Horoscop zilnic- 28 august: Capricornilor le merg toate ca pe roate

Horoscop zilnic- 28 august: Capricornilor le merg toate ca pe roate
Horoscop zilnic- 28 august: Capricornilor le merg toate ca pe roate

Iti spunem ce te asteapta astazi din punct de vedere astrologic.

Berbec

E greu sa te prefaci ca nu exista ceva care nu-ti convine in jurul tau, chiar daca faci eforturi sa zambesti, desi nu-ti vine, si sa razi la glumele celor din jur, desi nu ai nici un chef de glume. Faci aceste sacrificii de dragul celor din jur, pentru ca nu vrei sa le strici ziua sau buna dispozitie cat timp ei se simt bine.

Mai degraba taci si suporti propriile tale nemultumiri decat sa le vorbesti altora despre ele. Simti ori ca nu le-ar intelege si te-ar putea critica si mai tare, ori ca nu e momentul sa-i impovarezi cu ale tale. Incearca sa uiti de ele, molipsindu-te, pe cat posibil, de veselia lor. Chiar si disimulata, tot e ceva.

Taur

Ar fi bine sa mai amani unele plati, pentru ca nu detii, momentan, toate sumele necesare.

N-ar fi rau ca banii de care dispui sa fie in asa fel dramuiti, incat sa acoperi cu ei mai multe plati deopotriva. Nu incerca sa dai toti banii deodata, e bine si in transe! Imparte-i cu grija, aranjeaza-i pe caprarii, pentru ca vei reusi sa platesti mai multe facturi in rate, un pic aici, un pic dincolo, incat sa nu te simti chiar atat de impovarat de sume imense.
Daca platesti cate un pic si intr-o parte si-n alta, ai macar impresia ca ai mai scapat de o grija, chiar daca va mai veni foarte curand alta scadenta.

Gemeni

Primesti niste informatii care te intristeaza, pentru ca afli secrete neplacute despre persoane despre care aveai o cu totul alta parere. Te ingrijoreaza ce auzi, dar inainte de a da crezare, incearca sa afli si din alte surse daca e adevarat, ca nu cumva sa fie doar zvonuri, barfe sau rautati din partea celor care nu te au la suflet.

Daca te iei dupa cele auzite, ai putea avea parte de o zi proasta, or forta de a depasi acest moment sensibil e in tine. Prefa-te ca nici nu ai auzit aceste vesti proaste si lupta cu emotia negativa care-ti da tarcoale. In fond, nu te priveste personal ceea ce ajunge azi la urechile tale!

Rac

Daca erai in cautarea unei solutii sau a unei idei rentabile care sa te scoata dintr-un impas, nu cauta ajutor la cei foarte apropiati, pentru ca nu acestia sunt cheia problemelor tale.

Da un telefon la cineva de departe sau chiar pleaca la drum pentru ca, acolo la destinatie, te asteapta o veste care poate rezolva cu succes o situatie incurcata. Nu incerca sa te descurci singur, chiar ai nevoie de o indrumare profesionista sau de un sfat de expert, iar azi ai toate sansele sa gasesti persoana potrivita pentru a-ti arata calea cea mai buna.

Leu

O confruntare intre oameni la fel de puternici poate fi o ocazie excelenta de a-ti demonstra suprematia intr-un anumit domeniu.

Nu te sperie competitia, dimpotriva, te motiveaza sa te implici trup si suflet in concurs pentru ca esti foarte sigur pe tine. Ideala atitudine, deci fa un pas in fata si spune ca stii, ca poti, ca esti cel mai bun, pentru ca aceasta este cheia succesului. Cea mai mica urma de slabiciune sau de neincredere in propria valoare ti-ar putea stirbi imediat pozitia, cu riscul de a fi intrecut de cel care iti cam sufla in ceafa.
Da-l deoparte prin valoarea ta!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Fecioara

Nu incerca sa pari altcineva decat esti, pentru ca se va vedea de la o posta ca porti o haina care nu te reprezinta. Incerci s-o faci pe durul, pe superiorul, pe atotputernicul, or tu nu esti deloc asa, ca atare ar fi mai bine sa iti admiti adevarata fata fara sa te jenezi de eventualele puncte slabe. Nimeni nu e perfect, deci de ce ai dori tu sa porti o masca falsa? Altii vor mirosi ca nu esti asa si mai rau te vor ataca in astfel de situatii. Ai tendinta de a aborda o imagine inselatoare care, intr-o zi, si pe tine te va deruta, de aceea ar fi mai bine sa te impaci cu cel care esti si sa fii tu, asa cum esti, cu bune si rele.

Balanta

Ai o senzatie ciudata cum ca lumea nu te-ar privi cu ochi buni, dar e o impresie gresita. Totul vine din propria ta atitudine negativa despre tine, pentru ca iti vezi numai defectele si slabiciunile si crezi ca si ceilalti te vad la fel. Nimeni nu are cum sa-ti vada aceste puncte sensibile daca tu nu le scoti atata la iveala, ca atare invata sa arati ceea ce e mai bun din tine, nu invers! Daca tu te plangi intruna de cat de imperfect esti, cum ai vrea ca ceilalti sa spuna exact pe dos? Incepe sa te apreciezi tu insuti mai mult asa cum esti si aceasta se va oglindi si in felul in care te respecta ceilalti.

Scorpion

Vestile cele mai bune vin azi de departe, ori transmise prin intermediul unor mijloace de comunicare, ori transmise personal de un mesager care intra in casa ta. Le primesti cu bucurie, cu entuziasm si simti chiar nevoia sa le impartasesti si altora, deoarece sunt evenimente care nu te privesc doar pe tine, ci si pe cei dragi. Schimbarea pe care o decizi acum va avea efecte dintre cele mai bune candva, si daca primesti aprobarea familiei, ai si mai mult curaj sa schimbi macazul spre noul sens de la care aveti cu totii mari asteptari. Viitorul arata promitator!

Sagetator

 

Ai mare grija la tonul jucaus pe care il abordezi astazi, pentru ca nu se potriveste chiar in orice situatie. Unii ar putea fi deranjati de o gluma deplasata, chiar daca tie ti se pare buna, pentru ca pot fi intr-o perioada mai proasta si toate s-ar putea sa-i irite. Glumeste cu perdea, alege-ti cu atentie cuvintele si replicile, sau mai bine zis evita sa faci poante pe seama supararii altuia, pentru ca nu are chef sa faca acum haz de necaz. Da, ii poti ridica moralul, dar gaseste cele mai potrivite cuvinte in situatia de fata ca nu cumva replica ta sa-l intristeze si mai mult.

Ai mare grija la tonul jucaus pe care il abordezi astazi, pentru ca nu se potriveste chiar in orice situatie. Unii ar putea fi deranjati de o gluma deplasata, chiar daca tie ti se pare buna, pentru ca pot fi intr-o perioada mai proasta si toate s-ar putea sa-i irite. Glumeste cu perdea, alege-ti cu atentie cuvintele si replicile, sau mai bine zis evita sa faci poante pe seama supararii altuia, pentru ca nu are chef sa faca acum haz de necaz. Da, ii poti ridica moralul, dar gaseste cele mai potrivite cuvinte in situatia de fata ca nu cumva replica ta sa-l intristeze si mai mult.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Capricorn

Toate ar trebui sa-ti mearga ca pe roate azi, pentru ca planeaza un aer norocos in jurul tau. De fapt, ai sansa de a intalni o multime de oameni care, mai devreme sau mai tarziu, vor juca roluri cheie in planurile tale, deci tine minte numele celor care iti apar astazi in cale si fa-ti-i prieteni. Va veni o zi cand vei putea apela la ei cu succes. Ai impresia ca toate merg struna, ca toate piedicile au disparut din calea ta si ca de fiecare data treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a primi exact ce cautai. Mai rar asemenea auspicii!

Varsator

Te indoiesti singur de sansele de reusita ale unui plan la care iti aduci din greu contributia. Cat timp nu crezi nici tu in el, cum ai vrea sa se desfasoare perfect? Schimba-ti atitudinea, spune mai des ca se poate, renunta la temerile care ti s-au adunat acum in minte si in inima, pentru ca reusita nu e departe, dar nu ti se ofera pe tava sau fara s-o chemi. E nevoie de un efort din partea ta si, mai ales, de o minte deschisa la orice, fara sa vezi peste tot doar inamici si obstacole. Accepta ocazia aceasta excelenta cu inima deschisa, pentru ca ar putea duce la ceva mai bun decat ai putea crede!

Pesti

Ceea ce ar fi trebuit sa fie un ajutor salvator, se va dovedi a fi, mai degraba, o mare complicatie, semn ca uneori nu e bine sa te bazezi pe altii, pentru ca ei pot incurca si mai mult lucrurile. Ar fi de preferat sa te descurci singur in orice situatie, pentru ca unii nu sunt atat de priceputi pe cat se lauda, iar tu ai mai multe talente decat ai putea crede. Tot ce faci pe cont propriu e de calitate, pe cand, daca depinzi de altii, risti sa bati pasul pe loc si, mai apoi, sa repari ceea ce strica acestia. Nu cere sau nu astepta sprijin din afara, pentru ca nu ai nevoie de asa ceva!

Horoscop oferit de ACVARIA.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies