Horoscop zilnic- 26 iulie: Berbecii fac planuri alaturi de cei dragi

Horoscop zilnic- 26 iulie: Berbecii fac planuri alaturi de cei dragi
Horoscop zilnic- 26 iulie: Berbecii fac planuri alaturi de cei dragi

In fiecare zi iti oferim horoscopul pentru a afla ce-ti rezerva astrele.

Berbec

Faci planuri foarte frumoase alaturi de cei dragi si fiecare isi aduce contributia la un eveniment stabilit candva in perioada urmatoare. Asteptati cu mult entuziasm acel moment special si va bucurati numai la gandul ca veti fi cu totii actori principali in ceea ce urmeaza. Nu lasi nimic la voia intamplarii, ci profiti de timpul pe care-l ai la dispozitie pentru a pregati totul in cele mai mici amanunte, pentru ca vrei sa iasa totul perfect.

Taur

Ceva nu iese asa cum ai sperat, dar nu te lasa coplesit de impasul de moment, caci totul are rezolvare daca nu te pierzi cu firea si nu aluneci spre depresie. Poate te trezesti cu vreo problema de sanatate peste noapte care iti strica toate planurile si in loc sa iesi si sa te simti bine, esti consemnat la domiciliu printre medicamente. Poti da piept si cu surprize neplacute, cum ar fi o pana de cauciuc in mijlocul unei calatorii, un musafir nepoftit exact cand doreai sa pleci de acasa, tot felul de lucruri

pe care, oricum le-ai privi, tot ca pe un mic dezastru le resimti!

Gemeni

Cu o vorba buna poti linisti chiar si cele mai nervoase furtuni pentru ca nimeni nu poate rezista amabilitatii cu care tratezi tu chiar si cele mai agresive momente. Chiar daca tu insuti esti adeseori ca o furtuna, acum uimesti pe toata lumea cu calmul tau, deoarece reusesti sa gestionezi orice situatie neprevazuta cu o atitudine rezervata si linistita.

De multe ori te aprinzi ca o torta si risti sa strici tot, dar de data aceasta esti ca o apa lina de nimeni tulburata.

Rac

 

Esti preocupat de o directie noua spre care vrei sa pornesti in perioada urmatoare si nu poti sta degeaba nici azi. Vrei sa mai adaugi o caramida cat de mica la edificiul pe care il vei construi pas cu pas, dar ceea ce ajunge azi la urechile tale poate sa schimbe cumva sensul spre care ai pornit initial.
Asculta de cei cu mai multa experienta, intreaba, citeste, informeaza-te, cere sfaturi autorizate, pentru ca din toate directiile vor veni tot felul de detalii ce se vor dovedi a fi importante in ceea ce vrei sa faci de acum inainte.

Esti preocupat de o directie noua spre care vrei sa pornesti in perioada urmatoare si nu poti sta degeaba nici azi. Vrei sa mai adaugi o caramida cat de mica la edificiul pe care il vei construi pas cu pas, dar ceea ce ajunge azi la urechile tale poate sa schimbe cumva sensul spre care ai pornit initial.

Asculta de cei cu mai multa experienta, intreaba, citeste, informeaza-te, cere sfaturi autorizate, pentru ca din toate directiile vor veni tot felul de detalii ce se vor dovedi a fi importante in ceea ce vrei sa faci de acum inainte.

Leu

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Fie ca munca este acum singura ta preocupare, celelalte aspecte ale vietii fiind usor dezamagitoare, fie te simti cuprins de un entuziasm molipsitor din cauza unor vesti bune cu privire la viitorul profesional,

muncesti cu pasiune si te dedici trup si suflet muncii tale zilnice. Unii ar putea sa te creada obsedat de munca, dar o faci din convingere, iar ambitia te face sa te lupti pentru a atinge scopurile cele mai inalte. Exista si o motivatie materiala sa muncesti atat, existand si ceva concret promis la sfarsitul acestui efort care te face sa tragi asa de tare. Esti plin de energie, ai multe contacte cu superiori sau persoane influente de la care ai putea avea ceva de invatat sau de castigat.

Fecioara

Nu esti sigur pe fortele tale sau, daca ai totusi incredere in fortele proprii, atunci nu ai toate motivele si conditiile exterioare pentru a fi convins ca te indrepti intr-o directie favorabila unei evolutii bune in plan profesional. Ti-e frica de un esec, poate pentru ca ai mai trait candva un moment similar cand nu te-ai descurcat prea bine si de aceea esti atat de nervos si capricios, fara a reusi sa iti mentii dispozitia de la o ora la alta. Ai frecvente modificari de atitudine, nu esti consecvent in comportament si idei si asta nu te pune intr-o lumina buna, ceilalti neavand incredere in cei care acum spun una, maine alta. Esti foarte tacut, inchis, rezervat la serviciu, de aceea comunicarea e defectuoasa, generatoare de mari neintelegeri intre colegi.

Balanta

Adu-ti aminte de o sarcina pe care nu ai dus-o la indeplinire la timpul potrivit, candva in trecut, si care acum isi cere de urgenta dreptul de a o termina. Arunca o privire inapoi, pentru ca acum detii toate resursele pentru a o incheia cu brio si a o sterge de pe lista de restante. Ca e vorba de un imprumut in bani nereturnat pana acum, de o promisiune neonorata sau de un plan abandonat mai demult, acum toate ar putea merge mult mai usor, ca atare ocupa-te un pic si de lucrurile uitate.

Scorpion

Ai mare grija cum te comporti cu o persoana care nu se afla deloc in apele sale. E cam trist, pesimist, ranit, si daca mai vii si tu odata in plus cu vesti proaste sau critici la adresa sa, il vei impinge pe buza prapastiei care-l trimite spre depresie. Poarta-te cu manusi, pune-te un pic in pielea sa si gandeste-te cum te-ai simti tu sa te bata toti la cap numai cu probleme cand le ai si tu pe ale tale cat casa! Ziua e riscanta pentru cei panditi de angoase si temeri, pentru ca totul poate deveni parea mai apasator si mai urat.

Sagetator

Nu pleca urechea la criticile rautacioase ale celor din jur, pentru ca ei nu au cum sa-ti inteleaga planurile. Important e sa crezi tu cu tarie in ele si sa nu te lasi oprit din elan de astfel de oameni pusi mereu pe comentarii malitioase. Unii nu fac altceva decat sa taie aripile celor care au curaj sa viseze, de aceea trebuie sa te inarmezi cu mult curaj si optimism, pentru a trece peste piedicile puse de cei care nu sunt in stare de nimic altceva decat sa strice visele altora.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Capricorn

Orele petrecute cu cei dragi au efect excelent asupra psihicului! Viata de familie e placuta, sunt locul celor mai frumoase evenimente. Ca participi la o reuniune de familie in care devii centrul atentiei sau ca esti doar figurant in reusita cuiva drag, fiindu-i alaturi cu bucurie, se poate spune ca e o zi care iti ofera suficiente motive de relaxare si veselie. Parca faci pace cu tine insuti si cu ceilalti deopotriva si va oferiti unii altora exact acele resurse potrivite pentru o zi de week-end: calm, liniste, blandete, armonie, intelegere, afectiune.

Varsator

Ziua poate fi una extrem de placuta si relaxanta daca te inconjori de oamenii potriviti, ca atare cauta anturajuri de oameni tineri in care se discuta si despre altceva decat despre problemele cotidiene. Ai nevoie de detasare de orice, ca atare o vizita la rude sau cateva ore de joaca alaturi de cei mici vor avea un efect deconectant incredibil asupra ta. Prezenta ta este dorita de ceilalti tocmai pentru ca si tu esti intr-o pasa buna, deci va puteti distra de minune unii cu ceilalti, departe de orice griji.

Pesti

Ai multe de facut pe parcursul zilei, trebuie sa te imparti intre mai multe treburi banale in timp scurt. Prima ta preocupare ramane familia, pentru ca aici au loc unele aspecte care necesita atentie sporita, cum ar fi treburile gospodaresti, activitati cu copiii, cumparaturile saptamanale sau o vizita la parinti. Vei reusi sa le faci pe toate cu succes, pentru ca pui suflet si ai si motive de satisfactie ori de cate ori intri in legatura cu oamenii pe care ii indragesti. De dragul lor, gasesti in tine resurse fantastice de energie.

Horoscop oferit de ACVARIA.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies