiment de vina, de nemultumire, de esec, doar din cauza celor care te critica sever.
VARSATOR
Iubirea e cel mai frumos lucru de care ai parte azi, pentru ca te simti, pur si simplu, rasfatat in gesturi de afectiune si de simpatie din partea celor din jur, nu doar partenerul de suflet te alinta si te invaluie in cuvinte calde, ci chiar reusesti sa intri in gratiile tuturor, datorita talentelor pe care le pui in joc: amabilitate, un zambet placut pe chip, o vorba buna. Cat timp stii sa vrajesti lumea cu aceste instrumente infailibile, succesul tau in societate este asigurat. Foloseste-te de ele cu prisosinta, pentru ca ai sansa de a castiga noi prietenii sau poate inima celui pe care il iubesti.
PESTI
Mai prudent si poate si mai temator din fire, privesti cu nesiguranta spre ziua de azi, de parca ai presimti ca vor veni evenimente marcante pe care nu stii sigur cum le vei gestiona. Lasa orice frica deoparte si incepe ziua cu capul sus, cu planuri marete, cu mai multa incredere in capacitatea ta de a face fata provocarilor. Stii cum se spune: de ce ti-e frica nu scapi, ca atare nu trebuie sa spui ca nu poti, ca nu stii, ca nu meriti… Ba da, toate sunt posibile daca il iei pe da in brate si crezi cu tarie in calitatile tale de a reusi orice ti-ai propune!
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

Nu te juca asa cu banii de care dispui, pentru ca azi esti cam aerian si esti gata sa inchei tranzactii incomplet analizate, cu un mare factor de risc. Neglijenta cu care manipulezi banii si atitudinea usuratica pe care o abordezi cand vine vorba de afaceri, cheltuieli, plati pot avea ca efect erori neplacute din care umorul nu te poate scoate asa cum ai crede. Cantareste mai atent orice tranzactie financiara, oricat de marunta, numara-ti pana si restul pe care-l primesti la cumparaturi, pentru ca esti pasibil de o paguba. Nu mare, dar suficient cat sa-ti strice ziua.

TAUR

Nu esti in apele tale, se vede ca te macina o problema, dar pe care preferi sa o tii, deocamdata, doar pentru tine. Ti-e teama ca o eventuala destainuire ar spune despre tine mai mult decat ai dori, si anume ca ai si tu slabiciunile tale, ca ai si tu punctele tale nevralgice de care altii se pot folosi. Taci si rezolva-ti problema de unul singur, pentru ca nu ai in jur persoanele potrivite pentru a te readuce pe linia de plutire. Dimpotriva: daca te uiti un pic in preajma ta, gasesti oameni si mai tristi, si mai impovarati de griji, si impreuna ati forma un cor al plangerii.

GEMENI

Ar fi doua directii la fel de interesante catre care ai o atractie deosebita, dar totusi nu le poti duce pe amandoua la capat cu succes. Cel mai greu va fi sa alegi planul cel mai potrivit, compatibil cu energia de care dai azi dovada, pentru ca e foarte posibil sa faci o alegere acum, dar sa ramai cu gandul la cealalta intrebandu-te intruna ce-ar fi fost daca o alegeai de cealalta? Nu renunta la cel de-al doilea plan, amana-l doar, pentru ca s-ar putea sa te ocupi si de el daca-ti mai ramane timp dupa aceea.

RAC

Nu stai prea bine cu banii si nu te poti baza pe alte surse decat pe cele obisnuite, care provin din munca de zi cu zi, poate chiar nici pe acelea. Trebuie sa fii foarte precaut in cheltuieli si investitii, pentru ca e o perioada periculoasa, cand daca nu esti prudent, poti suferi pierderi. Esti oarecum frustrat din cauza banilor, dar te comporti matur in toate actiunile care cer sume de bani si nu faci excese de nici un fel. Posibil ca unele sume de bani sa se duca pe probleme de sanatate, ori ale tale, ori ale unor persoane mai in varsta.

LEU

Ai nevoie de un ajutor pentru a putea trece la etapele urmatoare ale unui proiect in care esti direct implicat. Sfatul pe care il primesti astazi se va dovedi a fi extrem de util, salvator pentru tine, deoarece ai multe de invatat de pe urma celor tocmai aflate. Cineva a trecut deja printr-o situatie similara si s-a lovit de probleme similare, ca atare ai numai de castigat daca asculti ce-ti impartaseste din experientele sale. Vei putea aplica usor ceva din indrumarile sale, astfel incat sa nu pierzi vremea cu aceleasi hopuri ca si el. Ofera solutii deja testate.

FECIOARA

Nu esti cea mai placuta companie astazi. Ai dori ca ceilalti sa te rasfete in gesturi de prietenie si in cuvinte de incurajare, pentru ca treci printr-un moment ceva mai dificil. Sufletul tau pare impovarat de temeri si griji, dar norocul tau de azi este exact sansa de a iesi din mediul incarcat negativ. Ca atare pleaca oriunde vezi cu ochii: o calatorie, o plimbare, o iesire in locuri care te pot rupe de problemele tale e de preferat, pentru ca asa poti uita, pentru cateva ore, de framantarile tale. Nu inseamna ca se rezolva, dar te mai poti relaxa si tu un pic!

BALANTA


Cu cat intri in contact cu mai multa lume, cu atat nervii tai sunt mai intinsi, pentru ca ai de a face cu oameni extrem de diferiti si care nu pot coopera cu tine. Esti iritat de replicile din jur, esti scos din sarite de gesturile agresive ale altora, dar nici tu nu esti in cea mai buna forma pentru a pastra dialogul pe un teren pasnic. Ai mare grija la tonul folosit, mai ales fata de oamenii complet necunoscuti, pentru ca un cuvant dur din partea ta nu ar fi decat scanteia unui conflict de proportii, ca atare mai bine te abtii chiar daca te mananca limba…

SCORPION


Deschide bine ochii ori de cate ori ti se fac promisiuni marete, mai ales daca e vorba si de bani. Cel care se bate cu pumnul in piept ca-ti poate oferi orice cu generozitate are alte intentii decat declara si, intr-un final, doar el e cel care ar putea avea de castigat. Citeste orice conditii contractuale de doua ori inainte de a bate palma. Verifica atent cu cine ai de a face in tranzactii sau alte intelegeri financiare. Calculeaza de mai multe ori ce investesti si ce ai de obtinut din urma investitiei tale, ca nu cumva celalalt sa te manipuleze doar in favoarea sa!

SAGETATOR

Nu te poti baza pe prietenul de langa tine, care acum spune una ca in clipa urmatoare deja sa-si fi schimbat atitudinea. Nu stii daca sa ai incredere in modul sau jucaus si superficial de a trata o situatie care pe tine te afecteaza mult, dar el vrea de fapt sa-ti arate ca nu merita sa pui la suflet ceea ce se intampla in jur. Pana se va clarifica situatia, vor mai aparea inca multe aspecte, deci nu trata totul ca si cum ar fi capatul cautarilor tale. Mai asteapta, mai bucura-te de momentele lejere care ti se ofera, fara a te crampona inca de nivelul la care ai ajuns. Maine totul poate fi altfel!

CAPRICORN

Atmosfera de la serviciu e cam sumbra, de parca ai lucra sub presiune, sub tensiune, sub supravegherea deloc prietenoasa a unui superior care pandeste greselile oricui. Daca te simti cu musca pe caciula cu ceva, fa tot posibilul sa repari acel aspect, pentru ca supraveghetorul aspru abia asteapta sa-ti descopere punctul sensibil si sa te sanctioneze. Nu lucrezi cu placere intr-o atmosfera atat de apasatoare, si abia astepti sa scapi cat mai repede. Vei termina ziua cu un puternic sentiment de vina, de nemultumire, de esec, doar din cauza celor care te critica sever.

VARSATOR


Iubirea e cel mai frumos lucru de care ai parte azi, pentru ca te simti, pur si simplu, rasfatat in gesturi de afectiune si de simpatie din partea celor din jur, nu doar partenerul de suflet te alinta si te invaluie in cuvinte calde, ci chiar reusesti sa intri in gratiile tuturor, datorita talentelor pe care le pui in joc: amabilitate, un zambet placut pe chip, o vorba buna. Cat timp stii sa vrajesti lumea cu aceste instrumente infailibile, succesul tau in societate este asigurat. Foloseste-te de ele cu prisosinta, pentru ca ai sansa de a castiga noi prietenii sau poate inima celui pe care il iubesti.

PESTI

Mai prudent si poate si mai temator din fire, privesti cu nesiguranta spre ziua de azi, de parca ai presimti ca vor veni evenimente marcante pe care nu stii sigur cum le vei gestiona. Lasa orice frica deoparte si incepe ziua cu capul sus, cu planuri marete, cu mai multa incredere in capacitatea ta de a face fata provocarilor. Stii cum se spune: de ce ti-e frica nu scapi, ca atare nu trebuie sa spui ca nu poti, ca nu stii, ca nu meriti… Ba da, toate sunt posibile daca il iei pe da in brate si crezi cu tarie in calitatile tale de a reusi orice ti-ai propune!

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies