Horoscop zilnic - 23 august: Racii au chef de distractie!

Horoscop zilnic - 23 august: Racii au chef de distractie!
Horoscop zilnic - 23 august: Racii au chef de distractie!

Iti spunem ce te asteapta astazi din punct de vedere astrologic.

 

BERBEC
Daca singur nu stii ce trebuie facut intr-o situatie complicata, calca-ti pe mandrie si accepta ajutorul sincer al celor care iti stau alaturi, ai la cine apela, la nevoie, deci nu e nicio rusine sa recunosti ca nu stii, nu poti, nu ai cu ce. Cere sfaturi de la cei care au trecut prin situatii similare si nu te incapatana inutil sa te descurci de unul singur, cand exista sigur cineva alaturi care detine solutia care ti se potriveste perfect in cazul de fata.
Ai putea rezolva mult mai repede problema care te framanta daca ai intreba un prieten, dar cel mai greu e sa recunosti ca exista o problema, totusi.
TAUR
Dragostea cere si un dram de luciditate, nu ajung doar visele frumoase si declaratiile pompoase in doi. Incearca sa revii cu picioarele pe pamant dupa o perioada in care ai plutit confuz printre nori.
A venit vremea sa si construiesti ceva, nu doar sa visezi la ingerasi roz si fluturasi multicolori. Trebuie sa arati ca iubesti prin gesturi vizibile si clare. Chiar daca te simti bine acolo sus, aerian si indragostit lulea, trebuie sa transpui iubirea si in proiecte la care sa pui umarul pentru a le consolida si ridica prin eforturi concrete alaturi de cel drag. Vrea fapte, nu vorbe!
GEMENI
Un prieten apropiat intelege cel mai bine prin ce treci si merita sa-l asculti, pentru ca stie ce spune.
El iti vorbeste din propriile sale experiente, a trecut si el de mai multe ori prin ceea ce te macina pe tine acum, deci nici nu are rost sa-ti bati capul sa gasesti singur solutii cand el iti ofera deja o reteta verificata ce a avut efect. Chiar daca, pe moment, ai dori sa treci si tu prin aceeasi lectie, ca sa inveti din propriile greseli, ar merita sa urmezi sfaturile primite pe tava, ca sa nu pierzi timp pretios mai apoi sa repari oalele sparte.
E minunat sa ai pe cineva alaturi, gata sa-ti impartaseasca din ceea ce stie.
RAC
Esti o companie placuta, deci sa nu te mire ca devii centrul atentiei pe oriunde ai merge. Ai chef de distractie, gasesti mereu replica sa gluma potrivita in orice imprejurare iar atitudinea ta joviala ii stimuleaza si pe altii la o activitate vesela, ca de week-end.
Fii tu cel care mobilizeaza prietenii la ceva relaxant, cum ar fi o iesire in oras, o drumetie prin imprejurimi sau macar da cuiva un telefon, pentru ca spiritul tau copilaros si vesel va aduce sigur un zambet pe chipul celor pe care ii vei apela. Faci bine tuturor doar cu un zambet larg pe buze!
LEU
Nu te arunca asa, la prima vedere, spre noua directie care se prefigureaza acum la orizont.
Cel putin nu fara a-ti calcula bine resursele de care dispui! Ai putea fi tentat sa investesti toata energia pe o carte, fara sa iti dai seama, acum, daca o vei putea dramui pana la capat. Ai nevoie, mai intai, de o analiza la rece, a pretului cerut in acest proiect, ca nu cumva sa spui da si mai apoi sa-ti dai seama ca nu-i poti face fata. Daca esti sigur ca detii tot ce ti se cere, accepta si implica-te, dar nu uita de moderatie, de echilibru, de prudenta.
Excesele te vor costa mult!
FECIOARA
Nu te simti in stare sa faci fata disputelor aprinse in jurul tau astazi si preferi sa stai in banca ta, dar, oricat de tolerant ai fi, oricat de dornic de armonie si pace, tot iti va sari si tie la un moment dat tandara. Sunt subiecte mult prea interesante ca sa stai pe margine, ca atare vei rezista tu cat vei rezista fara sa te implici, dar tot vei deschide gura sa-ti exprimi punctul de vedere, diametral opus celor deja vehiculate in competitia inceputa. Daca ai putea sa taci, ar fi perfect, pentru ca ceilalti nu vor intelege corect opiniile tale si s-ar putea sa se alieze impotriva ta. Tacerea e de aur… in unele situatii!
BALANTA
Bugetul s-a cam terminat si cand faci calcule la finalul unei perioade foarte incarcate din punct de vedere financiar, rezultatele nu suna promitator. Daca tot stii ca mergi pe un teren fragil, poti lua unele masuri de precautie ca sa nu te intinzi mai mult decat ti-e plapuma, sau chiar sa mai renunti la unele cheltuieli, daca pot astepta. Atat banii care vin, cat si cei care pleaca din cont, cunosc unele intarzieri si hopuri enervante, de aceea va trebui sa faci pasi cumpatati ori de cate ori vine vorba de o decizie cu impact financiar. Nu cheltui peste masura si nici nu crede in promisiuni de castig deocamdata iluzorii.
SCORPION
E ciudat modul in care cei din jur te completeaza, de parca aceleasi persoane au si un efect stimulativ asupra ta, dar si de piedica. Nu se prea poate vorbi de vreun progres astazi, ci vei resimti tot ce faci ca pe un pas inainte si doi inapoi, dar poate e bine sa mai fii tras si de maneca in avantul tau, ca sa nu gresesti din prea mult entuziasm. Ia-o mai moale, asadar, dar nu-ti pierde energia pozitiva cu care ai pornit la drum, deci tine cont si de avertismentele care vin de la cei de pe margine, pentru ca ei vad diferit lucrurile.
SAGETATOR
Inima ta zambeste multumita, de parca s-a aranjat exact ata cum ai vrut tu o serie de aspecte care ti-au dat batai de cap in ultima vreme. Ai motive de satisfactie deplina, pentru ca orgoliul tau este magulit, caci solutia la care s-a ajuns a fost una demult indicata de tine. E o placere- usor malitioasa ce-i drept- sa le spui altora ca asa le-ai spus si tu candva, dar nu au vrut sa te asculte. Acum au ajuns, finalmente, la parerea ta si e normal sa jubilezi. Nu le mai tine predici acum, multumeste-te cu ideea ca ai avut dreptate si ca ti se recunoaste intr-un final superioritatea.
CAPRICORN
Parca s-ar lupta doua persoane diferite in interiorul tau si nu stii cui sa-i dai prioritate. Poate vei gasi o cale de mijloc pentru a le multumi pe amandoua, pentru ca vin idei bune din ambele directii. Mai mult, una din ele are acces direct la cele mai ascunse cotloane ale mintii tale si ar putea scoate la iveala aspecte de care nu erai pe deplin constient. Asculta ce simti sau ce presimti, pentru ca de acolo, din interior, pot veni azi semnale folositoare de a iesi din impas. Nu in jurul tau gasesti cele mai bune sfaturi, ci in propria intuitie, propria imaginatie sau propriul subconstient care lucreaza acum in beneficiul tau.
VARSATOR
Daca cel drag iti pregateste astazi o surpriza neplacuta, ar fi bine sa nu i-o treci cu vederea, poate pentru a cata oara? Nu e bine sa-i tolerezi iar si iar gesturile incorecte, reactiile agresive sau tratamentul dur la care te supune, pentru ca tu meriti sa fii iubit si rasfatat, nu jignit si criticat intruna! Nu mai accepta aceasta atitudine, deci ia taurul de coarne si spune lucrurilor pe nume: mai bine singur decat sa suporti din nou asemenea reactie, care nu face altceva decat sa-ti raneasca inima. Impune-i un ultimatum: ori isi schimba atitudinea fata de tine, ori fiecare merge pe drumul sau. Ce rost sa te chinui mai departe cu ceva nepotrivit?
PESTI
Ai tot amanat un anumit moment sau, din cauza unor piedici ce nu tineau de tine, nu se mai intampla, desi erai pregatit sa-i dai startul, dar iata ca toata asteptarea ta a meritat. Esti chiar in fata acelui moment si te deschizi cu optimism si entuziasm catre aceasta noutate, convins ca este exact ceea ce aveai nevoie. Ai incredere in reusita acestui moment, tocmai pentru ca a fost indelung asteptat si pregatit la nivel teoretic, astfel incat nu poate iesi decat foarte bine. Investeste resursele pe care le-ai economisit in acest sens, pentru ca acum e vremea sa iasa la iveala tot ce ai acumulat, in asteptare.
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

Daca singur nu stii ce trebuie facut intr-o situatie complicata, calca-ti pe mandrie si accepta ajutorul sincer al celor care iti stau alaturi, ai la cine apela, la nevoie, deci nu e nicio rusine sa recunosti ca nu stii, nu poti, nu ai cu ce. Cere sfaturi de la cei care au trecut prin situatii similare si nu te incapatana inutil sa te descurci de unul singur, cand exista sigur cineva alaturi care detine solutia care ti se potriveste perfect in cazul de fata. Ai putea rezolva mult mai repede problema care te framanta daca ai intreba un prieten, dar cel mai greu e sa recunosti ca exista o problema, totusi.

TAUR

Dragostea cere si un dram de luciditate, nu ajung doar visele frumoase si declaratiile pompoase in doi. Incearca sa revii cu picioarele pe pamant dupa o perioada in care ai plutit confuz printre nori. A venit vremea sa si construiesti ceva, nu doar sa visezi la ingerasi roz si fluturasi multicolori. Trebuie sa arati ca iubesti prin gesturi vizibile si clare. Chiar daca te simti bine acolo sus, aerian si indragostit lulea, trebuie sa transpui iubirea si in proiecte la care sa pui umarul pentru a le consolida si ridica prin eforturi concrete alaturi de cel drag. Vrea fapte, nu vorbe!

GEMENI

Un prieten apropiat intelege cel mai bine prin ce treci si merita sa-l asculti, pentru ca stie ce spune. El iti vorbeste din propriile sale experiente, a trecut si el de mai multe ori prin ceea ce te macina pe tine acum, deci nici nu are rost sa-ti bati capul sa gasesti singur solutii cand el iti ofera deja o reteta verificata ce a avut efect. Chiar daca, pe moment, ai dori sa treci si tu prin aceeasi lectie, ca sa inveti din propriile greseli, ar merita sa urmezi sfaturile primite pe tava, ca sa nu pierzi timp pretios mai apoi sa repari oalele sparte. E minunat sa ai pe cineva alaturi, gata sa-ti impartaseasca din ceea ce stie.

RAC

Esti o companie placuta, deci sa nu te mire ca devii centrul atentiei pe oriunde ai merge. Ai chef de distractie, gasesti mereu replica sa gluma potrivita in orice imprejurare iar atitudinea ta joviala ii stimuleaza si pe altii la o activitate vesela, ca de week-end. Fii tu cel care mobilizeaza prietenii la ceva relaxant, cum ar fi o iesire in oras, o drumetie prin imprejurimi sau macar da cuiva un telefon, pentru ca spiritul tau copilaros si vesel va aduce sigur un zambet pe chipul celor pe care ii vei apela. Faci bine tuturor doar cu un zambet larg pe buze!

LEU

Nu te arunca asa, la prima vedere, spre noua directie care se prefigureaza acum la orizont. Cel putin nu fara a-ti calcula bine resursele de care dispui! Ai putea fi tentat sa investesti toata energia pe o carte, fara sa iti dai seama, acum, daca o vei putea dramui pana la capat. Ai nevoie, mai intai, de o analiza la rece, a pretului cerut in acest proiect, ca nu cumva sa spui da si mai apoi sa-ti dai seama ca nu-i poti face fata. Daca esti sigur ca detii tot ce ti se cere, accepta si implica-te, dar nu uita de moderatie, de echilibru, de prudenta. Excesele te vor costa mult!

FECIOARA


Nu te simti in stare sa faci fata disputelor aprinse in jurul tau astazi si preferi sa stai in banca ta, dar, oricat de tolerant ai fi, oricat de dornic de armonie si pace, tot iti va sari si tie la un moment dat tandara. Sunt subiecte mult prea interesante ca sa stai pe margine, ca atare vei rezista tu cat vei rezista fara sa te implici, dar tot vei deschide gura sa-ti exprimi punctul de vedere, diametral opus celor deja vehiculate in competitia inceputa. Daca ai putea sa taci, ar fi perfect, pentru ca ceilalti nu vor intelege corect opiniile tale si s-ar putea sa se alieze impotriva ta. Tacerea e de aur… in unele situatii!

BALANTA

Bugetul s-a cam terminat si cand faci calcule la finalul unei perioade foarte incarcate din punct de vedere financiar, rezultatele nu suna promitator. Daca tot stii ca mergi pe un teren fragil, poti lua unele masuri de precautie ca sa nu te intinzi mai mult decat ti-e plapuma, sau chiar sa mai renunti la unele cheltuieli, daca pot astepta. Atat banii care vin, cat si cei care pleaca din cont, cunosc unele intarzieri si hopuri enervante, de aceea va trebui sa faci pasi cumpatati ori de cate ori vine vorba de o decizie cu impact financiar. Nu cheltui peste masura si nici nu crede in promisiuni de castig deocamdata iluzorii.

SCORPION

E ciudat modul in care cei din jur te completeaza, de parca aceleasi persoane au si un efect stimulativ asupra ta, dar si de piedica. Nu se prea poate vorbi de vreun progres astazi, ci vei resimti tot ce faci ca pe un pas inainte si doi inapoi, dar poate e bine sa mai fii tras si de maneca in avantul tau, ca sa nu gresesti din prea mult entuziasm. Ia-o mai moale, asadar, dar nu-ti pierde energia pozitiva cu care ai pornit la drum, deci tine cont si de avertismentele care vin de la cei de pe margine, pentru ca ei vad diferit lucrurile.

SAGETATOR

Inima ta zambeste multumita, de parca s-a aranjat exact ata cum ai vrut tu o serie de aspecte care ti-au dat batai de cap in ultima vreme. Ai motive de satisfactie deplina, pentru ca orgoliul tau este magulit, caci solutia la care s-a ajuns a fost una demult indicata de tine. E o placere- usor malitioasa ce-i drept- sa le spui altora ca asa le-ai spus si tu candva, dar nu au vrut sa te asculte. Acum au ajuns, finalmente, la parerea ta si e normal sa jubilezi. Nu le mai tine predici acum, multumeste-te cu ideea ca ai avut dreptate si ca ti se recunoaste intr-un final superioritatea.

CAPRICORN

Parca s-ar lupta doua persoane diferite in interiorul tau si nu stii cui sa-i dai prioritate. Poate vei gasi o cale de mijloc pentru a le multumi pe amandoua, pentru ca vin idei bune din ambele directii. Mai mult, una din ele are acces direct la cele mai ascunse cotloane ale mintii tale si ar putea scoate la iveala aspecte de care nu erai pe deplin constient. Asculta ce simti sau ce presimti, pentru ca de acolo, din interior, pot veni azi semnale folositoare de a iesi din impas. Nu in jurul tau gasesti cele mai bune sfaturi, ci in propria intuitie, propria imaginatie sau propriul subconstient care lucreaza acum in beneficiul tau.

VARSATOR


Daca cel drag iti pregateste astazi o surpriza neplacuta, ar fi bine sa nu i-o treci cu vederea, poate pentru a cata oara? Nu e bine sa-i tolerezi iar si iar gesturile incorecte, reactiile agresive sau tratamentul dur la care te supune, pentru ca tu meriti sa fii iubit si rasfatat, nu jignit si criticat intruna! Nu mai accepta aceasta atitudine, deci ia taurul de coarne si spune lucrurilor pe nume: mai bine singur decat sa suporti din nou asemenea reactie, care nu face altceva decat sa-ti raneasca inima. Impune-i un ultimatum: ori isi schimba atitudinea fata de tine, ori fiecare merge pe drumul sau. Ce rost sa te chinui mai departe cu ceva nepotrivit?

PESTI

Ai tot amanat un anumit moment sau, din cauza unor piedici ce nu tineau de tine, nu se mai intampla, desi erai pregatit sa-i dai startul, dar iata ca toata asteptarea ta a meritat. Esti chiar in fata acelui moment si te deschizi cu optimism si entuziasm catre aceasta noutate, convins ca este exact ceea ce aveai nevoie. Ai incredere in reusita acestui moment, tocmai pentru ca a fost indelung asteptat si pregatit la nivel teoretic, astfel incat nu poate iesi decat foarte bine. Investeste resursele pe care le-ai economisit in acest sens, pentru ca acum e vremea sa iasa la iveala tot ce ai acumulat, in asteptare.

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies