Horoscop zilnic - 23 iunie: Sagetatorii se pregatesc de o vizita speciala!

Horoscop zilnic - 23 iunie: Sagetatorii se pregatesc de o vizita speciala!
Horoscop zilnic - 23 iunie: Sagetatorii se pregatesc de o vizita speciala!

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 23 iunie 2016.

Berbec

Esti hotărât să faci curăţenie in toate relatiile de prietenie sau protectorat si chiar daca mai oscilezi, razele astrelor te vor impinge puternic de la spate sa faci ce trebuie. Pare neclar cine îţi este prieten sau cine ar fi interesant si pentru o relaţie sentimentala. Retine ca este vorba doar de relatiile de prietenie, iar cele sentimentale au intrat, deocamdata, intr-un con de umbră.

Taur

Zi importantă pentru capitolul profesional.

Este posibil sa te fi saturat de felul in care te trateaza sefii sau colegii şi te-ai hotărât să iei atitudine. Sigur ca ai ajuns aici datorita tie, dar acum este o perioada favorabilă de a remedia situatia. Ba chiar s-ar putea sa obtii un post mai bun sau ceilalti sa inceapa a te privi cu ochi buni. Ai incredere ca lucrurile se vor rezolva spre binele tău suprem.

Gemeni

Dorinta de a te apropia de laturile spirituale ale vietii este la cote inalte astazi.
Era si momentul sa iti schimbi atitudinea fata de spiritualitate, sa iti pui in ordine conceptiile religioase sau sa iti reevaluezi sistemul valorilor morale. Relatiile cu strainatatea sunt un alt subiect important. Ori pleci undeva departe de granitele tarii ori te intorci acasa, poate chiar definitiv.

Rac

Chestiunile financiare ce vizează banii sau bunurile altora sunt subiectul principal al zile. Poti achita diverse datorii, cum ar fi taxele, impozitele, creditele.
Este un moment de sfârşit, dar totodată pot apărea situatii financiare noi, de bun augur. Un cadou surpiza este pe aproape. Fii prudent, deoarece judecata este umbrită, existând riscul sa nu observi amănunte importante.

Leu

Relatiile parteneriale, colaborarile si proiectele îţi atrag atenţia în mod special. Sigur ca exista nemultumiri, mai ales in privinta partenerului de viata, insa dreptatea este pe undeva pe la mijloc. Discutiile aprinse pot fi frecvente.
Incerca sa te abtii si sa nu iei decizii pripite. Poate sunt relatii ce ar mai trebui pastrate, chiar daca acum ai tendinţa de a le rupe pe toate.

Fecioara

O zi buna pentru treburile de la serviciu. Poti rezolva sarcinile ce isi astepata rândul demult, însă fii cu băgare de seamă. Oi avea tu chef de muncă, însă colegii nu. Ba mai mult îţi pot crea neplăceri, în urma cărora te vei hotărî să-ţi modifici stilul de lucru sau de relationare cu cei din jur.
Sanatatea este vulnerabilă, de aceea este bine să-ţi dozezi eforturile.

Balanta

Zi minunata pentru relatiile sentimentale şi distracţii. S-ar putea spune ca obtii un succes amoros si de aici si euforia caracteristică. Indiferent ca este vorba despre o relatie care se termină sau care începe, ai incredere ca lucrurile vor fi aranjate de astre, exact pe gustul tau. Bucură-te de aceste momente si lasă-i şi pe ceilalti sa se alăture veseliei tale, chiar dacă unii cârcotesc.


Scorpion

Casa si familia sunt la mare cinste pentru tine. In ultimul timp ai neglijat aceste segmente, insa acum vrei sa recuperezi timpul piedut. Poti sa te ocupi de reparatii, reamanajari sau chiar sa te gandesti la o noua locuinta. In a doua parte a zilei organizeaza o reuniune cu membrii familiei. Sunt posibile dispute sau reprosuri, dar asculta-i si pe ceilalti si oferă-le dragoste şi înţelegere.


Sagetator

Este o zi dedicată drumurilor pe distanţe scurte. Indicat ar fi sa ai la indemana un plan de vizitare a rudelor sau prietenilor apropiati. Pe de alta parte fii pregatit pentru o intalnire speciala sau o conversatie interesanta cu acestia. O veste neaşteptată s-ar putea să te ducă cu gândul la reconfigurarea relaţiilor cu cei dragi. Nu te grăbi să iei decizii şi vorbeşte strictul necesar.

Capricorn

Pragmatismul tau se va face remarcat de la distanta. Ar trebui sa faci un bilant al veniturilor castigate din munca proprie, deoarece se intrezaresc vremuri tulburi. Sunt posibile cadouri sau recompense marunte, dar de folos. Dozează-ţi cheltuielile şi foloseşte strictul necesar. Se pare că astrele îţi vor da un imbold puternic în vederea schimbarii scării valorilor morale şi materiale.

Varsator

Excelenta zi pentru tine. Ai energie, chef de tot si toate, dar mai ales vrei sa te ocupi de propria persoana. Ceilalţi îţi pun bete in roate, nu sunt de acord cu felul tău de a fi, iar de aici şi până la scandal, e doar un pas. Fii prudent, ascultă parerile celorlalti si abia dupa aceea decide ce vei face. Trasează noi direcţii de urmat şi propune-ţi o altă atitudine faţă de cei din jur.

Pesti

Este bine să te retragi din forfota cotidiană si a te ocupa in tihna si taina de sufletul tau. Mentalul profund îţi este rascolit, dar nu te ingrijora, pentru ca vei reusi sa iti lamuresti anumite chestiuni vechi, legate de parteneriate, colaborari si persoanele implicate. Sunt posibile ganduri neplacute. Concentrează-te pe esenţa lucrurilor si priveste realitatea cu mai mult curaj şi discernământ.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies