22 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic. Află ce zodie are noroc in dragoste!

22 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic. Află ce zodie are noroc in dragoste!
22 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic. Află ce zodie are noroc in dragoste!

Consultă horoscopul zilei de 22 octombrie 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Berbec au probleme al locul de muncă!

Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021 oferă câteva descrieri generale. Horoscopul oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Problemele legate de muncă, carieră sau afaceri vă pot acapara întreaga atenţie a zilei. Casa și familia vă pot provoca, de asemenea, un anumit stres, mai ales dacă exista un conflict vechi.

Puteţi primi reproşuri pentru neimplicare. Cu toate acestea, starea de spirit este în mare parte bună și se îmbunătățește pe măsură ce ziua trece. O întâlnire cu oameni dragi poate mai temperează spiritele.

Citeste si: NOUTATE: Horoscop 2022. Află ce ţi-au pregătit astrele în dragoste, carieră şi sănătate!

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Starea voastră emoțională ar putea avea nevoie de ajutor, astăzi.

Viața socială pare mai puțin plăcută decât v-aţi fi aşteptat. Unii nativi se pot simţi trişti sau deprimaţi. Totuşi.. este o zi propice pentru treburile casnice, în general... și pentru curățarea locuințelor.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Astăzi, finanţele au de suferit. Evitați, pe cât posibil, achizițiile și comenzile cu un cost ridicat. Acestea pot fi contracte sau tranzacții importante. Totuşi, dragostea și viața socială pot fi surprinzătoare în această zi.

La locul de muncă, sarcinile sau proiectele care necesită cooperare cu alte persoane pot rezolvate uşor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Astăzi puteţi fi stresaţi din cauza partenerului de viaţă. Supărările vin de la lucruri minore şi nu trebuie să luaţi decizii în această perioadă. Totuşi, vă vin nişte bani înapoi, pe care probabil îi aşteptaţi sau i-aţi împrumutat în trecut. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Horoscopul din 22 octombrie 2021 vine sfaturi pentru toate zodiile

Leu: 23 iulie – 22 august

Sănătatea poate să nu fie cea mai bună în această zi. Munca vă poate provoca ceva stres. Câteva obligaţii de plată o să vă nemulţumească destul de mult.

O simplă factura neplătită sau chiar şi un trafic aglomerat vă pot da o stare de agitaţie. 

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Unii nativi pot avea momente când simt ca lipsa concentrării, nu îi lasa să-si îndeplinească activităţile. În planul sentimental pot avea momente plăcute alături de familie sau partenerul de viaţă. Pe seara pot primi o veste interesantă!

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Există argumente care nu ar trebui alimentate în cadrul relației de cuplu. Distanța poate da tensiune şi discuţii aprinse. Nu va irosiţi energiă într-o situație conflictuală și concentrați-vă, pentru a avea o energie bună şi multe zâmbete. Unii nativi ai zodiei Balanta simt că pot fi molipsiti de lene. Nu vă fie teamă să luptați pentru ceea ce credeți cu tărie.

Trebuie să echilibrați stresul cu lucruri care vă destind şi vă dau o stare de bine. 

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Deși există unele șanse de certuri în timpul zilei, nu vă încărcaţi cu toate problemele. Bucuraţi-vă de momente frumoase cu partenerul  de viaţa sau prietenii. Alegeţi o variantă bună de a petrece timp după ce plecaţi de la locul de muncă... o cină sau un film care vă place. Totuşi, aveţi mare grijă cu sănătatea, pentru că puteţi avea probleme.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Astăzi trebuie să ieșiți și să vă întâlniți cu cei care vă fac să vă simțiți bine. Investiți şi în astfel de momente mai presus de orice. Încercati să fiţi atenţi la tranzacţii financiarie, indiferent dacă plătiţi o simplă factură. Unii nativi pot studia o ofertă pentru a face un împrumut de bani. O să vă simţi motivaţi să rezolvaţi multe lucruri. 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Dacă gelozia este tot mai prezentă în viaţa de cuplu, iar momentele de bucurie... sunt tot mai puţine, acesta este un semn că această relație nu va merge prea departe. Puteţi primi sprijin într-un demers pe care l-aţi considerat a fi ceva ce nu mai poate fi rezolvat. Fiţi atenţi la simptomele pe care le dă corpul vostru. 

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Conjunctura astrala vă încurajează să vă amintiți de tot ceea ce vă dă o stare de bine sau melancolie. Creați o atmosferă minunată acasă și petreceți seara bucurându-vă de compania celuilalt, fie ieșiți la o masă romantică și faceți o plimbare undeva. Legătura dintre voi se va dezvolta puternic în această zi.

Citeste si: CITEȘTE: Blestemul ZODIILOR. Care este partea întunecată a zodiei tale

Pești: 19 februarie – 20 martie

Încercaţi să nu amestecați locul de muncă cu dragostea... chiar dacă acest lucru ar fi singura optiune. Aveti grijă să nu repetați greșelile din trecut, în această zi. Aplicarea lecțiilor pe care le-ați învățat deja, vă poate ajuta să vă schimbați în planul sentimental.

Te  invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul zilnic şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

OPORTUNITĂȚI și BONUSURI: Horoscop rune 18 - 24 octombrie 2021. O zodie poate primi o cerere în căsătorie!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies