Horoscop zilnic - 23 martie: Balantele au probleme grave in dragoste!

Horoscop zilnic - 23 martie: Balantele au probleme grave in dragoste!
Horoscop zilnic - 23 martie: Balantele au probleme grave in dragoste!

Citeste previziunile astrologice pentru ziua de 23 martie 2017.

Leu

Relatiile parteneriale iti pot oferi surprize greu de anticipat. Mai ales cele din segmentul profesional se pot destrama sau vor continua de acum incolo in alti termeni si in alte conditii. Fii prudent, deoarece tendinta de a face lucrurile numai cum vrei tu sau de a nu-i asculta pe ceilalti este dăunătoare pe termen lung. Evita discutiile aprinse cu sefii sau colegii de lucru! Priveste de pe margine evenimentele zilei si spre seara formuleaza concluzii.

Fecioara

Esti pus pe fapte mari astazi si vrei sa rezolvi toate treburile restante fie de la serviciu, fie de acasa. Ocupa-te numai de prioritati si pentru acestea roaga pe cineva de incredere sa te ajute. Sanatatea este vulnerabila, in special pe sisitemul cardiovascular. Pe cat posibil evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca erorile pot fi frecvente si greu de remediat.

Odihna, o dieta potrivita, o plimbare pe malul unei ape te ajuta mult si bine.

Balanta

Planul amoros este tensionat, aspect care poate duce la stari de spirit fluctuante. Poate ca tu vrei prea mult de la cei dragi sau vrei ceva ce acestia nu pot sa-ti ofere sau iti ofera, dar intr-o alta forma decat cea dorita de tine. Se pare ca de la banii si bunurile comune apar regulat discutii aprinse sau neconcordante in actiunile fiecaruia dintre voi.

Ar fi bine sa accepti si alte fatete ale relatiilor cu cei dragi si sa le oferi mai multa libertate de miscare.

Scorpion

Pentru ca acasa ai multe si marunte de facut, cumva indatoririle socio-profesionale rămân de izbelişte. Atat partenerul de viata, cat si colaboratorii iti pot reprosa faptul ca lasi pe umerii lor saricinile tale, fara ca macar sa le povesteşti pe indelete ce se peterece cu tine.

Organizeaza-ti treburile astfel incat sa depui eforturile necesare, atat in segmentul domestic, cat si in cel partenerial. Dupa-amiaza, cina servită cu cei dragi va bucura pe toata lumea.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Astea sunt cele mai puternice zodii de femei! Cu cine sa nu te pui niciodata!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies