Horoscop zilnic - 27 mai: Gemenii si Capricornii primesc o oferta de weekend!

Horoscop zilnic - 27 mai: Gemenii si Capricornii primesc o oferta de weekend!
Horoscop zilnic - 27 mai: Gemenii si Capricornii primesc o oferta de weekend!

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 27 mai 2016.

Berbec

Te reintorci in abis; dar, bineinteles ca pentru tine aceasta este o provocare excelenta, un motiv foarte bun pentru a descoperi solutii excelente; iti poti depasi temerile eficient. Este posibil sa fii nevoit a-ti revizui unele dintre contractele sau intelegerile pe care le ai, mai ales daca implicate sunt bunuri pe care le detineti impreuna. Insa, a-ti face griji prea mari nu este de bun augur; ingresul lui Venus in semnul zodiacal Gemeni corespunde cu o perioada de timp in care vei sti exact ce sa spui si cand sa spui.

O saptamana in care negocierile pot fi la ordinea zilei; la fel si reusitele tale.

Taur

Poate ca ar fi mai bine daca nu te-ai mai lega atat de mult de trecut, daca ai renunta la ideile vechi, daca ai sti ca ai tot ceea ce iti trebuie pentru a privi in viitor. Cumva, Universul iti sustine deciziile, oferindu-ti si sprijinul material (chiar daca ceva mai putin consistent, in aceasta perioada) de care ai nevoiepentru a-ti duce la bun sfarsit planurile.
Poate ca de aceasta data poti sa ceri o marire de salariu ori sa faci in asa fel incat sa iti cresti veniturile. "Pericolul" se afla in alta parte; se apropie timpul pentru a pune la punct detaliile legate de relatia ta de cuplu. S-ar putea ca jumatatile de masura sa nu va mai fie de folos.

Gemeni

Soseste momentul in care iti dai seama cine esti cu adevarat, ce poti face si care este noua ta directie.
Venus, "mica benefica", va accesa energiile semnului tau solar inca din aceasta saptamana, tu fiind astfel pus intr-o lumina diafana, atragand zambetele si laudele celor din jur. Nimic nu te poate rani atat timp cat nu ceri acest lucru. Cu toate acestea, insa, faptul ca Marte isi va continua mersul aparent retrograd in semnul Scorpion de aceasta data, anunta faptul ca sanatatea ta si rutina zilnica trebuie sa revina pe primul plan.
Probabil ca vei munci ceva mai mult, mai ales daca se pune problema unei organizari mai eficiente.

Rac

Se intensifica emotia pe care o traiesti in relatia ta de dragoste. De asemenea, nu te prea mai multumesti cu putin, fiind posibil a incerca sa intreci masura, doar de dragul unor picanterii in plus. La locul de munca sepot produce schimbari in ceea ce priveste statutul tau; in principiu, se pare ca este necesar sa modifici modul in care te expui.
Si, bineinteles, sa eviti a face aceeasi greseala, atunci cand se pune problema unor discutii cu cei care-ti sunt superiori. Important este sa iti pastrezi nealterat sistemul de valori. Si, bineinteles, nu uita ca tonul face muzica.

Leu

In continuare va trebui sa faci in asa fel incat sa echilibrezi ceea ce este vechi cu ceea ce a intervenit, ca noutate, in viata ta. Mai ales daca este vorba despre o noua relatie de dragoste...
Sansele ca aceasta sa functioneze sunt 50%-50%. Reusita in acest domeniu depinde doar de puterea ta de a trece peste unele inconveniente. Va trebui sa muncesti mult pentru a ajunge la acea satisfactie sentimentala pe care ti-o doresti. Partea frumoasa a vietii tale se va oglindi splendid in interactiunile cu cei care-ti sunt prieteni apropiati, si la bine, si la greu. Petrece-ti timpul alaturi de acestia, bucurandu-te de orice moment frumos.


Fecioara

Chiar daca te simti "prins" intr-un montagne-russe incontrolabil si chiar daca iti doresti foarte mult sa revii cu picioarele pe pamant, ancorandu-te in siguranta de care de atat de mult timp ai avut parte, aminteste-ti ca natura ta este una mutabila, adaptabila si mai ales... analitica. Astfel, vei putea "jongla" cu usurinta cu energiile acestei perioade, pastrandu-te desupra valului, nicidecum innecandu-te. Optimismul iti va fi testat, la fel si eficienta cu care ti-ai eliminat tarele pe care le purtai pe umeri inca din copilarie, de indata ce aspectul de cuadratura dintre Jupiter si Saturn se va perfecta (26 mai).

Balanta

Daca te gandesti sa reincepi scoala, sa revii asupra educatiei pe care ai primit-o, acum, in aceasta spatamana, mai aexact, este timpul sa o faci. Accesul la informatia de calitate iti este garantat, la fel si sansa de a intalni profesorul ideal. De asemenea, calatoriile in afara zonei tale de confort sunt binevenite, alaturi de experientele pe care acestea ti le pot si ti le vor oferi. Cu alte cuvinte, ai parte de o perioada de timp in care expansiunea ta spirituala este posibila. Insa, finantele sunt cele care vor avea de suferit, in cazul in care nu iti revizuiesti strategiile...

Scorpion

Incepi a simti beneficiile pe care o alianta nou incheiata ti le aduce. Poate fi vorba si despre bani, nu doar despre o dezvoltare personala continua, "provocata" de catre aceasta persoana. In schimb, datorita faptului ca Marte va reveni in semnul zodiacal Scorpion pana spre sfarsotul lunii iunie, se pare ca vei fi fortat de imprejurari sa iti regandesti strategiile pe termen lung, sa iti verifici scopurile si daca acestea mai coincid cu ceea ce iti este de trebuinta, alegand un drum pe care sa il poti parcurge cu usurinta si bucurie. Ce iti doresti cu adevarat? Stii oare...?

Sagetator

O saptamana in care favorizate sunt relatiile in care esti implicat direct si la un nivel profund. Este posibil sa ai parte de-o noua relatie de dragoste, intalnind acea persoana pe care de mult timp o astepti. Cumva, Universul iti ofera un cadou pe care mereu ti l-ai dorit, in sinea ta. Insa, toate au un pret; de aceasta data este posibil sa descoperi ceva la care nu te asteptai, in ceea ce te priveste, fiind nevoit a depasi acest obstacol inainte de actiona. Bineinteles, se imbunatatesc si relatiile tale de afaceri, ceea ce iti ofera noi oportunitati de castig. Discutiile in contradictoriu nu isi au rostul, intre voi.

Capricorn

Este momentul sa mai renunti la atat de mult lucru si sa te relaxezi, mai ales pentru ca aliantele de la locul de munca devin din ce in ce mai stabile si mai complexe. Chiar si asa, nu esti scutit de barfe si nici de figuri “acre”, atentia fiindu-ti distrasa de la treburile cu adevarat importante. Toate acestea sunt doar un alt semn, un imbold care ar trebui sa te faca sa iti regandesti strategiile de la locul de munca si sa faci toate ajustarile de care ai nevoie pentru a ramane in top. Se imbunatatesc si relatiile cu subalternii tai, de aici si rezultatele excelente de care vei avea parte.

Varsator

Desi esti o persoana cu picioarele pe pamant, desi stii in ce directie te indrepti, fa un pas inapoi, totusi, si reorganizeaza-te. Ai avut destul timp in aceasta luna pentru a observa toate detaliile ascunse privirii tale, in mod normal, detalii care iti afectau atat relatiile sociale cat si progresul in comunitatea din care faci parte. Pe de alta parte, este momentul sa incerci sa termini actiunile incepute pana acum, in conditiile in care curiozitatile incep a-ti fi satisfacute. Reevalueaza-ti telurile, crede in prima impresie pe care ti-o formezi si nu uita sa iubesti.

Pesti

Ai de-a face foarte mult cu membrii familiei tale, in aceasta perioada de timp. Parca Universul tau este reprezentat numai de acestia! Probabil te vei muta intr-o alta casa, sau, macar incepi a-ti forma o strategie mai clara in ceea ce priveste acest subiect. Poti obtine foarte usor bani de la o terta parte, fie ea institutie bancara sau prieteni binevoitori. Nu te baza doar pe ce observi la prima vedere, incearca sa afli tot ce nu este la suprafata. Asculta-ti intuitia, acum mai mult decat oricand. Cuvintele tale pot fi arme sau ambra.. de starea ta de moment depinde modul in care ajungi sa le folosesti.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies