Horoscop zilnic - 25 mai: Taurii si Fecioarele primesc o suma de bani!

Horoscop zilnic - 25 mai: Taurii si Fecioarele primesc o suma de bani!
Horoscop zilnic - 25 mai: Taurii si Fecioarele primesc o suma de bani!

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 25 mai 2016.

Berbec

Luna aflata in zona puterii si autoritatii te ajuta astazi sa fii foarte ferm in deciziile pe care le iei. Adevarul este ca ambitiile sunt mari, iar dorintele sunt intense, asa ca nu prea iti sta nimic in cale daca-ti pui ceva in minte. Totusi, incearca sa fii ceva mai concesiv, mai ales daca ai "painea si cutitul" in mana.

Taur

Nu este exclus ca astazi sa fii in situatia de a semna un contract sau de a lua o decizie radicala cu privire la o colaborare.

Oricum, este o perioada favorabila aliantelor, asocierilor, parteneriatelor solide. Totusi, e necesar sa fii ceva mai flexibil si sa eviti sa le impui celorlalti sa te urmeze sau sa-si insuseasca opiniile tale. Altfel, risti sa te trezesti mai tarziu ca totul nu a fost decat o iluzie.

Gemeni

Ambitie, determinare, dorinte aprinse. As zice ca exista o tendinta accentuata si spre o oarecare lipsa de scrupule, cand vine vorba despre interesele tale, profesionale sau financiare.
Mai ales ca astazi te gandesti in mod special la profitul pe care-l poti obtine dintr-o afacere, sau la avantajele care pot aparea in urma unei colaborari. Totusi, repet, e important sa pastrezi o doza de detasare.

Rac

Luna se afla astazi in zona imaginii  si a parteneriatelor. Aspectele sunt foarte bune, Luna trimite raze benefice catre segmentul comunicarii, semn ca pot avea loc negocieri fructuoase, semnarea unui contract, stabilirea termenilor unei colaborari pe termen lung.
Totusi, daca negociezi ceva, fii atent la termenii legali si la detalii.

Leu

O zi excelenta pentru a-ti pune in ordine niste lucruri la locul de munca. Luna plasata in Capricorn te inspira sa fii disciplinat, hotarat, ambitios si responsabil. Astazi, probabil ca nu vei avea prea mult timp pentru relaxare, dar macar rezultatele obtinute din munca sunt de execeptie, deci ai de ce sa fii recunoscator.
Se pare ca in urma activitatilor pe care le desfasori astazi, se poate vorbi si despre beneficii materiale consistente.

Fecioara

S-ar putea ca astazi sa te simti inspirat si puternic, astfel incat sa faci o alegere ferma in ce priveste sentimentele tale si relatia de iubire in care esti implicat. Cert este ca nu mai accepti compromisuri si taraganarea unei situatii incerte, ci vrei sa stii cum stai.
Adevarul este ca ai nevoie de putina pasiune in viata ta, vrei sa simti ca traiesti, vrei emotii intense.

Balanta

Este posibil ca ziua de astazi sa fie una intensa. Nu pentru ca se intampla lucruri extraordinare, ci pentru ca activitatea interioara, trairile, sentimentele au iz de incrancenare, de intensitate careia ii opui rezistenta. Esti preocupat de siguranta, iti doresti stabilitate emotionala si materiala, cauti sa identifici acel ceva care lipseste pentru a te simti astfel.


Scorpion

O perioada frumoasa, in ce priveste relatiile sociale si prieteniile. Apar oameni noi si frumosi in viata ta, in timp ce altii, cu care nu mai gasesti puncte convergente, pleaca. Ziua de astazi iti poate aduce un prieten valoros, te poate ajuta sa-ti consolidezi niste relatii sau sa gasesti un sustinator pentru un proiect.

Sagetator

Astazi esti foarte hotarat sa-ti aperi drepturile, sa-ti aperi cauza, sa recuperezi ceva ce e al tau si ti se cuvine.
Fie ca e vorba despre renegocierea salariului, despre discutii pe marginea unei noi afaceri sau despre cautarea unor masuri pentru cresterea eficientei muncii si beneficiilor materiale, e clar ca interesele personale sunt in centrul atentiei si nu mai vrei sa lasi nimic din ce e al tau, la voia intamplarii.

Capricorn

Luna prezenta in zodia ta poate fi de bun augur pentru niste alegeri ferme in ce priveste relatiile cu prietenii, dar si in ce priveste un proiect, o aspiratie, un drum viitor. Poti, in sfarsit, sa fii sigur de ceea ce-ti doresti cu adevarat, si sa te manifesti in consecinta. O zi memorabila, in care se vor produce in mod sigur niste schimbari, macar in atitudine si gandire, daca nu si in exterior.

Varsator

O zi in care e bine sa fii dscret si rezervat, sa-ti aloci timp pentru tine, sa fii gata sa dai o mana de ajutor, neconditionat, unui coleg sau unei persoane apropiate. Linistea interioara si generozitatea te ajuta sa privesti cumva de pe margine la viata ta si la ceea ce se intampla. Astfel, poti vedea mult mai clar care este drumul de urmat, mai ales in plan profesional, caci acolo se pare ca e canalizata mare parte din energie in aceasta perioada.

Pesti

Luna in Capricorn activeaza zona prietenilor si proiectelor. Asadar, avand in vedere aspectele care se formeaza astazi pe cer, poti afla care-ti sunt prietenii adevarati, pe sprijinul cui poti conta in derularea unor proiecte, cine este complet dezinteresat si cine nu. Un lucru e cert: astazi functionezi ca o "locomotiva", in sensul ca-i poti insufleti si inspira si pe altii sa te urmeze.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies