Horoscop zilnic- 25 septembrie: Balantele au o atitudine senina

Horoscop zilnic- 25 septembrie: Balantele au o atitudine senina
Horoscop zilnic- 25 septembrie: Balantele au o atitudine senina

Iti spunem ce te asteapta astazi din punct de vedere astrologic.

Berbec

Viata de cuplu iti inspira siguranta si incredere, pentru ca persoana iubita se tine de cuvant cand isi ia angajamente pentru binele vostru comun. E o placere sa vezi cat de serios se implica in ceea ce faceti impreuna si esti foarte sigur pe promisiunile sale, convins ca ele vor deveni curand realitate. Si tu trebuie sa aduci aceleasi argumente solide cand vine vorba de planuri de viitor, pentru ca tot ce promiteti acum unul altuia va deveni, in scurt timp, un fapt concret de care va veti bucura impreuna.

Ati depasit faza de vorbe sau declaratii, ci treceti la fapte!

Taur

Nu poti da randament intr-un mediu in care ti se pandeste fiecare gest si lumea iti critica deciziile. Seful e cu ochii pe tine si abia asteapta sa te prinda cu ocaua mica. Profesorii te trateaza ca si cum nu ai sti nimic. Neincrederea aceasta e defavorabila oricarei incercari de a-ti exprima parerea, pentru ca, oricate argumente ai aduce, cineva tot va stramba din nas si va spune ca nu e bine.

Ca sa fii ascultat, trebuie sa castigi respectul celor din jur, iar respectul se castiga prin seriozitate. Ai rabdare ca lumea sa afle ce poti cu adevarat!

Gemeni

Daca cel mai mare vis al tau, la ora actuala, este sa cuceresti inima cuiva, fa un pas in fata si arata cine esti. Te va remarca intr-o aura speciala, incat s-ar putea indragosti pe loc de tine! Succesul sentimental ar fi asigurat, fie ca e vorba de dorinta de a incepe o relatie noua, fie de repararea unor probleme anterioare din relatia existenta.

Ai un aer aparte care atrage atentia asupra ta, inspiri incredere, putere, autoritate iar celalalt va fi atras de tine ca de un magnet, fara sa reziste sarmului tau. Il cuceresti mult mai usor, pentru ca iesi in evidenta printr-o altfel de lumina decat inainte, fiind momentul tu de afirmare. Cum sa nu-ti placa sa stralucesti?

Rac

Esti obligat sa pui aici punct unei actiuni care nu mai poate continua in acelasi mod.

Este fie e o usa inchisa- pe care e bine s-o lasi asa- fie un capat de drum, cu scopul de a incepe altul mai bun, trebuie sa ai curajul sa spui odata: stop! Nu te apuca repede de altceva, ci mai intai trece in revista pasii parcursi pana aici ca sa extragi concluziile necesare pentru ceea ce vrei sa pornesti imediat dupa. Pauza oferita e perfecta pentru a te odihni, a te detasa de tot ce ai construit pana aici, pentru a uita ceea ce n-a mers bine, ca, peste cateva zile, sa deschizi alta cale mult mai
interesanta. Dar nu te poti apuca de ceva nou cat timp trecutul nu e asezat la locul lui!

Leu

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Nu vrei nimic altceva decat sa te bucuri de linistea casei tale. Preferi sa-ti petreci ziua in familie, in mediul cu care esti obisnuit, fara a visa la nimic care ti-ar putea strica pacea care te copleseste.

Chiar daca sunt aceleasi lucruri de zi cu zi pe care le stii pe din afara si care te plictisesc, preferi sa te ocupi de ele, din putina comoditate. Daca ar aparea altceva mai interesant, ai respinge din start oferta, pentru ca nu dai semne ca ai avea chef de ceva. Orice activitate statica, sedentara, pasiva, iti e pe plac, de parca nu ai vrea sa te deranjeze nimeni si nimic din lenea instalata.
Meriti si tu o zi de totala detasare!

Fecioara

Oboseala nu e un impediment atat de mare pentru tine, desi esti epuizat dupa o perioada plina de munca si evenimente. Tot mai gasesti in tine resurse de energie pentru a te ocupa de un proiect mult prea interesant ca sa-l lasi pe altadata. Iti aduni fortele pentru ca esti motivat la maxim de ceea ce ai putea obtine, ca atare nu poti rata ocazia. Chiar daca un efort in plus te-ar putea lasa fara vaga, merita totusi, pentru ca ai putea ajunge la rezultate demne de mandrie! Concentreaza-te, oricat de greu ar parea, pentru ca ai regreta daca-l lasi sa treaca!

Balanta

Indiferent cum e vremea de afara, tu ai o atitudine senina, de parca toate ar evolua spre bine in viata ta. Pastreaza acest tonus optimist cat mai mult timp, pentru ca el va fi cheia tuturor reusitelor tale viitoare! Poate o problema, pe care o tot cari dupa tine de lunile trecute, isi gaseste azi rezolvarea, ceea ce iti inspira un sentiment de liniste si de calmare a spiritelor dupa o perioada extrem de agitata. Vezi ca a meritat sa astepti si, mai ales, sa speri ca totul se va rezolva? Realitatea iti arata concret ca nicio problema nu dureaza vesnic si, mai devreme sau mai tarziu, orizonturile se limpezesc!

Scorpion

Nu trebuie sa faci nimic sa castigi iubirea, ci o meriti pentru ceea ce esti, pentru ceea ce oferi, nu pentru ceea ce te straduiesti! Nu ti se cere nici un efort suplimentar decat acela de a darui neconditionat, fara a pretinde ceva in schimb si fara a cauta motive pentru care iubesti. A spune ca iubesti pe cineva pentru ca… e ca si cum ai fi platit pentru asta, deci schimba-ti, un pic, atitudinea in fata iubirii. Nu trebuie sa dai ceva ca sa primesti iubirea, ci pur si simplu sa emani caldura, sa te lasi invaluit de ea, fara a te gandi la ce va fi.

Sagetator

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Vin o multime de semne de afectiune si simpatie de la cei din jur, ceea ce te maguleste, pur si simplu. Nu te asteptai la atatea dovezi de prietenie la adresa ta, pentru ca traiai cu impresia ca lumea are ceva cu tine, dar iata ca vezi cu ochii tai ca te-ai inselat, ca aveai prieteni sinceri in preajma care te sustin cu vorbe bune si complimente ce-ti dau incredere in calitatile tale. Dintre atatea gesturi frumoase indreptate spre tine, nu e exclus sa apara si dovezi de iubire, pe care nu ar trebui sa le pui la indoiala: sunt reale, puternice si merita primite cu inima deschisa!

Capricorn

Daca pleci la drum, asigura-te ca toate chestiunile costisitoare sunt verificate atent, ca sa nu te trezesti in vreo incapacitate de plata. Verifica benzina din rezervor, banii de pe card, portofelul cu acte, tot ce crezi ca vei folosi pe parcursul calatoriei, deoarece exista riscul sa ajungi la destinatie fara un detaliu suficient de important cat sa strice scopul deplasarii. Posibil ca la capat sa te astepte un contract de semnat sau o promisiune in bani, dar ceva de pe parcurs poate strica buna desfasurare a lucrurilor, incat sa ai mai mult de platit decat de castigat.

Varsator

Atitudinea ostila cu care te trateaza unii te deranjeaza profund, ba chiar te jigneste, pentru ca nu meriti tu asemenea comportament nepoliticos. Chiar daca cei din anturaj nu sunt in apele lor, nu trebuie sa otraveasca atmosfera cu raceala, critici sau taceri enervante. Cand nu ai cu cine coopera, e si normal sa te simti in plus pe langa astfel de oameni, incat vei prefera sa te retragi in carapacea ta decat sa mai faci eforturi sa-i inviti pe ceilalti la dialog. Daca vezi ca ti se raspunde de fiecare data monosilabic si rautacios, ignora astfel de oameni, altfel iti vor strica si tie tot cheful.

Pesti

Esti foarte preocupat de mersul unui proiect care inainteaza lent, dar ai totusi convingerea ca esti pe calea cea buna. Ai suficienta rabdare pana vei ajunge acolo unde ai sperat si depui toate eforturile necesare pentru a atinge succesul. Si se cere enorm, si efort fizic, si concentrare, si forta fizica, pentru ca nu e un proiect oarecare ce evolueaza de la sine, ci depinde mult de resursele pe care le investesti in acest sens. Le detii pe toate in cantitati suficiente, ca atare doar de tine depinde cat de mult si de serios te implici in ceea ce ai de facut.

Horoscop oferit de ACVARIA.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies