Horoscop zilnic - 26 decembrie. Vezi ce ti se intampla in a doua zi de Craciun!

Horoscop zilnic - 26 decembrie. Vezi ce ti se intampla in a doua zi de Craciun!
Horoscop zilnic - 26 decembrie. Vezi ce ti se intampla in a doua zi de Craciun!

Iti spunem ce te asteapta astazi din punct de vedere astrologic.

 

BERBEC
Nu sta singur intr-o astfel de zi, ci inconjoara-te de cat mai multa lume! Familia este centrul atentiei tale, azi, si i te dedici ei cu bucurie. Chiar daca, in sinea ta, ai fi dorit si un pic de odihna in plus, si un dram de liniste sau izolare, nu e vremea pentru asa ceva acum! Aceasta poate fi ziua cand relatiile de familie se strang mai mult, cand schimbul de emotii dintre tine si cei dragi e la cote maxime, cand evenimentele cele mai frumoase de familie graviteaza in jurul
tau. Poti afla vesti extraordinare de la rude, ca atare ar fi bine sa petreci ziua in compania lor. Daca prietenii sunt pentru tine ca o familie, atunci cauta-le compania!
TAUR
Ziua e perfecta pentru a pleca la drum! Hai, urca in masina si calatoreste, urca in tren si mergi acolo unde te cheama inima sau, daca sarbatorile se termina aici, atunci intoarcerea acasa are si ea beneficiile sale.
Calatoria in sine are un rol benefic pentru tine, de parca ti se reveleaza, pe parcurs sau la destinatie, un mare adevar. Ai ocazia sa intelegi ceva foarte important de la oamenii alaturi de care calatoresti sau de la elementele care-ti apar in cale. Poate treci printr-un loc cu o semnificatie aparte, ca atare fii atent la semne, la indicii, la directii, la oameni, pentru ca poti intalni ceva important pentru tine de acum inainte, ceva ce, acasa daca ai fi stat, nu ar fi aparut.
GEMENI
Sa nu te miri ca nu-ti gasesti locul printre oamenii care te inconjoara astazi, dar trebuie sa va priviti unii pe altii cu ingaduinta. Oamenii nu sunt la fel, ca atare asa cum ii privesti tu pe unii ca pe niste ciudati, fii sigur ca si tu esti greu de inteles de catre cei care te privesc la randu-le cu spranceana ridicata.
Oricat de diferiti ati fi unii fata de altii, traiti in acelasi mediu, deci e bine sa va tolerati ca atare. Nu-i da la o parte pe altii doar pentru ca au alte credinte, alte principii dupa care se ghideaza sau alte preferinte muzicale, culturale, culinare. Acceptati-va asa cum sunteti: fiecare cu ciudateniile si nebuniile lui!
RAC
Nu te grabi sa extragi azi o concluzie, pentru ca inca nu ai descoperit toate caile de a ajunge acolo unde doresti.
Stai putin si cantareste cat de multe optiuni ai la dispozitie si ai sa fii uimit de bogatia de solutii. Asteapta, culege noi si noi informatii, asculta ce-ti impartasesc si altii, pentru ca tot ce vine acum inspre tine va crea o paleta foarte larga si foarte variata de alternative pe care le vei putea folosi in avantajul propriu. Nimeni nu-ti cere sa iei decizio pe loc, deci aduna in continuare cat mai multe idei si solutii, ca sa ai de unde alege, la final!
LEU
Inveti toata viata,
nu e opri la cat ai invatat deja! Esti intr-un proces de transformare spirituala, si ceea ce afli acum, din proprie experienta, din ceea ce citesti sau din ceea ce afli de la oameni, va deveni un fundament profund de principii noi pentru tine. Ai putea intalni azi o persoana ce va avea un efect major asupra ta, asupra modului tau de a gandi si actiona, asupra atitudinii de viata pe care o vei adopta de acum inainte.
Te maturizezi prin tot ce afli de la ceilalti, deci recunoaste cu respect si consideratie cand cineva, superior tie din anumite puncte de vedere, iti mai ofera cate o lectie utila. Simti si tu cat de mult te schimbi datorita acestor lectii!
FECIOARA
Nimeni nu te intrece cand vine vorba de discursuri, pentru ca ai o minte foarte organizata, informatii solide pe care te bazezi si un real talent oratoric. Daca ai ocazia de a vorbi in fata unui grup mai larg de persoane, fie ca e vorba de un auditoriu necunoscut sau doar de familia stransa in jurul tau. Tot ce transpui acum in cuvinte este plin de invataminte, de informatii importante, si pot oferi si altora idei si inspiratie creatoare, daca ai ceva de spus, spune-o sus si tare, nu sta in banca ta, pentru ca esti un as in conversatie si orice comunicare orala. Practic, o afirmatie pe care o faci azi cu voce tare se va transforma rapid in fapte deci poti sa verbalizezi una din marile tale dorinte, ca sa prinda contur mai repede.
BALANTA
Planurile la care te gandesti cu multa pasiune prind viata sub ochii tai, pentru ca esti un creator prin excelenta. Adauga noi elemente la planul tau cel mare, nu te opri din visat si din inventat, ci continua sa cladesti ceea ce consideri a fi important pentru tine la ora actuala. Daca discuti azi cu cineva despre marile tale vise, ai putea primi atat de multe solutii si idei suplimentare, ba chiar cineva se ofera sa-ti acorde tot suportul pentru ca proiectul tau sa ajunga la indeplinire. Poate nici nu asteapta nimic in schimb, e un sprijin sincer si neconditionat, doar pentru ca el detine cheia care tie momentan iti lipseste. Fii recunoscatorca ai sansa de a primi sprijin!
SCORPION
Nu te crampona de o idee pe care tu o consideri a fi corecta, pentru ca s-ar putea ca adevarul sa nu fie la tine. Lasa un pic garda jos si asculta si opinia celui de langa tine, fara a o face pe suparatul ca nu ti se da dreptate. Ca sa castigi o lupta de idei, trebuie sa-ti argumentezi solid pozitia, or ceea ce spui tu acum sus si tare nu e intru totul corect sau just. Pe undeva s-a infiltrat o eroare sau o rea intentie, chiar si fara sa-ti dai seama, deci fii deschis sa discuti despre asta cu cel din fata ta. Adevarul e undeva la mijloc, dar fiecare trebuie sa renunte la orgolii pentru a se aseza la negocieri echitabile.
SAGETATOR
Esti persoana cea mai potrivita sa preia fraiele unei actiuni pentru ca ai real talent de lider. Ceilalti te vor urma orbeste, dand dovada de maxima incredere fata de sensul pe care tu il arati. Stii ce spui, ai curajul de a lua decizii si pentru altii, deci ai toate calitatile adecvate unui conducator! Iti dai seama cat de important e acest rol, pentru ca vezi ochii tuturor indreptati spre tine cu speranta, vezi cum cei dragi asteapta ca tu sa iei decizii si pentru ei, dar nu trebuie sa te sperie aceasta postura. Ai de partea ta, de cateva zile, un profesor suprem, pe Saturn, care te va ajuta sa-ti consolidezi si mai bine pozitia care se prefigureaza acum in fata: cea de capitan de echipa!
CAPRICORN
Gata, ce ai semanat in ogorul fertil e deja acolo, asteapta sa incolteasca, deci nu mai ai ce schimba. De acum tu doar trebuie sa ingrijesti acest sol cu rabdare, cu tot ce este necesar viitoarei recolte, dar ce a fost mai important, primul pas, ideea, decizia, samanta primordiala, e deja plantata. Lasa lucrurile sa evolueze de la sine, ce a depins de tine ai facut cu succes, dar roadele abia de acum inainte se vor arata. Priveste-ti viitoarea recolta cu incredere si speranta, investeste doar ganduri bune si energii pozitive in ceea ce se ridica acum lent sub ochii tai, dar nu mai incerca sa controlezi lucrurile. Recolta se ridica singura, tu doar trebuie s-o uzi si s-o plivesti!
VARSATOR
Vindecarea trupului si a sufletului depinde de… minte! De acolo, din modul tau de a gandi, se ivesc cele mai bune tratamente pentru starea ta actuala, ca atare, pentru a te simti din nou in forma si a-ti recapata energia, trebuie doar sa iei o decizie limpede si clara. Descopera cat se poate de lucid ce nu e in regula in modul tau de a gandi, vezi unde s-au strecurat ganduri negative sau cuvinte cu tenta pesimista si elimina-le din mintea ta chiar acum. Uita de negatii, abandoneaza frica si nesiguranta, deschide-te complet spre o totala purificare interioara de orice urma de gand negativ, fie ca e adus acolo chiar de tine sau a fost trimis de altii. Iti poti recapata sanatatea trupului si a sufletului daca mai intai te lecuiesti de gandurile care-ti fac rau: sunt ale tale, tu trebuie sa le schimbi polaritatea!
PESTI
Trateaza lucrurile marunte care te streseaza in acest moment cu un dram de umor si lejeritate. S-ar putea sa fie mai simple decat crezi, deci ignora-le, pe cat posibil. Indreapta-ti atentia spre alte aspecte frumoase ale vietii, care iti pot abate gandul de la acele fleacuri. Chiar daca tot marunte sunt si acele lucruri spre care iti intorci azi privirea, vei vedea ca sunt de zeci de ori mai frumoase si mai demne de iubire decat motivele de stres carora le acordai importanta. Cand vei vedea cat de multe lucruri din jur merita iubirea si grija ta, de la plante pana la animale, de la soare pana la stele, de la copii pana la bunici, vei uita de nimicuri.
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

Nu sta singur intr-o astfel de zi, ci inconjoara-te de cat mai multa lume! Familia este centrul atentiei tale, azi, si i te dedici ei cu bucurie. Chiar daca, in sinea ta, ai fi dorit si un pic de odihna in plus, si un dram de liniste sau izolare, nu e vremea pentru asa ceva acum! Aceasta poate fi ziua cand relatiile de familie se strang mai mult, cand schimbul de emotii dintre tine si cei dragi e la cote maxime, cand evenimentele cele mai frumoase de familie graviteaza in jurul tau. Poti afla vesti extraordinare de la rude, ca atare ar fi bine sa petreci ziua in compania lor. Daca prietenii sunt pentru tine ca o familie, atunci cauta-le compania!

TAUR


Ziua e perfecta pentru a pleca la drum! Hai, urca in masina si calatoreste, urca in tren si mergi acolo unde te cheama inima sau, daca sarbatorile se termina aici, atunci intoarcerea acasa are si ea beneficiile sale. Calatoria in sine are un rol benefic pentru tine, de parca ti se reveleaza, pe parcurs sau la destinatie, un mare adevar. Ai ocazia sa intelegi ceva foarte important de la oamenii alaturi de care calatoresti sau de la elementele care-ti apar in cale. Poate treci printr-un loc cu o semnificatie aparte, ca atare fii atent la semne, la indicii, la directii, la oameni, pentru ca poti intalni ceva important pentru tine de acum inainte, ceva ce, acasa daca ai fi stat, nu ar fi aparut.

GEMENI

Sa nu te miri ca nu-ti gasesti locul printre oamenii care te inconjoara astazi, dar trebuie sa va priviti unii pe altii cu ingaduinta. Oamenii nu sunt la fel, ca atare asa cum ii privesti tu pe unii ca pe niste ciudati, fii sigur ca si tu esti greu de inteles de catre cei care te privesc la randu-le cu spranceana ridicata. Oricat de diferiti ati fi unii fata de altii, traiti in acelasi mediu, deci e bine sa va tolerati ca atare. Nu-i da la o parte pe altii doar pentru ca au alte credinte, alte principii dupa care se ghideaza sau alte preferinte muzicale, culturale, culinare. Acceptati-va asa cum sunteti: fiecare cu ciudateniile si nebuniile lui!

RAC

Nu te grabi sa extragi azi o concluzie, pentru ca inca nu ai descoperit toate caile de a ajunge acolo unde doresti. Stai putin si cantareste cat de multe optiuni ai la dispozitie si ai sa fii uimit de bogatia de solutii. Asteapta, culege noi si noi informatii, asculta ce-ti impartasesc si altii, pentru ca tot ce vine acum inspre tine va crea o paleta foarte larga si foarte variata de alternative pe care le vei putea folosi in avantajul propriu. Nimeni nu-ti cere sa iei decizio pe loc, deci aduna in continuare cat mai multe idei si solutii, ca sa ai de unde alege, la final!

LEU

Inveti toata viata, nu e opri la cat ai invatat deja! Esti intr-un proces de transformare spirituala, si ceea ce afli acum, din proprie experienta, din ceea ce citesti sau din ceea ce afli de la oameni, va deveni un fundament profund de principii noi pentru tine. Ai putea intalni azi o persoana ce va avea un efect major asupra ta, asupra modului tau de a gandi si actiona, asupra atitudinii de viata pe care o vei adopta de acum inainte. Te maturizezi prin tot ce afli de la ceilalti, deci recunoaste cu respect si consideratie cand cineva, superior tie din anumite puncte de vedere, iti mai ofera cate o lectie utila. Simti si tu cat de mult te schimbi datorita acestor lectii!

FECIOARA

Nimeni nu te intrece cand vine vorba de discursuri, pentru ca ai o minte foarte organizata, informatii solide pe care te bazezi si un real talent oratoric. Daca ai ocazia de a vorbi in fata unui grup mai larg de persoane, fie ca e vorba de un auditoriu necunoscut sau doar de familia stransa in jurul tau. Tot ce transpui acum in cuvinte este plin de invataminte, de informatii importante, si pot oferi si altora idei si inspiratie creatoare, daca ai ceva de spus, spune-o sus si tare, nu sta in banca ta, pentru ca esti un as in conversatie si orice comunicare orala. Practic, o afirmatie pe care o faci azi cu voce tare se va transforma rapid in fapte deci poti sa verbalizezi una din marile tale dorinte, ca sa prinda contur mai repede.

BALANTA

Planurile la care te gandesti cu multa pasiune prind viata sub ochii tai, pentru ca esti un creator prin excelenta. Adauga noi elemente la planul tau cel mare, nu te opri din visat si din inventat, ci continua sa cladesti ceea ce consideri a fi important pentru tine la ora actuala. Daca discuti azi cu cineva despre marile tale vise, ai putea primi atat de multe solutii si idei suplimentare, ba chiar cineva se ofera sa-ti acorde tot suportul pentru ca proiectul tau sa ajunga la indeplinire. Poate nici nu asteapta nimic in schimb, e un sprijin sincer si neconditionat, doar pentru ca el detine cheia care tie momentan iti lipseste. Fii recunoscatorca ai sansa de a primi sprijin!

SCORPION

Nu te crampona de o idee pe care tu o consideri a fi corecta, pentru ca s-ar putea ca adevarul sa nu fie la tine. Lasa un pic garda jos si asculta si opinia celui de langa tine, fara a o face pe suparatul ca nu ti se da dreptate. Ca sa castigi o lupta de idei, trebuie sa-ti argumentezi solid pozitia, or ceea ce spui tu acum sus si tare nu e intru totul corect sau just. Pe undeva s-a infiltrat o eroare sau o rea intentie, chiar si fara sa-ti dai seama, deci fii deschis sa discuti despre asta cu cel din fata ta. Adevarul e undeva la mijloc, dar fiecare trebuie sa renunte la orgolii pentru a se aseza la negocieri echitabile.

SAGETATOR

Esti persoana cea mai potrivita sa preia fraiele unei actiuni pentru ca ai real talent de lider. Ceilalti te vor urma orbeste, dand dovada de maxima incredere fata de sensul pe care tu il arati. Stii ce spui, ai curajul de a lua decizii si pentru altii, deci ai toate calitatile adecvate unui conducator! Iti dai seama cat de important e acest rol, pentru ca vezi ochii tuturor indreptati spre tine cu speranta, vezi cum cei dragi asteapta ca tu sa iei decizii si pentru ei, dar nu trebuie sa te sperie aceasta postura. Ai de partea ta, de cateva zile, un profesor suprem, pe Saturn, care te va ajuta sa-ti consolidezi si mai bine pozitia care se prefigureaza acum in fata: cea de capitan de echipa!

CAPRICORN


Gata, ce ai semanat in ogorul fertil e deja acolo, asteapta sa incolteasca, deci nu mai ai ce schimba. De acum tu doar trebuie sa ingrijesti acest sol cu rabdare, cu tot ce este necesar viitoarei recolte, dar ce a fost mai important, primul pas, ideea, decizia, samanta primordiala, e deja plantata. Lasa lucrurile sa evolueze de la sine, ce a depins de tine ai facut cu succes, dar roadele abia de acum inainte se vor arata. Priveste-ti viitoarea recolta cu incredere si speranta, investeste doar ganduri bune si energii pozitive in ceea ce se ridica acum lent sub ochii tai, dar nu mai incerca sa controlezi lucrurile. Recolta se ridica singura, tu doar trebuie s-o uzi si s-o plivesti!

VARSATOR

Vindecarea trupului si a sufletului depinde de… minte! De acolo, din modul tau de a gandi, se ivesc cele mai bune tratamente pentru starea ta actuala, ca atare, pentru a te simti din nou in forma si a-ti recapata energia, trebuie doar sa iei o decizie limpede si clara. Descopera cat se poate de lucid ce nu e in regula in modul tau de a gandi, vezi unde s-au strecurat ganduri negative sau cuvinte cu tenta pesimista si elimina-le din mintea ta chiar acum. Uita de negatii, abandoneaza frica si nesiguranta, deschide-te complet spre o totala purificare interioara de orice urma de gand negativ, fie ca e adus acolo chiar de tine sau a fost trimis de altii. Iti poti recapata sanatatea trupului si a sufletului daca mai intai te lecuiesti de gandurile care-ti fac rau: sunt ale tale, tu trebuie sa le schimbi polaritatea!

PESTI

Trateaza lucrurile marunte care te streseaza in acest moment cu un dram de umor si lejeritate. S-ar putea sa fie mai simple decat crezi, deci ignora-le, pe cat posibil. Indreapta-ti atentia spre alte aspecte frumoase ale vietii, care iti pot abate gandul de la acele fleacuri. Chiar daca tot marunte sunt si acele lucruri spre care iti intorci azi privirea, vei vedea ca sunt de zeci de ori mai frumoase si mai demne de iubire decat motivele de stres carora le acordai importanta. Cand vei vedea cat de multe lucruri din jur merita iubirea si grija ta, de la plante pana la animale, de la soare pana la stele, de la copii pana la bunici, vei uita de nimicuri.

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Citește și: Alexandra încă se gândește la Patrick, după împăcarea cu Gagea! Cine a dat-o de gol și cum s-a apărat concurenta în fața celorlalți- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

Vedetele din România care cheltuiesc foarte mulți bani pe pantofi. IREAL cum arată dressingurile lor!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies