Horoscop zilnic - 23 decembrie: Racii isi repara greselile!

Horoscop zilnic - 23 decembrie: Racii isi repara greselile!
Horoscop zilnic - 23 decembrie: Racii isi repara greselile!

Iti spunem ce te asteapta astazi din punct de vedere astrologic.

 

BERBEC
Orice efort da roade, fii sigur de asta, chiar daca uneori ai impresia ca pedalezi in gol. Continua in acelasi ritm, nu renunta la proiectul inceput pentru ca nu ai de unde sa stii care e momentul in care se vor vedea si roadele. Merita sa tragi tare mai departe, convins ca exista un termen bine stabilit acolo sus pentru toate.
De tine depinde doar sa dai startul, sa urmezi acest sens cu incredere, oricat ar dura, si sa astepti cu interes ce te asteapta la final. De data aceasta chiar nu poti tu controla rezultatele, trebuie doar sa le astepti convins ca vor veni la timpul potrivit!
TAUR
Fii deschis spre dialog, spre discutii sincere, pentru ca se naste un schimb excelent de opinii din care fiecare are ceva de castigat.
Nu-ti impune doar tu propriile pareri, pentru ca ai putea primi de la ceilalti suficiente solutii interesante la intrebarile care te framanta. Daca fiecare isi expune punctul de vedere cu argumente logice, cu luciditate si claritate, vei vedea ca orice situatie dezechilibrata isi va gasi mult mai repede rezolvarea, pentru ca din acest dialog ies la iveala idei stralucite. Si tu ai ceva in minte, si cel din fata ta, la fel si va puneti ideile laolalta spre un rezultat reciproc avantajos.
Primesti si dai solutii excelente!
GEMENI
Accepta acest ritm alert de desfasurare a actiunii, pentru ca e o perioada cand toata lumea e agitata, stresata, pe fuga. Si tu esti la fel, deci nu ai de ce sa judeci pe altii pentru nervii pe care ii genereaza in jur. Parca toti ar fi intrat intr-un iures fantastic, dorind sa le rezolve pe toate pe loc, dar nu e buna aceasta agitatie.
Viteza excesiva, in orice plan s-ar traduce ea, ca e pe sosea, ca e la munca sau in comunicarea cu ceilalti, naste stres inutil, deci calmeaza-te mai intai. Admite ca toata lumea se grabeste in aceste zile si nu mai turna si tu gaz pe foc cu nervi inutili. Priveste mai relaxat atmosfera aceasta un pic furtunoasa!
RAC
Totul are rezolvare pe lume, deci nu privi lucrurile fatalist, ca si cum, o eventuala greseala e finalul eforturilor tale.
Ai gresit, nu-i nimic, toata lumea greseste, dar poti invata ceva util din asta ca sa nu se repete greseala si altadata. Ia imediat masuri, recunoaste-ti contributia si repara de urgenta. O greseala recunoscuta este pe jumatate iertata, ba chiar ai putea primi din jur atat de multe sfaturi incat ceea ce parea a fi o gafa colosala se va dovedi a fi cea mai grozava provocare pentru a demonstra cat de capabil esti sa treci de fapt peste astfel de hopuri.
Totul se reaseaza pe fagasul normal, dar primul lucru pe care trebuie e un mic proces de constiinta ca sa privesti cu luciditate situatia. Fa-ti mea culpa cu inima deschisa, deci nu da praful sub pres!
LEU
Lasa comentariile in situatia de fata, pentru ca acest vacarm chiar nu-si are rostul. Chiar daca esti o fire mai sonora care, atunci cand are ceva de spus, iese in fata si vorbeste raspicat, de data aceasta cea mai buna solutie e… tacerea! Stii cum se spune: daca taceai filosof ramaneai! Cam
asta vei trai si tu astazi, pentru ca situatia prin care treci nu merita atat de intens judecata, analizata, comentata pe toate partile. Se va rezolva de la sine cu un dram de discretie. Lasa discutiile nervoase pe altadata, pune-te in pielea celuilalt si gandeste-te daca ai chef azi de atata zgomot!
FECIOARA
Abandoneaza povara de ganduri si emotii pe care o tot cari dupa tine de ceva vreme si incearca sa descoperi bucuria din jur! Sunt multe lucruri in preajma ta care pot sterge starea de agitatie care te-a coplesit, dar totul e sa vrei si tu sa dai jos aceasta haina grea a grijilor. Singur ai imbracat-o, nu te-a obligat nimeni s-o porti pe umeri si ai tot incarcat-o si ai incarcat-o pana ce a ajuns sa te copleseasca. Lasa balastul emotional chiar acum jos, la picioarele tale, si umple spatiul de atmosfera vesela si pozitiva care pluteste in jur. Vin sarbatorile, deschide-ti inima si mintea, si picura in ele speranta, veselie, distractie, vise frumoase! Ai sa vezi ce repede dispare povara!
BALANTA
Uneori, ai nevoie si de un pic de solitudine, sa te retragi in lumea ta pentru o ora sau pentru o zi, deoarece inima ta are nevoie de liniste. Rupe-te de agitatia cotidiana din jurul tau si apleaca-te cu multa grija si iubire asupra nevoilor tale cele mai profunde. Rareori iti acorzi asemenea atentie, ca cea de azi, dar efectele grijii pe care ti-o arati vor fi eliberatoare! Scapi de temeri care te apasa, descoperi ce anume te tinea captiv intr-o zona emotionala negativa sau scoti din nou la lumina un vechi vis pe care l-ai inabusit candva pentru ca nu il mai credeai posibil. Deschide acea cutiuta secreta din inima ta si vezi ce gasesti acolo!
SCORPION
Lumea larga e atractia numarul unu de azi, deci petrece cat mai mult timp printre oameni, chiar si printre necunoscuti. E o reala bucurie pentru tine sa conversezi, sa legi noi prietenii, sa flirtezi, sa te simti liber sa faci ce vrei, cum vrei, unde vrei! Te simti bine numai in medii aglomerate, populate, galagioase, si mai ales printre persoane tinere, eventual printre copii, pentru ca, in adancul sufletului, si tu mai esti un copil care vrea libertate! Te bucuri de tot ce vezi in jurul tau ca un pusti care se distreaza de orice, te joci, glumesti, razi, ce mai, e exact atmosfera perfecta din preajma sarbatorilor!
SAGETATOR
Fii pregatit pentru schimbari totale in viata ta! Da, chiar totale, deci fii atent la surprize dintre cele mai mari care te vor trimite intr-o cu totul alta directie decat ai planificat cu grija inainte. Lasa-te condus spre noul sens al vietii tale cu incredere totala ca esti ghidat cu intelepciune spre ce e cel mai bine pentru tine. Nu incerca sa preiei controlul acestei schimbari, pentru ca nu depinde de tine. Sunt forte mai presus de tine care te vor indruma perfect pe drumul minunat care se deschide acum in fata ta. Tot ce poti face tu e sa te arunci cu maxima incredere pe aripa acestui vant al schimbarii, asteptand cu optimism efectele!
CAPRICORN
Poate fi o zi in care sa ai prilejul de a valorifica o serie de experiente profesionale, dar si personale importante, vii si decisive. Te poti simti puternic, capabil de fapte mari de vitejie, iar acest comportament care denota forta interioara iti poate aduce pe aproape, in admiratie totala, o persoana de sex opus. Poti fi in masura, de asemenea, sa tii bine si sigur fraiele acasa, in familie ori la locul de munca.
VARSATOR
Lasa tot ce ai cladit pana acum, undeva in urma, in amintirile tale. Reusitele vechi sunt fundamentul pe care te vei putea baza de acum inainte, dar acum ti se cere un salt mai mare spre viitor. A privi mereu doar spre trecut, la ceea ce ai fost si ce ai devenit, sigur e un motiv de mandrie si satisfactie, dar de data aceasta trecutul nu trebuie sa fie sensul care te tot trage inapoi, ci scanteia care te propulseaza spre ceva si mai bun! De acolo, din trecut, vine motivatia spre un mare succes care te poate trimite direct la telul tau cel mare. Daca ai reusit ceva minunat odinioara, poti si acum, dar de data aceasta poate fi o evolutie mult mai buna, pentru ca intre timp ai mai acumulat experienta.
PESTI
Lasa deoparte tendinta de a-ti asuma tu toate greselile si vinile, pentru ca nu esti vinovat de nimic. Nu e nevoie sa te tot sacrifici de dragul altora, ci mai degraba atragi atentia celor care ar avea tendinta de a arunca tot pe umerii tai toata responsabilitatea, deoarece vina e la altii. Nu inseamna ca fugi tu de raspundere, ci doar ca privesti adevarul sincer in ochi si arati unde este fisura. Nu e la tine, deci de ce sa platesti tu oalele sparte de altii? Fii corect si arata cine este vinovatul, mai ales ca toate indiciile duc in aceeasi directie. Dezvinovateste-te, tu nu ai nicio contributie la situatia creata.
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

Orice efort da roade, fii sigur de asta, chiar daca uneori ai impresia ca pedalezi in gol. Continua in acelasi ritm, nu renunta la proiectul inceput pentru ca nu ai de unde sa stii care e momentul in care se vor vedea si roadele. Merita sa tragi tare mai departe, convins ca exista un termen bine stabilit acolo sus pentru toate. De tine depinde doar sa dai startul, sa urmezi acest sens cu incredere, oricat ar dura, si sa astepti cu interes ce te asteapta la final. De data aceasta chiar nu poti tu controla rezultatele, trebuie doar sa le astepti convins ca vor veni la timpul potrivit!

TAUR

Fii deschis spre dialog, spre discutii sincere, pentru ca se naste un schimb excelent de opinii din care fiecare are ceva de castigat. Nu-ti impune doar tu propriile pareri, pentru ca ai putea primi de la ceilalti suficiente solutii interesante la intrebarile care te framanta. Daca fiecare isi expune punctul de vedere cu argumente logice, cu luciditate si claritate, vei vedea ca orice situatie dezechilibrata isi va gasi mult mai repede rezolvarea, pentru ca din acest dialog ies la iveala idei stralucite. Si tu ai ceva in minte, si cel din fata ta, la fel si va puneti ideile laolalta spre un rezultat reciproc avantajos. Primesti si dai solutii excelente!

GEMENI

Accepta acest ritm alert de desfasurare a actiunii, pentru ca e o perioada cand toata lumea e agitata, stresata, pe fuga. Si tu esti la fel, deci nu ai de ce sa judeci pe altii pentru nervii pe care ii genereaza in jur. Parca toti ar fi intrat intr-un iures fantastic, dorind sa le rezolve pe toate pe loc, dar nu e buna aceasta agitatie. Viteza excesiva, in orice plan s-ar traduce ea, ca e pe sosea, ca e la munca sau in comunicarea cu ceilalti, naste stres inutil, deci calmeaza-te mai intai. Admite ca toata lumea se grabeste in aceste zile si nu mai turna si tu gaz pe foc cu nervi inutili. Priveste mai relaxat atmosfera aceasta un pic furtunoasa!

RAC

Totul are rezolvare pe lume, deci nu privi lucrurile fatalist, ca si cum, o eventuala greseala e finalul eforturilor tale. Ai gresit, nu-i nimic, toata lumea greseste, dar poti invata ceva util din asta ca sa nu se repete greseala si altadata. Ia imediat masuri, recunoaste-ti contributia si repara de urgenta. O greseala recunoscuta este pe jumatate iertata, ba chiar ai putea primi din jur atat de multe sfaturi incat ceea ce parea a fi o gafa colosala se va dovedi a fi cea mai grozava provocare pentru a demonstra cat de capabil esti sa treci de fapt peste astfel de hopuri. Totul se reaseaza pe fagasul normal, dar primul lucru pe care trebuie e un mic proces de constiinta ca sa privesti cu luciditate situatia. Fa-ti mea culpa cu inima deschisa, deci nu da praful sub pres!

LEU

Lasa comentariile in situatia de fata, pentru ca acest vacarm chiar nu-si are rostul. Chiar daca esti o fire mai sonora care, atunci cand are ceva de spus, iese in fata si vorbeste raspicat, de data aceasta cea mai buna solutie e… tacerea! Stii cum se spune: daca taceai filosof ramaneai! Cam asta vei trai si tu astazi, pentru ca situatia prin care treci nu merita atat de intens judecata, analizata, comentata pe toate partile. Se va rezolva de la sine cu un dram de discretie. Lasa discutiile nervoase pe altadata, pune-te in pielea celuilalt si gandeste-te daca ai chef azi de atata zgomot!

FECIOARA

Abandoneaza povara de ganduri si emotii pe care o tot cari dupa tine de ceva vreme si incearca sa descoperi bucuria din jur! Sunt multe lucruri in preajma ta care pot sterge starea de agitatie care te-a coplesit, dar totul e sa vrei si tu sa dai jos aceasta haina grea a grijilor. Singur ai imbracat-o, nu te-a obligat nimeni s-o porti pe umeri si ai tot incarcat-o si ai incarcat-o pana ce a ajuns sa te copleseasca. Lasa balastul emotional chiar acum jos, la picioarele tale, si umple spatiul de atmosfera vesela si pozitiva care pluteste in jur. Vin sarbatorile, deschide-ti inima si mintea, si picura in ele speranta, veselie, distractie, vise frumoase! Ai sa vezi ce repede dispare povara!

BALANTA

Uneori, ai nevoie si de un pic de solitudine, sa te retragi in lumea ta pentru o ora sau pentru o zi, deoarece inima ta are nevoie de liniste. Rupe-te de agitatia cotidiana din jurul tau si apleaca-te cu multa grija si iubire asupra nevoilor tale cele mai profunde. Rareori iti acorzi asemenea atentie, ca cea de azi, dar efectele grijii pe care ti-o arati vor fi eliberatoare! Scapi de temeri care te apasa, descoperi ce anume te tinea captiv intr-o zona emotionala negativa sau scoti din nou la lumina un vechi vis pe care l-ai inabusit candva pentru ca nu il mai credeai posibil. Deschide acea cutiuta secreta din inima ta si vezi ce gasesti acolo!

SCORPION

Lumea larga e atractia numarul unu de azi, deci petrece cat mai mult timp printre oameni, chiar si printre necunoscuti. E o reala bucurie pentru tine sa conversezi, sa legi noi prietenii, sa flirtezi, sa te simti liber sa faci ce vrei, cum vrei, unde vrei! Te simti bine numai in medii aglomerate, populate, galagioase, si mai ales printre persoane tinere, eventual printre copii, pentru ca, in adancul sufletului, si tu mai esti un copil care vrea libertate! Te bucuri de tot ce vezi in jurul tau ca un pusti care se distreaza de orice, te joci, glumesti, razi, ce mai, e exact atmosfera perfecta din preajma sarbatorilor!

SAGETATOR

Fii pregatit pentru schimbari totale in viata ta! Da, chiar totale, deci fii atent la surprize dintre cele mai mari care te vor trimite intr-o cu totul alta directie decat ai planificat cu grija inainte. Lasa-te condus spre noul sens al vietii tale cu incredere totala ca esti ghidat cu intelepciune spre ce e cel mai bine pentru tine. Nu incerca sa preiei controlul acestei schimbari, pentru ca nu depinde de tine. Sunt forte mai presus de tine care te vor indruma perfect pe drumul minunat care se deschide acum in fata ta. Tot ce poti face tu e sa te arunci cu maxima incredere pe aripa acestui vant al schimbarii, asteptand cu optimism efectele!

CAPRICORN

Poate fi o zi in care sa ai prilejul de a valorifica o serie de experiente profesionale, dar si personale importante, vii si decisive. Te poti simti puternic, capabil de fapte mari de vitejie, iar acest comportament care denota forta interioara iti poate aduce pe aproape, in admiratie totala, o persoana de sex opus. Poti fi in masura, de asemenea, sa tii bine si sigur fraiele acasa, in familie ori la locul de munca.

VARSATOR

Lasa tot ce ai cladit pana acum, undeva in urma, in amintirile tale. Reusitele vechi sunt fundamentul pe care te vei putea baza de acum inainte, dar acum ti se cere un salt mai mare spre viitor. A privi mereu doar spre trecut, la ceea ce ai fost si ce ai devenit, sigur e un motiv de mandrie si satisfactie, dar de data aceasta trecutul nu trebuie sa fie sensul care te tot trage inapoi, ci scanteia care te propulseaza spre ceva si mai bun! De acolo, din trecut, vine motivatia spre un mare succes care te poate trimite direct la telul tau cel mare. Daca ai reusit ceva minunat odinioara, poti si acum, dar de data aceasta poate fi o evolutie mult mai buna, pentru ca intre timp ai mai acumulat experienta.

PESTI

Lasa deoparte tendinta de a-ti asuma tu toate greselile si vinile, pentru ca nu esti vinovat de nimic. Nu e nevoie sa te tot sacrifici de dragul altora, ci mai degraba atragi atentia celor care ar avea tendinta de a arunca tot pe umerii tai toata responsabilitatea, deoarece vina e la altii. Nu inseamna ca fugi tu de raspundere, ci doar ca privesti adevarul sincer in ochi si arati unde este fisura. Nu e la tine, deci de ce sa platesti tu oalele sparte de altii? Fii corect si arata cine este vinovatul, mai ales ca toate indiciile duc in aceeasi directie. Dezvinovateste-te, tu nu ai nicio contributie la situatia creata.

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies