Horoscop zilnic - 25 august: Fecioarele nu sunt in cea mai buna forma!

Horoscop zilnic - 25 august: Fecioarele nu sunt in cea mai buna forma!
Horoscop zilnic - 25 august: Fecioarele nu sunt in cea mai buna forma!

Iti spunem ce te asteapta astazi din punct de vedere astrologic.

 

BERBEC
Opreste-te putin din sarcinile noi pe care ti le-ai asumat, pentru ca apare din urma o restanta ce se cere a fi adusa la zi. Nu poti trece la altceva daca nu te achiti de aceasta datorie din trecut, care, mai devreme sau mai tarziu, va deveni stringenta, ca o ghiulea legata de picior pe care o tot cari dupa tine.
Decat sa se acumuleze alte si alte sarcini de demult, mai bine lasi in asteptare orice altceva pentru ca te vei simti dintr-o data mult mai liber daca scapi de datorii abandonate sau uitate in amintire. Vrei- nu vrei, trecutul te cheama inapoi.
TAUR
Nu e momentul potrivit sa pornesti o actiune noua, de la care ai mari sperante.
Ceva iti spune sa mai astepti o vreme, sa mai aduni ceva informatie, pentru ca urmeaza sa se mai intample unele evenimente de care va depinde succesul deplin al acelui proiect. Profita de o zi ceva mai lejera pentru a sta si a cantari pe indelete nivelul pe care te afli si de ce resurse ai nevoie pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus. Nu e un hop, e doar o pauza inainte de a da startul, dar acest ragaz se va dovedi a fi foarte util pentru a-ti stabili o strategie corecta.
GEMENI
Singuratatea iti prieste de minune, caci e in avantajul tau sa te retragi in lumea ta pentru a medita asupra problemelor importante. Numai in liniste deplina, departe de iuresul lumii, poti gasi azi raspuns chiar si la cele mai complicate intrebari. O discutie intre patru ochi cu o persoana mai in varsta te va elucida in privinta multor probleme existentiale in care te simti blocat de la o vreme, dar pe care nu ai avut curajul sa le recunosti.
Spune-i ce te doare, pentru ca e acolo sa te ajute, iar secretul e in siguranta la el!
RAC
Daca ai ceva pe suflet, nu tine doar pentru tine, deoarece, in doi, problemele trec mult mai usor. Fa o destainuire celui mai apropiat prieten, acea persoana pentru care ai baga si mana in foc ca te-ar ajuta la nevoie, pentru ca te vei simti mult mai bine dupa ce iti vei deschide inima in fata lui.
Sfaturile sale, felul in care se ofera sa te ajute sau chiar interventia sa rapida in problema care te macina iti vor demonstra, inca o data daca mai era nevoie, ca este un prieten adevarat. Si tu ai face la fel pentru el.
LEU
Se instaleaza o atmosfera linistita, in care multe aspecte agitate de zilele trecute revin la normal si reusesti sa te mai relaxezi si tu cat de cat.
Discutiile pe care le porti cu cei din jur, sfaturile prietenesti pe care le primesti de la acestia, odihna suplimentara si starea de veselie sunt perfecte pentru tine, pentru ca asa reusesti sa-ti reincarci bateriile cu ceea ce ai nevoie: calm, siguranta, pace interioara, armonie, impacare cu sine si cu ceilalti. Te simti bine printre oamenii care iti ofera cate ceva din toate acestea.
FECIOARA
Fii cat se poate de prudent chiar si in situatiile cu cel mai mic factor de risc, pentru ca azi te scoate din incurcatura
doar capacitatea de a te opri la timp. Ba chiar e indicat sa nu faci nimic, sa stai pe loc, sa nu (re)actionezi, pentru ca exact ne-actiunea e, de data aceasta, solutia optima. Daca ai incerca sa faci ceva, mai degraba strici, ca atare rezista ispitei de a porni in vreo directie, pentru ca nu esti in cea mai buna forma. Daca nu poti sta pe loc, ai putea merge intr-o directie gresita cu repercusiuni neplacute, deci… mai bine stai!
BALANTA
Stai pe margine analizand la rece o situatie in care consideri ca numai ratiunea poate extrage o concluzie corecta. Nu lasi emotia sa intervina, orice ar fi, ci tratezi totul ca pe o problema majora care necesita o verificare lucida si matura, pana in cele mai ascunse detalii. Numai un om ca tine poate intelege situatia atat de profund, asa cum e in realitate, iar decizia pe care o iei sau concluzia pe care o expui la final va multumi pe toata lumea pentru ca e justa si sustinuta de date clare.
SCORPION
Nu te sperie deloc finalurile de drum, dimpotriva, le tratezi ca pe o ocazie excelenta de a te apuca imediat de altceva. Ca atare azi spui adio unei etape si deja te concentrezi asupra celei care vine la rand. Ai extras, din pasii parcursi pana acum, exact invatamintele potrivite si stii ce ai de facut de acum inainte. Chiar daca unii sunt derutati ca pun punct acum unui demers, tu esti constient ca acest final era necesar pentru a incepe, de maine, un drum nou. Punct… si de la capat!
SAGETATOR
Niciodata nu le poti avea pe toate. Ai bani in portofel, nu ai iubire, ai prieteni- nu ai sanatate, iar intr-o astfel de zi ai tendinta de a pune in balanta plusurile si minusurile acestui moment. Evita astfel de comparatii, pentru ca, oricum ai privi lucrurile, unul din talere intotdeauna va cantari cel mai putin. Bucura-te cu ceea ce ai din belsug fara sa te mai gandesti la ceea ce nu ai de unde primi. Sigur vei fi compensat pe alte planuri astfel incat sa poti spune ca esti norocos pe macar unul din planuri.
CAPRICORN
Actioneaza acum, pentru ca este o zi norocoasa in care poti beneficia de toate resursele de care ai nevoie pentru a avea succes deplin. Nu mai amana, pentru ca norocul nu trece de doua ori prin calea ta, ca atare o poti numi o sansa unica de a porni directia cea noua pe care o tot asteptai in viata ta ca pe o minune! Poate asteptai de undeva startul iar acum, ca din senin, apare exact motivatia care te trimite direct spre tinta ta cea mai inalta. Nici nu-ti vine a crede ce bine se leaga toate si cat de mare devine dintr-o data dorinta de schimbare! Daca profiti de vantul prielnic care te impinge de la spate, ai putea ajunge mult mai repede la ce doresti sa se intample.
VARSATOR
Este ziua ta de succes, pentru ca detii toate resursele care te pot propulsa direct la telul tau cel mai mare. Gasesti oamenii care te pot ajuta, de la care ai multe de invatat sau care te pot indruma spre scopul cel mare. Primesti vesti care te pun intr-o lumina speciala, incat nu ar fi de mirare sa ti se faca unele din cele mai promitatoare oferte: de lansare, de afirmare, de preluare a unei functii de conducere. Teluri pe care doar le-ai visat inainte si pentru care te simteai pregatit pot fi atinse acum pentru ca iti pui in joc tot bagajul de calitati de care dispui.
PESTI
Calatoriile zilei nu se desfasoara perfect, ci apar tot felul de piedici pe parcurs. Nu ajungi usor la destinatie, masina iti creeaza si ea mici probleme iar traficul poate fi infernal. Cel mai bine ar fi sa-ti iei o rezerva buna de timp inainte de a porni, deoarece obstacolele ce se pot ivi de la plecare pana la sosire, pot strica chiar si cele mai exacte programari. Daca poti da un telefon inainte pentru a reconfirma scopurile de la capatul acestei deplasari, ai avea numai de castigat, pentru ca s-ar putea sa se fi ivit, intre timp, modificari de orar, de conditii de calatorie, de traseu.
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

Opreste-te putin din sarcinile noi pe care ti le-ai asumat, pentru ca apare din urma o restanta ce se cere a fi adusa la zi. Nu poti trece la altceva daca nu te achiti de aceasta datorie din trecut, care, mai devreme sau mai tarziu, va deveni stringenta, ca o ghiulea legata de picior pe care o tot cari dupa tine. Decat sa se acumuleze alte si alte sarcini de demult, mai bine lasi in asteptare orice altceva pentru ca te vei simti dintr-o data mult mai liber daca scapi de datorii abandonate sau uitate in amintire. Vrei- nu vrei, trecutul te cheama inapoi.

TAUR

Nu e momentul potrivit sa pornesti o actiune noua, de la care ai mari sperante. Ceva iti spune sa mai astepti o vreme, sa mai aduni ceva informatie, pentru ca urmeaza sa se mai intample unele evenimente de care va depinde succesul deplin al acelui proiect. Profita de o zi ceva mai lejera pentru a sta si a cantari pe indelete nivelul pe care te afli si de ce resurse ai nevoie pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus. Nu e un hop, e doar o pauza inainte de a da startul, dar acest ragaz se va dovedi a fi foarte util pentru a-ti stabili o strategie corecta.

GEMENI

Singuratatea iti prieste de minune, caci e in avantajul tau sa te retragi in lumea ta pentru a medita asupra problemelor importante. Numai in liniste deplina, departe de iuresul lumii, poti gasi azi raspuns chiar si la cele mai complicate intrebari. O discutie intre patru ochi cu o persoana mai in varsta te va elucida in privinta multor probleme existentiale in care te simti blocat de la o vreme, dar pe care nu ai avut curajul sa le recunosti. Spune-i ce te doare, pentru ca e acolo sa te ajute, iar secretul e in siguranta la el!

RAC

Daca ai ceva pe suflet, nu tine doar pentru tine, deoarece, in doi, problemele trec mult mai usor. Fa o destainuire celui mai apropiat prieten, acea persoana pentru care ai baga si mana in foc ca te-ar ajuta la nevoie, pentru ca te vei simti mult mai bine dupa ce iti vei deschide inima in fata lui. Sfaturile sale, felul in care se ofera sa te ajute sau chiar interventia sa rapida in problema care te macina iti vor demonstra, inca o data daca mai era nevoie, ca este un prieten adevarat. Si tu ai face la fel pentru el.

LEU

Se instaleaza o atmosfera linistita, in care multe aspecte agitate de zilele trecute revin la normal si reusesti sa te mai relaxezi si tu cat de cat. Discutiile pe care le porti cu cei din jur, sfaturile prietenesti pe care le primesti de la acestia, odihna suplimentara si starea de veselie sunt perfecte pentru tine, pentru ca asa reusesti sa-ti reincarci bateriile cu ceea ce ai nevoie: calm, siguranta, pace interioara, armonie, impacare cu sine si cu ceilalti. Te simti bine printre oamenii care iti ofera cate ceva din toate acestea.

FECIOARA

Fii cat se poate de prudent chiar si in situatiile cu cel mai mic factor de risc, pentru ca azi te scoate din incurcatura doar capacitatea de a te opri la timp. Ba chiar e indicat sa nu faci nimic, sa stai pe loc, sa nu (re)actionezi, pentru ca exact ne-actiunea e, de data aceasta, solutia optima. Daca ai incerca sa faci ceva, mai degraba strici, ca atare rezista ispitei de a porni in vreo directie, pentru ca nu esti in cea mai buna forma. Daca nu poti sta pe loc, ai putea merge intr-o directie gresita cu repercusiuni neplacute, deci… mai bine stai!

BALANTA

Stai pe margine analizand la rece o situatie in care consideri ca numai ratiunea poate extrage o concluzie corecta. Nu lasi emotia sa intervina, orice ar fi, ci tratezi totul ca pe o problema majora care necesita o verificare lucida si matura, pana in cele mai ascunse detalii. Numai un om ca tine poate intelege situatia atat de profund, asa cum e in realitate, iar decizia pe care o iei sau concluzia pe care o expui la final va multumi pe toata lumea pentru ca e justa si sustinuta de date clare.

SCORPION

Nu te sperie deloc finalurile de drum, dimpotriva, le tratezi ca pe o ocazie excelenta de a te apuca imediat de altceva. Ca atare azi spui adio unei etape si deja te concentrezi asupra celei care vine la rand. Ai extras, din pasii parcursi pana acum, exact invatamintele potrivite si stii ce ai de facut de acum inainte. Chiar daca unii sunt derutati ca pun punct acum unui demers, tu esti constient ca acest final era necesar pentru a incepe, de maine, un drum nou. Punct… si de la capat!

SAGETATOR


Niciodata nu le poti avea pe toate. Ai bani in portofel, nu ai iubire, ai prieteni- nu ai sanatate, iar intr-o astfel de zi ai tendinta de a pune in balanta plusurile si minusurile acestui moment. Evita astfel de comparatii, pentru ca, oricum ai privi lucrurile, unul din talere intotdeauna va cantari cel mai putin. Bucura-te cu ceea ce ai din belsug fara sa te mai gandesti la ceea ce nu ai de unde primi. Sigur vei fi compensat pe alte planuri astfel incat sa poti spune ca esti norocos pe macar unul din planuri.

CAPRICORN

Actioneaza acum, pentru ca este o zi norocoasa in care poti beneficia de toate resursele de care ai nevoie pentru a avea succes deplin. Nu mai amana, pentru ca norocul nu trece de doua ori prin calea ta, ca atare o poti numi o sansa unica de a porni directia cea noua pe care o tot asteptai in viata ta ca pe o minune! Poate asteptai de undeva startul iar acum, ca din senin, apare exact motivatia care te trimite direct spre tinta ta cea mai inalta. Nici nu-ti vine a crede ce bine se leaga toate si cat de mare devine dintr-o data dorinta de schimbare! Daca profiti de vantul prielnic care te impinge de la spate, ai putea ajunge mult mai repede la ce doresti sa se intample.

VARSATOR

Este ziua ta de succes, pentru ca detii toate resursele care te pot propulsa direct la telul tau cel mai mare. Gasesti oamenii care te pot ajuta, de la care ai multe de invatat sau care te pot indruma spre scopul cel mare. Primesti vesti care te pun intr-o lumina speciala, incat nu ar fi de mirare sa ti se faca unele din cele mai promitatoare oferte: de lansare, de afirmare, de preluare a unei functii de conducere. Teluri pe care doar le-ai visat inainte si pentru care te simteai pregatit pot fi atinse acum pentru ca iti pui in joc tot bagajul de calitati de care dispui.

PESTI

Calatoriile zilei nu se desfasoara perfect, ci apar tot felul de piedici pe parcurs. Nu ajungi usor la destinatie, masina iti creeaza si ea mici probleme iar traficul poate fi infernal. Cel mai bine ar fi sa-ti iei o rezerva buna de timp inainte de a porni, deoarece obstacolele ce se pot ivi de la plecare pana la sosire, pot strica chiar si cele mai exacte programari. Daca poti da un telefon inainte pentru a reconfirma scopurile de la capatul acestei deplasari, ai avea numai de castigat, pentru ca s-ar putea sa se fi ivit, intre timp, modificari de orar, de conditii de calatorie, de traseu.

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies