Horoscop zilnic - 26 mai: Racii au un viitor promitator

Horoscop zilnic - 26 mai: Racii au un viitor promitator
Horoscop zilnic - 26 mai: Racii au un viitor promitator

In fiecare zi iti oferim horoscopul pentru a afla ce-ti rezerva astrele.

Berbec

Ai in mana toate instrumentele pentru o viata mai sigura si mai buna, nu depinzi de nimeni pentru a fi fericit, ci tot ce faci tu, pe cont propriu, duce acolo unde doresti. Nu astepta nici miracole, nici interventii salvatoare de la altii, pentru ca nu la ei e solutia la problemele tale, ci tu insuti esti singura sursa de energie pentru a-ti implini un vis.

Ai reusit si altadata fara nici un ajutor, deci incearca sa aplici reteta de succes de odinioara. Cat timp ai libertate deplina (de miscare, de gandire, de expresie, de creatie, de decizie) totul va inainta spre telul cel mare! Bucura-te de aceasta independenta: nu o are oricine!

Taur

Afacerile tale merg ca pe roate iar ideile pe care le asezi azi intr-o forma concreta, ordonata, intr-o strategie pe termen lung, vor duce la rezultate demne de lauda.
Ai citit, te-ai informat, ai discutat cu altii mai experimentati despre ceea ce vrei sa faci, dar azi chiar incepi sa pui in practica si sa transformi gandurile in fapte. Ceea ce iese azi din mintea sau din mainile tale va deveni sursa de venit pentru tine, ca atare merita sa mergi pe aceasta cale cu incredere. Veniturile tale sunt pe cale sa creasca daca nu te abati de la programul bine stabilit de acum!

Gemeni

Ar trebui sa te privesti cu mai mult respect pe tine insuti, fara a-ti gasi mereu doar vini si
defecte, pentru ca nu le meriti! Esti prea exigent cu propria persoana, pentru ca ceea ce te diferentiaza pe tine de restul lumii nu e semn de slabiciune si nici motiv de auto-critica, ci este semn al originalitatii tale. Nu are rost sa te compari cu zeci de alti oameni din jurul tau si sa spui ca nu esti ca ei. Nu cu ton critic, ci dimpotriva, sa descoperi ca da, esti diferit, dar la modul pozitiv: tu ai ceva ce altii n-au! Asta trebuie sa apreciezi la tine: unicitatea care te scoate in fata, nu te da la o parte!


Rac

Se deschide o cale noua in fata ta, de la care astepti foarte multe, dar nu stai sa-ti pice in palme, ci pui umarul serios la treaba, constient ca succesul final depinde numai de interventia ta. Un singur lucru mai e necesar pe langa propriile eforturi: increderea deplina in succes, deoarece orice urma de pesimism sau de neputinta poate strica totul. Ia-l pe da in brate, spune in permanenta ca se poate si hai, la drum! Viitorul arata bine, e promitator, iar tu ai in bagaj tot ce-ti trebuie pentru ca acest plan sa
devina foarte repede realitate. Nu e doar un vis, ci o certitudine, dar de tine depinde sa ajungi la el!

Leu

Va fi greu sa te imparti intre cele doua planuri carora le acorzi la fel de multa importanta. Pe de o parte, ai dori sa iesi in lume, sa socializezi, sa-ti faci noi prieteni- iar ocazii ar fi destule pe parcursul zilei- dar, pe de alta parte, parca ti-ai dori sa stai mai mult cu familia, care are nevoie de prezenta ta.
Exista o solutie optima: ia-ti familia si iesiti impreuna undeva, pentru ca asa ai sa petreci ore superbe alaturi de copii, parinti sau partenerul de viata, dar in acelasi timp ai sansa de a intalni si o multime de cunostinte cu care sa stai de vorba.

Fecioara

Chiar daca esti omul care poate sa se concentreze la acelasi tip de sarcini zi de zi, ca intr-o rutina perfect organizata, uneori e bine sa te arati dispus sa mai faci si unele schimbari chiar si in cele mai limitate programe.
Trebuie sa gasesti uneori solutii rapide si flexibile la eventualele probleme care apar, si daca nu reusesti sa te adaptezi la situatie, risti sa ramai blocat intr-o problema fara iesire. Fii deschis sa incerci si ceva nou, sa accepti si alternative, sa incalci si ordinele, la nevoie, sa te ajustezi rapid pe un nou sablon, chiar daca te abati de la regulamente foarte stricte.

Balanta

Ar fi bine sa stai putin pe loc, inainte de a porni acel plan pe care l-ai pregatit deja pentru zilele viitoare. O zi de repaus, in care sa analizezi la rece planurile facute, ar fi de folos, pentru a descoperi aspecte care ti-au scapat din vedere. Mai mult, daca asculti si parerile si sfaturile altora despre acelasi subiect, ai primi o multime de informatii pretioase care vor juca un rol la rezolvarea problemei care te preocupa. Sfatul zilei este urmatorul: stai si asculta, pentru ca nu le stii, deocamdata, chiar pe toate, dar poti afla detalii interesante!

Scorpion

Fii atent la toate semnalele care ajung azi la urechile tale pentru ca, printre ele, se poate afla o veste care deschide o perspectiva noua pentru tine. Fii receptiv la nou, la invitatii, la propuneri, ca nici nu stii de unde sare iepurele si, daca te codesti mult, risti sa ratezi o ocazie excelenta. Ai la dispozitie o multime de surse de vesti bune azi, ca atare stai de vorba cu lumea, raspunde la telefon, citeste-ti corespondenta, accepta sa cunosti oameni noi, pentru ca de undeva, din aceste directii, se poate ivi ceva foarte bun! Nu spune nu la nimic!

Sagetator

Ai stat o vreme captiv intr-o zona mai pesimista, desi nu e deloc genul tau, dar azi motivul tau de stres dispare si iti regasesti starea de bine si optimismul. De fapt, in tine se afla toate resursele de care ai nevoie pentru a avea o zi perfecta, totul e sa lupti cu temerile, indoielile si gandurile negative care te mai pasc uneori. Tu esti o fiinta solara, tonica, deschisa, pregatita pentru a iesi in fata, tocmai de aceea trebuie sa lasi energia ta interioara sa iasa la suprafata, pentru ca ea va deveni motorul principal care te va propulsa spre succesul dorit. Detii tot ce ai nevoie pentru a reusi!

Capricorn

Te preocupa o relatie care nu merge tocmai bine, se vede ca ai asteptat altceva de la o anumita persoana, dar gesturile sale fata de tine sunt mult sub asteptari. Poate ai ridicat cam sus stacheta si celalalt nu poate oferi mai mult de atat, si atunci de tine depinde sa-ti mai ajustezi un pic dorintele fata de acea persoana. Daca mai cobori un pic standardele, ai descoperi ca persoana respectiva are totusi ceva de oferit si care poate compensa lipsurile, dar tu parca tot altceva doresti de la ea… Multumeste-te si cu putin, decat deloc!

Varsator

Toti oamenii au ceva anume, doar al lor, de care altii au nevoie, ca atare tu trebuie sa-ti pui atuurile in slujba altora, de vreme ce solutia problemelor lor e la tine. Un gest de maxima generozitate si daruire te pune mai bine in valoare, fara a astepta ceva in schimb. Iti ajunge doar sa vezi un zambet de multumire pe chipul celui care a beneficiat de ajutorul tau, fara a pretinde nimic de la el. E felul tau de a intoarce serviciile catre altii, recunoscand astfel ca si ceilalti au jucat roluri cheie in problemele tale, pe parcursul vietii. Cat timp stii ca solutia e la tine, o oferi cu inima deschisa, gata si de sacrificii, la nevoie.

Pesti

Nu privi la ceilalti si nu te compara cu cei din jurul tau, pentru ca fiecare are propria sa viata. Daca vezi oameni mult mai bine realizati si mai norocosi, ai tendinta de a aluneca spre depresie, ceea ce te va lasa fara energie. In fond, fiecare cu norocul lui, cu resursele sale, ca atare, in loc sa te uiti la ceilalti si sa plangi ca nu esti ca ei, mai bine scoate pn lumina ceea ce ai tu si ei nu au, pentru ca sigur ai tu un as in mneca! Scoate-l la lumina si valorifica-l din plin, pentru ca acum conteaza ceea ce ai, nu ceea ce-ti lipseste. Si ai si tu destule!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies