Horoscop zilnic - 23 septembrie: Berbecii nu au bani!

Horoscop zilnic - 23 septembrie: Berbecii nu au bani!
Horoscop zilnic - 23 septembrie: Berbecii nu au bani!

Iti spunem ce te asteapta astazi din punct de vedere astrologic.

 

BERBEC
Banii nu sunt pe un teren prea bun ca sa-ti faci planuri costisitoare, ca atare trebuie sa dramuiesti cu prudenta fiecare leut, ca sa nu dezechilibrezi balanta. Nu inseamna ca nu vei plati tot ce ti-ai propus, ci doar ca, dupa ce lista da datorii va fi adusa la zi, nu prea vei mai ramane cu nimic pe langa. Fa un efort sa tii sub control cheltuielile acestei perioade, pentru ca te afli pe un teren cam sensibil in care orice abatere inutila se poate solda cu alte si alte datorii.
Daca anumite cumparaturi nu sunt obligatorii chiar acum, mai bine renunti la ele sau le lasi pentru altadata, cand vei sta mai bine cu banii.
TAUR
Aveai o mare speranta in suflet si nu mai credeai ca ea se va materializa vreodata, dar iata ca intotdeauna merita sa visezi, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, visele tale prind contur si devin realitate.
Acelasi lucru simti si azi, cand ceva ce ai dorit de multa vreme, un vis pe care aproape ca l-ai uitat, se concretizeaza sub ochii tai, spre marea ta fericire. Niciodata nu trebuie sa renunti sa speri si sa visezi ceva anume, chiar daca pare imposibil de atins, pentru ca vin momente, ca cele de azi, cand ti se ofera pe tava exact ceea ce doreai!
GEMENI
Ceva nu iese bine in planurile zilei, poate nu neaparat din cauza ta, ci a altor factori ce nu tin de tine
si care intervin cand ti-e lumea mai draga. Ori te trezesti cu o problema de sanatate nedorita, ori cu musafiri a caror prezenta nu-ti face nicio placere, ori cu un alt eveniment neplacut care te obliga sa renunti la alte lucruri, poate mult mai amuzante, ca sa te ocupi de ceva mai trist si mai urat. Nu te impovara cu atmosfera sumbra lasata dintr-o data, ci rezolva cat mai repede problema ivita ca mai apoi sa te poti relaxa si cu lucruri mai bune! E un hop neinsemnat si trecator, nu-l trata ca pe un dezastru, ca nu merita.
RAC
Asa cum te porti tu cu ceilalti, asa vei primi si din partea lor, ca atare, ori de cate ori intri azi in contact cu cineva, gandeste-te la impresia pe care o lasi despre tine. Vei primi exact ceea ce oferi, nimic mai mult, nimic mai putin, deci nu judeca pe cineva daca nu vrei sa fii judecat, nu critica daca tu nu faci fata criticilor.
Poarta-te cu ceilalti exact asa cum ai dori ca ei sa se poarte cu tine si ai sa vezi ca orice animozitate anterioara dispare ca prin farmec. Esti zodia care empatizeaza cel mai usor cu oamenii, oricat de diferiti ar fi, ca atare vei reusi imediat sa te pui in pantofii celui cu care discuti, ca sa va daruiti unul altuia doar gesturi armonioase.
LEU
Tu esti cheia oricarei probleme, pentru ca nimeni nu te intrece cand vine vorba de creativitate! Iti pui in joc toate talentele, pentru ca
tu ai curajul de a incerca si solutii pe care altii le evita din teama de a nu da in bara. Tu, in schimb, ai suficient curaj pentru a incerca si alte variante, unele originale, altele ciudate, pentru ca stii sigur ca totul are o solutie, daca esti dispus sa incerci. Altii spun din start ca nu se poate, dar la tine nu exista nu se poate! Se poate orice, daca vrei! Iei taurul de coarne si oferi cea mai buna solutie, spre uimirea tuturor celor reticenti si fricosi.
FECIOARA
Nu trebuie sa duci dupa tine, la nesfarsit, dezamagiri sau amintiri care inca mai dor. E posibil ca cineva sa fi gresit enorm fata de tine candva si ii porti si astazi pica, dar numai de tine depinde sa inchizi acel capitol odata pentru totdeauna. Omul mai si iarta, mai si uita, si acelasi lucru trebuie sa-l faci si tu acum, pentru ca ostilitatea nu face bine nimanui. Amintirile neplacute pot disparea daca si tu vrei asta, pentru ca pot semana cu niste obsesii cu care te mai otravesti din cand in cand fara rost. Ce-a fost a fost, gata, treci mai departe, fara sa tot aduci la lumina trecutul!
BALANTA
Intri in legatura cu persoane oficiale, cu reprezentanti ai institutiilor statului, de la care astepti un document, o aprobare sau o solutionare a unei chestiuni care depinde numai de ei. Te rogi sa-i gasesti in toane bune, pentru ca nu ai tolera ideea sa mai vii si maine. Birocratia e cel mai mare inamic al planurilor tale, caci, peste tot unde te-ai duce, esti nevoit sa astepti, sa te ploconesti, sa ceri smerit ceea ce ai nevoie, si cum alta solutie nu ai, trebuie sa joci cum ti se canta, altfel nu ti se rezolva doleanta.
SCORPION
Anturajul in care ai nimerit iti este neprielnic, pentru ca te influenteaza negativ. Ai in jur doar oameni tristi, saraci, bolnavi, cu tot felul de probleme care vad in tine o ureche buna de ascultat sau un umar de plans si te monopolizeaza cu ale lor. Oricat ai incerca sa pleci din acel mediu, nu vei scapa de discutiile cu tenta negativa, incat, la finalul zilei, vei vedea ca nu esti deloc in apele tale, ci incepi sa gandesti ca ei. Incearca sa gasesti in preajma ta macar un carlig de speranta sau de veselie de care sa te agati, pentru ca anturajul acesta iti face rau!
SAGETATOR
Ai sistat un anumit proiect care a ajuns intr-un punct sensibil din care nu mai intrezareai, momentan, nicio iesire. E bine sa iei o pauza, pentru o vreme, pentru a aduna noi informatii, pentru a cere opinii si din alte parti. Poti primi exact impulsul de care aveai nevoie pentru a reporni totul in forta, semn ca e bine, din cand in cand, sa te retragi din miezul evenimentelor. Nu e un hop major, nu e un capat de drum, nu e un blocaj peste care nu se poate trece, ci doar un respiro inainte de urmatoarea etapa ce poate merge mai bine decat cea anterioara.
CAPRICORN
Nimeresti intr-un loc in care te intelegi cu oricine, de parca ai avea alaturi oameni care te indragesc asa cum esti, care tin cu tine neconditionat, care te stimuleaza sa dai tot ce ai mai bun! In asemenea companie, toate ar trebui sa-ti iasa excelent, pentru ca esti incurajat sa te misti in voie, fara sa-ti controlezi permanent ideile, vorbele, gesturile. Ei te cunosc si nu-ti vor critica atitudinea, orice ai spune sau ai face, ci in asemenea mediu pozitiv, ai curajul de a gandi liber, de a exprima ce doresti, de a crea si a comunica fara nici un fel de cenzura.
VARSATOR
Faci echipa foarte buna cu un colaborator care parca s-ar afla pe aceeasi lungime de unda cu tine. Chiar daca nu e niciunul cu nimic mai presus sau mai prejos, unul din voi trebuie sa preia conducerea planului la care va aduceti contributia, iar acela se pare ca esti tu. Celalalt doar te completeaza, isi exprima parerea, confirma ceea ce spui tu, pentru ca iti recunoaste superioritatea si talentul de lider innascut. Nu il deranjeaza deloc ca tu esti capul acestui proiect, dimpotriva, chiar se bucura ca altcineva isi asuma raspunderea, el fiind un foarte bun tovaras de lucru.
PESTI
Daca pleci la drum, nu te astepta ca totul sa decurga lin si fara peripetii, pentru ca este o zi in care tot ce faci necesita eforturi suplimentare. Ori se schimba traseul sau destinatia pe parcurs, ori masina iti creeaza unele probleme, ori la capat nu te asteapta ceea ce ai preconizat la plecare, incat te poti intoarce acasa cu treburile nerezolvate. Nu strica sa te informezi inainte de plecare de eventualele situatii neprevazute care ar putea aparea, pentru ca precautia poate fi un atu. Cu cat te gandesti mai din timp la eventuale incidente, cu atat ai putea sa le rezolvi mai repede!
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

Banii nu sunt pe un teren prea bun ca sa-ti faci planuri costisitoare, ca atare trebuie sa dramuiesti cu prudenta fiecare leut, ca sa nu dezechilibrezi balanta. Nu inseamna ca nu vei plati tot ce ti-ai propus, ci doar ca, dupa ce lista da datorii va fi adusa la zi, nu prea vei mai ramane cu nimic pe langa. Fa un efort sa tii sub control cheltuielile acestei perioade, pentru ca te afli pe un teren cam sensibil in care orice abatere inutila se poate solda cu alte si alte datorii. Daca anumite cumparaturi nu sunt obligatorii chiar acum, mai bine renunti la ele sau le lasi pentru altadata, cand vei sta mai bine cu banii.

TAUR

Aveai o mare speranta in suflet si nu mai credeai ca ea se va materializa vreodata, dar iata ca intotdeauna merita sa visezi, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, visele tale prind contur si devin realitate. Acelasi lucru simti si azi, cand ceva ce ai dorit de multa vreme, un vis pe care aproape ca l-ai uitat, se concretizeaza sub ochii tai, spre marea ta fericire. Niciodata nu trebuie sa renunti sa speri si sa visezi ceva anume, chiar daca pare imposibil de atins, pentru ca vin momente, ca cele de azi, cand ti se ofera pe tava exact ceea ce doreai!

GEMENI


Ceva nu iese bine in planurile zilei, poate nu neaparat din cauza ta, ci a altor factori ce nu tin de tine si care intervin cand ti-e lumea mai draga. Ori te trezesti cu o problema de sanatate nedorita, ori cu musafiri a caror prezenta nu-ti face nicio placere, ori cu un alt eveniment neplacut care te obliga sa renunti la alte lucruri, poate mult mai amuzante, ca sa te ocupi de ceva mai trist si mai urat. Nu te impovara cu atmosfera sumbra lasata dintr-o data, ci rezolva cat mai repede problema ivita ca mai apoi sa te poti relaxa si cu lucruri mai bune! E un hop neinsemnat si trecator, nu-l trata ca pe un dezastru, ca nu merita.

RAC

Asa cum te porti tu cu ceilalti, asa vei primi si din partea lor, ca atare, ori de cate ori intri azi in contact cu cineva, gandeste-te la impresia pe care o lasi despre tine. Vei primi exact ceea ce oferi, nimic mai mult, nimic mai putin, deci nu judeca pe cineva daca nu vrei sa fii judecat, nu critica daca tu nu faci fata criticilor. Poarta-te cu ceilalti exact asa cum ai dori ca ei sa se poarte cu tine si ai sa vezi ca orice animozitate anterioara dispare ca prin farmec. Esti zodia care empatizeaza cel mai usor cu oamenii, oricat de diferiti ar fi, ca atare vei reusi imediat sa te pui in pantofii celui cu care discuti, ca sa va daruiti unul altuia doar gesturi armonioase.

LEU

Tu esti cheia oricarei probleme, pentru ca nimeni nu te intrece cand vine vorba de creativitate! Iti pui in joc toate talentele, pentru ca tu ai curajul de a incerca si solutii pe care altii le evita din teama de a nu da in bara. Tu, in schimb, ai suficient curaj pentru a incerca si alte variante, unele originale, altele ciudate, pentru ca stii sigur ca totul are o solutie, daca esti dispus sa incerci. Altii spun din start ca nu se poate, dar la tine nu exista nu se poate! Se poate orice, daca vrei! Iei taurul de coarne si oferi cea mai buna solutie, spre uimirea tuturor celor reticenti si fricosi.

FECIOARA


Nu trebuie sa duci dupa tine, la nesfarsit, dezamagiri sau amintiri care inca mai dor. E posibil ca cineva sa fi gresit enorm fata de tine candva si ii porti si astazi pica, dar numai de tine depinde sa inchizi acel capitol odata pentru totdeauna. Omul mai si iarta, mai si uita, si acelasi lucru trebuie sa-l faci si tu acum, pentru ca ostilitatea nu face bine nimanui. Amintirile neplacute pot disparea daca si tu vrei asta, pentru ca pot semana cu niste obsesii cu care te mai otravesti din cand in cand fara rost. Ce-a fost a fost, gata, treci mai departe, fara sa tot aduci la lumina trecutul!

BALANTA


Intri in legatura cu persoane oficiale, cu reprezentanti ai institutiilor statului, de la care astepti un document, o aprobare sau o solutionare a unei chestiuni care depinde numai de ei. Te rogi sa-i gasesti in toane bune, pentru ca nu ai tolera ideea sa mai vii si maine. Birocratia e cel mai mare inamic al planurilor tale, caci, peste tot unde te-ai duce, esti nevoit sa astepti, sa te ploconesti, sa ceri smerit ceea ce ai nevoie, si cum alta solutie nu ai, trebuie sa joci cum ti se canta, altfel nu ti se rezolva doleanta.

SCORPION


Anturajul in care ai nimerit iti este neprielnic, pentru ca te influenteaza negativ. Ai in jur doar oameni tristi, saraci, bolnavi, cu tot felul de probleme care vad in tine o ureche buna de ascultat sau un umar de plans si te monopolizeaza cu ale lor. Oricat ai incerca sa pleci din acel mediu, nu vei scapa de discutiile cu tenta negativa, incat, la finalul zilei, vei vedea ca nu esti deloc in apele tale, ci incepi sa gandesti ca ei. Incearca sa gasesti in preajma ta macar un carlig de speranta sau de veselie de care sa te agati, pentru ca anturajul acesta iti face rau!

SAGETATOR

Ai sistat un anumit proiect care a ajuns intr-un punct sensibil din care nu mai intrezareai, momentan, nicio iesire. E bine sa iei o pauza, pentru o vreme, pentru a aduna noi informatii, pentru a cere opinii si din alte parti. Poti primi exact impulsul de care aveai nevoie pentru a reporni totul in forta, semn ca e bine, din cand in cand, sa te retragi din miezul evenimentelor. Nu e un hop major, nu e un capat de drum, nu e un blocaj peste care nu se poate trece, ci doar un respiro inainte de urmatoarea etapa ce poate merge mai bine decat cea anterioara.

CAPRICORN


Nimeresti intr-un loc in care te intelegi cu oricine, de parca ai avea alaturi oameni care te indragesc asa cum esti, care tin cu tine neconditionat, care te stimuleaza sa dai tot ce ai mai bun! In asemenea companie, toate ar trebui sa-ti iasa excelent, pentru ca esti incurajat sa te misti in voie, fara sa-ti controlezi permanent ideile, vorbele, gesturile. Ei te cunosc si nu-ti vor critica atitudinea, orice ai spune sau ai face, ci in asemenea mediu pozitiv, ai curajul de a gandi liber, de a exprima ce doresti, de a crea si a comunica fara nici un fel de cenzura.

VARSATOR

Faci echipa foarte buna cu un colaborator care parca s-ar afla pe aceeasi lungime de unda cu tine. Chiar daca nu e niciunul cu nimic mai presus sau mai prejos, unul din voi trebuie sa preia conducerea planului la care va aduceti contributia, iar acela se pare ca esti tu. Celalalt doar te completeaza, isi exprima parerea, confirma ceea ce spui tu, pentru ca iti recunoaste superioritatea si talentul de lider innascut. Nu il deranjeaza deloc ca tu esti capul acestui proiect, dimpotriva, chiar se bucura ca altcineva isi asuma raspunderea, el fiind un foarte bun tovaras de lucru.

PESTI


Daca pleci la drum, nu te astepta ca totul sa decurga lin si fara peripetii, pentru ca este o zi in care tot ce faci necesita eforturi suplimentare. Ori se schimba traseul sau destinatia pe parcurs, ori masina iti creeaza unele probleme, ori la capat nu te asteapta ceea ce ai preconizat la plecare, incat te poti intoarce acasa cu treburile nerezolvate. Nu strica sa te informezi inainte de plecare de eventualele situatii neprevazute care ar putea aparea, pentru ca precautia poate fi un atu. Cu cat te gandesti mai din timp la eventuale incidente, cu atat ai putea sa le rezolvi mai repede!

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies