Horoscop zilnic - 23 iunie: Gemenii descopera efectele unei minciuni!

Horoscop zilnic - 23 iunie: Gemenii descopera efectele unei minciuni!
Horoscop zilnic - 23 iunie: Gemenii descopera efectele unei minciuni!

In fiecare zi iti oferim horoscopul pentru a afla ce-ti rezerva astrele.

 

BERBEC
Te afli intr-un anturaj constructiv, in care simti ca dai randament in orice activitate colectiva. Va completati unii pe altii, va sustineti reciproc si, la cooperarea de care dati dovada, si roadele vor fi foarte promitatoare. Incearca sa te alaturi oamenilor deschisi la dialog si fii si tu la fel de cooperant, pentru ca numai impreuna puteti ajunge la roade de care va veti folosi cu totii.
Singur iti va fi mai greu si vei avea mereu impresia ca ai nevoie de cineva alaturi sa te ajute. Azi ai pe cine te baza!
TAUR
Rutina acestei zile te transforma intr-un mic robotel coplesit de problemele cotidiene. Nu-ti vezi capul de treburi marunte, dar de care nu poti scapa deocamdata. S-au adunat prea multe si trebuia, odata si-odata sa te ocupi si de ele, altfel s-ar fi creat un maldar de sarcini care la un moment dat ar fi devenit o povara.
Apleaca-te prioritar asupra lor, pentru ca, daca reusesti sa le termini azi, stergi de pe lista de restante o multime de puncte mici dintr-un foc si brusc ti se va parea ca esti mult mai liber.
GEMENI
Descoperi efectele unei minciuni din care ai avut si tu foarte mult de suferit. Poate intuitia ti-a atras atentia asupra acestor fisuri dar cineva s-a jucat cu increderea ta si te-a manipulat in asa fel incat sa obtina ceva de pe urma credulitatii tale.
Acum te trezesti la realitate si iei masuri, dar esti dezamagit ca te-ai lasat dus de nas, iar singura ta consolare e faptul ca ai banuit totusi ceva, chiar daca ai mers mai departe, blocat in minciuna celuilalt.
RAC
Ai ajuns la finish asa cum ai dorit, dar nu detii tu toate meritele pentru acest final de capitol, pentru ca ai fost ajutat permanent de cineva care a stat alaturi de tine.
Daca acum culegi roadele finale, nu uita cine a participat la aceasta reusita, pentru ca l-ai supara profund daca i-ai ignora contributia. Nu fi egoist si nici nu trage pe turta ta toate meritele, ci trebuie sa recunosti ca ai avut un partener pe tot parcursul acestui proiect si fara el nu ai fi ajuns aici in aceleasi conditii. Scoate-i mai mult in evidenta rolul si multumeste-i!
LEU
Trebuie sa fii foarte ferm pe pozitie astazi si ceea ce decizi sa ramana litera de lege de acum inainte.
A venit vremea unui final de drum extrem de categoric pe care nu il mai poti schimba dupa aceea, deci gandeste-te bine inainte de a spune ultimul cuvant. Daca nu e decizia corecta, va interveni altcineva mai puternic decat tine care va lua masuri drastice in defavoarea ta. Cand esti sigur pe ceea ce vrei, spune-ti parerea!
FECIOARA
Ai alaturi un om a carui valoare o recunosti in felul tau, dar nu poti sa iti controlezi invidia care te cam macina atunci cand te compari cu el.
Ti-e superior din anumite puncte de vedere si ai uneori tendinta de a-l critica decat sa-l apreciezi sincer pentru ceea ce reprezinta. E un exemplu demn de urmat, dar gelozia iti pune bete in roate si nu iti permite sa faci precum iti arata celalalt ca ar fi bine. Preferi sa i te opui cu orice pret, decat sa faci cum spune el ca ar fi mai bine, dar intr-o zi vei ajunge tot la vorba lui.
BALANTA
Rutina pare a fi cel mai mare inamic al planurilor tale, pentru ca nu-ti place sa te impotmolesti in cele mai banale detalii. Ai vrea ca toate sa mearga direct la tinta, fara sa consumi timp pretios pe etape pe care le consideri nesemnificative. Nu poti scapa insa de elementele intermediare, ca atare nu le trata cu indiferenta, pentru ca exact acestea pot sta la baza unui esec cand ti-e lumea mai draga. Nu le ignora, pentru ca ele exista!
SCORPION
Ai grija la reactiile impulsive sau agresive pe care le ai fata de persoanele ceva mai sensibile. Chiar daca tu consideri ca nu exagerezi cu nimic, celalalt poate fi intr-o pasa extrem de fragila si va lua riposta ta drept un atac la persoana. Un gest necugetat, o vorba spusa necontrolat sau o atitudine ofensiva poate deranja enorm pe un prieten, care va suferi in sinea ta pentru comportamentul tau. Nu merita asemenea tratament din partea ta deci domoleste-ti patima.
SAGETATOR
Nu iti plac discutiile in contradictoriu, dar nici nu stii sa le aplanezi. Toata diplomatia pe care o pui in joc de cate ori intri in contact cu persoanele mai nervoase din fire pare sa fie inutila, pentru ca nu le poti domoli patima cu care abordeaza orice subiect. Desi esti de parere ca orice conflict poate fi aplanat daca tonul este tinut pe un teren mai pasnic, ceilalti sunt de alta parere si actioneaza de fiecare data agresiv, crezand ca totul se rezolva prin forta. Incearca sa nu-i iriti mai mult decat ai putea suporta!
CAPRICORN
Nu pune la suflet vestile neplacute care ajung azi la urechile tale, ci incearca sa privesti totul cu o atitudine rece, logica, in care pui accent doar pe ceea ce transmite ratiunea. A trata o situatie doar prin prisma sentimentelor, nu e cea mai buna solutie pentru tine, despre care toata lumea stie cat de lucid poti ramane chiar si in cele mai sensibile momente. Reusesti sa privesti totul obiectiv, sobru, si sa iei o decizie pe care o vei expune cu maturitate. Cine vrea sa te asculte, face bine, chiar daca nu e intru totul de acord cu concluzia ta strict rationala.
VARSATOR
Nu te lasa invins de cei cu mai mult tupeu sau cu gura mare, pentru ca ai si tu ceva de spus. Disputele sunt la ordinea zilei, dar desi esti un negociator innascut care prefera sa faca pace foarte repede, de data aceasta contradictiile te irita si pe tine si sari la atac. Vei fi multumit ca ti-ai aparat punctul de vedere in fata celor care spun nu la orice. Nu te lasa insa atras in capcana celor nervosi, pentru ca ei abia asteapta sa te scoata din sarite si sa te domine cu agresivitatea lor.
PESTI
Nu are rost sa alimentezi disputele care se mai incing in jurul tau, chiar daca ai avea si tu multe de zis. Cea mai buna solutie este toleranta, ca atare prefa-te ca nu vezi si nu auzi nimic care sa te enerveze. Nu merita sa-ti strici buna dispozitie cu cine stie ce conflict nesemnificativ. Lasa marile confruntari de idei si de forte pentru o alta zi, cand ambitia si dorinta de a castiga isi vor gasi locul. Dar nu aici si nu acum!
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

Te afli intr-un anturaj constructiv, in care simti ca dai randament in orice activitate colectiva. Va completati unii pe altii, va sustineti reciproc si, la cooperarea de care dati dovada, si roadele vor fi foarte promitatoare. Incearca sa te alaturi oamenilor deschisi la dialog si fii si tu la fel de cooperant, pentru ca numai impreuna puteti ajunge la roade de care va veti folosi cu totii. Singur iti va fi mai greu si vei avea mereu impresia ca ai nevoie de cineva alaturi sa te ajute. Azi ai pe cine te baza!

TAUR

Rutina acestei zile te transforma intr-un mic robotel coplesit de problemele cotidiene. Nu-ti vezi capul de treburi marunte, dar de care nu poti scapa deocamdata. S-au adunat prea multe si trebuia, odata si-odata sa te ocupi si de ele, altfel s-ar fi creat un maldar de sarcini care la un moment dat ar fi devenit o povara. Apleaca-te prioritar asupra lor, pentru ca, daca reusesti sa le termini azi, stergi de pe lista de restante o multime de puncte mici dintr-un foc si brusc ti se va parea ca esti mult mai liber.

GEMENI

Descoperi efectele unei minciuni din care ai avut si tu foarte mult de suferit. Poate intuitia ti-a atras atentia asupra acestor fisuri dar cineva s-a jucat cu increderea ta si te-a manipulat in asa fel incat sa obtina ceva de pe urma credulitatii tale. Acum te trezesti la realitate si iei masuri, dar esti dezamagit ca te-ai lasat dus de nas, iar singura ta consolare e faptul ca ai banuit totusi ceva, chiar daca ai mers mai departe, blocat in minciuna celuilalt.

RAC

Ai ajuns la finish asa cum ai dorit, dar nu detii tu toate meritele pentru acest final de capitol, pentru ca ai fost ajutat permanent de cineva care a stat alaturi de tine. Daca acum culegi roadele finale, nu uita cine a participat la aceasta reusita, pentru ca l-ai supara profund daca i-ai ignora contributia. Nu fi egoist si nici nu trage pe turta ta toate meritele, ci trebuie sa recunosti ca ai avut un partener pe tot parcursul acestui proiect si fara el nu ai fi ajuns aici in aceleasi conditii. Scoate-i mai mult in evidenta rolul si multumeste-i!

LEU


Trebuie sa fii foarte ferm pe pozitie astazi si ceea ce decizi sa ramana litera de lege de acum inainte. A venit vremea unui final de drum extrem de categoric pe care nu il mai poti schimba dupa aceea, deci gandeste-te bine inainte de a spune ultimul cuvant. Daca nu e decizia corecta, va interveni altcineva mai puternic decat tine care va lua masuri drastice in defavoarea ta. Cand esti sigur pe ceea ce vrei, spune-ti parerea!

FECIOARA

Ai alaturi un om a carui valoare o recunosti in felul tau, dar nu poti sa iti controlezi invidia care te cam macina atunci cand te compari cu el. Ti-e superior din anumite puncte de vedere si ai uneori tendinta de a-l critica decat sa-l apreciezi sincer pentru ceea ce reprezinta. E un exemplu demn de urmat, dar gelozia iti pune bete in roate si nu iti permite sa faci precum iti arata celalalt ca ar fi bine. Preferi sa i te opui cu orice pret, decat sa faci cum spune el ca ar fi mai bine, dar intr-o zi vei ajunge tot la vorba lui.

BALANTA

Rutina pare a fi cel mai mare inamic al planurilor tale, pentru ca nu-ti place sa te impotmolesti in cele mai banale detalii. Ai vrea ca toate sa mearga direct la tinta, fara sa consumi timp pretios pe etape pe care le consideri nesemnificative. Nu poti scapa insa de elementele intermediare, ca atare nu le trata cu indiferenta, pentru ca exact acestea pot sta la baza unui esec cand ti-e lumea mai draga. Nu le ignora, pentru ca ele exista!

SCORPION

Ai grija la reactiile impulsive sau agresive pe care le ai fata de persoanele ceva mai sensibile. Chiar daca tu consideri ca nu exagerezi cu nimic, celalalt poate fi intr-o pasa extrem de fragila si va lua riposta ta drept un atac la persoana. Un gest necugetat, o vorba spusa necontrolat sau o atitudine ofensiva poate deranja enorm pe un prieten, care va suferi in sinea ta pentru comportamentul tau. Nu merita asemenea tratament din partea ta deci domoleste-ti patima.

SAGETATOR

Nu iti plac discutiile in contradictoriu, dar nici nu stii sa le aplanezi. Toata diplomatia pe care o pui in joc de cate ori intri in contact cu persoanele mai nervoase din fire pare sa fie inutila, pentru ca nu le poti domoli patima cu care abordeaza orice subiect. Desi esti de parere ca orice conflict poate fi aplanat daca tonul este tinut pe un teren mai pasnic, ceilalti sunt de alta parere si actioneaza de fiecare data agresiv, crezand ca totul se rezolva prin forta. Incearca sa nu-i iriti mai mult decat ai putea suporta!

CAPRICORN

Nu pune la suflet vestile neplacute care ajung azi la urechile tale, ci incearca sa privesti totul cu o atitudine rece, logica, in care pui accent doar pe ceea ce transmite ratiunea. A trata o situatie doar prin prisma sentimentelor, nu e cea mai buna solutie pentru tine, despre care toata lumea stie cat de lucid poti ramane chiar si in cele mai sensibile momente. Reusesti sa privesti totul obiectiv, sobru, si sa iei o decizie pe care o vei expune cu maturitate. Cine vrea sa te asculte, face bine, chiar daca nu e intru totul de acord cu concluzia ta strict rationala.

VARSATOR

Nu te lasa invins de cei cu mai mult tupeu sau cu gura mare, pentru ca ai si tu ceva de spus. Disputele sunt la ordinea zilei, dar desi esti un negociator innascut care prefera sa faca pace foarte repede, de data aceasta contradictiile te irita si pe tine si sari la atac. Vei fi multumit ca ti-ai aparat punctul de vedere in fata celor care spun nu la orice. Nu te lasa insa atras in capcana celor nervosi, pentru ca ei abia asteapta sa te scoata din sarite si sa te domine cu agresivitatea lor.

PESTI

Nu are rost sa alimentezi disputele care se mai incing in jurul tau, chiar daca ai avea si tu multe de zis. Cea mai buna solutie este toleranta, ca atare prefa-te ca nu vezi si nu auzi nimic care sa te enerveze. Nu merita sa-ti strici buna dispozitie cu cine stie ce conflict nesemnificativ. Lasa marile confruntari de idei si de forte pentru o alta zi, cand ambitia si dorinta de a castiga isi vor gasi locul. Dar nu aici si nu acum!

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies