Horoscop zilnic - 28 aprilie: Sagetatorii au sansa sa repare o relatie

Horoscop zilnic - 28 aprilie: Sagetatorii au sansa sa repare o relatie
Horoscop zilnic - 28 aprilie: Sagetatorii au sansa sa repare o relatie

In fiecare zi iti oferim horoscopul pentru a fi la curent cu ceea ce-ti rezerva astrele.

Berbec

Cauti nod in papura la orice, chiar si la acele directii care sunt clare, sigure si nu ar merita sa fie tratate cu suspiciune, cum faci tu acum! Alunga temerile inutile din mintea sau din sufletul tau, pentru ca directia in care mergi nu ascunde nimic riscant sau periculos, asa cum ti se pare tie acum. Desi ai impresia ca inaintezi intr-o directie amagitoare, merita sa mergi mai departe, fara sa te temi de propriile decizii, pentru ca fiecare gand de acum creeaza actiunile de maine.

Nu are rost sa privesti spre viitor cu ganduri negative.

Taur

Nu e nevoie de schimbari majore pentru a porni pe alta cale, ci, putin cate putin, poti schimba in fiecare zi cate ceva la cel care esti sau la ceea ce faci pana ajungi la nivelul dorit. E ca si cum ai slefui in fiecare zi o piatra dura. La prima vedere pare imposibil de sculptat, dar urmand un proces indelungat de cizelare, intr-o zi vei ajunge la capodopera pe care o poti prezenta lumii cu mandrie.

Asa si tu: aduna zi de zi cate ceva nou la bagajul de experiente pentru a deveni cel de maine, de luna viitoare, de anul viitor, dar totul depinde de rabdarea si perseverenta de a trece prin acest proces zi de zi, constant, fara intrerupere.

Gemeni

Totul va merge bine si in planurile tale daca te inconjori de oameni pozitivi, carora le merge bine.

Tu devii, practic, oglinda celor din jurul tau, preluand ceva din energia celor cu care intri in contact. Daca nimeresti printre oameni de succes, veseli, optimisti, tonici, te molipsesti de la ei de buna dispozitie si chef de actiune si faci si tu pasi mari spre reusita. Dar daca accepti, de bunavoie, alaturi de tine doar oameni care se plang intruna de lipsurile si golurile din viata lor, vei incepe sa gandesti la fel ca ei, alunecand pe panta depresiei.
Daca vrei o zi de succes, stai langa oamenii care te ridica, nu langa cei care te trag in jos!

Rac

Te-ai decis sa faci ordine in viata ta si primul pas e sa privesti mult mai sincer relatiile tale cu ceilalti. Ai descoperit ca ai in preajma multi prieteni falsi, oameni care ti se baga pe sub piele apeland la tertipuri incorecte, si bine faci ca vrei sa-i mai cerni! Mergi mai departe in acest proces de eliberare de minciuna, da-i afara din viata ta pe cei care doar profita de bunatatea ta, pentru

ca nu ai nevoie de ei. Chiar cu riscul de a ramane doar cu o mana de prieteni alaturi, macar acestia sunt adevarati si te poti baza pe ei la nevoie. Restul sunt simple cunostinte de care te poti lipsi chiar de azi!

Leu

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ca sa faci pace intr-o situatie tensionata, in familie sau la serviciu, trebuie sa fii tu cel care renunta primul la orgolii si la ton ridicat.

Daca si tu o tii pe a ta cu incapatanare doar ca sa dai cuiva o lectie de autoritate, nu faci altceva decat sa strici atmosfera in jurul tau fara sa ajungi la nimic constructiv. Fii tu cel care tace si accepta infrangerea, convins ca va veni o zi in care celalalt iti va da dreptate. Nu inseamna ca iti accepti cu smerenie pozitia de infrant, ci doar reusesti, cu luciditate, sa restabilesti armonia in acea relatie, asteptand mai apoi ca, fara tensiuni si fara nervi, sa reconciliati situatia.

Fecioara

Oricat ai vrea sa programezi totul dinainte, timpul tot cum vrea el inainteaza. Azi vei intelege, pentru a cata oara, ca unele lucruri nu se intampla atunci cand ai vrea tu, ci atunci cand le este dat de sus, dintr-un plan divin, sa apara! Toate la timpul lor, vei auzi in jurul tau iar si iar ca un refren obsedant incat, la urma urmei, vei accepta si tu asta si te vei relaxa un pic, asteptand momentul potrivit pentru toate. Daca insisti sa ajungi la un anumit tel acum, din ambitie, vei vedea ca apar o multime de piedici neprevazute care vor prelungi lucrurile in asa fel incat sa duca tot acolo la ziua si locul in care le era dat sa se manifeste.

Balanta

Asculta cu atentie ce iti transmite vocea interioara pe care numai tu o poti auzi, pentru ca te avertizeaza asupra unei situatii ce contine un mare factor de risc. Daca nu esti atent la detalii, daca nu tii cont de semnalele de alarma, risti sa aluneci intr-o zona nefasta care genereaza crize, depresii sau ghinioane greu de tinut sub control, dar norocul tau e intuitia care iti sopteste in ureche sa nu faci un anumit lucru! Ascult-o cu luare aminte si ai sa-i multumesti mai apoi ca te-a tras la timp de maneca, desi un pic cam abrupt poate.

Scorpion

Nu te poti detasa de o situatie care inca te deranjeaza, dar azi apare o solutie care te-ar putea ajuta sa scapi de aceasta obsesie. Iarta, uita, inchide acel capitol odata pentru totdeauna deoarece nu mai are nimic bun de oferit in viata ta, dar numai de tine depinde cat de deschis esti la iertare! Situatia prin care treci azi exact asta iti da ocazia: de a te vindeca de o amintire sau o vina pe care o duci dupa tine, de a o rupe cu trecutul, de a intinde o mana spre impacare, chiar daca orgoliul nu te lasa sa le accepti atat de usor, dar merita s-o faci!

Sagetator

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ti se ofera sansa sa repari o relatie care, altadata, mergea foarte bine, dar a ajuns intr-un impas. Ar fi pacat s-o pierzi, ca atare fa un pas spre reconciliere. E nevoie de o explicatie lucida care sa redreseze eventualele erori comise si de o parte si de cealalta, dar primul lucru pe care trebuie sa-l faci e sa-ti deschizi sufletul spre iertare. E posibil ca vina sa fie si la tine, deci recunoaste-o cinstit si repar-o, sau macar vorbeste despre ea ca sa fie inteleasa corect. Nimic nu e atat de grav incat sa nu merite iertarea, deci discuta despre asta si iarta!

Capricorn

Ai chiar in mana ta cel mai eficient instrument de a-ti croi singur viitorul. E vorba de optimism, de care, cel putin acum, te poti bucura in cantitati considerabile. Cat timp reusesti sa te mentii pe aceeasi panta ascendenta, crezand cu tarie in reusita planurilor tale, nimic nu te va opri din elan si vei ajunge acolo unde iti doresti fara nicio piedica. Gandirea pozitiva naste o atitudine pozitiva in fata oricarei provocari, astfel incat sa treci la etapa urmatoare mult mai simplu. Spune-ti ca orice se poate cat timp vrei acel lucru, si va deveni mai usor decat crezi!

Varsator

Ti-e greu sa te desparti de ceva ce a contat mult pentru sufletul tau o perioada. Ramane un gol in urma, dar, fie ca esti sau nu de acord cu acest final de drum, e timpul sa lasi in urma totul si sa privesti spre viitor. E un moment dedicat despartirilor sau schimbarilor de directie prin care te arati dispus sa inchizi un capitol in spatele tau, pentru a te dedica altuia. E timpul sa pleci, asadar, deci nu te crampona de trecut, mai ales daca acolo se afla lucruri triste, incarcate negativ, care mai mult te fac sa suferi. Considera acest pas ca o eliberare si trec la nivelul urmator, cu inima impacata, fara regrete si suspine. Ce a fost a fost!

Pesti

Ceea ce primesti azi de la oamenii cu care intri in contact este de mare valoare, ca atare iesi tu in intampinarea celor care au ceva important sa-ti transmita. Nimeni nu va bate la usa ta sa te intrebe daca esti pregatit sa afli o noutate sau sa te alaturi unei aventuri interesante, ci totul depinde de tine: sa fii la locul potrivit in momentul potrivit pentru o sansa deosebita. Se poate spune ca azi se decide calea ta pe cateva luni de acum inainte, ca si cum ai fi gata sa iei o decizie sau sa adopti o strategie complet noua ce va duce la succes.

Horoscop oferit de ACVARIA.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies