Horoscop zilnic- 27 iulie: Leii au o prezenta intimidanta

Horoscop zilnic- 27 iulie: Leii au o prezenta intimidanta
Horoscop zilnic- 27 iulie: Leii au o prezenta intimidanta

In fiecare zi iti oferim horoscopul pentru a afla ce-ti rezerva astrele.

Berbec

Tu ai o atitudine pozitiva si tonica, dar, cand te uiti in jurul tau, nu ai parte de o atmosfera la fel de placuta din partea celor care iti tin companie. Unii vor profita de buna dispozitie pe care o degaji pentru a se incarca si ei de energie, dar, in schimb, risti sa aluneci tu pe panta pesimismului, molipsindu-te de la ceilalti. Cineva din familie trece prin momente dificile si tu ii stai alaturi trup si suflet si suferi pentru el de parca ar fi problemele tale.

Ii faci foarte bine cu simpla ta prezenta si incerci sa-l ajuti cum poti, sperand sa-l vezi din nou zambind.

Taur

E o placere sa intri in contact cu cat mai multa lume, chiar si cu oameni complet necunoscuti. Chiar daca discutiile nu se indreapta spre cele mai deosebite subiecte, vei vedea ca ai ceva de aflat chiar si din cele mai banale conversatii.

Un fleac sa afli, un detaliu minor, si, intr-o zi, exact acela va conta cel mai mult in rezolvarea unei probleme incalcite, deci nu respinge discutiile care par nesemnificative. Pe oriunde treci, chiar si prin cele mai plictisitoare locuri, tot vei intalni pe cineva cu care sa ai ceva in comun si cu care sa ai un schimb util de idei.

Gemeni

Calmul si banalul acestei zile sunt exact ceea ce iti doreai cel mai mult intr-o astfel de zi.

Pentru ca nu apare nimic care sa te scoata din ale tale, te poti concentra eficient la activitati personale de care nu ai avut timp pana acum. Le-ai amanat, din lipsa de timp, dar azi te poti ocupa cu succes de restante neimportante, dar care isi cer si ele dreptul sa fie aduse la zi. Faci ordine prin sertare, triezi obiectele care nu-ti sunt utile, treci in revista hartogaraia si corespondenta, activitati marunte perfecte pentru o zi libera, fara un program special.

Rac

Este momentul in care decizi o schimbare de proportii in viata ta, numai ca acum e doar startul. Rezultatele se vor arata mult mai tarziu, dar este foarte important momentul deciziei. Practic, asa cum iti asterni acum, asa vei dormi, tocmai de aceea nu trebuie sa iei decizia la voia intamplarii, ci sa-ti iei toate masurile necesare pentru a ajunge la roade de care sa fii mandru.

Lucrurile bune se cladesc mai lent, si asa simti si astazi, cand vezi ce greu se ajunge la scopul propus, dar esti convins ca esti pe calea cea buna.

Leu

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Prezenta ta ii intimideaza pe unii incat ii vezi ca se retrag in banca lor si nu mai au curaj sa spuna nimic.

E semn de respect, de admiratie, deci ai o oarecare autoritate asupra acestora si te poti folosi de aceasta postura pentru a-ti impune propriile reguli. Mai de frica, mai de respect, le vor accepta, deci acum e momentul tau de succes in fata rivalilor cu care te lupti pentru o pozitie. Detii un avantaj in fata lor si merita sa-l valorifici la maximum pentru a-ti asigura ascensiunea spre un scop pentru care si ceilalti se lupta, dar azi… tu esti favoritul!

Fecioara

Ai de ales intre doua optiuni la fel de proaste, dar dintre doua

rele, poti s-o alegi pe cea mai putin rea. Un prim pas ar fi sa iesi din mediul sumbru in care ai nimerit. Ai nevoie de alt anturaj, de alti oameni alaturi, pentru ca cei cu care te intalnesti te trag mult inapoi si te influenteaza negativ cu zvonuri nefaste si cu povesti triste. Daca ti-ai concentra atentia asupra altor planuri, fara a asculta de cei din jur, ai putea salva ziua fara a te lasa coplesit de necazuri.

Balanta

Faci o analiza la rece a resurselor financiare de care dispui si rezultatul nu e prea vesel. Discuti cu partenerul de viata despre veniturile fiecaruia si descoperi ca exista un mare deficit in buget, pe care trebuie sa-l echilibrezi cumva. Pe partener nu te poti baza, pentru ca nu are de unde oferi mai mult, deci singura salvare esti tu. Gasesti tu o solutie profitabila de a mai face rost de un ban, aratand o imensa compasiune fata de nevoile si lipsurile celui de langa tine. Ba esti deschis la gesturi caritabile chiar din putinul pe care-l ai.

Scorpion

Azi ai putea gasi multa intelegere in lucruri sfinte, ca atare deschide un drum mai larg spre spiritualitate. Daca simti nevoia sa mergi din nou la biserica sau doar sa te rogi acasa in intimitate, efectul este acelasi si simti cum sufletul tau se elibereaza de intrebari si dileme. Discutia foarte serioasa pe care o ai cu ceilalti va avea si asupra lor efect eliberator, pentru ca stii sa asculti si, mai ales, stii sa dai povete intelepte, desprinse din experienta ta de viata. Esti un interlocutor de nadejde de la care oricine are ceva de invatat.

Sagetator

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Banii trebuie pusi frumos pe caprarii pentru a achita toate darile acestui final de luna, caci au mai ramas cateva restante. Fii foarte cumpatat cand vine vorba de cheltuieli, administreaza-ti bugetul cu grija, deoarece ai mai multe plati de facut in scurt timp si daca dai banii intr-o singura directie, nu vei mai sti cum sa o scoti la capat. Prudenta si mai ales talentul de administrator al propriilor resurse se vor dovedi a fi cheia acestei probleme, deoarece vei reusi sa tii totul pe un teren echilibrat, fara a genera alte crize.

Capricorn

Ai avea nevoie de un stimulent care sa-ti dea curaj sa pornesti intr-o directie fata de care ai o mare atractie, dar intuitia iti spune totusi sa mai astepti. Stimulentul trebuie sa fie cat se poate de puternic, pentru ca nu ajunge doar sa vrei sa atingi un anumit scop, ci sa te poti baza si pe resurse bine definite. Da, momentan exista dorinta, mai ai nevoie si de ambitia care sa te duca acolo unde doresti, vointa care momentan e un pic stirbita de temeri personale de genul "oare sunt capabil sa obtin acel lucru?". Da, esti, deci ce astepti?

Varsator

Te afli in preajma unei persoane care impune respect si autoritate, dar in loc sa preiei ceva din exemplul pe care ti-l ofera, te retragi in carapacea ta si te simti eclipsat de acesta. Ii recunosti superioritatea in anumite privinte, te si intimideaza prin felul sau de a fi, pentru ca afiseaza o atitudine de invingator pe care tu nu o poti imita. Tu iti vezi prea mult lipsurile si punctele slabe, in timp ce omul din fata ta nici nu considera ca ar avea vreun defect. Asa ar trebui sa faci si tu pentru mai multa incredere in valoarea proprie.

Pesti

Esti foarte multumit de relatia de cuplu, pentru ca te simti ocrotit, linistit, avand alaturi un om pe care te poti baza. Chiar daca nu sentimentele primeaza acum intre voi, ci alte valori care dau consistenta si stabilitate relatiei, pui mare pret pe comunicarea dintre voi. Atat timp cat aveti ceva in comun pentru care va aduceti contributia in mod egal, lucrurile vor evolua foarte bine intre voi. Esti sigur de fidelitatea si loialitatea partenerului.

Horoscop oferit de ACVARIA.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies