Horoscop zilnic- 23 iulie: Varsatorilor le merge mintea brici

Horoscop zilnic- 23 iulie: Varsatorilor le merge mintea brici
Horoscop zilnic- 23 iulie: Varsatorilor le merge mintea brici

In fiecare zi iti oferim horoscopul pentru a afla ce-ti rezerva astrele.

Berbec

Nu reusesti sa pastrezi dialogul pe un teren amiabil ci iti cam pierzi calmul atunci cand interlocutorii tai te critica, iti pun la indoiala argumentele sau uita de bunele maniere. Conversatiile pe care le porti azi au la origine o scanteie de scandal care, daca nu e stinsa din fasa, poate genera un conflict de proportii. Razboiul de idei este bun atat timp cat fiecare preia ceva din parerile celuilalt, altfel va deveni doar o ciondaneala fara sfarsit.

Incearca sa aplanezi disputele.

Taur

Rabdarea ta are si ea o limita, deci nu mai poti tolera la nesfarsit o situatie care se tergiverseaza deja de prea multa vreme. Esti pregatit sa pui capat aici, chiar daca nu ai ajuns la rezultatul promis, pentru ca incepi sa observi cu ochii tai ca nu se intrevede nimic clar la orizont. Chiar daca unii te sfatuiesc sa mai astepti, pentru ca e un proiect care se cladeste greu, tu esti gata sa pui punctul final, ca sa te poti elibera.

Astfel, vei putea trece la altceva nou fara sa tot bati pasul pe loc.

Gemeni

Esti aproape de un prieten care trece prin momente dificile, mai ales in privinta banilor, dar noroc ca esti alaturi de el pentru a-l ajuta sa treaca peste acest impas. Esti omul care stie ce inseamna sa evaluezi totul prin prisma banilor, de aceea te pui in pielea celuilalt si iti dai seama prin ce trece cand rezervele sale financiare sunt atat de fragile.

Il ajuti cum poti: cu un sprijin moral sau cu unul material, depinde care iti este tie la indemana, pentru ca vrei cu adevarat sa nu sufere.

Rac

Daca te eliberezi azi de grija care te tinea blocat de ceva vreme, dintr-o data ti se va parea ca orizonturile sunt mult mai limpezi si stii mai bine ce ai de facut. Atat timp cat nu scapi de acel hop care iti taie elanul, orice efort este in zadar si caile catre etapele urmatoare sunt inchise, ca atare fa un efort sa scapi de acel aspect

nedorit care te tine pe loc. Mai intai fa ordine in problemele stringente ca sa te poti concentra dupa aceea la telul pe care l-ai ales, altfel neregula de acum te va chema intr-o zi inapoi ca sa o rezolvi si pe ea.

Leu

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Trebuie sa iti controlezi tonul si agresivitatea verbala, pentru ca atitudinea ta poate rani profund pe unele persoane care nu sunt in cele mai bune toane.

Si asa au atatea pe cap, mai apari si tu cu reprosuri si mici rautati pe care le vor transforma intr-un dezastru. Poti face mult rau prin gesturi sau cuvinte, tocmai de aceea trebuie sa fii extrem de prudent in declaratii si afirmatii, ca sa le spui doar fata de persoanele care le pot tolera sau care nu le vor interpreta gresit.

Fecioara

Vestile care sosesc azi te pun serios pe ganduri si transforma noaptea in zi.

Insomnia pare sa fie principalul dusman al acestei zile, pentru ca nu te poti relaxa si iti pui o multime de intrebari pe marginea vestii tocmai aflate. Cel mai mult te supara faptul ca nu poti face nimic pentru a iesi din aceasta stare si nu faci altceva decat sa te framanti intruna, coplesit de neputinta. Mai asteapta o zi, vor mai aparea detalii in plus care vor mai reduce incertitudinea de acum, dar pana atunci ti se pare ca e o vesnicie.

Balanta

Esti inca sub influenta unei vesti care te-a pus intr-o lumina defavorabila si e normal sa suferi ca ai fost tratat nedrept. In loc sa stai si sa ticluiesti planuri de razbunare, mai bine ai aduna probe in favoarea ta pentru a-ti recupera imaginea pe care consideri ca o meriti. Poti gasi usor marturii care sa certifice faptul ca esti nevinovat, ca tot ce ai facut a fost conform regulilor si nimeni nu are dreptul sa te acuze de ceva. dar daca totusi te simti cu musca pe caciula oricat de putin, fa un efort sa repari situatia, inainte de a trece cineva la masuri mai drastice impotriva ta.

Scorpion

La toate gesturile tale de generozitate si de prietenie ti se raspunde sub asteptari, incat nici nu ar mai merita sa fii atat de darnic. Fii un pic mai egoist, nu-ti mai oferi tot sprijinul unei persoane care oricum va uita sa multumeasca pentru ceea ce faci tu in avantajul sau, ba chiar va incepe sa si comenteze calitatea serviciilor tale. Consideri ca, daca tot ai un raspuns la nelamuririle sale, merita sa-l impartasesti cu el, dar acesta nu va face decat sa profite de sprijinul tau, uitand sa-si arate la final recunostinta. Gandeste-te de doua ori inainte de a te dedica altora.

Sagetator

Ceea ce primesti azi de la oamenii cu care intri in contact este de mare valoare, ca atare iesi in intampinarea celor care au ceva important sa-ti transmita. Nimeni nu va bate la usa ta sa te intrebe daca esti pregatit sa afli o noutate sau sa te alaturi unei aventuri interesante, ci totul depinde de tine: sa fii la locul potrivit in momentul potrivit pentru o sansa deosebita. Se poate spune ca azi se decide calea ta pe cateva luni de acum inainte, ca si cum ai fi gata sa iei o decizie sau sa adopti o strategie complet noua ce va duce la succes.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Capricorn

Nu crede tot ce auzi astazi, mai ales daca e vorba de declaratii de iubire, de linguseli pompoase si laude pe care stii prea bine ca nu le meriti, pentru ca te pot amagi amarnic! Cineva umbla cu cioara vopsita pe langa tine si esti gata-gata sa-i cazi in plasa, dar tocmai pentru ca esti o fire realista si rationala, va trebui sa chibzuiesti profund asupra celor auzite. Chiar meriti tu aceste laude? Esti atat de grozav pe cat spune? Nu-l crede si nu-l lasa sa te manipuleze cu astfel de vorbe mari! Te cunosti mai bine si nu vei aluneca pe pista falsa pe care incearca sa te impinga prin minciuna si ipocrizie.

Varsator

Mintea ta merge brici, ideile vin pe banda rulanta si sunt bine argumentate logic, de parca le-ai citi din manual. Esti o enciclopedie ambulanta care stie cate ceva din orice domeniu, dar azi dai o lectie de intelepciune prin solutii geniale la o problema dificila. Iti place sa afli tot ce misca in lumea asta si ai ocazia sa-ti largesti orizonturile prin informatii noi din domenii din care stiai ceva-ceva, dar acum le poti aprofunda. Pui mana pe carte, rasfoiesti internetul si pui intruna intrebari, pentru ca vrei sa stii mai mult.

Mintea ta merge brici, ideile vin pe banda rulanta si sunt bine argumentate logic, de parca le-ai citi din manual. Esti o enciclopedie ambulanta care stie cate ceva din orice domeniu, dar azi dai o lectie de intelepciune prin solutii geniale la o problema dificila. Iti place sa afli tot ce misca in lumea asta si ai ocazia sa-ti largesti orizonturile prin informatii noi din domenii din care stiai ceva-ceva, dar acum le poti aprofunda. Pui mana pe carte, rasfoiesti internetul si pui intruna intrebari, pentru ca vrei sa stii mai mult.

Pesti

Este o zi buna pentru a sta la negocieri, pentru ca planeaza toleranta in aer. Daca erai certat cu cineva, e un moment ideal pentru a restabili echilibrul in relatia voastra. Daca nu ajungeai la un consens intr-o tranzactie, o afacere sau o disputa aprinsa de idei, azi lucrurile pot reveni mult mai usor la normal, gasind o solutie de mijloc ce va multumi pe toata lumea. Profita de aceasta zi armonioasa, zi a bunei intelegeri, pentru a face pace in acele planuri in care nu reuseai deloc sa te pui de comun acord cu ceilalti.

Horoscop oferit de ACVARIA.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies